تاپیک چرا سوت و کوره اینجا الان من چند صفحه را خواندم کسی بعضی سوالات جواب نداده مخصوصا دو صفحه اخر
تاپیک چرا سوت و کوره اینجا الان من چند صفحه را خواندم کسی بعضی سوالات جواب نداده مخصوصا دو صفحه اخر
Some important page is blocked by robots.txt.
این پیغام یعنی اینکه بعضی از صفحات سایت شما توسز فایل روبات برای گوگل محدود شده.
بله می دونم معنی این پیام این میشه اما می خواستم بدونم این پیغام عادی هست و مشکلی نداره.
متاسفانه کسی نیست به سوالات ما جواب بده.
سلام خسته نباشین واقا پست عالی بود من قسط راه اندازی سایتم رو دارم ولی شنیدم که قبل از راه اندازی باید یک اقداماتی انجام بدی ؟
من احساس می کنم اینجا مطروکه شده ؟ چون هیچ کس رو ندیدم هستین ؟
با سلام
از استادان سئو درخواست دارم سایت بنده ی حقیر را یک چکی بکنند...
http://www.bata.ir
نظرتان و راهنمایی خود را برای بهینه سازی ارسال نمایید : info@bata.ir
سلام خسته نباشین واقا پست عالی بود من قسط راه اندازی سایتم رو دارم ولی شنیدم که قبل از راه اندازی باید یک اقداماتی انجام بدی ؟
اقدامات اصلی بعد برپایی سایت انجام میشه
قبل از اینکه سایتتون رو برپا میکنید موارد ذیل رو مد نظر داشته باشید:
1- دامین کوتاه و سئو ( مطابقت با محتویات سایت)
2- انتخاب هاست پرسرعت
3- هاست رایگان نگیرید( چون آی پی اشتراکیه اگه یکی از سایتها سرور اسپم بشه روی سایت شما هم تاثیر خوبی نداره)
4- در صورت توان یک آی پی اختصاصی برای سایتتان بگیرید
وقتی که هاست و دامین رو انتخاب کردید برید به صفحه اول و موارد کلیدی سئو رو بخونید یاد بگیرید و روی سایتتون انجام بدین
بدرود...
دوست عزیز mohammaddx !
لطفا در نحوه پست دادن خود دقت کنید
پست قبلی شما 10 تا لینک از دسته بندی ، تگ ها ، برگه ها و ... سایت شما بود
حتی شما کلمه های بی ربط در داخل نوشته های تان ( مثل کلمه بازی را لینک بازیهای سایتتون رو میزارید) لینک میکنید
این کار درست نیست
طبق قوانین انجمن
از افزودن عبارات و جملات تکراری (مانند نشانی سایتتان) بهعنوان امضا به نوشتههایتان خودداری کنید.
در صورت مشاهده تکرار به مدیریت انجمن گزارش خواهد شد تا تصمیمات لازم گرفته شود.
بدرود
Mihancamp.com گفت:
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم بدونم نظرتون درباره سایت های تبادل گوگل +1 چیه و به نظرتون چه تاثیری روی سئو میتونه داشته باشه؟
و دوم میخواستم بدونم برای افزایش رتبه یک سایت برای 1 کلمه باید چیکار کرد؟ مثلا من میخوام سایت laptop.com توی سرچ کلمه فروش لپ تاپ باید چه کنم؟
+1 اگه کسی از توی سایتتون بده که خیلی تاثیر داره ولی اگه تبادل +1 کنید گوگل متوجه میشه و از ارزشش کم میشه ( اگه توی گوگل وبمستر دقت کرده باشید نوشته که +1 از سایر سایت ها)
و برای بالا آوردن یک سایت در یک کلمه موارد ذیل رو انجام بدین
1-سایت های رنک بالا شما رو با همون کلمه لینک کنن
2- روزانه همون کلمه رو سرچ کنید وارد گوگل بشین
3- صبر...
سلام
من هر کار می تونستم کردم میشه به سایت من نگاه کنین و راهنماییم کنین
http://www.eleram.ir
فرق تگ با کلمه کلیدی چیه؟
مثلا یک خبر مثل این
شوک جدید به سینما؛ بوسیده شدن فاطمه معتمدآریا توسط مجری مرد
تو ورد پرس تو allonseoتو قسمت کلمات کلیدی چی بگذارم؟ یا اصلا چیزی تو تایتل و توضیحات و کلمات کلیدی چیزی ننویسم تاثیر منفی داره یا فرقی نداره-مثبت که 100% داره
بعد تو تگ چطور؟ الان مثلا برای این چی تگ بگذارم چی کلمه کلیدی یک نمونه میگید مثلا برای همین پست
مطالب جالب و مفیدی بود ، سعی می کنم با دانش خودم ترکیبشون کنم و استفاده کنم .
با تشکر از همه دوستان انجمن
سایت منو ببینید خودم نوشتم و مطالبو کپی نکردم اما باز هم سرچ گوگلم پاینه خیلی
باید چه کار کنم من که مردم سایت من هم 2 ماهی هست راه اندازی شده.
downloadmanoto.ir
راه حلی چیزی بگید.
راستی بازدیدم هم خرابه باید کجای کد تغییرات انجام بدم که بازدیدم درست شه.(یک نفر بازدیدو سه نفر می زنه)
درود ;
فرق تگ با کلمه کلیدی چیه؟
دوست عزيز تگ ، برچسب ، كلمات كليدي ، Keywords تماما يكي هستند و هيچ تفاوتي ندارند ،
تو ورد پرس تو allonseoتو قسمت کلمات کلیدی چی بگذارم؟ یا اصلا چیزی تو تایتل و توضیحات و کلمات کلیدی چیزی ننویسم تاثیر منفی داره یا فرقی نداره-مثبت که 100% داره
بعد تو تگ چطور؟ الان مثلا برای این چی تگ بگذارم چی کلمه کلیدی یک نمونه میگید مثلا برای همین پست
دوست عزيز اگه تاپيك رو خونده بودي دوست عزيزم آقاي مطهري نسب توضيح دادند ، در قسمت title موضوع پست رو قرار ميدي ( همون چيزي كه قراره در نتايج جستجوي گوگل به عنوان موضوع نمايش داده بشه ) ، در قسمت Description توضيحات كوتاهي در مورد مطلب كه مطلب رو معرفي كنه كه در نتايج جستجو در زير موضوع نمايش داده ميشه ، و در قسمت Keywords هم همون برچسبها يا تگها ،،
طريقهي برچسب گذاري هم بايد حتما به موضوع پست ربط داشته باشه و الكي تگ نزني ، و تعداد تگهات هم خيلي زياد نشه ، ، قسمت توضيحات هم يه توضيحات كوتاه و مفيد فكر كنم در 100 كاركتر (يعني بيشتر نشه )
موفق باشيد ../.
سایت منو ببینید خودم نوشتم و مطالبو کپی نکردم اما باز هم سرچ گوگلم پاینه خیلی
باید چه کار کنم من که مردم سایت من هم 2 ماهی هست راه اندازی شده.
downloadmanoto.ir
راه حلی چیزی بگید.
دوست عزيز اولا كه سايتتون تازه تاسيس هستيد و بايد صبور تر از اينها باشيد ..
دوما اين تاپيك رو از ابتدا بخون و تمامي مسائلي رو كه گفته شده رو رعايت كن و انجام بده ، سئو رو رعايت كن ، افزونههاي سئو نصب كن ، هميشه بروز باش ، تو گوگل وب مستر نقشه سايتت رو ثبت كن و ... كه تماما در تاپيك گفته شده ،،
پيشرفت خوبي خواهي داشت ،
راستی بازدیدم هم خرابه باید کجای کد تغییرات انجام بدم که بازدیدم درست شه.(یک نفر بازدیدو سه نفر می زنه)
افزونهي Cystats كلا همين هستش و اصلا آمار بازديد رو درست نمايش نميده ، ميتوني از آمارگيرهايي مثل وبگذر و گوگل وبمستر براي خودت استفاده كني ..
موفق باشيد ../.
من احساس می کنم اینجا مطروکه شده ؟ چون هیچ کس رو ندیدم هستین ؟
دوستان عزيز تاپيك به اندازهي كافي سنگين هستش ، لطفا اسپم ارسال نكنيد و صبور باشيد ..
سلام
فونت نوشتههاتون اصلا مناسب نيست ، به خصوص داخل پستها ،، اگر از Font face استفاده كنيد خيلي عالي ميشه ،، اگر نميتونيد حداقل Tahoma قرارش بديد ،،
موفق باشيد ../.
این عکس گوگل وبمستر منه اما نه کلمه ای نه برچسبی نه لینگی رو نشون نمی ده.
اما مال دیگرون نشون می ده.
آیا تنظیمات داره
http://downloadmanoto.ir/wp-content/uploads/2012/rasol.png
من یک ماه و 15 روزه تو گوگل وبمستر ثبت نام کردم.
rasol1369 گفت:
آیا تنظیمات دارهhttp://downloadmanoto.ir/wp-content/uploads/2012/rasol.png
اینو هم یه نگاه کنید
http://www.alexa.com/siteinfo/downloadmanoto.ir#
پیج رنک ها آپدیت شدند!
رنک دانلود سازان از 2 به 3 افزایش یافت.
امیدوارم رنک شما هم افزایش پیدا کرده باشد.
taha_0095 گفت:
سلام
http://www.eleram.ir
کسی جواب من رو نمیده ? :))
خوب دوست من نظر خواهی کردن که مشکل ی نداره تو پست های قبلی خیلیا این کار رو کردن ولی به هر حال شما استاد مایی و اطاعت میشه
سلام دوستان
من از افزونه ی W3 total chache استفاده میکنم
وقتی که از طریق سایت gtmetrix سرعت سایت رو چک میکنم قسمت Use efficient CSS selectors صفر هست که جالبه بخاطر یک css هست که خود این افزونه میسازه ! میخواستم بدونم چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
css هم اینه :
wp-content/w3tc/min/fa334/default.include.5668e3.css
و یه نکته دیگه . وقتی این css رو به قسمت Minify اضافه میکنم کل استایل سایت از بین میره.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
اگه میشه یه مقدار در مورد افزونه Platinum SEO و تنظیماتش توضیح بدید، منظورم بهترین حالت تنظیم هست .
سوال بعدیم در مورد نحوه انتخاب کلمات کلیدی هست . آیا بهتره در قیمت Keyword افزونه های SEO کلمات کلیدی قرار بدیم یا جمله کلیدی!؟
مثلا" مطلبی در مورد موبایل هست میام مینویسیم،
برنامه،اپلیکشن،سامسونگ،اندروید
به این شکل تو جستجو کلمات فقط کلمه وارد شده ایندکس شده.
حالا اگر بیام چند کلمه ای یا جمله وارش کنیم چطوره ؟
مثلا"
دانلود نرم افزار نوکیا،دانلود بازی Galaxy, دانلود تمهای گوشی htc evo !
یا مثلا" دانلود بازی رو 10 تا گوشی تکرار کنیم.اینطوری:
دانلود بازی galaxy s,دانلود بازی htc evo,دانلود بازی .....
؟؟
rasol1369 گفت:
آیا تنظیمات دارهhttp://downloadmanoto.ir/wp-content/uploads/2012/rasol.png
سلام
اون چیزهایی که بقیه دارن ماله کلمات کلیدی که مردم از طریق موتورهای جستجو وارد شدن + کسانی که لینک کردن و ... هست که مدتی بعد که عده ای از گوگل وارد سایت شما بشن و چندسایت به شما لینک بدن اونجا ظاهر میشه...
جای نگرانی نیست....
سلام و خسته نباشید
آقا یه سایت تفریحی داریم روزی نزدیک 8000 ورودی گوگل داشت
توسط سئو کار سئو. شده بود
پست میدادی سریعا ایندکس میشد
چند وقتی شد سرعت ایندکس اومد پایین و پست میدادی مثلا بعد یکی دو ساعت ایندکس میشد
کم کم پیشرفت و ورودی گوگل رسیده به 1000 تا روزانه
البته یه هکر هم به سایت نفوذ کرد و پیوندهای یکتا رو تغییر داده بود که البته بعد از 15 دقیقه درست کردیم
ولی توی تنظیمات گوگل وبمستر
9,300
نات فوند اومده.
هیچ اخطاری توی گوگل وبمستر واسم نیومده
پست ها مثل اکثر سایت تفیحیا کپی هستن البته عنوان و کلمات کلیدی کپی نیست
حالا به سئو کارم گفتم پشتیبانی کنه میگه سایت شما 80 درصد اسپم شده. به هر کی میگم میگه اسپم درصدی نیست یا اسپم میشی یا نمیشی
نمیدونم باید چیکار کنم. خواهشن راهنمایی کنید
روبوت من توی گوگل وبمستر اینه :
User-agent: *
Disallow:
Sitemap: http://www.mysite.com/sitemap.xml.gz
توی بخش سایت مپ گوگل وبمستر 4 تا فایل اضافه شده که همش در حالت ایندکسشون رو زده
pending
یعنی چیزایی که توی سایت مپ هستن ایندکس نشده هیچیش
اینا توی سایت مپ گذاشته شده :
/feed/
/feed/atom/
/sitemap.xml.gz
/sitemap.xml
تنظیمات اینم کردم :
New crawl rate: Custom rate
2.000 requests per second
0.500 seconds per request
البته پیشفرض گوگل بود همین دیشب گذاشتمش روی این
نمیدونم باید چیکار کنم ورودیم برگرده
ممنون میشم راهنماییم کنید
Mohamad26 گفت:
سلام و خسته نباشید
آقا یه سایت تفریحی داریم روزی نزدیک 8000 ورودی گوگل داشت
توسط سئو کار سئو. شده بود
پست میدادی سریعا ایندکس میشد
چند وقتی شد سرعت ایندکس اومد پایین و پست میدادی مثلا بعد یکی دو ساعت ایندکس میشد
کم کم پیشرفت و ورودی گوگل رسیده به 1000 تا روزانه
اگه آدرس سایتتون رو بدید شاید بهتر به نتیجه برسید .
البته یه هکر هم به سایت نفوذ کرد و پیوندهای یکتا رو تغییر داده بود که البته بعد از 15 دقیقه درست کردیم .
وردپرس به خودی خود امن هست اما نکاتی دیگه هم لازمه که باید رعایت بکنید تا امنیت سایتتون بالاتر بره .
اینم اسم سایت:
funmihan . Com
کسی نبود در مورد سوال که پرسیدم چیزی بدونه ؟
یه سوال داشتم :
آیا اگه مثلا من بیام یه صفحه از سایتمو بعنوان آی فریم در یه سایت پر بازدید بزارم آیا تاثیری در افزایش ورودی گوگل و رتبه الکسای و سئو سایت اصلی من دارد یا نه ؟ البته بازدیدکنندگان اون سایت اصلا متوجه نخواهند شد . چون فقط سایت من قراره تو اون سایت لود بشه .
و اگر ضرری از طرف این کد هست واسه ی سایت من این ضرر هستش یا واسه اون سایتی که این کد رو تو سایتش گذاشته ؟
منظورم این هستش که گوگل به کدوم سایت گیر میده ؟ سایتی که کد رو گذاشته یا سایتی که کد رو نگذاشته و فقط از آمار اون سایتی که کد آی فریم ( iframe ) رو گذاشته ؟
محمد26 عزیز !
سایتتون فعلا 52100 تا ایندکس داره که متاسفانه مطالب با پیوند یکتای وردپرس سیو شدن و تگ ها با پیوند یکتای دلخواه که نشون میده موقعی که هکر پیوند رو عوض کرده گوگل پست ها رو از نو ایندکس کرده .
شما زودتر این پلاگین رو نصب بکنید و تنظیم بکنید .
اگه میشه یه مقدار در مورد افزونه Platinum SEO و تنظیماتش توضیح بدید، منظورم بهترین حالت تنظیم هست .
فکر کنم توی همین تایپیک توضیح داده شده .
تا جایی که من اطلاع دارم مدت زیادی هست که این پلاگین آپدیت نشده و به دلیل تغییرات در الگوریتم های گوگل به نظر من بهتره از پلاگین های آپدیت شده استفاده بکنید .
من wordpress seo رو پیشنهاد میکنم .
سوال بعدیم در مورد نحوه انتخاب کلمات کلیدی هست . آیا بهتره در قیمت Keyword افزونه های SEO کلمات کلیدی قرار بدیم یا جمله کلیدی!؟
به نظر بنده کلمه باشه بهتره !
majed گفت:
محمد26 عزیز !
سایتتون فعلا 52100 تا ایندکس داره که متاسفانه مطالب با پیوند یکتای وردپرس سیو شدن و تگ ها با پیوند یکتای دلخواه که نشون میده موقعی که هکر پیوند رو عوض کرده گوگل پست ها رو از نو ایندکس کرده .
شما زودتر این پلاگین رو نصب بکنید و تنظیم بکنید .
سلام دوست من
من این کارم کردم.ردیگه باید چیکار کنم ؟
یعنی مشکل این بوده فقط ؟
ممنون میشم دوستان با تجربه راهنماییم کنید.
با تشکر
ممنون از پاسخ شما
من پلاگین WordPress SEO by Yoast رو نصب کردم . میخواستم بدونم چطوری باید کلمات کلیدی که درلاگین platinum وارد کرده بودم رو به صورت کلی به این افزونه انتقال بدم، چون یجا دیدم نوشته این قابلیت رو داره.
در مورد استفاده از کلمه یا جمله به عنوان تگ میشه دلیلتون رو هم عنوان کنید..
با تشکر
یه مورد دیگه که در پلاگین WordPress SEO by Yoast وجود داره Focus Keyword هست
من وقتی کلمات کلیدی که مرتبط با عنوان هست رو میزارم چند آیتمی که زیر این بخش هست تیکش خورده میشه. ولی وقتی "," رو میزارم و کلمات کلیدی دیگه رو وارد میکنم اون آیتم ها ضربدر میشه و انگار پلاگین ایراد میگیره به این شیوه.
اصلا" باید کلمات کلیدی متعددی در این بخش وارد کنم و با "," اونارو از هم جدا کنم ؟
البته اینکارو که انجام میدم در بخش Page Analysis آمار خوبی درج نمیشه ...
لطفا" در مورد استفاده صحیح از این پلاگین یه مقدار توضیح بفرمایید.
با تشکر
سلام دوست من
من این کارم کردم.ردیگه باید چیکار کنم ؟
یعنی مشکل این بوده فقط ؟
ممنون میشم دوستان با تجربه راهنماییم کنید.
با تشکر
اگه تعداد ایندکس هاتون براتون معقول هست که خوب کم کم گوگل پست ها رو با پیوندهای جدید ایندکس میکنه چون هر وقت به پست سر بزنه با ریدایرکت 301 مواجه میشه و برای سایتتون مشکلی نداره و سریعا پیوند جدید رو ایندکس میکنه .
در مورد اینکه مشکلتون فقط همین بوده یا نه مطمئن نیستم چون هنوز وقت نکردم کاملا سایتتون رو چک بکنم .
ولی اینو بگم بهتون سایتتون اسپم نشده .
ممنون از پاسخ شما
من پلاگین WordPress SEO by Yoast رو نصب کردم . میخواستم بدونم چطوری باید کلمات کلیدی که درلاگین platinum وارد کرده بودم رو به صورت کلی به این افزونه انتقال بدم، چون یجا دیدم نوشته این قابلیت رو داره.
پلاگین سئو یه قسمت داره به نام ایمپورت و اکسپورت که ظاهرا از پلاگین فوق نمیتونه ایمپورت کنه !
در مورد استفاده از کلمه یا جمله به عنوان تگ میشه دلیلتون رو هم عنوان کنید..
ببخشید حواسم نبود برای Focus Keyword از کلمه استفاده بکنید ولی برای تگ اگه از جمله استفاده بکنید بهتره البته سعی کنید تگ ها رو طوری انتخاب بکنید که کمی متفاوت از عنوان پست باشند و عنوان پست رو کامل به هیچ عنوان به عنوان تگ استفاده نکنید .
در مورد تنظیمات پلاگین WordPress SEO by Yoast آقای مطهری عزیر توی همین تایپیک توضیح دادن و بهتره اونجا رو ببینید .
فکر کنم بین صفحات 8 تا 12 همین تایپیک بگردید توضیحات رو پیدا میکنید .
فقط اینو بگم که قسمت Focus Keyword یک کلمه که در عنوان + متن + و توضیحات پست اومده باشه رو وارد بکنید نتیجه میگیرید .
majed گفت:
اگه تعداد ایندکس هاتون براتون معقول هست که خوب کم کم گوگل پست ها رو با پیوندهای جدید ایندکس میکنه چون هر وقت به پست سر بزنه با ریدایرکت 301 مواجه میشه و برای سایتتون مشکلی نداره و سریعا پیوند جدید رو ایندکس میکنه .
در مورد اینکه مشکلتون فقط همین بوده یا نه مطمئن نیستم چون هنوز وقت نکردم کاملا سایتتون رو چک بکنم .
ولی اینو بگم بهتون سایتتون اسپم نشده .
سلام مجدد
ازتون خواهش دارم اگر امکانش هست چند دقیقه ای وقت بزارین و چک کنید سایت منو تا مشکلش رو رفع کنم
کاری که گفتین کردم دیگه باید چیکار کنم ؟
خواهشن چک کنید این حالت سایت خیلی داغونم کرده. نمیدونم باید چیکار کنم.
توی گوگلم سرچ میکنم پست های سایتم ایندکس نیست انگاری
توی گوگل وبمستر هم سایت مپ و همه چیز ایندکسش در حالت Pending مونده. نمیدونم باید چیکارش کنم.
majed گفت:
پلاگین سئو یه قسمت داره به نام ایمپورت و اکسپورت که ظاهرا از پلاگین فوق نمیتونه ایمپورت کنه !
ببخشید حواسم نبود برای Focus Keyword از کلمه استفاده بکنید ولی برای تگ اگه از جمله استفاده بکنید بهتره البته سعی کنید تگ ها رو طوری انتخاب بکنید که کمی متفاوت از عنوان پست باشند و عنوان پست رو کامل به هیچ عنوان به عنوان تگ استفاده نکنید .
در مورد تنظیمات پلاگین WordPress SEO by Yoast آقای مطهری عزیر توی همین تایپیک توضیح دادن و بهتره اونجا رو ببینید .
فکر کنم بین صفحات 8 تا 12 همین تایپیک بگردید توضیحات رو پیدا میکنید .
فقط اینو بگم که قسمت Focus Keyword یک کلمه که در عنوان + متن + و توضیحات پست اومده باشه رو وارد بکنید نتیجه میگیرید .
پست های آقای مطهری رو مطالعه کردم ، البته ورژن جدیدش تغییرات کرده که با آموزش متفاوت هست.
تگهایی که فرمودید رو باید در کدوم قسمت قرار بدم ؟ چون فقط یک قسمت به نام Focus Keyword وجود داره ! که آخر هم نفهمیدم میشه تو این قسمت چند کلمه کلیدی رو با جداسازی توسط "," قرار داد یا نه .
اگر در قسمت Focus Keyword فقط باید یک عبارت مرتبط با عنوان اصلی قرار داده بشه ، تگ های دیگه رو باید کجا وارد کرد ؟ یک قسمت در خود وردپرس به نام برچسب ها وجود داره باید اونجا وارد بشه ، البته در قالب بنده برچسب ها در پایان هر پست نمایش داده میشه.
و اینکه قسمت برچسب ها و این پلاگین با هم مغایرتی نداره ؟
خواهشن چک کنید این حالت سایت خیلی داغونم کرده. نمیدونم باید چیکار کنم.
توی گوگلم سرچ میکنم پست های سایتم ایندکس نیست انگاری
چرا پست های جدیدتون توی سایت مپ ثبت نیست ؟
سایت مپ رو REBUILD کنید و از وبمستر گوگل هم سایت مپ رو resubmit کنید .
توی گوگل اینو سرچ کنید :
site:funmihan.com
در ضمن قرار شده توی این تایپیک وب سایت چک نشه و هر کی خواست خودش مطالب رو بخونه و مشکلاتش رو رسیدگی بکنه .
اگه مشکلتون تا دو سه روز دیگه حل نشد توی یه تایپیک دیگه مطرح کنید !
سلام
خسته نباشید
ببخشید آقای مطهری الکسا بازدید هایی که از سایتهایی مثل بالاترین، فیس بوک وارد می شوند را حساب نمی کند؟
راستش 34 صفحست و هر پست یه چیزی. چیزی نیست که راحت بشه از روش کاری کرد. برای هرکی و هر سوالی یه نمونه پلاگین تنظیم شده که خب شما میفهمید ما که نمیدونیم چی به چیه که.
من تا بیام این 34 صفحرو بخونم و بفهمم و اجرا کنم این سایت دیگه کلا درش تخته میشه.
توی گوگل وبمستر من توی بخش سایت مپ 4 تا لینک ثبت شده که قبلا گفتم به نام های :
http://www.funmihan.com/feed
http://www.funmihan.com/feed/atom
http://www.funmihan.com/sitemap.xml
http://www.funmihan.com/sitemap.xml.gz
برای اولی یه اخطار اومده با این موضوع :
We've detected duplicate video descriptions.
و توضیحاتشم اینه :
We've detected duplicate video descriptions in your sitemap or feed. Duplicate descriptions make it difficult for users to discern the content of the video. Make the descriptions more specific so they better reflect the content of the video.
شرمنده هی سوال میپرسم ولی وقتی حالت پیش اومده خاص هستش و توی این انجمن مطرح نشده من چطوری بتونم بفهمم آخه.
ازتون خواهش دارم راهنمایی کنید.
milad200 گفت:
سلام
خسته نباشید
ببخشید آقای مطهری الکسا بازدید هایی که از سایتهایی مثل بالاترین، فیس بوک وارد می شوند را حساب نمی کند؟تشکر
والا تاجایی که ما میدونیم نه!
چون ازاون سایتها به سایت شما ریدارکت میشه که زمانی که کاربر تولبار آلکسا نصب داشته باشه به آلکسای سایت مفاد و حساب میشه
آقای عبدالماجد میشه جواب پست بالای بنده رو هم بدید
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که وقتی دقیقا" عنوان مطلب رو تو گوگل سرچ میکنم چندتا ایندکس میاد .
یکیش که خود پست هست . یکیش کتگوری که مطلب درش وجود داره حالا اگر زیر شاخه هم باشه که اونجا هم ایندکس میشه . و یه چیز عجیب تر هم اینکه در بعضی پستها که هیچ ربطی به موضوع ندارن و در شاخه و موضوع دیگری با تیتر و محتوای خودشون هم ایندکس شدن ! یعنی من یه نرم افزار رو سرچ میکنم بعد یک بازی هم با تیتر و محتوای خودش هم میاد !
چطوری میتونم این ایندکس شدن ها رو دی اکتیو کنم ؟ و آیا بهتره هست که جلوی این نوع ایندکس شدن های کتگوری و ... رو بگیرم ؟
و در آخر اینکه در تیتر مطلب وقتی که در گوگل سرچ میشه عنوان سایت هم در آخر تیتر مطلب میاد.
البته من وقتی که از wordpress seo استفاده میکنم و در قسمت تیتل فقط عنوان سایت فقط تیتر اصلی مطلب رو میزارم خود تیتر فقط در گوگل ایندکس میشه و عنوان سایت در ادامش نمیاد ...
البته وقتی که در افزونه worpress seo گزینه Generate SEO title رو میزنم عنوان سایت رو هم در ادامه تیتر مطلب میاره که من اون قسمت عنوان سایت رو پاک میکنم که این باعث میشه در سرچ گوگل فقط تیتر مطلب بیاد و عنوان سایت در ادامه تیتر مطلب نیاد.
حالا میخواستم بدونم تاثیر این موضوع بر سئو سایت چی هست ؟
آیا بزارم عنوان سایت در ادامه تیتر مطلب باشه یا حذفش کنم؟
با تشکر
ممنون
اگر در قسمت Focus Keyword فقط باید یک عبارت مرتبط با عنوان اصلی قرار داده بشه ، تگ های دیگه رو باید کجا وارد کرد ؟ یک قسمت در خود وردپرس به نام برچسب ها وجود داره باید اونجا وارد بشه ، البته در قالب بنده برچسب ها در پایان هر پست نمایش داده میشه.
و اینکه قسمت برچسب ها و این پلاگین با هم مغایرتی نداره ؟
در قسمت فوکوس کیورد بهتره فقط یک کلمه که هم در عنوان - متن - آدرس و توضیحات اومده رو وارد کنید .
بقیه ی تگ های مربوط رو به قسمت برچسب های خود وردپرس اضافه بکنید ، این تگ ها هر کدوم یک صفحه ایجاد میکنه که این صفحه به پست اصلی لینک داده .
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که وقتی دقیقا" عنوان مطلب رو تو گوگل سرچ میکنم چندتا ایندکس میاد .
یکیش که خود پست هست . یکیش کتگوری که مطلب درش وجود داره حالا اگر زیر شاخه هم باشه که اونجا هم ایندکس میشه .
خوب باید قبلا فکرش رو میکردید .
میتونید از ایندکس شدن دسته ها و تگ ها جلوگیری کنید . این پست
میتونید دسته ها رو مسدود کنید که پیشنهاد نمیکنم .
و یه چیز عجیب تر هم اینکه در بعضی پستها که هیچ ربطی به موضوع ندارن و در شاخه و موضوع دیگری با تیتر و محتوای خودشون هم ایندکس شدن ! یعنی من یه نرم افزار رو سرچ میکنم بعد یک بازی هم با تیتر و محتوای خودش هم میاد !
خوب احتمالا به این خاطر هست که اون پست لینک و عنوان پست نرم افزار رو داره و عنوان نرم افزار هم جزو متن پست بازی ایندکس شده .
majed گفت:
در قسمت فوکوس کیورد بهتره فقط یک کلمه که هم در عنوان - متن - آدرس و توضیحات اومده رو وارد کنید .
بقیه ی تگ های مربوط رو به قسمت برچسب های خود وردپرس اضافه بکنید ، این تگ ها هر کدوم یک صفحه ایجاد میکنه که این صفحه به پست اصلی لینک داده .خوب باید قبلا فکرش رو میکردید .
میتونید از ایندکس شدن دسته ها و تگ ها جلوگیری کنید . این پست
میتونید دسته ها رو مسدود کنید که پیشنهاد نمیکنم .خوب احتمالا به این خاطر هست که اون پست لینک و عنوان پست نرم افزار رو داره و عنوان نرم افزار هم جزو متن پست بازی ایندکس شده .
ممنون بابت پاسختون
فکر میکنید ایندکس شدن موضوع نرم افزار در بازی ممکنه به خاطر قسمت پستهای مرتبط باشه هرچند که بازم در اون هم نیست ! لینک یا عنوان پست هم وجود نداره ! نمیدونم موضوع چیه که اینطوری میشه.
در مورد انتخاب برچسب ها بهتره که بصوت جمله باشه یا کلمه ؟
و اینکه بهتره عنوان سایت رو بزارم در ادامه تیتر هر پست باشه یا بهتره فقط تیتر خود پست باشه؟
چون در قسمت seo title افزونه wordpress seo چنین چیزی وجود داره
فکر میکنید ایندکس شدن موضوع نرم افزار در بازی ممکنه به خاطر قسمت پستهای مرتبط باشه هرچند که بازم در اون هم نیست ! لینک یا عنوان پست هم وجود نداره ! نمیدونم موضوع چیه که اینطوری میشه.
مطمئن نیستم ولی خوب حتما از صفحه ی 1 به صفحه ی 2 لینکی هست یا بوده که ایندکس شده . مثلاً شما قسمت مطالب جدید رو ببینید مطالب بی ربط هم لینک شدن .
این موضوع تاپیر جدی نداره و بعد مدتی وقتی ctr پست 2 نسبت به 1 پایین بیاد خودش به صفحات بعدی منتقل میشه .
در مورد انتخاب برچسب ها بهتره که بصوت جمله باشه یا کلمه ؟
گفتم بر چسب ها هر کدوم یک صفحه توی سایت درست میکنه .
ترکیبی باشه بهتره هم کلمه و هم جمله . ولی توجه بکنید عنوان پست رو به عنوان برچسب قرار ندید .
و اینکه بهتره عنوان سایت رو بزارم در ادامه تیتر هر پست باشه یا بهتره فقط تیتر خود پست باشه؟
چون در قسمت seo title افزونه wordpress seo چنین چیزی وجود داره
چون خود پلاگین پیشنهاد داده باشه بهتره .
shirazdownload گفت:
سلام دوستان
من از افزونه ی W3 total chache استفاده میکنم
وقتی که از طریق سایت gtmetrix سرعت سایت رو چک میکنم قسمت Use efficient CSS selectors صفر هست که جالبه بخاطر یک css هست که خود این افزونه میسازه ! میخواستم بدونم چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
css هم اینه :
wp-content/w3tc/min/fa334/default.include.5668e3.cssو یه نکته دیگه . وقتی این css رو به قسمت Minify اضافه میکنم کل استایل سایت از بین میره.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
کسی نبود منو راهنمایی کنه ؟
اون سی اس اس که ادرسش رو دادید یک فایلیه که پلاگین کش کل استایلهاتون رو فشرده میکنه و داخل یک فایل میزاره .
داداش همونطور که گفتین رفتم تاپیک جدا زدم که مدیرا لطف کردن قفلش کردن و گفتن باید بری از انجمن وبمسترا بپرسی.
خواهشن یکی مارو راهنمایی کنه. دوباره شرح حال رو میگم کامل :
آقا مشكل من در سايت
FunMihan . Com
هستش.
من سايتم سئو شده بود و به طور منظم آپديت ميشد. ورودي گوگل حدودا به 10 هزار تا رسيده بود و پستي ارسال ميشد همون موقع اول گوگل ايندكس ميشد.
از يكماه پيش حدودا سرعت ايندكس بالا و بالاتر رفت تا ديگه كلا ايندكس نميشه انگاري.
و ورودي گوگل اومد روي 2000 تا.
يه سري لينكام هستن توي گوگل هنوز. يعني بلوك نشدم. ولي پستهاي جديد ديگه ايندكس نميشه انگاري البته.
پست ها هم كپي بود ولي خب عنوان و كلمات كليدي اينا با دقت تغيير ميكرد.
نميدونم بايد چيكار كنم. هركيم يه چيزي ميگه. يكي ميگه روبوت رو درست كن توي گوگل وبمستر. روبوت سايتم در حال حاظر اينه :
User-agent: *
Disallow:
Sitemap: http://www.mysite.com/sitemap.xml.gz
يكي ميگه برو توي گوگل وبمستر از قسمت تجديد نظر اقدام كن كه من نميدونستم چي بايد بنويسم اونجا.
يكي ميگه چرا 4 تا لينك توي سايت مپ گوگل وبمستر اضافه كردي. اينا :
http://www.site.com/feed
http://www.site.com/feed/atom
http://www.site.com/sitemap.xml
http://www.site.com/sitemap.xml.gz
يه مورد ديگه.
توي بخش سايت مپ گوگل وبمستر سايت مپ ها شناخته شده و تعداد لينك ها دريافت شده ولي قسمت ايندكس همشون نوشته Pending و نميدونم بايد چيكارش كرد.
سايت من يه بارم توي اين مدت هك شد و هكر كاري كه كرد اين بود كه تمام تنظيمات سئو رو تغيير داد حتي پيوند يكتا ولي كمتر از نيم ساعت فهميدم و بكاپ برگردوندم و درست كردم همرو ولي توي همين مدت توي گوگل وبمستر 9300 تا not Found ثبت شد.
حالا نميدونم بايد چيكار كنم ورودي گوگلم دوباره برگرده و دوباره ايندكس بشن زود مطالبم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
با تشكر
يا علي