انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۷ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۳

1-سرعت کم در سرور شما
    2- نبود فایل Index.html در شاخه Up سرورتون
    3-نبود فایل ربوت تکست

دوست عزیز فایل روبوت تکس رو توی ساب دومین گذاشتم
    و فایل ایدکس رو هم از www به ساب یه کپی فرستادم
    به این کار درسته یا باید یه فایل Index.html جدا برای ساب تولید بشه ؟؟

• itroom

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    ۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۷

سلام

من تو تنظیمات افزونه XML Sitemap کمی گیج شدم چون هر جا که میرم یه چیزی رو گفتن . میخواستم بهترین تنظیمات برای change frequencies و priorities بدونم فقط اگر تونستید به ترتیب بگید

ممنون

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۲

سلام.خسته نباشید.
    تفاوت نسخه های رایگان و pro افزونه ی All in One SEO در چیه؟ آخه سایت های بسیار پر بازدید مثل دانلودها و بی کلک از نسخه ی پولی استفاده میکنند
    چه جوری می تونم از ایران به طور مستقیم پول رو پرداخت کنم؟
    آیا افزونه ی رایگانی هم وجود داره که کار All in One SEO pro رو انجام بده؟البته به جز wordpress seo (آخه یه مدت اسفاده کردم و آمارم افت داشت).نظتون درباره ی افزونه HeadSpace2 چیه؟نسخه ی فارسی از این افزونه نیز وجود داره.به نظر افزونه ی قدرتمندی میاد!
    افزونه Platinum SEO Pack با توجه به این که حدود یکسال است آ‍‍‍‍‍پدیت نشده است چه طور؟

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی سجاد - ebi1368
  • mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۱۷ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۵

دوتا سوال دیگر هم داشتم.
    آیا nofollow کردن صفحات که جلوی ایندکشان گرفته شده است از نظر سئو مفید می تونه باشه؟مثل nofollow category
    از بین گزینه های زیر کدام ها رو تیک فعال سازیش رو بزنم
    Use Tags for META keywords:(در حالت عادی غیرفعال)
    nofollow external links on front page (غیر فعال)
    Canonical URLs
    Rewrite Titles

• علی سجاد

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    ۱۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۳

باسلام
    اگه Restricted by robots.txt ها زیاد باشه به سئو مشکلی پیش میاد؟ 1,455 تا توی سایت من توسط robot.txt جلوگیری شده ! مشکلی که نداره؟
    و یه سوال دیگه فرق sitemap.xml.gz با sitemap.xml چیه/؟
    sitemap.xml.gz من یه مدتی در گوگل وبمستر ضرب در خورده بود الانم پاک شده
    من باید چیکار بکنم؟
    باتشکر

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۱

و یه سوال دیگه فرق sitemap.xml.gz با sitemap.xml چیه/؟
    sitemap.xml.gz من یه مدتی در گوگل وبمستر ضرب در خورده بود الانم پاک شده
    من باید چیکار بکنم؟

فقط یکی حالت معمولی و دیگری حالت فشرده داره
    اگر سایت مپ شما سنگین بهتر حالت فشرده معرفی بشه
    و در غیر این صورت در بودن وجود 1 نیازی نیست حالت sitemap.xml.gz هم توی وبمستر وجود داشته باشه

علی سجاد
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۰ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۹

سلام دوستان خسته نباشد
    سوال من در مورد عکس ها است که هنوزم نتونستم براشون یه کار درست انجام بدم
    من تمام عکس های سایتم رو دارم به ساب دامین انتقال میدم
    ولی بازم توی اسن لینک
    http://rastgarworld.ir/wp-admin/admin.php?page=w3tc_general&w3tc_pagespeed_results&_wpnonce=e943ed418b

به سازماندهی عکس ها (Optimize images)
    یه اخطار میده
    کسی افزونه ای سراغ نداره برای سازمان دهی تصاویر
    با تشکر از همه شما

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۲۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۹

و فایل ایدکس رو هم از www به ساب یه کپی فرستادم
    به این کار درسته یا باید یه فایل Index.html جدا برای ساب تولید بشه ؟؟

توی همین تایپیک بخش مربوط به ساب دامین برای عکسها توضیح کامل رو نوشتم.

من تو تنظیمات افزونه XML Sitemap کمی گیج شدم چون هر جا که میرم یه چیزی رو گفتن . میخواستم بهترین تنظیمات برای change frequencies و priorities بدونم فقط اگر تونستید به ترتیب بگید

هر جا نسبت به سایت خودشون میگن ولی شما نسبت به سایت خودت باید اونها رو تنظیم کنی

تفاوت نسخه های رایگان و pro افزونه ی All in One SEO در چیه؟ آخه سایت های بسیار پر بازدید مثل دانلودها و بی کلک از نسخه ی پولی استفاده میکنند
    چه جوری می تونم از ایران به طور مستقیم پول رو پرداخت کنم؟
    آیا افزونه ی رایگانی هم وجود داره که کار All in One SEO pro رو انجام بده؟البته به جز wordpress seo (آخه یه مدت اسفاده کردم و آمارم افت داشت).نظتون درباره ی افزونه HeadSpace2 چیه؟نسخه ی فارسی از این افزونه نیز وجود داره.به نظر افزونه ی قدرتمندی میاد!
    افزونه Platinum SEO Pack با توجه به این که حدود یکسال است آ‍‍‍‍‍پدیت نشده است چه طور؟

متاسفانه در نسخه پولی این افزونه امکانات بیشتری اضافه نمیشه.
    افزونه Platinum Seo pack هم خوبه ولی همونطوری که گفتید خیلی وقته آپدیت نشده.

آیا nofollow کردن صفحات که جلوی ایندکشان گرفته شده است از نظر سئو مفید می تونه باشه؟

شما با اینکار جلوی ایندکس صفحات تکراری رو گرفته و از شکسته شدن رنک بین چند صفحه جلوگیری میکنید.

اگه Restricted by robots.txt ها زیاد باشه به سئو مشکلی پیش میاد؟

نه ولی بهتر بود از اول اینکار رو میکردید.

DigiTirTash - علی سجاد
  • DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۴

خسته نباشید آقای مطهری

ممنون از جوابتون ببخشید
    در مورد سازمان دهی تصاویر اگر میشه یه توضیحی دید
    با تشکر

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۴

سلام دوستان عزیز خسته نباشید
    یه هاست خوب فوری لازم دادم دوستان
    آقای مطهری یه هاست مناسب فضای زیاد نمی خوام فقط همون مشخصاتی که می دونید باید داشته باشه
    داره میخوام انتقال بدم ولی نمی دونم تو چه هاستی انتقال بدم

هاستی که فعلا میزبان هر بار برای مصرف بالا سایتم رو می بنده
    بازدید کننده از سایتم حدود 2000 نفر بیشتر نیست

خواهشن زود تر جواب بیدن
    mjt_10063@yahoo.com

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۴ آذر ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۰

دوستان در مورد پست قبلی باید بگم که هستم رو عضو کردم
    اگر میشه بگید که چهطور میشه بفهمم سرعت سرور چطور خوب یا بد
    و مقدار مصرف سایت من چطور

یه سایت هم برای متر کردن سایت های شما پیدا کردم
    می تونید کیفت سایت خودتون رو اینجا مشاهده کنید
    http://gtmetrix.com/

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۱

سلام خدمت جناب اقای مطهری
    سوالم شاید تکراری باشی
    ولی باور کنید بلد بودم یادم رفت
    هرچی هم گشتم نتونسم تو این 33 صفحه پیداش کنم

سوال
    در مورد لینک باکس سایت خودم
    وقتی یه لینک به لینک باکس ارسال میشه بعد از چند روز حذف میشه و یه لینک دیگه جاش گرفته میشه
    توی گوگل وبمشتر تولز توی قسمت nofollow تمام لینک های حذف شده لینک باکس که مثل این هستن
    http://rastgarworld.ir/link/click.php?id=165
    نمایش داده بشن
    خواستم بدونم برای این اتفاق من اگر لینک ها را از این طریق rel="nofollow" کنم
    آیا بازم برام مناسب هسن یا نه؟؟
    و
    آیا بازم این لینک ایندکس میشه؟؟
    و یا باید یه کدی هم جدا در همین قسمت برای ایندکس نشدن بنویسیم

با تشکر فراوان

• jamal291

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۷:۰۵

چند تا سوال:

1- اگه یک لینک رو بوسیله سی اس اس مخفی کنیم، آیا برای موتور جست و جو قابل روئیته؟ یعنی این لینک رو توی رتبه
    بندی دخیل میکنه؟

2- چطوری لینک تگ ها رو هم نوفلو کنیم؟ آیا اینکه خود صفحه تگ ها noindex است و لینک به اون صفحه ها nofollow نیست ضرری نداره؟

با تشکر...

• M X 2

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۲

سلام
    سایت من از حدود 10 روز پیش از تقریبا نتایج گوگل حذف شده ! ولی نمیدونم چرا ؟ هیچ تغییری هم توی سایت ایجاد نکردم ! توی Bing و یاهو ایندکس شده و مشکلی نداره ولی گوگل تقریبا حذفش کرده !
    میخواستم ببینم دلیل خاصی داره یا مشکلی به وجود اومده ؟ اصلا همچین چیزی میشه ؟

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۶

سلام.
    چرا سرعت ایندکس شدن از نقشه سایت طولانیه.مطالبی که می فرستم خیلی سریع ایندکس میشه ولی گوگل وبمستر تا چند روز ایندکس نشدن از نقشه را نشون میده.مثلا الان از 25 تا 16 تا ایندکس شده.(غیر از لینک دادن چاره ای نداره؟)
    2-به خاطر این که جلوی ایندکس از فید رو با فایل روبوت بستم هر روز داره تعداد Restricted by robots.txt در گوگل وبمستر زیاد.مثلا

http://downloadsazan.ir/tag/نرم-افزار-تلفظ-متون/feed/
    http://downloadsazan.ir/1390/نرم-افزار-شناخت-اطلاعات-قطعات-کامپیوت/feed/

3-چرا گوگل وبمستر بعضی صفحات را Not found میکنه.آخه من این جور صفحه ندارم.مثل

http://downloadsazan.ir/1390/خرید-اینترنتی-چراغ-قوه-شکاری-تمام-فلزی/

http://downloadsazan.ir/1390/%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D9%81%D9%84%D8%B4-%D9%85%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-trustport-usb-antivirus-2012/

http://downloadsazan.ir/1390/نرم افزار فیلم برداری و عکس برداری از صف/

با تشکر

• علی سجاد

آفلاین
    عضو
    ۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۹

باسلام
    یه سوال داشتم
    در قالب جدیدم نمایش دادن تگ ها رو هم در ایندیکس هم در ادامه مطلب پست برداشتم
    ولی در سورس ایندیکس و ادامه مطلب نشون میده
    ایا این کار ضرر نداره؟
    گوگل فکر نمیکنه که من از روش غیره قانونی استفاده کردم؟ (بلک هات)
    اگه ضرر نداره و مانعی نیست بگید که چطور آوردن سوس تگ رو در ایندیکس غیره فعال کنم ؛ تا از شکسته شدن رنک جلوگیری کنه
    ممنون

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۹

جهان رستگار عزیز
    چرا اینقدر اسپم میکنی نمیدونم ولی این کارت حال آدم رو میگیره

اگر میشه بگید که چهطور میشه بفهمم سرعت سرور چطور خوب یا بد

راهش فقط اینه که اون کسایی که روی اون هاست سایت دارن بگن سرعت و آنلاین بودن در سرور چقدره.

سوال
    در مورد لینک باکس سایت خودم

اینو چند بار هم گفتی.
    اول اینکه لینک باکس که کاری از نظر سئو برای آدم انجام نمیده و تازه جدیدا بعنوان کپی نوشته هم شناخته میشه.
    از نظر گوگل هرگونه فریم گذاری روی سایتها ممنوعه.
    دوم اینکه از نظر گوگل هیچ لینکی نباید حذف بشه یعنی نهایت یک نوشته اینه که فقط آپدیت بشه و حذفی در کار نباشه.

1- اگه یک لینک رو بوسیله سی اس اس مخفی کنیم، آیا برای موتور جست و جو قابل روئیته؟ یعنی این لینک رو توی رتبه
    بندی دخیل میکنه؟

آره رتبه منفی میگیرید چون هیچ چیز توی صفحه شما نباید مخفی باشه یعنی رنگهای نوشته و صفحه باید مخالف هم باشن.

2- چطوری لینک تگ ها رو هم نوفلو کنیم؟ آیا اینکه خود صفحه تگ ها noindex است و لینک به اون صفحه ها nofollow نیست ضرری نداره؟

همون ربوت تکست میشه تگها رو نوفلو کرد ولی از طرفی اینکه خود صفحه تگ با متا ربوت نوفلو شده باشه هم فرقی نداره و دیگه لازم نیست لینکها رو نوفلو کنیم.(با ربوت تکست بهتره)

سایت من از حدود 10 روز پیش از تقریبا نتایج گوگل حذف شده ! ولی نمیدونم چرا ؟ هیچ تغییری هم توی سایت ایجاد نکردم ! توی Bing و یاهو ایندکس شده و مشکلی نداره ولی گوگل تقریبا حذفش کرده !

وقتی اسم سایت رو نمیدید و آدرسی هم وجود نداره من باید چی روچک کنم.!!!

چرا سرعت ایندکس شدن از نقشه سایت طولانیه.مطالبی که می فرستم خیلی سریع ایندکس میشه ولی گوگل وبمستر تا چند روز ایندکس نشدن از نقشه را نشون میده.مثلا الان از 25 تا 16 تا ایندکس شده.(غیر از لینک دادن چاره ای نداره؟)

پائین نیست بلکه خیلی دیر آپدیت میشه و از طرفی تعدادی رو مینویسه که از روی نقشه سایت ایندکس شدن.
    کلا گوگل جدیدا با URL یونیکد اونم فارسیش مشکل داره و خیلی دیر نتایج ایندکس رو نشون میده.

2-به خاطر این که جلوی ایندکس از فید رو با فایل روبوت بستم هر روز داره تعداد Restricted by robots.txt در گوگل وبمستر زیاد.

خب باید از اول اینکار رو میکردید.

3-چرا گوگل وبمستر بعضی صفحات را Not found میکنه.آخه من این جور صفحه ندارم.مثل

نمیشه که نداشته باشی چون نات فوند ها یا از سایت مپ هست ویا لینک که درون صفحاتتون بوده.

در قالب جدیدم نمایش دادن تگ ها رو هم در ایندیکس هم در ادامه مطلب پست برداشتم
    ولی در سورس ایندیکس و ادامه مطلب نشون میده
    ایا این کار ضرر نداره؟
    گوگل فکر نمیکنه که من از روش غیره قانونی استفاده کردم؟ (بلک هات)
    اگه ضرر نداره و مانعی نیست بگید که چطور آوردن سوس تگ رو در ایندیکس غیره فعال کنم ؛ تا از شکسته شدن رنک جلوگیری کنه

ببین گوگل فقط به سورس صفحات کار داره چون اصلا اصل صفحه توسط گوگل دیده نمیشه. اینکه میگی رنک بشکنه فقط در صورتی هست که به اون تگ لینک داده بشه وگرنه این مساله اتفاق نمیفته.

علی سجاد - saeli - Saeed Fard
  • motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۹

پروتکل اپن گراف
    پروتکل Open Graph این امکان را میدهد که یک سایت به سایتی برای نمایش بهتر در شبکه های اجتماعی تبدیل شود و برای اولین بار فیس بوک آن را مطرح کرد.
    این مساله به ما هیچ ربطی نداره ولی وقتی قصه جالب میشه که بدونید گوگل به این پروتکل احترام میذاره و توی خیلی از جستجوهاش به این مساله اشاره شده.
    هر روز که میگذره گوگل بیشتر به این مساله واکنش نشون میده. در وردپرس از چندی پیش افزونه های بسیار زیادی شروع کردن به جاسازی تگ های اپن گراف. برای مثال افزونه سئوی yoast چند وقتی هست که این امکان رو گذاشته. از طرفی افزونه های زیادی هم بوجود اومدن که تخصصی کارشون همین اپن گراف هست.
    برای مثال در شبکه های اجتماعی مهمه که نویسنده یک اثر یا پست کیه؟ اینکار در موتورهای جستجو مهم نبوده ولی الان گوگل براش جا باز کرده.
    برای مثال توی گوگل جستجو کنید "Google Instant" توی صفحه‌هایی که نتایج نشون داده شده میتونید عکسی از نویسنده ببینید.حتی جدیدا میتونید سایتش رو و از طرفی توضیحاتش رو هم توی نتایج ببینید برای مثال آقای Brian Barrett که هم عکسش رو گذاشته و هم توضیحات و صفحه پروفایلش رو.
    یا کلا امتیاز دادن به پستها که توی نتایج گوگل هم نشون داده میشه.
    کلا همه اینکارها رو میشه از دو روش بوجود آورد که بهترین روش استفاده از اپن گرافه و چون تگهاش زیاده بهتره خودتون برید و این صفحه رو ببینید:
    http://ogp.me/
    اگه توضیحی خواستید بترتیب و تیکه تیکه بپرسید تا جواب بدم

Software
  • برف سوخته

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۸

با سلام خدمت دوستان و آقای مطهری نسب
    Added option to verify your site with Alexa, as a lot of people requested this.
    جمله فوق در changelog افزونه wordpress seo by yoast در آخرین ورژن اون مشاهده میشه میخواستم بدونم این تنظیماتی که ازش یاد کرده کجای افزونه هستش؟
    2- در زیر منو های این افزونه چیزی به نام Social داریم که توش در مورد opengraph و اون هم منحصرا مربوط به فیسبوک وجود داره که گویا یه سری کد رو به هدر اضافه میکنه.
    میخواستم بدونم استفاده از اون به رتبه گوگل و الکسا ضرری نمیزنه و موجب ف.ی.ل.ت.ر شدن سایت نمیشه؟

*خب دیگه برای امروز همین دو تا سوال کافیه تا ببینیم بعد چی میشه (سر دوستان رو زیاد درد نیاریم)

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۵

جمله فوق در changelog افزونه wordpress seo by yoast در آخرین ورژن اون مشاهده میشه میخواستم بدونم این تنظیماتی که ازش یاد کرده کجای افزونه هستش؟

بدلیل دور افتادن یاهو از موتورهای جستجو در ورژن جدید این افزونه وریفای الکسا بجای یاهو قرار گرفته که در قسمت dashboard این افزونه در قسمت وبمستر تولز افزونه میتونید کد الکسا رو هم اضافه کنید. برای دریافت کد الکسا هم به این آدرس برید:
    http://www.alexa.com/pro/subscription

2- در زیر منو های این افزونه چیزی به نام Social داریم که توش در مورد opengraph و اون هم منحصرا مربوط به فیسبوک وجود داره که گویا یه سری کد رو به هدر اضافه میکنه.
    میخواستم بدونم استفاده از اون به رتبه گوگل و الکسا ضرری نمیزنه و موجب ف.ی.ل.ت.ر شدن سایت نمیشه؟

نه چرا ضرر بزنه. این گزینه اپن گراف رو به هد اضافه میکنه.

• arash66

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    ۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۱

با تشکر از استاد motahharinasab و دوستان دیگر

من یک نکته رو آخرشم نفهمیدم، اونم اینه که اگر از فایل روبات استفاده کنیم به متا تگ های روبات نیاز نداریم یا باید در کنار هم به کار برده شوند.

مثلا آدرس تگ ها رو در فایل روبات محدود میکنیم و گوگل هم تگ ها رو ایندکس نمیکنه ولی میخواهیم ایندکس نشوند ولی گوگل دنبال تگ ها برود، باید چیکار کرد؟ ( باید از متا تگ no index . follow استفاده کرد؟)

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۹ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۳

arash66 گفت:
    با تشکر از استاد motahharinasab و دوستان دیگر

من یک نکته رو آخرشم نفهمیدم، اونم اینه که اگر از فایل روبات استفاده کنیم به متا تگ های روبات نیاز نداریم یا باید در کنار هم به کار برده شوند.

مثلا آدرس تگ ها رو در فایل روبات محدود میکنیم و گوگل هم تگ ها رو ایندکس نمیکنه ولی میخواهیم ایندکس نشوند ولی گوگل دنبال تگ ها برود، باید چیکار کرد؟ ( باید از متا تگ no index . follow استفاده کرد؟)

وقتی از ربوت تکست استفاده بشه گوگل اصلا اون صفحات رو نگاه هم نمیکنه ولی در متا تگ ربوت اون صفحه تا اون خط خونده میشه بعد گوگل دستور میگیره که چیکار باید بکنه که میتونید بگید Noindex یعنی نمیخوایم اینو ایندکس کنی ولی Follow یعنی اینکه لینکهای این صفحه رو دنبال کن.

• Software

آفلاین
    عضو
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۱

motahharinasab گفت:
    پروتکل اپن گراف
    پروتکل Open Graph این امکان را میدهد که یک سایت به سایتی برای نمایش بهتر در شبکه های اجتماعی تبدیل شود و برای اولین بار فیس بوک آن را مطرح کرد.
    این مساله به ما هیچ ربطی نداره ولی وقتی قصه جالب میشه که بدونید گوگل به این پروتکل احترام میذاره و توی خیلی از جستجوهاش به این مساله اشاره شده.
    هر روز که میگذره گوگل بیشتر به این مساله واکنش نشون میده. در وردپرس از چندی پیش افزونه های بسیار زیادی شروع کردن به جاسازی تگ های اپن گراف. برای مثال افزونه سئوی yoast چند وقتی هست که این امکان رو گذاشته. از طرفی افزونه های زیادی هم بوجود اومدن که تخصصی کارشون همین اپن گراف هست.
    برای مثال در شبکه های اجتماعی مهمه که نویسنده یک اثر یا پست کیه؟ اینکار در موتورهای جستجو مهم نبوده ولی الان گوگل براش جا باز کرده.
    برای مثال توی گوگل جستجو کنید "Google Instant" توی صفحه‌هایی که نتایج نشون داده شده میتونید عکسی از نویسنده ببینید.حتی جدیدا میتونید سایتش رو و از طرفی توضیحاتش رو هم توی نتایج ببینید برای مثال آقای Brian Barrett که هم عکسش رو گذاشته و هم توضیحات و صفحه پروفایلش رو.
    یا کلا امتیاز دادن به پستها که توی نتایج گوگل هم نشون داده میشه.
    کلا همه اینکارها رو میشه از دو روش بوجود آورد که بهترین روش استفاده از اپن گرافه و چون تگهاش زیاده بهتره خودتون برید و این صفحه رو ببینید:
    http://ogp.me/
    اگه توضیحی خواستید بترتیب و تیکه تیکه بپرسید تا جواب بدم

سلام
    یعنی با اینکار زمانی که کسی چیزی سرچ میکنه عکس + مشخصات مارو میاره که این سایت ماله کیه و کی نوشته؟
    این واسه سئو خوبه؟
    برای فعال کردن هم از اینا استفاده کنیم؟ میشه در مورد اینا یکم توضیح بدین؟ خط آخری عکسمون رو جاش میزاریم؟

<meta property="og:title" content="The Rock" />
    <meta property="og:type" content="video.movie" />
    <meta property="og:url" content="http://www.imdb.com/title/tt0117500/" />
    <meta property="og:image" content="http://ia.media-imdb.com/images/rock.jpg" />

باتشکر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۴

یعنی با اینکار زمانی که کسی چیزی سرچ میکنه عکس + مشخصات مارو میاره که این سایت ماله کیه و کی نوشته؟

دقیقا همین و تازه توی فیلم و غیره عکس فیلم رو هم میذاره
    البته یه نکته کلی هست که ببینیم روی فارسی هم جواب میده یا نه

این واسه سئو خوبه؟

عالیه

برای فعال کردن هم از اینا استفاده کنیم؟

آره درسته بسته به نوع نوشته و نام نویسنده و هزار تا معیار دیگه

خط آخری عکسمون رو جاش میزاریم؟

عکس خودتون که نه عکس از عکس اصلی داخل پستتون
    این کد بالا مشخص کرده که این پست برای یک فیلم هست
    حالا میتونید بهش پر و بال بدید مثلا:
    الان که اینو گذاشتیم میتونیم چند تا پارامتر دیگه رو هم بصورت زیر وارد کنیم:
    <meta property="og:video:اضافات" content="مقدار" />
    در قسمت اضافات پارامترهای استاندارد دیگه ای هم میشه اضافه کرد و در قسمت مقدار میشه مقدار رو هم وارد کرد
    برای مثال میام برای فیلم جدایی ناد از سیمین اینها رو هم وارد میکنم:

مشخص کردیم نوع نوشته ما اصلا یک فیلم یا درباره اونه
    <meta property="og:video" content="http://example.com/movie.swf" />
    آدرس فایل فیلم یا قسمتی از اون فیلم
    <meta property="og:video:type" content="application/x-shockwave-flash" />
    اون فیلم که آدرسش رو دادیم فلش هست
    <meta property="og:video:width" content="400" />
    <meta property="og:video:height" content="300" />
    طول و عرض رو مشخص کردیم (مربوط به فلش)
    <meta property="og:video:actor" content="لیلا حاتمی" />
    بازیگر یا بازیگران که با کاما جدا میکنید
    <meta property="og:video:actor:role" content="همسر نادر و مادر ترمه" />
    نقش در این فیلم
    <meta property="og:video:director" content="اصغر فرهادی" />
    کارگردان
    <meta property="og:video:writer" content="اصغر فرهادی" />
    نویسنده
    <meta property="og:video:duration" content="7140" />
    مدت زمان فیلم به ثانیه
    <meta property="og:video:release_date" content="16 March 2011" />
    تاریخ انتشار
    <meta property="og:video:tag" content="جدایی نادر از سیمین,فیلم,فیلم جدید" />
    برچسب برای این نوشته

میبینید که خیلی راحت به گوگل فهموندید نوشته شما درباره چیه.

علی سجاد
  • علی سجاد

آفلاین
    عضو
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۵

ممنونم
    از مورادی که گفتید استفاده کردم
    حالا اگه خواسته باشم برای سایت وردپرسی خودم این قابلیت رو بزارم
    بقیه کارها رو که نمیتونم بزارم ؛ فقط میتونم که

توی هدر بزارم و آدرس عکس خودمو بزارم
    دیگه کاری نمیتونم
    آیا همین کافیه؟
    آیا اینکه عکسمو اینجا بزارم واسه سئو و بازدید بالاتر فایده داره؟
    و نکته مهم اصلا کار میکنه تنها همین یه خط کد رو بزارم؟ عکسم رو میاره؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۵

این کاملا اشتباهه این دستور شما برای آدرس عکس مربوط به پست هست نه عکس خودتون.
    میدونید اگه یکی بیاد و توی یکی از شبکه های اجتماعی نوشته شما رو شار کنه اونوقت از روی پروفایل شما عکستون هم میاد.

arz99
  • arash66

آفلاین
    عضو
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۲

motahharinasab گفت:

وقتی از ربوت تکست استفاده بشه گوگل اصلا اون صفحات رو نگاه هم نمیکنه ولی در متا تگ ربوت اون صفحه تا اون خط خونده میشه بعد گوگل دستور میگیره که چیکار باید بکنه که میتونید بگید Noindex یعنی نمیخوایم اینو ایندکس کنی ولی Follow یعنی اینکه لینکهای این صفحه رو دنبال کن.

ممنونم
    خب حالا برای مثال صفحات تگ وردپرس رو بهتره چیکارش کنیم؟

• daryanian

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۵

سلام، بعد از چندین روز که وقت گذاشتم روی سئو وردپرس و سئو سایت خودم رو هم تونستم به 82 درصد برسونم، لازم دونستم تا از مدیرا وردپرس فارسی تشکر کنم و این کتاب رو که خیلی بهم کمک کرد رو در اختیار همه بذارم،
    این کتاب به قیمت 7500 تومان به فروش میرسید که یک نفر گذاشته بود برا داونلود، منم برا شما میذارم تا استفاده کنید به امید بهترین ها
    http://www.parsacloob.com/catch/data/a6148/(51).pdf
    کتاب یک یا دوهزار و یک

• محسن غیاثی

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۰

این کتاب به قیمت 7500 تومان به فروش میرسید که یک نفر گذاشته بود برا داونلود، منم برا شما میذارم تا استفاده کنید به امید بهترین ها

سلام دوست عزیز
    کار اون کسی که کتاب رو برا دانلود گذاشته درست نبوده احتمالا و همینطور کار شما. اگه اشتباه نکرده باشم بزودی پستتون ویرایش و لینک دانلود حذف میشه.

daryanian - motahharinasab - Saeed Fard
  • daryanian

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۰

mohsengham گفت:

سلام دوست عزیز
    کار اون کسی که کتاب رو برا دانلود گذاشته درست نبوده احتمالا و همینطور کار شما. اگه اشتباه نکرده باشم بزودی پستتون ویرایش و لینک دانلود حذف میشه.

نظر من اینطور نیست؛ چون این کتاب در سال 81 به چاپ رسیده و تا انجایی که من میدونم از لیست فروش دیگه خارج شده بود؛ هرچی مدیرا صلاح بدونن

محسن غیاثی - motahharinasab
  • M X 2

آفلاین
    عضو
    ۱۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۳

اینم آدرس که گقته بودید باید ذکر کنم : dailysms.ir
    لطفا کمک کنید ! آمارم خیلی ناگهانی افت کرده !

• arash66

آفلاین
    عضو
    ۱۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۱

دوست عزیز شما، پلاگین جدید نصب نکردید؟
    کد ها ی سایت رو تغییر ندادین؟

سایت شما متا تگ کلمات کلیدی و discription نداره!

• arz99

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    ۱۵ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۹

سلام
    تگ های h1 و h3 سایتم رو مخفی کردم
    h2 هم ماله عنوان پست هاست
    مشکلی که پیش نمیاد؟

<h2 class="hide"> tags < /h2>
    <h1 class="hide"> tags < /h1>

چون اگه تو سایت نمایش بده خوب زشت میشه دیگه
    باتشکر

علی سجاد
  • master AK

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    ۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۱

سلام خدمت همه دوستان
    میخواستم بدونم نظرتون درباره سایت های تبادل گوگل +1 چیه و به نظرتون چه تاثیری روی سئو میتونه داشته باشه؟
    و دوم میخواستم بدونم برای افزایش رتبه یک سایت برای 1 کلمه باید چیکار کرد؟ مثلا من میخوام سایت laptop.com توی سرچ کلمه فروش لپ تاپ باید چه کنم؟

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    ۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۶

سلام جناب مطهری
    من این سوال رو قبلا هم پرسیدم اما راح حلش رو نگفتین
    ببینید من مطالبم توی نتایج گوگل وقتی نمایش داده میشه فقط و فقط خط اول شاید هم یه مقدار کمتر از خط اول برای توضیح نتیجه مربوط به سایت من نمایش داده میشه در صورتی که برای سایتهای دیگه تقریبا دو خطر توضیح نمایش داده میشه من تغییر خاصی در افزونه های سایتم انجام ندادم حالا اگر امکان داره بفرمائید چطور باید این مشکل رو رفع کنم؟ من نمیخوام داخل قسمت توضیحات افزونه all one seo چیزی بنویسم میخوام مثل سایتهای دیگه خود گوگل دو خط اول مطلب رو نمایش بده

• ashkezar

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    ۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۴

سلام ممنون میشم اگه این سایت زیر رو از نظر سئو برام بررسی کنید
    http://www.hemaseh.org
    http://www.msha.ir
    یه سوال دیگه هم داشتم می تونم فایل sitemap.xml ویرایش کنم مثلا
    WordPress and the Google Sitemap Generator Plugin
    حذف کنم
    با تشکر

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۳

خب حالا برای مثال صفحات تگ وردپرس رو بهتره چیکارش کنیم؟

بسته به استراتژی سایتها با هم فرق داره برای مثال سایتهایی که با کلمات کلیدی کمتر از پست اصلی ورودی بگیرن بهتره ایندکس نشه

اینم آدرس که گقته بودید باید ذکر کنم : dailysms.ir
    لطفا کمک کنید ! آمارم خیلی ناگهانی افت کرده !

حذف نشده که.

مشکلی که پیش نمیاد؟
    <h2 class="hide"> tags < /h2>
    <h1 class="hide"> tags < /h1>
    چون اگه تو سایت نمایش بده خوب زشت میشه دیگه

ما برای کاربر سایت میزنیم نه برای موتورهای جستجو و چون این شعار موتورهای جستجو هست با اینکار سایت شما اسپم شناخته میشه.

میخواستم بدونم نظرتون درباره سایت های تبادل گوگل +1 چیه و به نظرتون چه تاثیری روی سئو میتونه داشته باشه؟

این تاثیر رو خود من نمیدونم و واقعا تا حالا تاثیر آنچنانی ندیدم.

ببینید من مطالبم توی نتایج گوگل وقتی نمایش داده میشه فقط و فقط خط اول شاید هم یه مقدار کمتر از خط اول برای توضیح نتیجه مربوط به سایت من نمایش داده میشه در صورتی که برای سایتهای دیگه تقریبا دو خطر توضیح نمایش داده میشه من تغییر خاصی در افزونه های سایتم انجام ندادم حالا اگر امکان داره بفرمائید چطور باید این مشکل رو رفع کنم؟ من نمیخوام داخل قسمت توضیحات افزونه all one seo چیزی بنویسم میخوام مثل سایتهای دیگه خود گوگل دو خط اول مطلب رو نمایش بده

خوب مساله همینه که باید یک چیزی بنویسید و اگر ننویسید خود گوگل بسته به اندازه صفحه طول متا تگتوضیحات رو مشخص میکنه.
    اون سایتهایی که طول متا تگ توضیحاتشون 200 کاراکتر هم میشه اون سایتهایی هستن که متا تگ توضیحاتشون هم پر شده و هم کلمه کلیدی در این تگ در اول و آخرش جاسازی شده.

• ahangha88

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۸
    ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۲

آخه قبلا خود گوگل بدونه اینکه توضیحات بزنم دو خط اول مطلب رو خودش نمایش می داد الآن اینجوری شده که به این کمی رو میخونه و نمایش میده

• DigiTirTash

آفلاین
    عضو
    ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۷

motahharinasab گفت:

دقیقا همین و تازه توی فیلم و غیره عکس فیلم رو هم میذاره
    البته یه نکته کلی هست که ببینیم روی فارسی هم جواب میده یا نه

عالیه

آره درسته بسته به نوع نوشته و نام نویسنده و هزار تا معیار دیگه

عکس خودتون که نه عکس از عکس اصلی داخل پستتون
    این کد بالا مشخص کرده که این پست برای یک فیلم هست
    حالا میتونید بهش پر و بال بدید مثلا:
    الان که اینو گذاشتیم میتونیم چند تا پارامتر دیگه رو هم بصورت زیر وارد کنیم:
    <meta property="og:video:اضافات" content="مقدار" />
    در قسمت اضافات پارامترهای استاندارد دیگه ای هم میشه اضافه کرد و در قسمت مقدار میشه مقدار رو هم وارد کرد
    برای مثال میام برای فیلم جدایی ناد از سیمین اینها رو هم وارد میکنم:

مشخص کردیم نوع نوشته ما اصلا یک فیلم یا درباره اونه
    <meta property="og:video" content="http://example.com/movie.swf" />
    آدرس فایل فیلم یا قسمتی از اون فیلم
    <meta property="og:video:type" content="application/x-shockwave-flash" />
    اون فیلم که آدرسش رو دادیم فلش هست
    <meta property="og:video:width" content="400" />
    <meta property="og:video:height" content="300" />
    طول و عرض رو مشخص کردیم (مربوط به فلش)
    <meta property="og:video:actor" content="لیلا حاتمی" />
    بازیگر یا بازیگران که با کاما جدا میکنید
    <meta property="og:video:actor:role" content="همسر نادر و مادر ترمه" />
    نقش در این فیلم
    <meta property="og:video:director" content="اصغر فرهادی" />
    کارگردان
    <meta property="og:video:writer" content="اصغر فرهادی" />
    نویسنده
    <meta property="og:video:duration" content="7140" />
    مدت زمان فیلم به ثانیه
    <meta property="og:video:release_date" content="16 March 2011" />
    تاریخ انتشار
    <meta property="og:video:tag" content="جدایی نادر از سیمین,فیلم,فیلم جدید" />
    برچسب برای این نوشته

میبینید که خیلی راحت به گوگل فهموندید نوشته شما درباره چیه.

خسته نباشی دوست عزیز
    ببخشید سوال شایت تکراری باشه
    ولی خواستم بکم شما یه کد گفتید
    بعد به قول خودتون پرو بالش دادید

حالا این ها همه برای یک پست درسته
    ولی ما اگر بخوایم توی هدر قالبمون بزاریم
    باید چه طوری این کار رو انجام بدیم

ممنون از توضیحتون.

• mikhak

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    ۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۳

با سلام من یه چند روزیه دارم تلاش میکنم سرعت سایت را بهینه کنم و یکم سرعت لودش رو افزایش بدم در این رابطه کدهای وبگذر و گوگل پلاس رو برداشتم ولی سایت http://tools.pingdom.com/fpt/ در بخش Performance Grade امتیاز Leverage browser caching را صفر نشان میدهد . همینطور افزونه Page Speed گوگل هم همون اخطار رو میده و یک سری اخطارهای ذیگه هم میده میخواستم اگه بشه یه راهنمایی مفصلی برای حل این مشکلات بکنید .

اخطارها صادره از افزونه سرعت سنج گوگل:

Leverage browser caching
    Combine images into CSS sprites
    Defer loading of JavaScript
    Remove unused CSS
    Use efficient CSS selectors
    Serve scaled images

امتیاز داده شده توسط page speed گوگل :71

خیلی خیلی ممنون

• علی سجاد

آفلاین
    عضو
    ۱۹ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۱

سلام دوستان
    هاستم رو عوض کرده بودم فولدر p30af.com/img دسترسی کم بود باز نمیشد عکس ها یه مدتی خیلی کوتاهی بود و 17 ایرور داد ؛ تا ایرور ها رو دیدم سریع درست کردم ولی الان نزدیک یه هفته میشه که ایرور هایی که در دسترس نیست الان آدرس ها رو باز میکنم ولی از 17 تا هیچی کم نشده
    چیکار کنم؟
    بازم صبر کنم/؟؟؟

• mikhak

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    ۱۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۶

mikhak گفت:
    با سلام من یه چند روزیه دارم تلاش میکنم سرعت سایت را بهینه کنم و یکم سرعت لودش رو افزایش بدم در این رابطه کدهای وبگذر و گوگل پلاس رو برداشتم ولی سایت http://tools.pingdom.com/fpt/ در بخش Performance Grade امتیاز Leverage browser caching را صفر نشان میدهد . همینطور افزونه Page Speed گوگل هم همون اخطار رو میده و یک سری اخطارهای ذیگه هم میده میخواستم اگه بشه یه راهنمایی مفصلی برای حل این مشکلات بکنید .

اخطارها صادره از افزونه سرعت سنج گوگل:

Leverage browser caching
    Combine images into CSS sprites
    Defer loading of JavaScript
    Remove unused CSS
    Use efficient CSS selectors
    Serve scaled images

امتیاز داده شده توسط page speed گوگل :71

خیلی خیلی ممنون

جوا خودمو خودم میدم !!!!!!!!!!!!!!!
    بچه ها مشکل رو خودم حل کردم و خیلی خوشحالم که تو این انجمن هیچ کسی جوا آدمو نمیده جای باحالیه به این میگن انجمن پشتیبانی .
    مشکل از تنظیم نبودن expire mode هستش اگه کدهای لازمه رو تو قایل .htaccess بذاریدهمچی درست میشه .

http://www.datalifeengine.ir/forum/topic_8573/

http://community.mybbiran.com/thread-7247.html

http://www.mikhak.net

• omidi85

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۷

10-افکت های فونت
    خیلی از افزونه های وردپرس هستند که توی کل ساییتون بدنبال کلمه ای که شما میگید میگردند و هر افکتی که خواستید به اونها میدن.

سلام و خسته نباشید
    میشه یه افزونه خوب در این مورد معرفی کنین
    با تشکر

• omidi85

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    ۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۱

سلام دوباره

من توي سايتم يه سري افزونه نصب كردم در مورد سئو كه خود شما هم توصيه كرده بوديد
    انصافادستتون درد نكنه خيلي كاربردي هستند و من از نتيجه راضيم

ولي يه مشكل دارم اون هم اينه كه اين افزونه ها تو سورس صفحه خروجي يه سري لينك ضافه ميكنن
    الان لينك خروجي از سايتم خيلي زياد شده . افزونه هايي رو هم امتحان كردم براي نوفالو كردن لينكهايي خروجي ولي باز هم لينك هاي خروجي از سايتم نوفالو نشدن يا لينك هاي داخلي رو هم نو فالو ميكنن . لطفا راهنمايي كنين چه جوري اين لينكهاي خروجي رو حذف يا نوفالو كنم

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۵

سلام.خسته نباشید.چند وقت بود دو تا سوال برام پیش اومده بود که یادم میرفت بپرسم
    1-آیا لینک هایی که به صورت blank هستند پس از کلیک بر روی آن ها زمان سنج گوگل باز هم صفحه ی اولی را مورد شمارش قرار می دهند؟
    2-آیا تبلیغات های متنی که در ادامه ی مطلب ها قرار دارد برای گوگل جز آن مطلب حساب می شود.در واقع منظورم این است که آیا آن متن ها تاثیر در چگالی کلمات کلیدی دارد؟ایا گوگل متوجه

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

میشه؟
    با تشـــــــــــــکر

• ashkezar

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    ۲۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۷

سلام
    چطور می تونم نقسه سایتم از لحاظ دسته بندی و ...بصورت زیر بیارم
    http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=18359
    الان نقشه سایتم بصورت زیر هست
    http://www.msha.ir/sitemap.xml

• M X 2

آفلاین
    عضو
    ۲۳ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۰

سلام
    پس اگه سایتم حذف نشده چرا دیگه ورودی گوگل ندارم ؟؟؟
    dailiysms.ir
    من فقط کد شمارنده وبگذر رو از سایتم حذف کردم ! همین !!! سایتم index میشه و توی وبمستر تولز هم کاملا آپدیت میشه اطلاعاتم ولی خوب Queri ها به شدت افت کردن !!!

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۸

سلام.خسته نباشید.
    من قالب جدیدی که برای سایتم انتخاب کردم , عنوان اصلی سایت را در صفحه اول به صورت h1 و در پست ها عنوان پست را به صورت h1 نمایش می دهد.
    و در همه ی صفحات اون توضیحی که درباره ی سایت در بخش همگانی وردپرس وارد کردیم را به صورت h2 نمایش میده.
    به نظرتون این توضیح که به صورت h2 هست استفاده بشه بهتره یا کلا بردارم؟اون توضیح به این شرحه:دانلود جدیدترین نرم افزار ها و بازی ها.کلا اگه نظرتون بودنشه آیا طولانی تر باشه بهتره:مثلا در ادامش بنویسم برای کامپیوتر و موبایل
    یه سوال دیگه:داشتم سورس سایتون (ساب دانلود) می دیدم که دو چیز برام عجیب بود.اول این که شما که این قدر از افزونه ی توتال کش استفاده می کنید چرا از افزونه هایپرکش برای کش سایتتون استفاده می کنید؟
    دوم این که شما فکر کنم اویل از all in one استفاده میکردید.این کد ها مال کدوم افزونه است که یا این که دستی وارد کردید

<!-- Site SEO -->
    <meta name="description" content="ویندوز 7 فارسی نسخه 32 و 64 بیتی که بطور رسمی از طرف مایکروسافت منتشر شده. با نصب Windows 7 فارسی حتی قسمت Help ویندوز را هم میتوان به زبان"/>
    <meta name="keywords" content="ویندوز 7 فارسی,ویندوز 7 فارسی ساز,ویندوز 7 اورجینال,ویندوز 7 جنیون"/>
    <link rel="canonical" href="http://www.subdownload.com/archives/7071" />
    <!-- / END Site SEO  -->

یه چیز دیگه هم است.استفاده کزدن از از h3 تا h6 در داخل پست هم مفید هستش؟
    با تــــــــشکر

• downroid

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۰

سلام.
    جناب motahharinasab ممنون میشم کمکم کنید.
    من سایتم در روز حدود 90 نفر ورودی گوگل داشت من حدود 4 الی 5 روز سایتم رو بروز نکردم ولی به یکباره ورودی گوگلم شد 5 نفر!
    دلیل به نظر شما چیه؟ بروز نکردن سایت تو این چند روز؟ راهکار چیه که زود مثل قبل شه؟
    راستی اگه وقت داشتین یه نگاه به نقشه سایتم هم بندازین. مشکلی نداره؟
    سپاس.

• downroid

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۳:۱۱

یه سوال دیگه هم داشتم.
    من بعد از اینکه Robot.txt رو (همونطور که شما در صفحه اول گفتید)، گذاشتم.
    این پیغام تو وبمستر گوگل اومد!
    Some important page is blocked by robots.txt.
    و یه علامت خطر هم کنارشه؟
    یعنی چی؟ مشکل چی هست؟
    ممنون.

درباره‌ی این موضوع