انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• milad200

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۵ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۳

سلام آقای مطهری
    خسته نباشید
    لطف می فرمایید توضیحی درباره جلوگیری از ایندکس شدن تگ ها و چرایی این روش و حسن ها و معایب آن بفرمایید.

و اینکه این روش برای چه سایتهایی پیشنهاد می شود
    و سایتهایی هستند که از این روش استفاده نکرده و رنگ و رتبه خوبی دارند.
    مثل http://tarikhema.ir
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    ۱۶ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۹

جناب آقای مطهری
    من توی گوگل انالیز قسمتی که امار ورودی ها رو نشون میده
    70 % نوشته از یک سایت دیگه رفر میشن
    8% ورودی مستقیم هستن
    و 12 % هم از طریق جستجو

البته اینم بگم که من جدید یک لینک باکس به سایتم اضافه کردم
    و تمام توی افزونه آمار قسمت آخرین ارجاعات اسم اون سایت هست
    خواستم بدونم الان وضعیت از چه قرار
    SEO ??

با تشکر فراوان

• porsesh

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۳

سلام دوستان
    کسی میدونه چطوری باید بفهمیم که مطالب تکراری از سایتمون ایندکس شده یا نه ؟
    مثلا افزونه ای سایتی چیزی برای چک کردن هست ؟

• دانلود تلگرام

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۸

porsesh گفت:
    سلام دوستان
    کسی میدونه چطوری باید بفهمیم که مطالب تکراری از سایتمون ایندکس شده یا نه ؟
    مثلا افزونه ای سایتی چیزی برای چک کردن هست ؟

توی وبمستر تولز یه قسمت هست به نام suggestion که اونجا ادرس ها و عنوان های تکراری رو نشون میده

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    porsesh
  • hannover

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۱۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۴

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز
    با مشكلي مواجه شدم كه فكر مي كنم برا بيشتر دوستان اين چند وته گذشته اتفاق افتاده باشه
    ورودي هاي گوگل سايت من نزديك به 2000 نفر در روز بود كه روز به روز هم پيشرفت مي كرد ولي 4 روز گذشته يهو ورودي هاي گوگل قطع شد و به روزي 50 بازديد كننده رسيد و همين طور كمتر و كمتر مي شه
    حالا مي خوام بدونم مشكل از كجاست.
    همه ايندگس هاي سايتم موجوده و پاك نشده از گوگل فقط نتيجه هاي سايتم به صفحات انتهايي نتايج نزول كرده.
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد
    http://www.hannover.ir

• saeed1985

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۰
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۷

hannover گفت:
    سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز
    با مشكلي مواجه شدم كه فكر مي كنم برا بيشتر دوستان اين چند وته گذشته اتفاق افتاده باشه
    ورودي هاي گوگل سايت من نزديك به 2000 نفر در روز بود كه روز به روز هم پيشرفت مي كرد ولي 4 روز گذشته يهو ورودي هاي گوگل قطع شد و به روزي 50 بازديد كننده رسيد و همين طور كمتر و كمتر مي شه
    حالا مي خوام بدونم مشكل از كجاست.
    همه ايندگس هاي سايتم موجوده و پاك نشده از گوگل فقط نتيجه هاي سايتم به صفحات انتهايي نتايج نزول كرده.
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد
    http://www.hannover.ir

به احتمال زیاد سایتتون گرفتار یکی از فیلتر های گوگل شده که فکر می کنم Google Supplemental Results باشه.

• hannover

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۷

saeed1985 گفت:

به احتمال زیاد سایتتون گرفتار یکی از فیلتر های گوگل شده که فکر می کنم Google Supplemental Results باشه.

سلام
    دوست عزيز مي شه بيشتر توضيح بدين؟
    چاره اي هست براي حل اين مشكل؟
    ممنون از توجهتون

• IranFull

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۲

با سلام
    مدت زیادی هست که این تاپیک رودنبال میکنم وسعی می کنمنکات رو در سایت ها به کار ببرم
    اما به تازگی به یکمشکل برخورد کردم

این سایت taxi به تازگی راه اندازی شده
    من سعی کردم جلوی ایندکس شدن اضافی مطالب رابگیرم
    به همین علت از ایندکس شدن تکراری مطالب جلو گیری کردم از (تکها و دسته ها) در سایت مپ استفاده نکردم
    sitemap
    وهمچنین از فایل روبت نیز استفاده کردم
    robots.txt
    امابا زدن site:taxitravelmart.com در گوگل میبینم که تگها در گوگل ایندکس شده اند
    مشکل از کجاست

• Hamid Hosseini

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۳

سلام دوستان.

ببخشید شرح بخش Crawl errors گوگل وبمستر من بدین صورت است :

In Sitemaps 327
    Not found 14
    Restricted by robots.txt 459
    Timed out 393
    Unreachable 108

تنها چیزی که بنده این وسط متوجه نشدم Timed Out و Unreachable است!
    این دو به چه دلیل لیست اخطار در خود ثبت می کنند؟!

آیا مشکل این همه Erorr طبیعی است ؟!

• saeed1985

آفلاین
    عضو
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۵۴

سلام.
    من 2 سوال داشتم:
    1. من در فایل ایندکسم برای ادامه مطلب به 2 دلیل از تابع زیر

<?php the_content(''); ?>
    <div>
    <a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" >Читать далее...</a>
    </div>

استفاده کردم آیا این تابع درست هست و مشکلی از نظر سئو پیش نمیاد؟ چون خود قالبم از تابع <?php the_excerpt(); ?> استفاده کرده بود که چون پاراگراف بندی با این تابع انجام نمی شد (همه جملات پشت سر هم آورده می شدند) من این تابع را عوض کردم و هم اینکه وقتی از تابع <?php the_excerpt(); ?> بدون '' استفاده می کنم یه نوشته دیگر ادامه مطلب ظاهر میشه که در آخر لینکش یه همچین چیزی #more-120 هست که این لینک با لینکی که برای عنوان مطلب هست متفاوت هست (لینک عنوان مطلب بدون #more-120 هست ). برای همین من اون کد را با '' نوشتم که ادامه مطلب دوم ظاهر نشه.آیا یکسان نبودن این دو لینک از نظر سئو بعد هست یعنی موتورهای جستجو هر دو لینک را ایندکس می کنند؟
    2. مشکل پاراگراف بندی را برای تابع <?php the_excerpt(); ?> چطور میشه رفع کرد ؟

• saeed1985

آفلاین
    عضو
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۵:۰۴

hannover گفت:

سلام
    دوست عزيز مي شه بيشتر توضيح بدين؟
    چاره اي هست براي حل اين مشكل؟
    ممنون از توجهتون

این فیلتر بیشتر وقتی اتفاق میفته که شما مطالب را از سایت های دیگر کپی کرده باشید و مشابه این مطالب در سایت های دیگر باشد. وقتی گوگل ببینه که سایت شما هیچ فایده ای برای خوانندگان ندارد سایت را فیلتر میکنه . این فیلتر هم یعنی اینکه مطالب شما در جستجوی گوگل آخر همه نتایج قرار میگیره برای همین بازدید سایت کم میشه.
    خارج شدن از فیلتر های گوگل یه مقدار سخت هست ولی شدنی.
    برای مقابله برای یه همچین فیلتری شما باید مطالبی را که کپی کردید تغییر دهید که مشابهش در سایت های دیگر نباشد و دیگر مطالب را کپی نکنید. معمولا اول گوگل این فیلتر را روی سایت میگذارد و اگر شما بعد یه مدت این کار هایی که گفتم را انجام ندهید شروع میکنه به خارج کردن لینک های ایندکس شده سایتتان و بعد ممکنه کلا از سرچ گوگل خارج شوید و یا بازدید سایت شما از گوگل خیلی کم شود.

motahharinasab
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۷

لطف می فرمایید توضیحی درباره جلوگیری از ایندکس شدن تگ ها و چرایی این روش و حسن ها و معایب آن بفرمایید.

قبلا توضیح داده شده ولی بهترین روش استفاده از فایل robots.txt هست که از همون اول صفحات توسط گوگل دیده نشن. برای اینکار در فایل ربوت تکست باید با توجه به پیوند یکتای سایتتون مقادیر رو وارد کنید:
    برای مثال اگه تگ ها با نشانه /tag/ ایندکس میشن وبرای مثال آدرس بصورت زیر میشه:
    http://www.test.com/tag/keyword
    باید دستور زیر رو در ربوت تکست بکار برد:
    Disallow: /tag/

و اینکه این روش برای چه سایتهایی پیشنهاد می شود
    و سایتهایی هستند که از این روش استفاده نکرده و رنگ و رتبه خوبی دارند.

جلو ایندکس تگها رو گرفتن برای اینه که صفحات تکراری بوجود نیاد و از طرفی کلمات کلیدی رو خوب انتخاب نکردن و پراکندگی باعث افت شدید رتبه پست اصلی میشه.

البته اینم بگم که من جدید یک لینک باکس به سایتم اضافه کردم
    و تمام توی افزونه آمار قسمت آخرین ارجاعات اسم اون سایت هست
    خواستم بدونم الان وضعیت از چه قرار
    SEO ??

تا کس میخواد این لینک باکسها توی زبان فارسی ادامه داشته باشه من که نمیدونم.
    درباره سوالت گوگل واکنشهای مختلفی به لینک باکسها که در صفحات چندین سایت بصورت تکراری ایجاد میشن نشون میده که اکثرا این واکنشها منفی هستن.

امابا زدن site:taxitravelmart.com در گوگل میبینم که تگها در گوگل ایندکس شده اند
    مشکل از کجاست

احتمالا چون به تازگی این فایل رو اضافه کردید کمی طول میکشه نتایج حذف بشه میتونید از remove url گوگل وبمستر برای پاک شدن سریعتر کمک بگیرید.

تنها چیزی که بنده این وسط متوجه نشدم Timed Out و Unreachable است!
    این دو به چه دلیل لیست اخطار در خود ثبت می کنند؟!

خطای Timed Out برای اینه که زمان لود اون صفحه بیشتر اززمان مجاز هست که بدلیل سرعت کم سرور این اتفاق میفته.
    خطای Unreachable مجموعه چندین خطای دی ان اس هست که حتی Timed Out هم درونش قرار میگیره و زمانی که سرور برای مدت طولانی داون هست یا مشغوله اتفاق میفته.

استفاده کردم آیا این تابع درست هست و مشکلی از نظر سئو پیش نمیاد؟ چون خود قالبم از تابع <?php the_excerpt(); ?> استفاده کرده بود که چون پاراگراف بندی با این تابع انجام نمی شد (همه جملات پشت سر هم آورده می شدند) من این تابع را عوض کردم و هم اینکه وقتی از تابع <?php the_excerpt(); ?> بدون '' استفاده می کنم یه نوشته دیگر ادامه مطلب ظاهر میشه که در آخر لینکش یه همچین چیزی #more-120 هست که این لینک با لینکی که برای عنوان مطلب هست متفاوت هست (لینک عنوان مطلب بدون #more-120 هست ). برای همین من اون کد را با '' نوشتم که ادامه مطلب دوم ظاهر نشه.آیا یکسان نبودن این دو لینک از نظر سئو بعد هست یعنی موتورهای جستجو هر دو لینک را ایندکس می کنند؟
    2. مشکل پاراگراف بندی را برای تابع <?php the_excerpt(); ?> چطور میشه رفع کرد ؟

من کامل متوجه نشدم. موتورهای جستجو تمامی لینکهای داخل صفحه رو دنبال میکنن.

Hamid Hosseini - DigiTirTash
  • saeed1985

آفلاین
    عضو
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۳

من کامل متوجه نشدم. موتورهای جستجو تمامی لینکهای داخل صفحه رو دنبال میکنن.

پس سوالم را جور دیگه ای می گم.
    من از تابع <?php the_content(); ?> استفاده می کنم. من در صفحه اصلی سایت هستم که در این صفحه اول خلاصه مطالب نمایش داده می شوند حالا برای اینکه متن کامل مطلب دیده شود در قالب من 3 راه وجود دارد
    1. کلیک بر روی نوشته ادامه مطلب که توسط تابع <?php the_content(); ?> ایجاد شده است
    2.کلیک بر روی عنوان مطلب که باز هم ما هدایت می شویم به صفحه متن کامل مطلب
    3. کلیک بر روی عکس مطلب که باز هم متن کامل مطلب باز می شود.
    مشکل اینجاست که با کلیک بر روی نوشته ادامه مطلب آخر لینک متن کامل مطلب، کد #more-120 هست. مثالا لینک به این صورت میشه:
    http://wp/link.html#more-120 در اینجا 120 کد آی دی مطلب هست.
    ولی اگر متن کامل را با 2 روش بعدی باز کنم #more-120 دیگر وجود نداره و لینک به صورت پیوند یکتایی هست که در تنظیمان قرار داده ام. یعنی به این شکل:
    http://wp/link.html
    حالا سوال من اینجاست که چون این لینک ها با هم مطابقت ندارند آیا گوگل هر 2 لینک را برای متن کامل هر مطلب ایندکس می کند ؟ این از نظر سئو مشکل ایجاد می کند؟

• saeed1985

آفلاین
    عضو
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۱

آیا کد :
    با
    Disallow: /tag
    فرقی دارند؟ یا هر ۲ صحیح هستند؟
    اگر در برنامه All in One SEO Plugin تیک گزینه Use noindex for Categories را زده باشم در فایل robot.txt لازم هست که
    Disallow: /category/*/*
    نوشته بشه؟ اگر هم Use noindex for Categories را در All in One SEO Plugin تیک بزنیم و هم در فایل robot.txt بنویسیم که category ایندکس نشه مشکلی نداره؟

• learnman

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۵

سلام دوستان
    به نظر شما این robots.txt سایت من درسته یا نه؟
    http://3tare.com/robots.txt
    به موتور های جستجو اجازه می ده به سایت بیان یا نه؟
    این عکس را ببینید
    http://up1.iranblog.com/images/m29pk8fxyq8s732y943.jpg
    184 بار از ایندکس شدن مطالب جلوگیری کرده
    دوستان من اینو چطور درست کنم
    -------------
    الان نگاه کردم دیدم 405 بار robots.txt جلوگیری کرده از ایندکس شدن

• majidhenry

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۳

جناب مطهری جواب سوال من رو ندادین
    ممنون میشم اگه توضیح بدین و کمکم کنین

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۲

تا کس میخواد این لینک باکسها توی زبان فارسی ادامه داشته باشه من که نمیدونم.
    درباره سوالت گوگل واکنشهای مختلفی به لینک باکسها که در صفحات چندین سایت بصورت تکراری ایجاد میشن نشون میده که اکثرا این واکنشها منفی هستن.

دوست عزیز ممنون از راهنماییت
    خواستم بگم که اگر خودم یه لینک باکس تهیه کنم
    که البته کردم بعد از سایت های دیگه لینک بگیرم اول اون لینک ها با لینک من ارجاع داده میشن به سایت مبدا
    و خودم اصلا لینک ندم
    حالا اگر میشه یه توضیحی بدین که چه اتفاقی می افتد

با تشکر فراوان

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۸

دوستان عزیز
    میشه یه افزونه معرفی کنید که تا قبل از لود شدن عکس
    جای عکس یه چیزی مثل O و یا چیز دیگری کوچکتر نمایش داده بشه با تشکر

• ebi1368

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۳

با سلام خدمت همه دوستان مخصوصا دوست و استاد گرامی بنده جناب استاد مطهری
    لطفا یکی سایت بنده را نگاه و آنالیز کنه
    چرا سایت من در گوگل ایندکس نمی شه
    آیا پیوند یکتا سایت من درست است
    نقشه سایت چطور

• miladvox

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۵

سلام آقای مطهری
    نمیدونم چرا زمانی که پست میدم که عکس دار باشه ... گوگل به جای این که بیات عکس های پست را ایندکس کنه به جاش عکس و بنرهای تبلیغاتی سایتم را ایندکس میکنه...نمیشه یه جوری به گوگل فهموند که به عکس و بنرهای تبلیغاتی کاری نداشته باشه... (برای عکس های هم تایتل گذاشتم..زیر عکس اسم موضوع را هم زدم)

مثال : عکس عباس غزالی با تیپ فشن
    جمله بالا را که سرچ کنید قسمت ایمیج گوگل که تشریف ببرید...عکس تبلیغاتی 250 کارتون ایندکس شده...
    سایت : http://www.joljol.com

• Online98

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۸

با عرض سلام و خسته نباشید فراوان خدمت تمامی دوستان و اساتید
    یک سوال در مورد سئو داشتم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    میخواستم بدونم که بودن تگ (برچسب مطالب) در صفحه ی اصلی سایت باشه خوب هست ؟ یا فقط در ادامه مطلب باشه ؟ یا هر دو
    این سوال را خیلی وقت هست که من دارم

پیشاپیش سپاسگذارم

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۴

چرا توی گوگل خلاصه مطالب من فقط یه تعدا کاراکتر هست تقریبا یه خط کمتر از سایتهای دیگه مثل این
    ..........
    جایی در مناطق وحشی ایالت واشینگتن، پدیدهای نامتعارف و عجیب جغرافیایی وجود دارد كه.
    ...........
    بقیه سایتها دو خط رو گوگل نمایش میده اینجوری امکان داره مثلا اون کلمه مورد جستجو توی خط دوم باشه ولی گوگل نبینه باید چیکارش کنم؟ چرا اینجوری شده؟

• winsent

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۲
    ۲۶ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۱

با سلام به شما جناب مطهری؛
    امیدوارم حال شما خوب باشه. چندین بار به شما ایمیل زدم اما فقط یک دو بار اول رو پاسخ دادی و دیگه جواب ندادید که میدونم سرتون شلوغ هستش و وقت نمیکنید.
    اگر میشه دوباره ایمیل خودتون رو محبت کنید تا مزاحمتون بشم.
    با سپاس

• Mohsen

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۱

با سلام...
    من یک سایت با دامنه .com و یک سرویس میزبانی لینوکس دارم. قصد دارم یک سایت دیگر نیز باز کنم (برای فروش اینترنتی)، اما نمی دانم با چه دامنه ای بگیرم.. ir یا com؟!!! راستش نمی دانم اگر .com بگیرم آیا بیهوده پول اضافی پرداخته ام و همان .ir هم کافیست یا نه! آیا تاسیس یک سایت فروشگاه اینترنتی با .ir از میزان ترافیک و رنک و سایر فاکتورهای سئو سایت می کاهد و در دراز مدت نتیجه خوبی بدست نمی آورم؟ به نظر شما از لحاظ مسائل فنی (رنک و ترافیک) .com بگیرم بهتر است یا .ir؟خیلی فرق می کنه؟

و سوال دیگرم این است که آیا به یک سرویس میزبانی جداگانه برای آن احتیاج دارم یا اینکه همین سرویس هاستم را ارتقا بدهم؟! (محتوای دو سایت متفاوت خواهد بود و می خواهم دو سایت کاملا جدا از هم داشته باشم)..با توجه به آنکه آن سایت دیگر هم با وردپرس میخوام راه اندازی کنم..

چون سئوی سایت برام مهم ترین چیزه سوالمو اینجا مطرح کردم تا دوستان حرفه ای در زمینه سئو کمکم کنن.
    با تشکر

• Reza

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۳۴

سلام
    خسته نباشيد

حداكثر تعداد حرف هاي تگ ها چقدره ؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۳

حالا سوال من اینجاست که چون این لینک ها با هم مطابقت ندارند آیا گوگل هر 2 لینک را برای متن کامل هر مطلب ایندکس می کند ؟ این از نظر سئو مشکل ایجاد می کند؟

هر دوتا رو ایندکس نمیکنه چون حالت لینک صفحه ای داره ولی دوتا حالت بوجود میاد.
    1- در صورتی که تم شما این پیوند ها رو به جایی از صفحه انتقال نده مشکل پارامتر اضافه بوجود میاد.
    2- برعکس حالت اول ولی چون لنگر لینک به صورت more-120 هست امتیازی رو برای سئو نداره.

آیا کد :

با
    Disallow: /tag

فرقی دارند؟ یا هر ۲ صحیح هستند؟

اولی میگه هر چی با /tag/ شروع میشه و همین حالت برای تگها صحیحه.
    دومی میگه هر چی با /tag شروع بشه.
    حالا
    http://wp/tag/کلمه-کلیدی
    با حالت اول به احتمال قوی کلمه کلیدی ایندکس نمیشه ولی با حالت دوم فقط صفحه مرجع تگها ایندکس نمیشه
    حالت صحیح اینطوره:

Disallow: /tag/*

اگر هم Use noindex for Categories را در All in One SEO Plugin تیک بزنیم و هم در فایل robot.txt
    بنویسیم که category ایندکس نشه مشکلی نداره؟

لازم نیست ولی درصورت تکرار هم مشکلی بوجود نمیاد

جناب مطهری جواب سوال من رو ندادین
    ممنون میشم اگه توضیح بدین و کمکم کنین

در یکی از صفحات وارد سورس صفحه بصورت html بشید و تعداد کلمه دانلود رو بشمارید.
    این کار + آپدیت منظم و غیر پراکنده رمز رسیدن به رتبه اول گوگل هست.

دوست عزیز ممنون از راهنماییت
    خواستم بگم که اگر خودم یه لینک باکس تهیه کنم
    که البته کردم بعد از سایت های دیگه لینک بگیرم اول اون لینک ها با لینک من ارجاع داده میشن به سایت مبدا
    و خودم اصلا لینک ندم
    حالا اگر میشه یه توضیحی بدین که چه اتفاقی می افتد

با لینک شما میشه صفحه تکراری و امکان اسپم خیلی بالا میره.

لطفا یکی سایت بنده را نگاه و آنالیز کنه
    چرا سایت من در گوگل ایندکس نمی شه
    آیا پیوند یکتا سایت من درست است
    نقشه سایت چطور

500 مورد ایندکس شده دارین.پیوند یکتا هم خوبه.

نمیدونم چرا زمانی که پست میدم که عکس دار باشه ... گوگل به جای این که بیات عکس های پست را ایندکس کنه به جاش عکس و بنرهای تبلیغاتی سایتم را ایندکس میکنه...نمیشه یه جوری به گوگل فهموند که به عکس و بنرهای تبلیغاتی کاری نداشته باشه... (برای عکس های هم تایتل گذاشتم..زیر عکس اسم موضوع را هم زدم)

برای اینکه برای عکسهاتون alt نمیذارید و از طرفی هم تایتل ها اصلا با نوشته ها نمیخونه پس اینجا خود گوگل دستبکار میشه و از روی CTR تشخیص میده که عکس مربوط با مطلب هست یا نه.

ک سوال در مورد سئو داشتم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    میخواستم بدونم که بودن تگ (برچسب مطالب) در صفحه ی اصلی سایت باشه خوب هست ؟ یا فقط در ادامه مطلب باشه ؟ یا هر دو
    این سوال را خیلی وقت هست که من دارم

اگه صفحات ایندکس نشن فقط صفحه اصلی و جانبی باشه بهتره. (البته خیلی عوامل تاثیر گذار داره)

چرا توی گوگل خلاصه مطالب من فقط یه تعدا کاراکتر هست تقریبا یه خط کمتر از سایتهای دیگه مثل این

متا تگ توضیحات رو خودتون بنویسید و از طرفی مطمئن بشید داخل تگ توضیحات کلمه کلیدی قرار میگیره.

امیدوارم حال شما خوب باشه. چندین بار به شما ایمیل زدم اما فقط یک دو بار اول رو پاسخ دادی و دیگه جواب ندادید که میدونم سرتون شلوغ هستش و وقت نمیکنید.
    اگر میشه دوباره ایمیل خودتون رو محبت کنید تا مزاحمتون بشم.

اگه سوالی در مورد سئو دارید همینجا بپرسید.
    info@rahnemon.com

من یک سایت با دامنه .com و یک سرویس میزبانی لینوکس دارم. قصد دارم یک سایت دیگر نیز باز کنم (برای فروش اینترنتی)، اما نمی دانم با چه دامنه ای بگیرم.. ir یا com؟!!! راستش نمی دانم اگر .com بگیرم آیا بیهوده پول اضافی پرداخته ام و همان .ir هم کافیست یا نه! آیا تاسیس یک سایت فروشگاه اینترنتی با .ir از میزان ترافیک و رنک و سایر فاکتورهای سئو سایت می کاهد و در دراز مدت نتیجه خوبی بدست نمی آورم؟ به نظر شما از لحاظ مسائل فنی (رنک و ترافیک) .com بگیرم بهتر است یا .ir؟خیلی فرق می کنه؟

هیچ هیچ هیچ فرقی ندارن. خیلی ها میگن با هم فرق دارن ولی گوگل اصلا به پسوندها اهمیت نمیده.

و سوال دیگرم این است که آیا به یک سرویس میزبانی جداگانه برای آن احتیاج دارم یا اینکه همین سرویس هاستم را ارتقا بدهم؟! (محتوای دو سایت متفاوت خواهد بود و می خواهم دو سایت کاملا جدا از هم داشته باشم)..با توجه به آنکه آن سایت دیگر هم با وردپرس میخوام راه اندازی کنم..

احتیاج به هاست دیگه ای نیست.

حداكثر تعداد حرف هاي تگ ها چقدره ؟

هیچ محدودیتی نداره.

Online98 - Mohsen - saeed1985
  • porsesh

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۸

سلام

من 162 مطلب کاملا خاص و کم یاب در مورد نجوم جمع آوری کردم مه نه بیشتر میشه و نه کمتر
    یعنی قراره سایتی راه بندازم که فقط همین 162 پست رو داشته باشه و در آینده پسته دیگه ای به اون اضافه نمیشه

به نظرتون هر روز یه مطلبو بذارم( که البته با توجه به اینکه بعد از 162 روز دیگه مطلبی به سایت اضافه نمیشه فکر کنم گوگل بدش بیاد ) یا همرو توی 1 روز انتشار بدم و دیگه دست به چیزی نزنم؟

• Mohsen

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۹

motahharinasab گفت:

احتیاج به هاست دیگه ای نیست.

خوب...میشه لطفا توضیح بدین حالا که احتیاجی به هاست دیگه نیست باید چکار کنم؟ دیتابیس جدید بسازم؟ وردپرس رو توی اون دیتابیس هم آپ کنم؟
    فقط یه بار دیگه تاکید می کنم دو سایت کاملا متفاوت...محتویات و ظاهر و باطن با هم فرق می کنه...تنها اشترکشون اینه که میخوام هر دو از ورد پرس استفاده کنن.. این یکیشون : http://www.moderuz.com (ممنون میشم یه نظری در مورد سئوش بدین...اکثر مطالب این پست رو خوندم و تا جایی که تونستم سایتو سئو کردم...با توجه به اینکه 1 ماه هم نمیشه راش انداختم فکر کنم برای یه تازه کار در زمینه سئو خیلی هم فاجعه نباشه!! )
    اون یکی هم به زودی راه میندازم.

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۶

من 162 مطلب کاملا خاص و کم یاب در مورد نجوم جمع آوری کردم مه نه بیشتر میشه و نه کمتر
    یعنی قراره سایتی راه بندازم که فقط همین 162 پست رو داشته باشه و در آینده پسته دیگه ای به اون اضافه نمیشه

به نظرتون هر روز یه مطلبو بذارم( که البته با توجه به اینکه بعد از 162 روز دیگه مطلبی به سایت اضافه نمیشه فکر کنم گوگل بدش بیاد ) یا همرو توی 1 روز انتشار بدم و دیگه دست به چیزی نزنم؟

سریع انتشار بدید ولی تغییرات دیگه ندینش.

خوب...میشه لطفا توضیح بدین حالا که احتیاجی به هاست دیگه نیست باید چکار کنم؟ دیتابیس جدید بسازم؟ وردپرس رو توی اون دیتابیس هم آپ کنم؟

مثل یک وردپرس تازه عمل میکنی. یک دیتا بیس میسازی و روند نصب کمتر از 5 دقیقه ای وردپرس که زیاد توی انجمن گفته شده

• miladvox

آفلاین
    عضو
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۱

سلام .. آقای مطهری

افزونه SEO Friendly Images تو سایت اضافه شده .... خود افزونه اوتومات alt و titel اضافه میکنه .... تمام عکس های titel و alt داره... اما گوگل عکسهای تبلیغاتی را ایندکس میکنه ... با کد نویسی نمیشه مشکل را رفع کرد...

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۷

افزونه SEO Friendly Images تو سایت اضافه شده .... خود افزونه اوتومات alt و titel اضافه میکنه .... تمام عکس های titel و alt داره... اما گوگل عکسهای تبلیغاتی را ایندکس میکنه ... با کد نویسی نمیشه مشکل را رفع کرد...

سورس صفحاتت رو ببین بجای alt و title چی داره میذاره.

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    ۳۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۳

آقا نمیشه مثل بقیه سایت ها بدون اینکه داخل افزونه all one seo خودم خلاصه مطلب رو بذارم گوگل خلاصه دو خطی از مطلبم برداره؟ آخه الان همونطور که بالا گفتم فقط چند کلمه از مطالبم رو توی نتایج نمایش میده

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۳۰ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۲

ahangha88 گفت:
    آقا نمیشه مثل بقیه سایت ها بدون اینکه داخل افزونه all one seo خودم خلاصه مطلب رو بذارم گوگل خلاصه دو خطی از مطلبم برداره؟ آخه الان همونطور که بالا گفتم فقط چند کلمه از مطالبم رو توی نتایج نمایش میده

خوب خودتون اینکار رو کردین وگرنه گوگل خودش اینکار رو میکرد تنظیمات افزونه all in one seo رو طوری قرار بدید که متا تگ توضیحات توی صفحه پستهاتون ایجاد نشه.

• Hadi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۹

سلام آقای مطهری نسب
    پیشاپیش ممنون از کمک هاتون
    من به یه مشکل خیلی بزرگ برخوردم امیدوارم شما بتونید کمکم کنید.
    گوگل مطالب من رو به صورت شکل زیر ایندکس میکنه . معمولا پست ها و تگ ها رو به صورت حالت شماره 1 که داخل تصویر مشخصه ایندکس میکنه و صفحات سایت رو هم به صورت حالت شماره 2 ایندکس میکنه که توضیحات لینک های ایندکس شده هیچ ربطی به لینک ندارند و تنها توضیحات اصلی خود سایت رو که زمانی داخل افزونه all in one seo به این حالت نوشته بودم میاره. این کار باعث شده که ورودی گوگل سایتم به شدت افت کنه. چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم.؟

http://www.shadaneh.com/wp-content/uploads/2011/11/Untitled12.gif

• cmaxx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۱

سلام خسته نباشید دوست عزیز

یه سوال داشتم که هرچی سرچ زدم مطالب جالی دریافت نکردم

سوال من اینه که ما اگه بیایم از مطالب که تو وردپرس نوشته شده برون ریزی کنیم و این مطالب را توی سایت دیگری استفاده کنیم بهترین تنطیمات برای این نمونه سایت ها چیه مثلا همزمان بخوایم 4000 هزار مطلب به وردپرس تزریق کنیم
    ایا باعث میشه گوگل با این کار برخورد کنه

من این روش تست کردم کل لینک ها ایندکس میشه و امار مطلوبی نداره

اگه امکان داره کلا یه توضیحی بدید

با تشکر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۲

من به یه مشکل خیلی بزرگ برخوردم امیدوارم شما بتونید کمکم کنید.
    گوگل مطالب من رو به صورت شکل زیر ایندکس میکنه . معمولا پست ها و تگ ها رو به صورت حالت شماره 1 که داخل تصویر مشخصه ایندکس میکنه و صفحات سایت رو هم به صورت حالت شماره 2 ایندکس میکنه که توضیحات لینک های ایندکس شده هیچ ربطی به لینک ندارند و تنها توضیحات اصلی خود سایت رو که زمانی داخل افزونه all in one seo به این حالت نوشته بودم میاره. این کار باعث شده که ورودی گوگل سایتم به شدت افت کنه. چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم.؟

مشکل از اینه که صفحه تگها داره به صفحه اصلی برگشت میخوره. راه حل اینه که ببینید در صفحه تگها چه کدی وجود داره که اینطوری میشه.اکثرا جاوا اسکریپتها این بلا رو به سر آدم میارن. یه استایل رو توی صفحه باز میکنید وسطش یک جاا اسکریپت و...

سوال من اینه که ما اگه بیایم از مطالب که تو وردپرس نوشته شده برون ریزی کنیم و این مطالب را توی سایت دیگری استفاده کنیم بهترین تنطیمات برای این نمونه سایت ها چیه مثلا همزمان بخوایم 4000 هزار مطلب به وردپرس تزریق کنیم
    ایا باعث میشه گوگل با این کار برخورد کنه

من این روش تست کردم کل لینک ها ایندکس میشه و امار مطلوبی نداره

خب معلومه گوگل هم بدش نمیاد از مطالب مختلف به تعداد زیاد توی اینترنت باشه ولی از طرفی وقتی مطلبی کپی بشه و گوگل این کپی رو به روشهای مختلف تشخیص بده اولین موردی که پیش میاد اینه که تمام مطالب ایندکس میشن ولی آمار با اون سایتهایی هست که قبلا ایندکس شدن.
    اول اینکه اینکار رو نکنید ولی اگر هم خواستید با این کار جلو برید بهتره یک تم متفاوت بعلاوه نوشته های متفاوت داشته باشید و از طرفی هر نوشته رو کمی ویرایش کنید.

Hadi
  • ahangha88

آفلاین
    عضو
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۰

من تنظیمات رو تقریبا براساس آموزش های داخل نت قرار دادم و همچنین مطلب از پست برداشته میشه اما فقط خط اول پست رو بر میداره مشکل اینه که کاراکتر بیشتری رو نمایش نمیده

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۹

سلام.خسته نباشید.با توجه به این که تگ ها ایندکس نمیشه:
    1 :در قسمت برچسب ها,برچسب ها رو وارد کنم یا نه؟الان وارد نمی کنم
    2 : اگر برچسب ها رو وارد نکنم,بخش Keywords (comma separated): را در all in one پر کنم یا نه؟الان وارد میکنم.
    3: آیا ویرگول انگلیسی و فارسی بر جدا کردن تگ ها در all in one فرق می کنه یا نه؟
    4:چرا پست های قدیمی سایتم نسبت به پست های جدید بسیار در نتایج بالاتر هستند.(مثلا مطلب هایی را که 7 ماه پیش ارسال کردم نسبت به 2 ماه پیش)آخه پست های قدیمیم برچسب ها رو وارد کرده بودم و ایندکس می شد و بعدا جلوی ایندکس تگ ها رو گرفتم.
    5:فکر میکنید بزرگترین مشکلی که نمی گذاره سایتم جایگاه بهتری در گوگل پیدا کنم چیه؟الان روز های معمولی روزی 300 تا 400 و روز های تعطیل 400 تا 600 ورودی گوگل دارم و مطالبی که در سایتم می گذارم 85 درصدش ,به طور کل ترجمه شده هستند و همیشه سعی میکنم اولین نفری باشم که یه مطلب رو میگذارم.
    با تشکر فراوان

• Hadi

آفلاین
    عضو
    ۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۵

motahharinasab گفت:

مشکل از اینه که صفحه تگها داره به صفحه اصلی برگشت میخوره. راه حل اینه که ببینید در صفحه تگها چه کدی وجود داره که اینطوری میشه.اکثرا جاوا اسکریپتها این بلا رو به سر آدم میارن. یه استایل رو توی صفحه باز میکنید وسطش یک جاا اسکریپت و...

مشکل فقط نوع ایندکس شدن تگ ها نیست،خود مطالب هم به همین شکل ایندکس میشن. واینکه فکر نمیکنم از جاوا اسکریپت تو سایتم استفاده کرده باشم. ممنون میشم بیشتر راجب این موضوع کمک کنید.

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۳ آذر ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۱

ahangha88 گفت:
    من تنظیمات رو تقریبا براساس آموزش های داخل نت قرار دادم و همچنین مطلب از پست برداشته میشه اما فقط خط اول پست رو بر میداره مشکل اینه که کاراکتر بیشتری رو نمایش نمیده

اگه اسم سایتتون رو بذارید میتونم چک کنم ولی مطمئنا داره متا تگ توضیحات اتومات ساخته میشه مگه اینکه هر خط شما داخل تگ باز و بسته P قرار بگیره و گوگل اونو پاراگراف بشناسه ویا اینکه پاراگراف اولتون کوتاه باشه.

1 :در قسمت برچسب ها,برچسب ها رو وارد کنم یا نه؟الان وارد نمی کنم

وارد کنین

2 : اگر برچسب ها رو وارد نکنم,بخش Keywords (comma separated): را در all in one پر کنم یا نه؟الان وارد میکنم.

اینجا رو ولش کنین اصلا مهم نیست در نهایت یک متا تگ کلمات کلیدی میسازه که الان ارزشی نداره.

3: آیا ویرگول انگلیسی و فارسی بر جدا کردن تگ ها در all in one فرق می کنه یا نه؟

بله حتما از انگلیسی استفاده کنین.

4:چرا پست های قدیمی سایتم نسبت به پست های جدید بسیار در نتایج بالاتر هستند.(مثلا مطلب هایی را که 7 ماه پیش ارسال کردم نسبت به 2 ماه پیش)آخه پست های قدیمیم برچسب ها رو وارد کرده بودم و ایندکس می شد و بعدا جلوی ایندکس تگ ها رو گرفتم.

این مساله به این دلیله که اوایل پراکندگی مطالب کمه ولی بمرور زمان این پراکندگی زیاد میشه و میبینی یه سایت توی همه زمینه های تخصصی فعالیت میکنه.

5:فکر میکنید بزرگترین مشکلی که نمی گذاره سایتم جایگاه بهتری در گوگل پیدا کنم چیه؟الان روز های معمولی روزی 300 تا 400 و روز های تعطیل 400 تا 600 ورودی گوگل دارم و مطالبی که در سایتم می گذارم 85 درصدش ,به طور کل ترجمه شده هستند و همیشه سعی میکنم اولین نفری باشم که یه مطلب رو میگذارم.

این دیگه کار شماست ولی یه سایت نباید توقع بازدید بالا داشته باشه مگه اینکه حوزه فعالیتش تخصصی تر بشه.

مشکل فقط نوع ایندکس شدن تگ ها نیست،خود مطالب هم به همین شکل ایندکس میشن. واینکه فکر نمیکنم از جاوا اسکریپت تو سایتم استفاده کرده باشم. ممنون میشم بیشتر راجب این موضوع کمک کنید.

شما اگه الان تمت رو عوض کنی میبینی مشکل حل میشه.

Hadi - mohammaddx
  • Hadi

آفلاین
    عضو
    ۳ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۳

motahharinasab گفت:

شما اگه الان تمت رو عوض کنی میبینی مشکل حل میشه.

این مشکل از 2-3 ماه پیش بوجود اومده و بعد از اون موضوع 2-3 بار من تم رو عوض کردم ولی درست نشده و همین تمی هم که الان رو سایت هستش کمتر از یک هفته است که گذاشته ام.

• امیر محمد

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    ۳ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۹

دوستان این مطهری هیچی از سئو نمیدونه بخدا

تگ ها ایندکس نشه تو اینترنت ایران ورودی نمیگیرید

هیچ با خودتون فکر کردید چرا هیچ کدوم از شرکت های معتبر سئو این کار های مطهری رو اتجام نمیدن ؟

میهن دانلود - دانلودها - آلامتو - فری دانلود - ملی دانلود - .... اینا سایت های بزرگی هستند که هرکاری میکنند در خلاف گفته های مطهریه

خیلی ببخشید اما خریت محضه که جلوی ایندکس شدن تگ رو بگیریم

• miladvox

آفلاین
    عضو
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۹

سلام مجدد به آقای مطهری

سورس عکس ها عنوان مطلب را در alt و titel میزاره...قبلا عکس ها روی هاستم آپلود نمی شود بابت همین خوب ایندکس عکس میکرد نزدیک به 10 هزار عکس ایندکس کرد ... با موضوع خودش ... الان عکس های با استفاده از افزونه ای اتومات روی هاستم آپلود میشه...از اون زمان به بعد بود که مشکل پیدا کردم....شما حدس نمیزنید مشکل از این باشه ؟

چون همینطور که میبینید alt و titel عنوان مطلب است ....www.joljol.com

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۳

دوستان خسته نباشد
    من قبلا تصاویر را توی خود سایت up میکردم
    http://rastgarworld.ir
    ولی چند وقت است که توی ساب دومین Up میکنم ولی مشکلی برام پیش اومده اینه که هیچ کدوم از عکس های ساب ایندکس نمیشه
    http://up.rastgarworld.ir
    میشه بدونم مشکلش چیه
    با تشکر از همه شما دوستان

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۵ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۷

ikiosan گفت:
    دوستان این مطهری هیچی از سئو نمیدونه بخدا

تگ ها ایندکس نشه تو اینترنت ایران ورودی نمیگیرید

هیچ با خودتون فکر کردید چرا هیچ کدوم از شرکت های معتبر سئو این کار های مطهری رو اتجام نمیدن ؟

دوست عزیز نسنجیده و عجول قضاوت کردی.تو اومدی چند تا سایت ایرانی را معرفی کردی که آمار خوبی رو دارن.اما به چند تا سایت خارجی بسیار پر بازدید که چند برابر این سایت ها بازدید دارن نگاه کن!مثلا سایت http://www.softpedia.com با رتبه ی الکسای 426 (که عمرا هیچ کدوم از این سایت هایی که گفتی این رتبه رو ندارن) تگ هاش رو ایندکس نمی کنه.البته تگ ها مزیت هایی هم دارند که خودش یه بحث جدا داره.من هم رو ایندکس نکردن تگ ها موافقم!قبلا هم دلایل ایندکس نشدن تگ ها توسط آقای مطهری توضیح داده شده که میتونی از صفحات قبلی استفاده کنی.
    در مورد شرکت های سئو کننده هم این رو بگم که چون تخصص اصلی اون ها روی همین تگ هاست,پس اگه بیان با تگ ها مخالفت کنن .....(امیدوارم گرفته باشی که چی میگم)
    یه پیشنهاد اخلاقی هم برای خوددت داشتم:هیچ وقت این قدر سریع درباره ی کسی قضاوت نکن.مخصوصا آقای مطهری که حق بزرگی گردن همه ی کسانی که خواستار سئوی بهتر بودن,مخصوصا خودم داره.

محسن غیاثی - miladvox - Hadi - بهروز ازند
  • امیر محمد

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    ۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۳

mohammaddx گفت:

دوست عزیز نسنجیده و عجول قضاوت کردی.تو اومدی چند تا سایت ایرانی را معرفی کردی که آمار خوبی رو دارن.اما به چند تا سایت خارجی بسیار پر بازدید که چند برابر این سایت ها بازدید دارن نگاه کن!مثلا سایت http://www.softpedia.com با رتبه ی الکسای 426 (که عمرا هیچ کدوم از این سایت هایی که گفتی این رتبه رو ندارن) تگ هاش رو ایندکس نمی کنه.البته تگ ها مزیت هایی هم دارند که خودش یه بحث جدا داره.من هم رو ایندکس نکردن تگ ها موافقم!قبلا هم دلایل ایندکس نشدن تگ ها توسط آقای مطهری توضیح داده شده که میتونی از صفحات قبلی استفاده کنی.
    در مورد شرکت های سئو کننده هم این رو بگم که چون تخصص اصلی اون ها روی همین تگ هاست,پس اگه بیان با تگ ها مخالفت کنن .....(امیدوارم گرفته باشی که چی میگم)
    یه پیشنهاد اخلاقی هم برای خوددت داشتم:هیچ وقت این قدر سریع درباره ی کسی قضاوت نکن.مخصوصا آقای مطهری که حق بزرگی گردن همه ی کسانی که خواستار سئوی بهتر بودن,مخصوصا خودم داره.

اینا چرندیاتیه که واسه تایید کارای احمقانه خودتون بکار میبرید
    شما هیچ کدومتون یه سایت بزرگ نداشتید ...

شما که اینقدر از خودت و مطهری تعریف میکنی مگه سایتت چقدر آمار داره که میای نظر هم میدی ؟

• محسن غیاثی

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    ۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸

سلام دوستان عزیز
    بحث ایندکس کردن یا نکردن تگ‌ها به نحوه‌ی فعالیت هر سایت بستگی داره و مطمئنا نسخه‌ی واحدی رو نمیشه برای همه تجویز کرد.
    انجمن برای بحث و تبادل نظره نه کوبوندن افراد و شرکت‌ها. ترافیک و رنک و این چیزا ارزش دلخوری دیگران رو نداره.

عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - Hadi - mohammaddx - بهروز ازند
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    ۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۴

اینا چرندیاتیه که واسه تایید کارای احمقانه خودتون بکار میبرید

قوانین :
    به دیگران احترام بگذارید.

Hadi - mohammaddx - بهروز ازند
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۶ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۳

سورس عکس ها عنوان مطلب را در alt و titel میزاره...قبلا عکس ها روی هاستم آپلود نمی شود بابت همین خوب ایندکس عکس میکرد نزدیک به 10 هزار عکس ایندکس کرد ... با موضوع خودش ... الان عکس های با استفاده از افزونه ای اتومات روی هاستم آپلود میشه...از اون زمان به بعد بود که مشکل پیدا کردم....شما حدس نمیزنید مشکل از این باشه ؟

دوتا مساله هست
    اول اینکه عکسی رو باید انتخاب کرد که به موضوع پست هم بخوره و هرچی نزدیکتر باشه امتیاز بهتری بدست میاره.(گوگل این رو از IMAGE CTR میفهمه)
    دوم اینکه قرار نیست دقیقا عنوان پست باشه بلکه باید به عکسها عنوان مناسب برای خود رو داد که در این مورد شاید عنوان عکسها کمی کوتاهتر از عنوان پست باشه.

ولی چند وقت است که توی ساب دومین Up میکنم ولی مشکلی برام پیش اومده اینه که هیچ کدوم از عکس های ساب ایندکس نمیشه

1-سرعت کم در سرور شما
    2- نبود فایل Index.html در شاخه Up سرورتون
    3-نبود فایل ربوت تکست
    امیر محمد عزیز

هیچ با خودتون فکر کردید چرا هیچ کدوم از شرکت های معتبر سئو این کار های مطهری رو اتجام نمیدن
    ؟

اگه منظورت از شرکتهای معتبر سئو شرکتهای ایرانی هستند اونوقت من رو با هیچ چیز و هیچ کس مقایسه نکن.

شما هیچ کدومتون یه سایت بزرگ نداشتید ...

شما که اینقدر از خودت و مطهری تعریف میکنی مگه سایتت چقدر آمار داره که میای نظر هم میدی ؟

اولا سایت بزرگ از نظر شما یعنی چه سایتی؟ سایت خودتون چیه؟
    دوما اگه فکرت اینه که کارهایی که میگم به سایت صدمه میزنه اونکارهارو انجام نده ولی بحث نکن.

محسن غیاثی - DigiTirTash - بهروز ازند
  • Hadi

آفلاین
    عضو
    ۷ آذر ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۶

dustaneh گفت:

این مشکل از 2-3 ماه پیش بوجود اومده و بعد از اون موضوع 2-3 بار من تم رو عوض کردم ولی درست نشده و همین تمی هم که الان رو سایت هستش کمتر از یک هفته است که گذاشته ام.

آقای مطهری منو هم راهنمایی کنید بلکه این مشکل رو بتونم حل کنم

درباره‌ی این موضوع