یه مشکل عجیبی برای بنده پیش اومده و اون اینکه
تیتر اصلی سایت در که در بالای مرورگر نمایش داده میشه برای بنده 2 بار تکرار میشه ...
کسی میدونه مشکل میتونه از کجا باشه ؟
یه مشکل عجیبی برای بنده پیش اومده و اون اینکه
تیتر اصلی سایت در که در بالای مرورگر نمایش داده میشه برای بنده 2 بار تکرار میشه ...
سايت من يه بارم توي اين مدت هك شد و هكر كاري كه كرد اين بود كه تمام تنظيمات سئو رو تغيير داد حتي پيوند يكتا ولي كمتر از نيم ساعت فهميدم و بكاپ برگردوندم و درست كردم همرو ولي توي همين مدت توي گوگل وبمستر 9300 تا not Found ثبت شد.
بالاترین سرعت گوگل دقیقا توی همین زمانی هست که یه سایت در دسترس نباشه و کلی همه سایت رو چک میکنه که صفحه های ایندکس لود میشن یا نه. قبلا هم گفتم بدبختی اون جایی هست که بازدید از روی گوگل هم زیاد باشه و توی لیست های ری ایندکس قرار بگیره.
حالا سه تا حالت داریم:
1- حالت اول اینه که سایت چطوری بالا نمیاد - خطای 404 - ساسپند - خطای DNS و غیره
2- چه مدت زمانی هست که یک صفحه در دسترس نیست.
3- دفعه قبل کی این عمل تکرار شده + با چه مدت زمانی و چه نوع خطایی
---------
بعضی از ترکیبهای بالا کلی صدمه به سایت میزنه و اصلا خود وجود نات فوند و غیره هم کلی صدمه به سایت خواهد زد.
برای مثال اگر در کمتر از ده روز دو نوع در دسترس نبودن رخ بده اونوقته که افتضاح ببار میاد الانم توی سایت شما رنک اعتماد پایین اومده پس طبیعی هست که تا یه مدت زمانی سایتتون با افت ورودی گوگل مواجهه.
کاری که الان میتونید بکنید تا سایتتون به کلی نابود بشه اینه که آپدیتش نکنید تا خطا روی خطا بوجود بیاد.
توی یه تایپیک جدید بپرس کد هدر رو هم قرار بده.
motahharinasab گفت:
بالاترین سرعت گوگل دقیقا توی همین زمانی هست که یه سایت در دسترس نباشه و کلی همه سایت رو چک میکنه که صفحه های ایندکس لود میشن یا نه. قبلا هم گفتم بدبختی اون جایی هست که بازدید از روی گوگل هم زیاد باشه و توی لیست های ری ایندکس قرار بگیره.
حالا سه تا حالت داریم:
1- حالت اول اینه که سایت چطوری بالا نمیاد - خطای 404 - ساسپند - خطای DNS و غیره
2- چه مدت زمانی هست که یک صفحه در دسترس نیست.
3- دفعه قبل کی این عمل تکرار شده + با چه مدت زمانی و چه نوع خطایی
---------
بعضی از ترکیبهای بالا کلی صدمه به سایت میزنه و اصلا خود وجود نات فوند و غیره هم کلی صدمه به سایت خواهد زد.
برای مثال اگر در کمتر از ده روز دو نوع در دسترس نبودن رخ بده اونوقته که افتضاح ببار میاد الانم توی سایت شما رنک اعتماد پایین اومده پس طبیعی هست که تا یه مدت زمانی سایتتون با افت ورودی گوگل مواجهه.
کاری که الان میتونید بکنید تا سایتتون به کلی نابود بشه اینه که آپدیتش نکنید تا خطا روی خطا بوجود بیاد.
سلام آقای مطهری
ممنونم از راهنماییتون
میگم که هکر پیوند یکتا رو عوض کرده بود. سایت در دسترس بود ولی لینکها به حالت پیشفرض وردپرس برگشته بود. شانس ما همون لحظه توی نیم ساعت گوگل دوباره همرو ایندکس کرده بود و وقتی من دوباره پیوند یکتا رو به حالت اصلی برگردوندم همرو not found کرد.
سایتم زیاد از دسترس خارج نشده. هزینه نسبتا بالایی برای هاستش کردم تا این مشکلات پیش نیاد که سایت بالا نیاد.
در ضمن این مدت که جواب ندادین یکم دستکاری کردم سایتو و روبوت سایتم عوض کردم الان پست میدم زودی صفحه اول ایندکس میشه. ولی نمیدونم چیکار کنم پست قبلیامم بیاره
جالبه که خیلی پستا که داده بودم و بقیه از من کپی کرده بودن الان اونا بالای سایت من هستن و طبیعتا گوگل توی ری ایندکس منو کپی کار از روی اونا حساب کرده و نمیدونم چطوری بهش بفهمونم که اونا از من کپی کردن نه من از اونا
سئو کار بنده هم پرنیا وب بوده که 4 تا لینک توی سایت مپ گوگل وبمستر ثبت کرده میخوام ببینم این کار ضرری نداره واسه سایت ؟
http://www.site.com/feed
http://www.site.com/feed/atom
http://www.site.com/sitemap.xml
http://www.site.com/sitemap.xml.gz
آخه این دو دفعه سایت مپ ایندکس میشه دیگه. سودش چیه یعنی ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با این اوضاع بازم میگین پست ندم و آپدیت نکنم ؟
سلام جناب مطهری نصب
قبلا با شما در ارتباط بودم اما ناگهان از طرف شما پاسخی دریافت نکردم
اگر وقت داشته باشید و لطف کنید میخواهم سئو فروشگاهم رو (http://www.GFXParadise.com) به شما بسپرم
آیا امکان انجام این کار برای شما مقدور هست؟
با تشکر و سپاس
سلام آقای مطهری نسب
چند وقت نبودید تایپک رونق نداشت :d
میشه در مورد افزونه SEO Wordpress بیشتر توضیح بدید تو صفحه 10 فکر کنم توضیح دادید ولی ورژن جدید این افزونه تغییراتی داره .
همچنین با توجه به این که عنوان پست های ما اکثرا" ادغام فارسی و انگلیسی هست آیتم هایی که باید تیک بخوره در قسمت آنالیز سئو و تایید بشه تایید نمیشه ...
یه سوال دیگه هم اینکه این افزونه قسمتی به نام Titles داده که برای هر بخش میشه عنوان انتخاب کرد.
اولیش به homepage اختصاص داره ، آیا این قسمت با قسمت تنظیمات همگانی وردپرس که عنوان سایت رو انتخاب میکنیم تداخلی نداره ؟
با تشکر فراوان
سایتم زیاد از دسترس خارج نشده. هزینه نسبتا بالایی برای هاستش کردم تا این مشکلات پیش نیاد که سایت بالا نیاد.
هزینه بالا مساوی با پایداری هاست نیست.
در ضمن این مدت که جواب ندادین یکم دستکاری کردم سایتو و روبوت سایتم عوض کردم الان پست میدم زودی صفحه اول ایندکس میشه. ولی نمیدونم چیکار کنم پست قبلیامم بیاره
به پستهای قدیمیت لینک بده از طرفی تعداد ایندکسها در سایت مپ فشرده رو بالا ببر.
جالبه که خیلی پستا که داده بودم و بقیه از من کپی کرده بودن الان اونا بالای سایت من هستن و طبیعتا گوگل توی ری ایندکس منو کپی کار از روی اونا حساب کرده و نمیدونم چطوری بهش بفهمونم که اونا از من کپی کردن نه من از اونا
گوگل پاندا با الگوریتم بسیار قوی وارد شده و براحتی میفهمه. برای مثال وقتی پست جدیدی زدید احتمالا گوگل همزمان یک صفحه دیگه شما رو ایندکس کرده و احتمالا افزونه جدیدترین نوشته ها هم نصب بوده و گوگل پاندا براحتی بعد از مدتی تشخیص میده که نوشته کی جدیدتره. البته راه های دیگه هم هست مثل سایت مپ و غیره که به گوگل پاندا تو این مورد کمک میکنه.
سئو کار بنده هم پرنیا وب بوده که 4 تا لینک توی سایت مپ گوگل وبمستر ثبت کرده میخوام ببینم این کار ضرری نداره واسه سایت ؟
http://www.site.com/feed
http://www.site.com/feed/atom
http://www.site.com/sitemap.xml
http://www.site.com/sitemap.xml.gz
آخه این دو دفعه سایت مپ ایندکس میشه دیگه. سودش چیه یعنی ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نه دیگه یکی هم کافی بوده و بودن چهار تا سایت مپ با هم فقط انرژی گوگل رو صرف بازدید از اونها میکنه و چون این انرژی برای سایت شما محدوده پس در نتیجه به ضرر شماست.
از طرفی ثبت فید برای سایتهایی هست که امکان ساخت سایت مپ رو ندارن نه وردپرس!!!
ا این اوضاع بازم میگین پست ندم و آپدیت نکنم ؟
اتفاقا الان وقتشه که آپدیت رو سریعتر کنی.
قبلا با شما در ارتباط بودم اما ناگهان از طرف شما پاسخی دریافت نکردم
اگر وقت داشته باشید و لطف کنید میخواهم سئو فروشگاهم رو (http://www.GFXParadise.com) به شما بسپرم
آیا امکان انجام این کار برای شما مقدور هست؟
این سوال جاش اینجا نیست برای ارتباط با من از ایمیل info@subdownload.com در تماس باشید.
سلام آقای مطهری نسب
چند وقت نبودید تایپک رونق نداشت :d
بچه های وردپرس هستند.
میشه در مورد افزونه SEO Wordpress بیشتر توضیح بدید تو صفحه 10 فکر کنم توضیح دادید ولی ورژن جدید این افزونه تغییراتی داره .
تغییرات آنچنانی نداشته ولی سعی میکنم توی زمانهایی که بدست میاد قسمتهای جدید افزونه رو برسی کنیم.
همچنین با توجه به این که عنوان پست های ما اکثرا" ادغام فارسی و انگلیسی هست آیتم هایی که باید تیک بخوره در قسمت آنالیز سئو و تایید بشه تایید نمیشه ...
اتفاقا yoast seo از اون افزونه هایی هست که خوب با utf8 سازگار هست و اگه تیک نمیخوره یک اشکال درون پست شماست.
از این به بعد بخاطر قسمت آنالیز افزونه yoast قسمتهایی رو که خطا میده اینجا بزارید تا در مورد اونها توضیح بدم.
اولیش به homepage اختصاص داره ، آیا این قسمت با قسمت تنظیمات همگانی وردپرس که عنوان سایت رو انتخاب میکنیم تداخلی نداره ؟
میشه این قسمت رو پر کرد یا نکرد ولی اگه پر کنید تداخلی ایجاد نمیشه و زمانی که هدر صدا زده میشه جای تایتل مقدار جدید جایگزین میشه.
سلام برهمگي:
من يك مشكل عجيبي با اين افزونه wordpress seo دارم وقتي تيك Force rewrite titles در قسمت titles را مي زنم روي هر پستي كه كليك مي كنم در تايتل بار عنوان آخرين پست ديده ميشه .در ضمن من گزينه هاي قسمت titles را سفيد رها كرده ام .
اتفاقا yoast seo از اون افزونه هایی هست که خوب با utf8 سازگار هست و اگه تیک نمیخوره یک اشکال درون پست شماست.
از این به بعد بخاطر قسمت آنالیز افزونه yoast قسمتهایی رو که خطا میده اینجا بزارید تا در مورد اونها توضیح بدم.
جناب مطهری؛
فرمودید قسمت ها رو قرار بدیم تا توضیح کاملی رو لطف کنید و بدید:
(موارد زیر رو اکثر بچه ها سوال دارن)
سلام.بعد از کلی تحقیق و آنالیز سایت های مختلف به این نتیجه رسیدم که این چیز هایی که به عنوان سئو میدونیم بخش کوچکی در افزایش رتبه در جست و جو است.
به نظر من مهم ترین اصل در سئو,پستی هست که ما می فرستیم.بعد اصول اولیه سئو و چست هم به نظر من بک لینک نقش تعینن کننده ای داره!
حتی یه سایت رو هم می شناسم(اگه اسمش رو نبرم بهتره) که حتی ساده ترین اصول سئو مانند نقشه سایت,تگ های h,کد Description و... در سایتش استفاده نمیکنه,اما الکسای جهانی 8000 داره!!!.البته با کمکی تحقیق فهمیدم که داره با ربوت, گوگل رو دور میزنه! اما آخه چرا؟گوگل با این همه هوشمندیش چنین سایت هایی که بیش از 90 درصد پستهاش کپی هستش را تا این حد محبوب کرده؟مطالب سایت من بیشتر اوقات اولین در سایت های فارسی هستش.اما جالب این جاست که این سایت یه مدت از سایت من کپی می کرد و همیشه هم بالا تر هستش!!!(البته با اخطار با مدیر دیگه کپی برداری را قطع کرد).
اگه ممکنه کمی درباره ی سئو سازی ,خارج از مضامین موجود در فروم بیشتر توضیح بدید.
با تشکر
mohammaddx گفت:
سلام.بعد از کلی تحقیق و آنالیز سایت های مختلف به این نتیجه رسیدم که این چیز هایی که به عنوان سئو میدونیم بخش کوچکی در افزایش رتبه در جست و جو است.
به نظر من مهم ترین اصل در سئو,پستی هست که ما می فرستیم.بعد اصول اولیه سئو و چست هم به نظر من بک لینک نقش تعینن کننده ای داره!
حتی یه سایت رو هم می شناسم(اگه اسمش رو نبرم بهتره) که حتی ساده ترین اصول سئو مانند نقشه سایت,تگ های h,کد Description و... در سایتش استفاده نمیکنه,اما الکسای جهانی 8000 داره!!!.البته با کمکی تحقیق فهمیدم که داره با ربوت, گوگل رو دور میزنه! اما آخه چرا؟گوگل با این همه هوشمندیش چنین سایت هایی که بیش از 90 درصد پستهاش کپی هستش را تا این حد محبوب کرده؟مطالب سایت من بیشتر اوقات اولین در سایت های فارسی هستش.اما جالب این جاست که این سایت یه مدت از سایت من کپی می کرد و همیشه هم بالا تر هستش!!!(البته با اخطار با مدیر دیگه کپی برداری را قطع کرد).
اگه ممکنه کمی درباره ی سئو سازی ,خارج از مضامین موجود در فروم بیشتر توضیح بدید.
با تشکر
من هم با شما موافقم...باید بیشتر در مورد off page optimization یا سئوی خارج از سایت حرف بزنیم.
بذارید در این مورد یه مثال معروف رو بزنم:
راز click here
شما این عبارت رو در گوگل سرچ کنید و بعد میبینید که رتبه اول از آن سایت Adobe Reader هست که در بین 3 میلیارد و پانصد میلیون سایت در رتبه اول قرار داره و جالبه که هیچ یک از قواعد سئو رو در سایتش رعایت نکرده و فقط این رتبه رو با بک لینک بدست آورده
همچنین من توی خیلی از سایتهای خارجی خوندم که سئوی خارجی سایت یا همون off page optimization خیلی خیلی خیلی از سئوی داخلی سایت با ارزش تر است
کافیه امتحان کنید .... یه محصول یا یه مطلب پرطرفدار توی سایتتون قرار بدید ولی سئوش نکنید و براش بک لینک اختصاصی بخرید....شک نکنید که رتبه عالی میگیره ( البته اگه بک لینک ها با کیفیت باشند)
سلام
آقا من نمیدونم سایتم چه مرگیشه.
http://wWw.funMihan.com
بعد از اون ماجرا که نفهمیدیم اسپم شدیم یا نشدیم و این حرفا.
گوگل دوباره پستای مارو ایندکس میکنه جدیدارو.
پست گذاشتم
دیشب موضوعش رو سرچ کردم تول گوگل بود سایت من
امروز صبح سرچ کردم اصلا توی گوگل نیست سایت من با اون موضوع
من باید چیکار کنم ؟
یعنی چی این مشکل ؟
من يك مشكل عجيبي با اين افزونه wordpress seo دارم وقتي تيك Force rewrite titles در قسمت titles را مي زنم روي هر پستي كه كليك مي كنم در تايتل بار عنوان آخرين پست ديده ميشه .در ضمن من گزينه هاي قسمت titles را سفيد رها كرده ام .
اولا باید جاهای خالی رو پر کنید
دوما کدهای هدر تمتون رو چک کنید
جناب مطهری؛
فرمودید قسمت ها رو قرار بدیم تا توضیح کاملی رو لطف کنید و بدید:
(موارد زیر رو اکثر بچه ها سوال دارن)
The keyword doesn't appear in the first paragraph of the copy, make sure the topic is clear immediately
در اولین پاراگراف شما کلمه کلیدی مد نظرتون وجود نداره.
این موضوع اکثرا زمانی رخ میده که بین اولین تگ پاراگراف <p> کلمه کلیدی فوکوس وجود نداره.
The keyword density is 0.12%, which is a bit low, the keyword was found 1 times
کلمه کلیدی دارای چگالی کمتر از یک درصد هست. الان چگالی کلمات کلیدی نسبت به کل متن باید بین 3.5 تا 4.5 درصد باشه.
The keyword / phrase does not appear in the URL for this page. If you decide to rename the URL be sure to check the old URL 301 redirects to the new one
پیوند یکتا به شکلی نیست که کلمه کلیدی داخل اون قرار بگیره یا اینکه URL رو طوری انتخاب کردید که کلمه کلیدی فوکوس داخلش نیست.
No heading tags appear in the copy
کلمه کلیدی فوکوس بین تگ H1 تا H6 نیست.
به این مورد خیلی پافشاری نکنین چون 99 درصد تمها عنوان رو با تگ H1 تا H6 نشون میدن.
No outbound links appear in this page, consider adding some as appropriate
هیچ لینک خارجی وجود نداره. این گزینش رو خودمم با YOAST درگیرم که چرا اینو خواسته.
ببین اون لینک گرفتن الکی هم بدرد نمیخوره باید پست شما جامع باشه تا خودش لینک هم بگیره. بقول یکی از دوستام پست سایت باید جنجالی باشه تا بزنه توی گوش گوگل و نزاره سر برگردونه.
کافیه امتحان کنید .... یه محصول یا یه مطلب پرطرفدار توی سایتتون قرار بدید ولی سئوش نکنید و براش بک لینک اختصاصی بخرید....شک نکنید که رتبه عالی میگیره ( البته اگه بک لینک ها با کیفیت باشند)
قبل از گوگل پاندا دیگه وگرنه الان که با اینکار اسپم میشید...
آقا من نمیدونم سایتم چه مرگیشه.
http://wWw.funMihan.comبعد از اون ماجرا که نفهمیدیم اسپم شدیم یا نشدیم و این حرفا.
گوگل دوباره پستای مارو ایندکس میکنه جدیدارو.پست گذاشتم
دیشب موضوعش رو سرچ کردم تول گوگل بود سایت من
امروز صبح سرچ کردم اصلا توی گوگل نیست سایت من با اون موضوعمن باید چیکار کنم ؟
یعنی چی این مشکل ؟
این نوع لینک دادن به عکسها از نظر گوگل پاندا شبیه اسپم هست.
شما این عبارت رو در گوگل سرچ کنید و بعد میبینید که رتبه اول از آن سایت Adobe Reader هست که در بین 3 میلیارد و پانصد میلیون سایت در رتبه اول قرار داره و جالبه که هیچ یک از قواعد سئو رو در سایتش رعایت نکرده و فقط این رتبه رو با بک لینک بدست آورده
اینجا دوتا مساله هست اول بک لینک که تعدادش خیلی زیاده و دوم زمان بک لینک ها که زمان خیلی زیادی هم داشته اند و سوم سایتهایی که لینک داده اند که سایتهایی هستند که علاوه بر رنک سایت رنک اعتماد گوگل رو هم دارند مثل مایکروسافت و غیره که به ادوب لینک داده اند.
هر عکس شامل یک title و alt میشه. آیا title هم در seo تاثیری داره یا فقط برای عکس ها alt مهم هست؟
اگر میشه برای ما هم یه توضیحی بدید که چه نوع لینک دادنی به عکس ها اسپم هست؟
یعنی واسه همینه تمام مشکل سایت من ؟
اینکه شب ایندکس میشه صبح کلا توی گوگل نیست اون پست ؟
motahharinasab گفت:
اولا باید جاهای خالی رو پر کنید
دوما کدهای هدر تمتون رو چک کنید
سلام:
نه وقتي جاهاي خالي را هم پر مي كنم اين مشكل همچنان هست.
اگر منظور شما تگ تايتل هست فرقي نمي كند با همان پيشفرض تم يا با آن تگي كه خود افزونه داده اين مشكل وجود دارد.
جناب مطهری عزیز سلام
واقعا تاپیک فوق العاده ایی ایجاد کردین . من که جدا در این تاپیک اطلاعات بسیار زیادی یاد گرفتم و واقعا از همه شما عزیزان تشکر میکنم
یه مشکلی دارم من و قضیه اینه که برچسب های سایت بنده الان حدود 70 روزه که ایندکس نمیشه به هیچ وجه !!
داستان اینه که یک بار قسمت برچسب های سایت از نظر گوگل در مرداد ماه امسال اسپم شد لینک بنده هم ادرس قسمت برچسب ها رو عوض کردم به این لینک یعنی تا ماه دی خوب بود و ایندکس میشد برچسب ها با این که عوض کرده بودم
ولی الان این مشکل رو دارم جالب اینه که در گوگل که سرچ میکنید برچسب ها وجود داره ( لینک )
ولی هر روز تعدادش داره کم میشه !!!
الان تعداد برچسب های ورد پرس : 134,060 برچسب هستش که در گوگل
تعداد
About 10,300 results (0.18 seconds)
زده هستش
لطفا کمک کنید مرسی
از آقای مطهری عزیز خواهش میکنم کمی در مورد الگوریتم پاندا توضیح بدن؟
( یعنی اینکه چه چیزهایی در این الگوریتم مهم هستند و کلا این الگوریتم بر چه چیزهایی متمرکز هست)
با تشکر
سلام و خسته نباشید
توی گوگل وبمستر بخش خطاها
کلی خطای html suggestions وجود داره نزدیک 700 تا که واسه کلمات کلیدی تکراری و کلمات کلیدی تکراری ( دقیقا عنوان پست ) توش هست. خواستم دستی حذف کنم دیدم زیادی طول میکشه. باید چیکار کرد اینارو که درست بشه ؟
خب ما مثلا تگ ( اس ام اس عاشقانه جدید ) رو برای همه پستهای اس ام اس عاشقانه جدیدمون میزنیم از اول شروع سایت تا الان. باید چیکار کرد که به اینا گیر نده ؟؟؟
مورد بعدی توی گوگل وبمستر نزدیک 9700 تا not Found بود که یه صفحه 404.php ساختم و ریدایرکت کردم به صفحه اصلی سایت. و توی 2 روز نزدیک 20-30 تا ارورها رفع شد. کار درستیه ؟؟؟
توی همین گوگل وبمستر یه سری نزدیک 40 تا هم ارور توی Unreachable هستش.
واردش که میشم 40 تا لینک هست. روشون که کلیک میکنم وارد سایت میشه و یا یه پست باز میشه یا یه صفحه از سایت باز میشه و یا یکی از دسته ها. پس اشکالش چی بوده که این ارور شده ؟ یعنی واسه هک و عوض شدن لینک ها به مدت محدود این اتفاق براشون افتاده و الان به مرور زمان درست میشه یا الانم اشکالش باقی مونده ؟
با تشکر
یا علی
آقای مطهری یک مشکلی که در سایت بنده هست اینه که بخشی به برترین نرم افزارها و ... اقتصاص پیدا کرده ولی عنوان هایی که داخلش هست با پست ها ادغام میشه ! البته در سایدبارها فکر کنم این ایندکس شدن بلوک شده ولی برای بنده یجورایی دستی هست .
یعنی شما تیتر یک مطلبی که 2 روزه زدی رو سرپ میکنی پست هنوز ایندکس نشده و نمیاد ! ولی تو پستهای قدیمی تر که ایندکس شدن عنوان این پست در زیر عنوان پست قدیمی که گوگل پیدا کرده درج شده !
آیا این صدمه میزنه به سایت ؟
و راه حلش چیه؟
در ضمن یه سایت تازه تاسیس 1 ماهه با الکسا 5 میلیون و گوگل مپ و فایل روبوت فایلهاش چند روز یکبار ایندکس میشه تو گوگل؟
سلام دوستان
جناب آقای مطهری لطفا اگه ممکنه به سوال من جواب بدین
پیشاپیش ممنون
سوال من در مورد شبکه های اجتماعی هست
الان حدود 300 شبکه اجتماعی هست که میشه ازشون لینک گرفت
حالا اگه ما بخواهیم از همه اونها برای هر پست لینک بگیریم اولا اسپم نمیشه (گوگل مشکلی نداره) چون برای هر پست میشه 300 لینک
دوم اینکه راهی هست که خودکار بشه این اعمال انجام بشه یعنی افزونه ای برای این کار وجود داره که لینک رو تو همه اونها ثبت کنه (اگه هست لطفا بهترینش رو معرفی کنین)
البته یکم تو پستهای قبلی توضیح دادین ولی ممنون میشم یکم بیشتر و واضح تر توضیح بدین
دوستان دیگه هم اگه نظری دارن خیلی ممنون میشم نظرشون رو بگن
با تشکر
سلام
من امروز خیلی گیج شدم سایتم داره بیشرفت می کنه و آمارش داره می ره بالا و السکا جهانیش داره روز به روز کم می شه که خوبه اما نمی دونم چرا رتبه تو ایران داره می ره بالا
قبلا السکا جهانی ۱۱۷۰۰۰۰۰
تو ایران ۱۴۲۵۸
امروز با تعجب دیدم
السکا جهانی ۱۰۵۶۱۳۵
تو ایران ۲۰۰۷۸
یه مشکل اساس یرام بیش آمده که به نظرم داره رتبم تو ایران میاد خراب می شه.
من بیوند یکتا رو چند روز بیش عوض کردم و یه کد گذاشتم اما دیدم که ۱۸ بیوند شکسته وردبرس برام بیدا کرده و ارور ۴۰۴ داده.
و داره روز به روز هم زیاد می شه موندم چکار کنم و گیج شدم.
تو گوگل یکی که میاد تو سایتم که مطلبی رو سرچ کرده می ره تو این صفحه که مطلبی توش نیست
http://downloadmanoto.ir/2012/02/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%85%d9%88%d8%b4%da%a9-%da%a9%d8%a7%d8%ba%d8%b0%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d9%86%d8%af%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af-my-paper-plane/sc20120129-134507/
اما مطلبم تو این صفحه هستش
http://downloadmanoto.ir/1390/11/24/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%85%d9%88%d8%b4%da%a9-%da%a9%d8%a7%d8%ba%d8%b0%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d9%86%d8%af%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af-my-paper-plane/
این چیه /sc20120129-134507 که گوگل زده به آخرش.
هر عکس شامل یک title و alt میشه. آیا title هم در seo تاثیری داره یا فقط برای عکس ها alt مهم هست؟
اگه مثل ALT تعیین بشه ارزشی نداره. برای مثال وقتی عکس یک منظره رو میذارید alt و تایتل با هم فرق دارن ولی خیلی ها این دوتا رو یک مقدار میدن.
عکس حرم امام رضا
alt = حرم امام رضا
title = عکس سقاخانه حرم امام رضا
حالا
وقتی کاربر توی سرچ گوگل برای وب باشه یک حالت داره و وقتی توی سرچ ایمج باشه یه حالت دیگه.
اگر میشه برای ما هم یه توضیحی بدید که چه نوع لینک دادنی به عکس ها اسپم هست؟
اگه قراره عکسها لینک بگیرن باید به صفحه خود عکس بره یا به عبارت ساده تر به Url آدرس عکس و نباید محتوای تکراری رو از سایتتون لود کنه.
یعنی واسه همینه تمام مشکل سایت من ؟
اینکه شب ایندکس میشه صبح کلا توی گوگل نیست اون پست ؟
یه دلیلش اینه.
نه وقتي جاهاي خالي را هم پر مي كنم اين مشكل همچنان هست.
اگر منظور شما تگ تايتل هست فرقي نمي كند با همان پيشفرض تم يا با آن تگي كه خود افزونه داده اين مشكل وجود دارد.
پس اینو توی یک تایپیک دیگه بپرس.
داستان اینه که یک بار قسمت برچسب های سایت از نظر گوگل در مرداد ماه امسال اسپم شد لینک بنده هم ادرس قسمت برچسب ها رو عوض کردم به این لینک یعنی تا ماه دی خوب بود و ایندکس میشد برچسب ها با این که عوض کرده بودم
الان که چک کردم برچسبها به صفحه اصلی ریدایرکت میشن نمیدونم چرا ولی اگه پاک شدن باید بره به صفحه 404
از آقای مطهری عزیز خواهش میکنم کمی در مورد الگوریتم پاندا توضیح بدن؟
منابع زیادی در مورد گوگل پاندا توضیح دادن ولی خودم یک چند جاش رو گیر هستم که چطور عمل میکنه که فکر میکنم تا آخر این هفته بتونم به یک جمع بندی برسم و همینجا منتشرش کنم.
کلی خطای html suggestions وجود داره نزدیک 700 تا که واسه کلمات کلیدی تکراری و کلمات کلیدی تکراری ( دقیقا عنوان پست ) توش هست. خواستم دستی حذف کنم دیدم زیادی طول میکشه. باید چیکار کرد اینارو که درست بشه ؟
خب ما مثلا تگ ( اس ام اس عاشقانه جدید ) رو برای همه پستهای اس ام اس عاشقانه جدیدمون میزنیم از اول شروع سایت تا الان. باید چیکار کرد که به اینا گیر نده ؟؟؟
اصل این خطاها برمیگرده به پیکربندی تایتل ها که باید درست بشن برای مثال اگه عنوان پست رو با کلمات کلیدی هم تکرار میکنید باید یک راهکار بچینید که با هم فرق کنن که بهترین راه استفاده از افزونه های وردپرس هست که تایتل رو میسازن. برای مثال:
پست=اس ام اس عاشقانه جدید
تایتل پست = اس ام اس عاشقانه جدید - اس ام اس خونه
تایتل تگ= اس ام اس عاشقانه جدید - جدیدترین اس ام اس ها
مورد بعدی توی گوگل وبمستر نزدیک 9700 تا not Found بود که یه صفحه 404.php ساختم و ریدایرکت کردم به صفحه اصلی سایت. و توی 2 روز نزدیک 20-30 تا ارورها رفع شد. کار درستیه ؟؟؟
این دقیقا یعنی مرگ صفحه اصلی.
یکی از چیزهایی که گوگل پاندا چک میکنه اینه که صفحاتی که به شما لینک دادن هنوز پایدار هستن. اینکار رو برای تشخیص لینکهای پولی از معمولی انجام میده.
برای مثال فرض کنین رنک یک صفحه 2 هست و میایم بهش لینک میدیم تا اینکه میشه 5 حالا اگه لینکها پاک بشن رنک دوباره نمیشه 2 میشه 1.
یکی از کارهایی که به گوگل پاندا هم کمک کرد همین عوض شدن شکل لینک دهی خود گوگل به سایتها بود که سایتهای اسپم رو واقعا اسپم ثبت کرد.
وردپرس اگه تمش مرتب باشه یک صفحه برای خطای 404 درست میکنه که اگه نداشت میتونید بسازید و بهترین حالتش هم اینه که پستهای مرتبط با صفحه پاک شده رو نشون بدین.
آقای مطهری یک مشکلی که در سایت بنده هست اینه که بخشی به برترین نرم افزارها و ... اقتصاص پیدا کرده ولی عنوان هایی که داخلش هست با پست ها ادغام میشه ! البته در سایدبارها فکر کنم این ایندکس شدن بلوک شده ولی برای بنده یجورایی دستی هست .
یعنی شما تیتر یک مطلبی که 2 روزه زدی رو سرپ میکنی پست هنوز ایندکس نشده و نمیاد ! ولی تو پستهای قدیمی تر که ایندکس شدن عنوان این پست در زیر عنوان پست قدیمی که گوگل پیدا کرده درج شده !
آیا این صدمه میزنه به سایت ؟
و راه حلش چیه؟
این بخاطر اینه که یا درست پینگ نمیدی یا اینکه اینقدر پینگ میدی گوگل برعکس عمل میکنه ولی یکم لینک بگیری حل میشه.
در ضمن یه سایت تازه تاسیس 1 ماهه با الکسا 5 میلیون و گوگل مپ و فایل روبوت فایلهاش چند روز یکبار ایندکس میشه تو گوگل؟
بسته به سایتش داره که چقدر لینک ورودی داشته باشه.
سلام دوستان
جناب آقای مطهری لطفا اگه ممکنه به سوال من جواب بدین
پیشاپیش ممنونسوال من در مورد شبکه های اجتماعی هست
الان حدود 300 شبکه اجتماعی هست که میشه ازشون لینک گرفت
حالا اگه ما بخواهیم از همه اونها برای هر پست لینک بگیریم اولا اسپم نمیشه (گوگل مشکلی نداره) چون برای هر پست میشه 300 لینک
دوم اینکه راهی هست که خودکار بشه این اعمال انجام بشه یعنی افزونه ای برای این کار وجود داره که لینک رو تو همه اونها ثبت کنه (اگه هست لطفا بهترینش رو معرفی کنین)
چون الان خروجی شبکه های اجتماعی خیلی بیشتر از ورودیشون شده دیگه مثل قدیم اثری نداره ولی بازم قدرت ورودی مستقیم رو داره. بهترین افزونه هم ping.fm بود و یا اینکه بصورت دستی به سایتش برید و بعد از تنظیمات آدرس فید سایتتون رو بدید تا اتومات قرار بده.
من امروز خیلی گیج شدم سایتم داره بیشرفت می کنه و آمارش داره می ره بالا و السکا جهانیش داره روز به روز کم می شه که خوبه اما نمی دونم چرا رتبه تو ایران داره می ره بالا
اصلا ربطی بهم ندارن و اصلا این آمار آمار مهمی نیست شاید ایرانیان خارج از کشور سایت شما رو ببینن و دوم اینکه شاید یکساعت اینترنت قطع بود و غیره که اینها همه روی الکسا اثر میگذاره البته پراکندگی نوار ابزار الکسا رو بین کاربرا در نظر بگیر.
یه مشکل اساس یرام بیش آمده که به نظرم داره رتبم تو ایران میاد خراب می شه.
من بیوند یکتا رو چند روز بیش عوض کردم و یه کد گذاشتم اما دیدم که ۱۸ بیوند شکسته وردبرس برام بیدا کرده و ارور ۴۰۴ داده.
و داره روز به روز هم زیاد می شه موندم چکار کنم و گیج شدم.
تو گوگل یکی که میاد تو سایتم که مطلبی رو سرچ کرده می ره تو این صفحه که مطلبی توش نیست
از افزونه های تغییر پیوند یکتا استفاده کن یه سرچ توی انجمن بکنی پیدا میکنی.
سلام اقای مطهری
در مورد این که چرا وصل میشه به صفحه اصلی هر روز داره تعداد ایندکس های برچسب کم میشد و از خیلی دوستان پرسیدم همه گفتن داره پاک میکنه گوگل و باید ادرس برچسب هات رو عوض کنی
حالا من یه سوال داشتم خدمت شما این که به نظر شما من جدول برچسب ها رو همشو خالی کنم یا نه
چون تعداد برچسب های سایت الان 130 هزار هست و یه زمان زیادی میکشه تا همش ایندکس بشه و ممکنه باز دوباره گوگل ببنده و دیگه این برچسب ها تو نتایج گوگل نمیاد
نظر شما چیه
نظر من اینه که چه کاریه برچسبها رو ایندکس کنی
با سلام
من نمی دونم چرا حالا که آمارم رفته بالا و سایتم بهتر شده السکا جهانیم هم داره کم تر می شه اما نمی دونم چرا رتبه السکا ایرانم داره بالا می ره از 14 هزار رسیده به 24 هزار در یک هفته
motahharinasab گفت:
نظر من اینه که چه کاریه برچسبها رو ایندکس کنی
خب اقای مطهری عزیز کلی ورودی گوگل از همین برچسب ها داخل سایت میومد و الان کلی از گوگلم رو از دست دادم
حالا چون تعداد زیاده بچه ها میگن اگه حذف کنی بهتره همین الان و برچسب های جدید بریز واسه هر مطلب نظر شما چیه
سلام.چرا پست های سایت من به جای این که Description هر صفحه را جداگانه در گوگل ثبت کنه همه را آن چیزی را که درباره ی دانلود سازان در ستون راست وجود داره نشون میده
الان همه ی توضیحات پست ها این جوری نمایش میده
7 ساعت قبل – دانلود نرم افزار ها و بازی های جدید برای کامپیوتر و موبایل با لینک مستقیم. دانلود, نرم افزار,بازی,موبایل,نرم افزار کم حجم,آنتی ویروس,مرورگر,آندروید ...
و این یعنی درست آن چیزی که سئوکار در ستون راستی قالب به عنوان توضیحات وارد کرده
معرفی دانلودسازان
انلود نرم افزارها و بازی های جدید برای کامپیوتر و موبایل با لینک مستقیم
دانلود,نرم افزار,بازی,موبایل,نرم افزار کم حجم,آنتی ویروس,مرورگر,آندروید,بازی آندروید,نرم افزار آندروید
با تشکر
mohammaddx گفت:
سلام.چرا پست های سایت من به جای این که Description هر صفحه را جداگانه در گوگل ثبت کنه همه را آن چیزی را که درباره ی دانلود سازان در ستون راست وجود داره نشون میده
سلام:
احتمالا شما هم گرفتار مشكل من شده ايد منتها من عناوين پستهام يكي شده بود مال شما توضيحات.آيا شما از افزونه wordpress seo استفاده مي كنيد؟
amir_k گفت:
سلام:
احتمالا شما هم گرفتار مشكل من شده ايد منتها من عناوين پستهام يكي شده بود مال شما توضيحات.آيا شما از افزونه wordpress seo استفاده مي كنيد؟
من از افزونه all in one استفاده می کنم.جالب اینجاست که Description هر صفحه در سورس درست قرار داده شده اما نمی دونم مشکلش با گوگل چیه؟!
الان متوجه یه چیز دیگه شدم.
لحظه ای که من پست را ارسال می کنم پس از 1 دقیقه که در گوگل ثبت میشه گوگل بدون توجه به Description صفحه میاد از اول متن تا هرجا که بتونه را در خود نمایش میده.اما بعدچند دقیقه یا چند ساعت به:
7 ساعت قبل – دانلود نرم افزار ها و بازی های جدید برای کامپیوتر و موبایل با لینک مستقیم.دانلود, نرم افزار,بازی,موبایل,نرم افزار کم حجم,آنتی ویروس,مرورگر,آندروید...
تبدیل میکنه!!!!!
آقای مطهری اگر میشه به این سوال من پاسخ دهید.
اگر در قسمت مربوط به Description، متن Description رو دوبار بنویسیم از نظر seo مشکل پیش میاد آیا گوگل این کار رو اسپم حساب می کنه؟ (می دونم که Description هرچی بیشتر باشه و کلمات کلیدی بیشتری داشته باشه بهتره ولی می خوام بدونم تکرار مثلا چند کلمه به عنوان Description اسپم هست یا نه)
مثلا:
اس ام اس عاشقانه اس ام اس عاشقانه
سلام آقای مطهری
میخواستم ببینم ایمیل تماس با شما همون ایمیل قبلی یعنی :
info@SubDownload.com
هستش ؟
آخه توی سایته که رفتم بخش تبلیغات اسم شما نبود انگاری.
آقای مطهری
من صفحات سایتم اینطوریه :
http://www.funmihan.com/category/عکس/بازیگر-زن/page/12/
ولی توی سایت مپ به این صورت نات فوند خورده :
http://www.funmihan.com/category/عکس/بازیگر-زن/page/12/?paged=17
این آخرش :
?paged=17
واسه چی اضافه شده بوده ؟
چطوری باید اون نات فوند ها رو درست کنم. یعنی قبلا روش صفحات سایتم طور دیگه ای بوده ؟ آخه وردپرس رو بعد از ه دوباره نصب کردم و همه تنظیمات این صفحات سایت پیشفرضه. سئو کاره هم نمیگه که چطوری بوده قبلا.
با سلام
دوستان من یک مشکل بزرگ دارم
به تازگی سایتی راه اندازی کردم به نام ایران تراول مارت
و سعی کردم تمامی قواعد سئو وردپرسی را مو به مو اجرا کنم ولی نمی دونم چرا به هیچ عنوان از موتورهای جستجو ورودی نمی گیرد
جالب اینجاست که وقتی اسم سایت خودم رو توی گوگل سرچ می کنم سایت نمایش داده نمی شه
حتی زمانی که irantravelmart.com را حم سرچ می کنم نمایش داده نمیشه
در گوگل وبمستر چک کردم هیچ مشکلی نبود تمامی مطالب ایندکس شده
با مشاهده نتایج site:irantravelmart.com می بینم که هر مطلب نهایتا بعد از 1 روز از زمان انتشار ایندکس میشه
پس چرا من از گوگل ورودی نمی گیریم
این مشکل فقط با گوگل هست
چک کردم در بلک لیست گوگل هم نبودم نکته خیلی جالب اینجاست که در موتورهای جستجوی یاهو و بینگ در صفحه اول و در برخی از نتایج در خط اول هستم اما در گوگل خبری از سایت من نیست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
آدرس سایت من : http://irantravelmart.com
سلام خوبین؟
خوشحالم که باهاتون آشنا میشم ;)
دوستان یه سوال:
من تازه از جوملا به وردپرس اومدم و حدقل 2هزارتایی ایندکس فقط به صورت کلمات کلیدی دارم اما متاسفانه الان دیگه "nothing found" شدن
افزونه ای هست که بتونه ورودیهای منو که از طریق این کلمات کلیدی هستند به مطلبی که اون کلمه توش وجود داره هدایت کنه؟
search-on-search همین کارو میکنه؟
ممنون
منم همین مشکل رو دارم
خب اقای مطهری عزیز کلی ورودی گوگل از همین برچسب ها داخل سایت میومد و الان کلی از گوگلم رو از دست دادم
حالا چون تعداد زیاده بچه ها میگن اگه حذف کنی بهتره همین الان و برچسب های جدید بریز واسه هر مطلب نظر شما چیه
از دید گوگل تگ میشه تولید صفحات با محتوای تکراری پس یعنی ارزش کل سایت میاد پائین قبلا هم گفتم که همین برچسبها هستند که رنک صفحه اصلی رو میشکنن.
لااقل سئو کارها باید یاد بگیرن که آپدیت بشن. صفحه چندم از همین تایپیک بود رو نمیدونم فقط میدونم که خیلی وقت پیش گفتم که استفاده از هگزا کاراکترها اسپم هست چون کد گذاری گوگل بر همون اساس هست و جدیدا این الگوریتم تشخیص با گوگل پاندا تلفیق شده پس در اوایل میشه سرچ گوگل رو به اشتباه انداخت ولی بعد بسرعت در لیست اسپم جا میگیرید و اینجاست که سئو کار میگه ...
اگر در قسمت مربوط به Description، متن Description رو دوبار بنویسیم از نظر seo مشکل پیش میاد آیا گوگل این کار رو اسپم حساب می کنه؟ (می دونم که Description هرچی بیشتر باشه و کلمات کلیدی بیشتری داشته باشه بهتره ولی می خوام بدونم تکرار مثلا چند کلمه به عنوان Description اسپم هست یا نه)
بسته به اندازه پست فقط تا 200 کاراکتر رو میخونه پس اضافیش فقط میشه رعایت نکردن تعداد کاراکتر متا تگ توضیحات و یک نمره منفی.
میخواستم ببینم ایمیل تماس با شما همون ایمیل قبلی یعنی :
info@SubDownload.comهستش ؟
آخه توی سایته که رفتم بخش تبلیغات اسم شما نبود انگاری.
آره همینه ایشون همکار منه ولی این ایمیل بدست خود من میرسه.
من صفحات سایتم اینطوریه :
http://www.funmihan.com/category/عکس/بازیگر-زن/page/12/
ولی توی سایت مپ به این صورت نات فوند خورده :
http://www.funmihan.com/category/عکس/بازیگر-زن/page/12/?paged=17
این آخرش :
?paged=17
واسه چی اضافه شده بوده ؟
چطوری باید اون نات فوند ها رو درست کنم. یعنی قبلا روش صفحات سایتم طور دیگه ای بوده ؟ آخه وردپرس رو بعد از ه دوباره نصب کردم و همه تنظیمات این صفحات سایت پیشفرضه. سئو کاره هم نمیگه که چطوری بوده قبلا.
وای وای وای این دیگه فاجعست.
چرا صفحات باید توی سایت مپ باشه در صورتی که سایت مپ فقط جای پستها + صفحه اصلی هست.
از سایت مپ YOAST استفاده کنین.
نات فوند رو هم بهتره فقط صبر کنین تا بمرر زمان درست بشه چون Remove URL وبمستر گوگل اگه رکوردی نداشته باشه بهتره.
و سعی کردم تمامی قواعد سئو وردپرسی را مو به مو اجرا کنم ولی نمی دونم چرا به هیچ عنوان از موتورهای جستجو ورودی نمی گیرد
جالب اینجاست که وقتی اسم سایت خودم رو توی گوگل سرچ می کنم سایت نمایش داده نمی شه
حتی زمانی که irantravelmart.com را حم سرچ می کنم نمایش داده نمیشه
در گوگل وبمستر چک کردم هیچ مشکلی نبود تمامی مطالب ایندکس شده
با مشاهده نتایج site:irantravelmart.com می بینم که هر مطلب نهایتا بعد از 1 روز از زمان انتشار ایندکس میشه
پس چرا من از گوگل ورودی نمی گیریم
این مشکل فقط با گوگل هست
چک کردم در بلک لیست گوگل هم نبودم نکته خیلی جالب اینجاست که در موتورهای جستجوی یاهو و بینگ در صفحه اول و در برخی از نتایج در خط اول هستم اما در گوگل خبری از سایت من نیست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
سئو یعنی همین یعنی یک اشتباه کوچک = دهها صفحه بعدتر
شما نتنها تگها رو ایندکس میکنین بلکه بدتر از اون تا صفحات تبلیغات شما هم ایندکس شده تعداد بالای ایندکس تکراری همیشه مساوی هست با تعداد ورودی کم.
فزونه ای هست که بتونه ورودیهای منو که از طریق این کلمات کلیدی هستند به مطلبی که اون کلمه توش وجود داره هدایت کنه؟
search-on-search همین کارو میکنه؟
بله بصورت یک ابزارک ازش استفاده کنین.
سلام .. من یه سوال داشتم .. 2 تا سایت هست .. که تخمین میزنه که تو سری بعدی گوگل رنک من چقدر میشه ..
http://www.woorank.com/
http://www.seomastering.com/pagerank-prediction.php
.
من تو هر 2 اینا زدم .. رنک من الان 2 هست .. اما برای من زده سری بعدی 6 میشی !!!!!
مگه میشه ؟؟!!! بلاگفا خودشو کشت تا به 6 رسید ...
.
بعد یه چیز دیگه .. چند تا سایت و و بلاگ دیگه هم دارم .. که تازه زدم .. 1 ماهی هست .. رنک اونا صفر هست .. که زده به روز رسانی بعدی میشه 3 ...
اما زمانی بیشتر هنگ کردم که بلاگفا رو زده رنکش 6 هست .. و در به روز رسانی بعدی میشه 9 !!!!!! یعنی از ویکی پدیا جلو میزنه !!!!
دوستان این سایتا بر اساس چی تخمین میزنن ؟؟؟
سئو یعنی همین یعنی یک اشتباه کوچک = دهها صفحه بعدتر
شما نتنها تگها رو ایندکس میکنین بلکه بدتر از اون تا صفحات تبلیغات شما هم ایندکس شده تعداد بالای ایندکس تکراری همیشه مساوی هست با تعداد ورودی کم.
با تشکر از راهنمایی شما
ممنون می شم راهنمایی کنید که چه کار باید کرد
motahharinasab گفت:
بله بصورت یک ابزارک ازش استفاده کنین.
این افزونه هیچ تنظیمی نداره؟
واسه چنتا keyword امتحانش کردم اما چیزی پیدا نمیکرد در صورتی که بود,بر اساس تگها کار میکنه یا متن؟
ممنون
سلام من از افزونه all in one seo استفاده میکنم
قبلا کلمات کلیدی و توضیحات سایت و ... رو نشون میداد ولی الان یه چند وقتی هست کلا اینا رو نشون نمیده و سئو سایتم از 70-80 رسیده به 50
چیکار باید انجام بدم باید دستی این ها رو بدم و کجا باید این کار و انجام بدم
در ضمن افزونه رو یه بار غیر فعال و فعال کردم و تنظیمات رو هم آپدیت ولی متاسفانه درست نشد ؟؟؟؟
چیکار باید انجام بدم
یک سوال در مورد داشتم
مشکل اول اینکه توی سایت مپت تعداد زیادی رکورد قرار داره و اینکار باعث میشه تا زمانی که یک آدرس درون سایت مپ وجود داره حداقل گوگل ایندکسش نکنه(مگر از طریق ایندکس از روی لینکها).برای این مورد باید همیشه 20 تا 25 صفحه جدید درون سایت مپ قرار بگیره که برای اینکار میتونی در صفحه تنظیمات Google xml sitemap در قسمت Advanced options و در کادر Limit the number of posts in the sitemap یک عدد بین 20 تا 25 قرار بدی که نظر من 20 هست.
دوم درون سایت مپت زده Change Frequency در همه موارد Always هست و این به این معنی هست که این پست یا دسته همیشه و در همه حال دارای تغییرات هست.
این کار فقط برای پستهایی خوبه که دائما در حال تغییر هستند مثل: "نتایج زنده از لیگ برتر"
سایت من اطلاعات رو از rss مگیره و تو سایت ارسال میکنه به نظر دوستان تنظیمات رو چطوری قرار بدم
شاید تو هر 5 دقیقه 5 یا 10 تا پست ارسال میشه
دوستان کسی بهترین افزونه برای no index کردن تگها و دسته هارو میشناسه که با آخرین ورژن WP هم مشکلی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟
ممنون
با سلام خدمت تمامی دوستان . یه نگاهی اگه میشه با سایت من بندازید لطف کنید بفرمایید که سایت من از نظر سئو واسه متور جستوجوگر گوگل چطوره ؟
آدرس سایت : gandomiha.com
ازتون خیلی ممنون میشم جوابمون بدین
با تشکر
سلام .. من یه سوال داشتم .. 2 تا سایت هست .. که تخمین میزنه که تو سری بعدی گوگل رنک من چقدر میشه ..
http://www.woorank.com/
http://www.seomastering.com/pagerank-prediction.php
.
من تو هر 2 اینا زدم .. رنک من الان 2 هست .. اما برای من زده سری بعدی 6 میشی !!!!!
مگه میشه ؟؟!!! بلاگفا خودشو کشت تا به 6 رسید ...
.
بعد یه چیز دیگه .. چند تا سایت و و بلاگ دیگه هم دارم .. که تازه زدم .. 1 ماهی هست .. رنک اونا صفر هست .. که زده به روز رسانی بعدی میشه 3 ...
اما زمانی بیشتر هنگ کردم که بلاگفا رو زده رنکش 6 هست .. و در به روز رسانی بعدی میشه 9 !!!!!! یعنی از ویکی پدیا جلو میزنه !!!!
دوستان این سایتا بر اساس چی تخمین میزنن ؟؟؟
قبلا هم گفتم دوست من این سایتها به بانک اطلاعاتی گوگل دسترسی ندارن و فقط بر اساس معیارهای خودشون رنک قرار میدن.
با تشکر از راهنمایی شما
ممنون می شم راهنمایی کنید که چه کار باید کرد
خیلی ساده گفتم شما باید جلوی ایندکس صفحات تکراری رو با ربوت تکست یا متا تگ ربوت بگیرین.
این افزونه هیچ تنظیمی نداره؟
واسه چنتا keyword امتحانش کردم اما چیزی پیدا نمیکرد در صورتی که بود,بر اساس تگها کار میکنه یا متن؟
این افزونه وقتی کسی از موتورهای جستجو وارد سایت میشه فعال شده و با کلمه ای که کاربر جستجو کرده یکسری نوشته های همسو رو در ساید بار لیست میکنه.
سلام من از افزونه all in one seo استفاده میکنم
قبلا کلمات کلیدی و توضیحات سایت و ... رو نشون میداد ولی الان یه چند وقتی هست کلا اینا رو نشون نمیده و سئو سایتم از 70-80 رسیده به 50
چیکار باید انجام بدم باید دستی این ها رو بدم و کجا باید این کار و انجام بدم
در ضمن افزونه رو یه بار غیر فعال و فعال کردم و تنظیمات رو هم آپدیت ولی متاسفانه درست نشد ؟؟؟؟
افزونه های سئو باید در هدر سایتتون حتما باید تابع wp_head صدا زده بشه. اطمینان پیدا کنین این تابع در تم شما فراخوانی میشه.
دوستان کسی بهترین افزونه برای no index کردن تگها و دسته هارو میشناسه که با آخرین ورژن WP هم مشکلی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟
اصلا احتیاج به بهترین افزونه نیست همه افزونه های سئو اینکار رو میتونن انجام بدن فقط کافیه تیک گزینه های مربوطه رو بزنید.
با سلام خدمت تمامی دوستان . یه نگاهی اگه میشه با سایت من بندازید لطف کنید بفرمایید که سایت من از نظر سئو واسه متور جستوجوگر گوگل چطوره ؟
آدرس سایت : gandomiha.com
ازتون خیلی ممنون میشم جوابمون بدین
سایتهای زیادی هستن که چک میکنن. اینطوری تایپیک رو الکی طولانی نکنین.
افزونه های سئو باید در هدر سایتتون حتما باید تابع wp_head صدا زده بشه. اطمینان پیدا کنین این تابع در تم شما فراخوانی میشه.
فکر کنم این تابع فراخوانی نشده است همین کد زیر به صورت کامل تو " هدر " قالب قرار بدم کافی هست
<?php wp_head(); ?>
تو قسمت های دیگه قالب لازم نیست استفاده بشه یا این که کد دیگه لازم نیست ؟؟؟