حالا سوال من اینجاست که چون این لینک ها با هم مطابقت ندارند آیا گوگل هر 2 لینک را برای متن کامل هر مطلب ایندکس می کند ؟ این از نظر سئو مشکل ایجاد می کند؟
هر دوتا رو ایندکس نمیکنه چون حالت لینک صفحه ای داره ولی دوتا حالت بوجود میاد.
1- در صورتی که تم شما این پیوند ها رو به جایی از صفحه انتقال نده مشکل پارامتر اضافه بوجود میاد.
2- برعکس حالت اول ولی چون لنگر لینک به صورت more-120 هست امتیازی رو برای سئو نداره.
آیا کد :
Disallow: /tag/
با
Disallow: /tag
فرقی دارند؟ یا هر ۲ صحیح هستند؟
اولی میگه هر چی با /tag/ شروع میشه و همین حالت برای تگها صحیحه.
دومی میگه هر چی با /tag شروع بشه.
حالا
http://wp/tag/کلمه-کلیدی
با حالت اول به احتمال قوی کلمه کلیدی ایندکس نمیشه ولی با حالت دوم فقط صفحه مرجع تگها ایندکس نمیشه
حالت صحیح اینطوره:
Disallow: /tag/*
Disallow: /tag/
اگر هم Use noindex for Categories را در All in One SEO Plugin تیک بزنیم و هم در فایل robot.txt
بنویسیم که category ایندکس نشه مشکلی نداره؟
لازم نیست ولی درصورت تکرار هم مشکلی بوجود نمیاد
جناب مطهری جواب سوال من رو ندادین
ممنون میشم اگه توضیح بدین و کمکم کنین
در یکی از صفحات وارد سورس صفحه بصورت html بشید و تعداد کلمه دانلود رو بشمارید.
این کار + آپدیت منظم و غیر پراکنده رمز رسیدن به رتبه اول گوگل هست.
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
خواستم بگم که اگر خودم یه لینک باکس تهیه کنم
که البته کردم بعد از سایت های دیگه لینک بگیرم اول اون لینک ها با لینک من ارجاع داده میشن به سایت مبدا
و خودم اصلا لینک ندم
حالا اگر میشه یه توضیحی بدین که چه اتفاقی می افتد
با لینک شما میشه صفحه تکراری و امکان اسپم خیلی بالا میره.
لطفا یکی سایت بنده را نگاه و آنالیز کنه
چرا سایت من در گوگل ایندکس نمی شه
آیا پیوند یکتا سایت من درست است
نقشه سایت چطور
500 مورد ایندکس شده دارین.پیوند یکتا هم خوبه.
نمیدونم چرا زمانی که پست میدم که عکس دار باشه ... گوگل به جای این که بیات عکس های پست را ایندکس کنه به جاش عکس و بنرهای تبلیغاتی سایتم را ایندکس میکنه...نمیشه یه جوری به گوگل فهموند که به عکس و بنرهای تبلیغاتی کاری نداشته باشه... (برای عکس های هم تایتل گذاشتم..زیر عکس اسم موضوع را هم زدم)
برای اینکه برای عکسهاتون alt نمیذارید و از طرفی هم تایتل ها اصلا با نوشته ها نمیخونه پس اینجا خود گوگل دستبکار میشه و از روی CTR تشخیص میده که عکس مربوط با مطلب هست یا نه.
ک سوال در مورد سئو داشتم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
میخواستم بدونم که بودن تگ (برچسب مطالب) در صفحه ی اصلی سایت باشه خوب هست ؟ یا فقط در ادامه مطلب باشه ؟ یا هر دو
این سوال را خیلی وقت هست که من دارم
اگه صفحات ایندکس نشن فقط صفحه اصلی و جانبی باشه بهتره. (البته خیلی عوامل تاثیر گذار داره)
چرا توی گوگل خلاصه مطالب من فقط یه تعدا کاراکتر هست تقریبا یه خط کمتر از سایتهای دیگه مثل این
متا تگ توضیحات رو خودتون بنویسید و از طرفی مطمئن بشید داخل تگ توضیحات کلمه کلیدی قرار میگیره.
امیدوارم حال شما خوب باشه. چندین بار به شما ایمیل زدم اما فقط یک دو بار اول رو پاسخ دادی و دیگه جواب ندادید که میدونم سرتون شلوغ هستش و وقت نمیکنید.
اگر میشه دوباره ایمیل خودتون رو محبت کنید تا مزاحمتون بشم.
اگه سوالی در مورد سئو دارید همینجا بپرسید.
info@rahnemon.com
من یک سایت با دامنه .com و یک سرویس میزبانی لینوکس دارم. قصد دارم یک سایت دیگر نیز باز کنم (برای فروش اینترنتی)، اما نمی دانم با چه دامنه ای بگیرم.. ir یا com؟!!! راستش نمی دانم اگر .com بگیرم آیا بیهوده پول اضافی پرداخته ام و همان .ir هم کافیست یا نه! آیا تاسیس یک سایت فروشگاه اینترنتی با .ir از میزان ترافیک و رنک و سایر فاکتورهای سئو سایت می کاهد و در دراز مدت نتیجه خوبی بدست نمی آورم؟ به نظر شما از لحاظ مسائل فنی (رنک و ترافیک) .com بگیرم بهتر است یا .ir؟خیلی فرق می کنه؟
هیچ هیچ هیچ فرقی ندارن. خیلی ها میگن با هم فرق دارن ولی گوگل اصلا به پسوندها اهمیت نمیده.
و سوال دیگرم این است که آیا به یک سرویس میزبانی جداگانه برای آن احتیاج دارم یا اینکه همین سرویس هاستم را ارتقا بدهم؟! (محتوای دو سایت متفاوت خواهد بود و می خواهم دو سایت کاملا جدا از هم داشته باشم)..با توجه به آنکه آن سایت دیگر هم با وردپرس میخوام راه اندازی کنم..
احتیاج به هاست دیگه ای نیست.
حداكثر تعداد حرف هاي تگ ها چقدره ؟
هیچ محدودیتی نداره.