جهان رستگار عزیز
چرا اینقدر اسپم میکنی نمیدونم ولی این کارت حال آدم رو میگیره
اگر میشه بگید که چهطور میشه بفهمم سرعت سرور چطور خوب یا بد
راهش فقط اینه که اون کسایی که روی اون هاست سایت دارن بگن سرعت و آنلاین بودن در سرور چقدره.
سوال
در مورد لینک باکس سایت خودم
اینو چند بار هم گفتی.
اول اینکه لینک باکس که کاری از نظر سئو برای آدم انجام نمیده و تازه جدیدا بعنوان کپی نوشته هم شناخته میشه.
از نظر گوگل هرگونه فریم گذاری روی سایتها ممنوعه.
دوم اینکه از نظر گوگل هیچ لینکی نباید حذف بشه یعنی نهایت یک نوشته اینه که فقط آپدیت بشه و حذفی در کار نباشه.
1- اگه یک لینک رو بوسیله سی اس اس مخفی کنیم، آیا برای موتور جست و جو قابل روئیته؟ یعنی این لینک رو توی رتبه
بندی دخیل میکنه؟
آره رتبه منفی میگیرید چون هیچ چیز توی صفحه شما نباید مخفی باشه یعنی رنگهای نوشته و صفحه باید مخالف هم باشن.
2- چطوری لینک تگ ها رو هم نوفلو کنیم؟ آیا اینکه خود صفحه تگ ها noindex است و لینک به اون صفحه ها nofollow نیست ضرری نداره؟
همون ربوت تکست میشه تگها رو نوفلو کرد ولی از طرفی اینکه خود صفحه تگ با متا ربوت نوفلو شده باشه هم فرقی نداره و دیگه لازم نیست لینکها رو نوفلو کنیم.(با ربوت تکست بهتره)
سایت من از حدود 10 روز پیش از تقریبا نتایج گوگل حذف شده ! ولی نمیدونم چرا ؟ هیچ تغییری هم توی سایت ایجاد نکردم ! توی Bing و یاهو ایندکس شده و مشکلی نداره ولی گوگل تقریبا حذفش کرده !
میخواستم ببینم دلیل خاصی داره یا مشکلی به وجود اومده ؟ اصلا همچین چیزی میشه ؟
وقتی اسم سایت رو نمیدید و آدرسی هم وجود نداره من باید چی روچک کنم.!!!
چرا سرعت ایندکس شدن از نقشه سایت طولانیه.مطالبی که می فرستم خیلی سریع ایندکس میشه ولی گوگل وبمستر تا چند روز ایندکس نشدن از نقشه را نشون میده.مثلا الان از 25 تا 16 تا ایندکس شده.(غیر از لینک دادن چاره ای نداره؟)
پائین نیست بلکه خیلی دیر آپدیت میشه و از طرفی تعدادی رو مینویسه که از روی نقشه سایت ایندکس شدن.
کلا گوگل جدیدا با URL یونیکد اونم فارسیش مشکل داره و خیلی دیر نتایج ایندکس رو نشون میده.
2-به خاطر این که جلوی ایندکس از فید رو با فایل روبوت بستم هر روز داره تعداد Restricted by robots.txt در گوگل وبمستر زیاد.
خب باید از اول اینکار رو میکردید.
3-چرا گوگل وبمستر بعضی صفحات را Not found میکنه.آخه من این جور صفحه ندارم.مثل
نمیشه که نداشته باشی چون نات فوند ها یا از سایت مپ هست ویا لینک که درون صفحاتتون بوده.
در قالب جدیدم نمایش دادن تگ ها رو هم در ایندیکس هم در ادامه مطلب پست برداشتم
ولی در سورس ایندیکس و ادامه مطلب نشون میده
ایا این کار ضرر نداره؟
گوگل فکر نمیکنه که من از روش غیره قانونی استفاده کردم؟ (بلک هات)
اگه ضرر نداره و مانعی نیست بگید که چطور آوردن سوس تگ رو در ایندیکس غیره فعال کنم ؛ تا از شکسته شدن رنک جلوگیری کنه
ببین گوگل فقط به سورس صفحات کار داره چون اصلا اصل صفحه توسط گوگل دیده نمیشه. اینکه میگی رنک بشکنه فقط در صورتی هست که به اون تگ لینک داده بشه وگرنه این مساله اتفاق نمیفته.