انجمن

موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)  (۲۰۶۷ نوشته)

• IranFull

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۸

آقاي مطهري عزيز

به تازگی سایتی راه اندازی کردم به نام ایران تراول مارت
    و سعی کردم تمامی قواعد سئو وردپرسی را مو به مو اجرا کنم ولی نمی دونم چرا به هیچ عنوان از موتورهای جستجو ورودی نمی گیرد
    جالب اینجاست که وقتی اسم سایت خودم رو توی گوگل سرچ می کنم سایت نمایش داده نمی شه
    حتی زمانی که irantravelmart.com را حم سرچ می کنم نمایش داده نمیشه
    در گوگل وبمستر چک کردم هیچ مشکلی نبود تمامی مطالب ایندکس شده
    با مشاهده نتایج site:irantravelmart.com می بینم که هر مطلب نهایتا بعد از 1 روز از زمان انتشار ایندکس میشه
    پس چرا من از گوگل ورودی نمی گیریم
    این مشکل فقط با گوگل هست
    چک کردم در بلک لیست گوگل هم نبودم نکته خیلی جالب اینجاست که در موتورهای جستجوی یاهو و بینگ در صفحه اول و در برخی از نتایج در خط اول هستم اما در گوگل خبری از سایت من نیست
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
    آدرس سایت من : http://irantravelmart.com

با تشکر از راهنمایی شما
    ممنون می شم راهنمایی کنید که چه کار باید کرد

خیلی ساده گفتم شما باید جلوی ایندکس صفحات تکراری رو با ربوت تکست یا متا تگ ربوت بگیرین.

با توجه به فرمايشات شما من يك فايل روبوتكست به اين شكل تهيه كردم

http://irantravelmart.com/robots.txt

اين فايل را با توجه به مطالب قبلي شما تنظيم كردم به نظر شما مشكلي ندارد
    و دوما منظور شما از متا تگ ربوت چيه
    آيا منظورتون همون افزونه متا تگ ربوت هست؟ اگر اينطور هست من كه از افزونه Yoast's WordPress SEO plugin, استفاده مي كنم نيازي هست از اين افزونه هم استفاده كنم
    ببخشيد كه طولاني شد

• NooreYar.ir

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۰

ببخشید من یه سوال داشتم
    منظور از تبادل لینک اینه که من لینک اون شخص مقابل رو در قسمت پیوندهای سایت وردپرسیم قرار بدم>؟و اون هم لینک سایت من رو در قسمت پیوندهاش قرار بده؟اگر من با 101 سایت تبادل لینک کرده باشم چی؟
    اگر اینجوری باشه که تو صفحه ی اصلی من بیش از 100 لینک قرار میگیره
    آیا راه دیگری نمیدونید؟
    اگر من یه ادرس :exaple.ir/links رو به اون اختصاص بدم اشکالی پیش میاد؟
    لطفا کمکم کنید!آیا شما نظر دیگری دارید/؟
    خواهشا کمکم کنید زودتر!
    مرسی از همگیتون

• python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۳

اقای مطهری من چند روز پیش بعد از اینکه چندتا مقاله رو خوندم تصمیم گرفتم توی افزونه All in One SEO تیک این گزینه هارو بزنم
    Use noindex for Categories
    Use noindex for Archives
    Use noindex for Tag Archives
    اما الان بازدیدم خیلی کاهش پیدا کرده و ورودیم از گوگل کم شده
    میخواستم ببینم این عملم باعث شده یا نه؟
    و اگه شده چقدر زمان میبره تا بازم به روال قبلی برگرده یا اصلا بر میگرده؟
    یه سوالم داشتم اونم اینکه اصلا برچسب زدن به مطلب چقدر مفیده من خیلی از سایت های بزرگ رو دیدم که هیچکدوم برچسب نمیزنن و بازدید خیلی زیادیم دارن...
    ممنون از زحماتتون

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۰

لااقل سئو کارها باید یاد بگیرن که آپدیت بشن. صفحه چندم از همین تایپیک بود رو نمیدونم فقط میدونم که خیلی وقت پیش گفتم که استفاده از هگزا کاراکترها اسپم هست چون کد گذاری گوگل بر همون اساس هست و جدیدا این الگوریتم تشخیص با گوگل پاندا تلفیق شده پس در اوایل میشه سرچ گوگل رو به اشتباه انداخت ولی بعد بسرعت در لیست اسپم جا میگیرید و اینجاست که سئو کار میگه ...

عین جواب شما را به سئو کار فرستادم که این گونه پاسخ داد:
    سلام
    این ستون سایت دانلود سازان هیچ تگ مهمی نداره که بخواد گوگل را به اشتباه بندازه
    ولی شما اطلاعات مدیریت را برای من بفرستید تا واستون توش تغییر بدم
    تا ببینیم مشکل از اینه یا نه.

نظر شما درباره ی پاسخ چیه؟
    با تشگر

• WPE

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۶

همه چیز سئو نیست!!
    به نظر من راههای اسپم بهترین روش هستند اما باید حرفه ای عمل کرد تا بلک لیست نشید
    هنوزم خیلی سایت رو نت هست که با اسپم بازدیدشون رو منفجـــــــــــــــــــــــــر کردن اما خیلی سایت هم هست که با اینکه مطلب اختصاصی دارن و چ و چ و چ... اما بازدیدی ندارن!
    اسپم و گول زدن گوگل بهترین راهه البته سخت هم هست...

• mohammaddx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۹

WPE گفت:
    همه چیز سئو نیست!!
    به نظر من راههای اسپم بهترین روش هستند اما باید حرفه ای عمل کرد تا بلک لیست نشید
    هنوزم خیلی سایت رو نت هست که با اسپم بازدیدشون رو منفجـــــــــــــــــــــــــر کردن اما خیلی سایت هم هست که با اینکه مطلب اختصاصی دارن و چ و چ و چ... اما بازدیدی ندارن!
    اسپم و گول زدن گوگل بهترین راهه البته سخت هم هست...

اره هنوز هم میشه گوگل رو گول زد.با زبان فارسی هم راحت تر از زبان انگلیسی میشه سر گوگل رو شیره مالید.
    یه سایت پربازدید فارسی را چند وقت تحت نظر داشتم.سابقه اسپم شدن برای مدت کوتاهی داره اما الان الکسای جهانی 7 هزار داره.روشش رو میدونم چی کار میکنه که اسپم نشه اما نمی دونم چه جوری گوگل رو فریب میده!

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NooreYar.ir
  • NooreYar.ir

آفلاین
    عضو
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۱

mohammaddx گفت:

اره هنوز هم میشه گوگل رو گول زد.با زبان فارسی هم راحت تر از زبان انگلیسی میشه سر گوگل رو شیره مالید.
    یه سایت پربازدید فارسی را چند وقت تحت نظر داشتم.سابقه اسپم شدن برای مدت کوتاهی داره اما الان الکسای جهانی 7 هزار داره.روشش رو میدونم چی کار میکنه که اسپم نشه اما نمی دونم چه جوری گوگل رو فریب میده!

سلام دوست عزیز
    ببخشید که فضولی میکنم اما تبلیغات ممنوع
    چیه هی راه میری بین کلمات لینک سایتت رو میذاری؟
    در قسمت بالا روی کلمه ی "فارسی"لینک ساییتون رو گذاشتید

هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع می‌باشد.

بهروز ازند - Saeed Fard - dvdbanki - internet
  • rasol_mah

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۸

سلام من یه سوال داشتم

قالب رو که عوض کردن کد ها h1 h2 h3 h4 h5 h6 رو نداشت حالا برای اضافه کردن این کد باید چیکار کنم

css قالب باید ویرایش بشه و این کد رو کجا و به چه شکلی باید مورد استفاده قرار بدم

• rasol_mah

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۵

سلام

http://www.funfar.ir/robots.txt

این روبوت من هست به نظر شما مشکل داره بهتر عوض کنم یانه شما چه پیشنهادی میدید ....

بعد هم یه سوال داشتم که برچسب زیادی زدن برای سئو خوب هست یا نه مثلا حدود 40 تا

• WPE

آفلاین
    عضو
    ۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۳:۴۹

گوگل روشش رو عوض کرده و دیدش نسبت به سایتها عوض شده!
    اینم یه دلیل دیگه بر اینکه همه چیز سئو نیست...
    بیش از حد سایت خود را بهینه نکنید,ممکن است از طرف گوگل جریمه شوید!

راستی عید همتون مبارک :-)

• علی سجاد

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    ۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۰

به نظر آقای مطهری به نحوه سایت مپ به چه شکله؟
    من از افزونه Google XML Site map استفاده میکنم که تمام مطالب سایت یکجا نشون داده میشه
    بعضی ها از افزونه هایی استفاده میکنند که نوشته ها رو جدا تگ ها رو جدا نقشه درست میکنه
    اونا بهتره یا سایت مپ من؟

• BademJoon

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    ۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۷

فکر کنم این تابع فراخوانی نشده است همین کد زیر به صورت کامل تو " هدر " قالب قرار بدم کافی هست

<?php wp_head(); ?>

تو قسمت های دیگه قالب لازم نیست استفاده بشه یا این که کد دیگه لازم نیست ؟؟؟

بله،فقط کافیه در Head باشه

با توجه به فرمايشات شما من يك فايل روبوتكست به اين شكل تهيه كردم

http://irantravelmart.com/robots.txt

اين فايل را با توجه به مطالب قبلي شما تنظيم كردم به نظر شما مشكلي ندارد
    و دوما منظور شما از متا تگ ربوت چيه
    آيا منظورتون همون افزونه متا تگ ربوت هست؟ اگر اينطور هست من كه از افزونه Yoast's WordPress SEO plugin, استفاده مي كنم نيازي هست از اين افزونه هم استفاده كنم
    ببخشيد كه طولاني شد

کارهای شما درست انجام شده بود.
    پیشنهاد میشه دسته بندی و تگ رو آزاد کنید. تعداد لینک ها در صفحات خودتون رو کمتر کنین(مراجعه به فوتر)
    از تگ H1 استفاده کنید.
    از افزونه iRobots.txt SEO استفاده کنید

ببخشید من یه سوال داشتم
    منظور از تبادل لینک اینه که من لینک اون شخص مقابل رو در قسمت پیوندهای سایت وردپرسیم قرار بدم>؟و اون هم لینک سایت من رو در قسمت پیوندهاش قرار بده؟اگر من با 101 سایت تبادل لینک کرده باشم چی؟
    اگر اینجوری باشه که تو صفحه ی اصلی من بیش از 100 لینک قرار میگیره
    آیا راه دیگری نمیدونید؟
    اگر من یه ادرس :exaple.ir/links رو به اون اختصاص بدم اشکالی پیش میاد؟
    لطفا کمکم کنید!آیا شما نظر دیگری دارید/؟
    خواهشا کمکم کنید زودتر!
    مرسی از همگیتون

لینک ها با ارزش را، در صفحه سایت و لینک های کم ارزش تر را در صفحه ای دیگر مثل همان که فرمودید به اشتراک بگذارید.(فراموش نشه تعداد لینک کمتر در صفحه بهتره)

اقای مطهری من چند روز پیش بعد از اینکه چندتا مقاله رو خوندم تصمیم گرفتم توی افزونه All in One SEO تیک این گزینه هارو بزنم
    Use noindex for Categories
    Use noindex for Archives
    Use noindex for Tag Archives
    اما الان بازدیدم خیلی کاهش پیدا کرده و ورودیم از گوگل کم شده
    1-میخواستم ببینم این عملم باعث شده یا نه؟
    2- و اگه شده چقدر زمان میبره تا بازم به روال قبلی برگرده یا اصلا بر میگرده؟
    3- یه سوالم داشتم اونم اینکه اصلا برچسب زدن به مطلب چقدر مفیده من خیلی از سایت های بزرگ رو دیدم که هیچکدوم برچسب نمیزنن و بازدید خیلی زیادیم دارن...
    ممنون از زحماتتون

1: بله،درصدی از کاهش بازدید عمل انجام شده میباشد.
    2: به روال قبل برنمیگرده ! مگر با ورودی خوب،درست قرار دادن مطلب و... چون آمار بازدید شما تعداد نمایش رو نشون میده و گوگل هم یک ببیننده است شما برای یک پست 50 برچسب قرار میدی پس 50 بازدید از گوگل داری(با خوب یا بد بودن این عمل کاری نداریم)
    3: سایت های بزرگ بزرگن،بازدید رو دارن و خیلی ها ازشون کپی میکنن (کمی تأمل) برچسب زدن و دیگران انجام میدن+الگوریتم های جدید در راهند+

سلام من یه سوال داشتم

قالب رو که عوض کردن کد ها h1 h2 h3 h4 h5 h6 رو نداشت حالا برای اضافه کردن این کد باید چیکار کنم

css قالب باید ویرایش بشه و این کد رو کجا و به چه شکلی باید مورد استفاده قرار بدم

کدهای زیر را در فایل css قرار دهید

h1 { font-size: 30px; }
    h2 { font-size: 24px; }
    h3 { font-size: 22px; }
    h4 { font-size: 18px; }
    h5 { font-size: 16px; }
    h6 { font-size: 14px; }

اندازه یا همون عددهایی که داره رو میتونین تغییر بدین اما بهتر زیاد بزرگتر یا کوچکتر از این اعداد ارائه شده نباشه

در سایت نام سایت رو H1
    پست ها رو h2
    و .... قرار دهید.

سلام

http://www.funfar.ir/robots.txt

این روبوت من هست به نظر شما مشکل داره بهتر عوض کنم یانه شما چه پیشنهادی میدید ....

بعد هم یه سوال داشتم که برچسب زیادی زدن برای سئو خوب هست یا نه مثلا حدود 40 تا

از افزونه iRobots.txt SEO استفاده کنید.
    پیشنهاد میشه کم و مفید باشن.
    برچسب های عمومی رو بیشتر هدف قرار بدین و مطابق با کلید واژه های سایت و توضیحاتش پیش برید.

گوگل روشش رو عوض کرده و دیدش نسبت به سایتها عوض شده!
    اینم یه دلیل دیگه بر اینکه همه چیز سئو نیست...
    بیش از حد سایت خود را بهینه نکنید,ممکن است از طرف گوگل جریمه شوید!

راستی عید همتون مبارک :-)

دسترسی راحت به مطالب و استفاده از قواعد مشکلی پیش نمی آره

به نظر آقای مطهری به نحوه سایت مپ به چه شکله؟
    من از افزونه Google XML Site map استفاده میکنم که تمام مطالب سایت یکجا نشون داده میشه
    بعضی ها از افزونه هایی استفاده میکنند که نوشته ها رو جدا تگ ها رو جدا نقشه درست میکنه
    اونا بهتره یا سایت مپ من؟

نقشه سایت شما خوب است.
    البته دلیل بر این نیست که استفاده از افزونه نامبرده در تمام سایتها مناسب باشد.

از آقای مطهری هم پوزش میخوام و انشاا... بزودی جواب کامل و جامعتری را بیان خواهند کرد.

python - saeli - Saeed Fard
  • بهروز ازند

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۲
    ۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۴

با سلام ضمن تبریک سال نو خدمت همه عزیزان وردپرسی
    میخواستم در مورد عنوان صفحه (title) و تگ h1 بپرسم
    به نظر شما بهتره این دو یکی باشن یا خیر؟ با این پیشفرض که پذیرفته باشیم از تگ h1 برای تیتر پست ها داریم استفاده میکنیم
    حالا اگه از h1 برای تیتر اصلی پست استفاده کردیم باید کوتاه باشه و فقظ شامل کلمه کلیدیهای اصلی پست باشه و یا میتونه مثل عنوان صفحه تا 66 کاراکتر هم بزرگ بشه و یا اصلا با تایتل یکی باشه

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    ۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۳

با سلام و تبریک سال نو
    از BademJoon ممنونم که خیلی خوب جواب دادن.

میخواستم در مورد عنوان صفحه (title) و تگ h1 بپرسم
    به نظر شما بهتره این دو یکی باشن یا خیر؟ با این پیشفرض که پذیرفته باشیم از تگ h1 برای تیتر پست ها داریم استفاده میکنیم
    حالا اگه از h1 برای تیتر اصلی پست استفاده کردیم باید کوتاه باشه و فقظ شامل کلمه کلیدیهای اصلی پست باشه و یا میتونه مثل عنوان صفحه تا 66 کاراکتر هم بزرگ بشه و یا اصلا با تایتل یکی باشه

ببینید تگ H1 هرچه کوتاهتر باشه بهتره و تگ تایتل هرچه طولانی‌تر بهتر.
    تگ تایتل رو میتونید تا 70 کاراکتر بزنید ولی بهتره تگ H1 شما کوتاهتر باشه.

BademJoon - بهروز ازند - علی سجاد
  • python

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    ۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۳

آقای مطهری من از افزونه Yoast WordPress SEO استفاده میکنم و نقشه سایت رو فعال کردم
    اما توی گوگل که ثبت میکنم یه سری خطا میده (Warnings) که آدرسهای توی اون قسمت همشون آدرسهای عکس هستن
    میخواستم ببینم چجوری میشه این خطا ها رو حل کرد
    یا کاری کرد که اونا توی نقشه سایت نیان؟
    ممنون

• saeed1985

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۰
    ۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۱

کلمات کلیدی باید بعد از کاما با فاصله نوشته بشن یا بدون فاصله؟ من خونده بودم که بهتره فاصله داشته باشن ولی وقتی در تنظیمات افزونه All in One SEO گذاشتم که کلمات کلیدی رو از تگ ها و شاخه ها هم وارد کنه بدون فاصله می نویسه.
    کلمات کلیدی یک کلمه ای باشن بهتره یا چند کلمه ای؟

• WPE

آفلاین
    عضو
    ۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۸

دوستان افزونه All in one seo گزینه ای داره به نام no index for tag archive , علامت گذاشتن این گزینه روی آرشیو تگهایی که در خود وردپرس وارد میکنیم تاثیر میذاره یا روی تگهایی که در خود این افزونه وارد میکنیم؟

اگه روی آرشیو وردپرس تاثیر میذاره که خوبه
    اما اگه روی تگهایی که تو این افزونه وارد میکنیم تاثیر میذاره و no indexشون میکنه بهتره که علامت نزنیم چون خیلی اشتباست!

• miladvox

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    ۶ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۱

سلام
    خسته نباشید

گوگل فقط صفحه اول سایتم را زیر نظر میگیره...اگه چندتا پست پشت سرهم بدم که برچسب داشته باشه...گوگل اگه تونست همون لحظه ایندکس میکنه واگر این پست ما رفت صفحه دوم سایت...دیگه تا آخر عمر ایندکس نمیکنه برچسب رو...ولی عنوان مطلب را کمتر از چند دقیقه ایندکس میکنه....راهی هست .... راهنمایی کنید ؟
    اسم سایت : shabfa.com

• turnado

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    ۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۷

با سلام جناب مطهری
    من سعی کردن مطالب قبلی رو مرور کنم و از راهنماییهای شما و دوستان استفاده کنم
    حال میخواستم سایت من رو چک کنید ببینید نکته ای جهت انجام دیده میشه یا نه با تشکر
    http://www.ctechnic.com

• turnado

آفلاین
    عضو
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۱

چی شد یهو اینجا سوت و کور شد

• محسن غیاثی

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    ۱۶ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۲

turnado گفت:

سلام دوست عزیز
    سر مسائل اساسی خیلی بحث شد و نتایجی هم گرفته شد.
    گروهی از دوستان رسما این تاپیک رو از حالت پرسش و پاسخ به درخواست چک کردن سئو تبدیل کردن.
    در نتیجه آقای مطهری نسب و دیگر کاربرانی که تو این زمینه دانشی دارن کمتر سر میزنن.

turnado - بهروز ازند - motahharinasab - Saeed Fard
  • enigma2

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰

ببخشید این حالتی که می گن نباید تو یک صفحه بیش از 100 خروجی لینک باشه
    سایت من حالت مجله ایی داره و با دسته بندی ها و ابزارک که باید مربوط به نشان دادن پست های داخلی و ....
    حدود 110 لینک یا بیشتر تو یک صفحه دارم
    آیا این ضرر دارد ؟ یا نه فقط خروجی به سایت های دیگر ملاک است اگر داخلی باشد مشکلی نیست

• Mohamad26

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۴:۴۰

سلام و خسته نباشید
    آقای مطهری من قبلا فکر میکردم در بخش کلمات کلیدی پست نباید کلمات که رقابت بالایی دارن بزنم. ولی میبینم سایت های معروف مثلا اگر فایلی برای دانلود میزارن اولین کلمه کلیدیشون دانلود هستش یا اگر مثلا اس ام اس عاشقانه یا اینا میزارن اولین کلمه کلیدی اس ام اس میزارن.
    اینطوری بهتره ؟ که بیایم کلمات کلیدی اصلی رو اول بزاری ؟
    سئو کار قبلی سایت من میگفت تگ باید دقیق باشه یعنی دانلود تنها به درد نمیخوره دانلود مرورگر مازیلا خوبه این مثال بود.

سایتهایی مثل میهن دانلود و دانلودها و اینا تقریبا کلمه ی دانلود رو توی کلمه کلیدی تمامی پستاشون میزارن. و وقتی تگ دانلود رو از سایتشون توی گوگل سرچ کنی اتوماتیک دیسکارپشن برای صفحش انتخاب میشه. مثلا توضیح یکی از پست ها به عنوان دیسکارپشن اون تگ نمایش داده میشه و به این ترتیب توضیحات تگ توی پست های مختلفش تکراری نمیشه.

مثالو دقیقتر کنم.
    http://www.best-dl.ir/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF
    این لینک رو توی گوگل سرچ کنید و توضیحاتش رو ببینید. این سایت کاری کرده توضیحات بشه موضوع 10 تا پست توی صفحه
    مورد دیگه
    اینو توی گوگل سرچ کنید :
    http://mihandownload.com/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF
    توضیحات اینو ببینید. توضیحات یکی از پستهای صفحه اتوماتیک انتخاب شده واسه این تگ.

میخوام بدونم این توضیحاته بر چه اساس انتخاب میشه ؟ کدی چیزی داره ؟ جای کدش کجاست ؟
    چون مثلا سایت قبلی خودم یه تگ اصلی رو توی گوگل مثل همینا سرچ میکرد توضیحاتش کلمات کلیدی سایت رو کپی کرده بود که چون خیلی از پستهای سایت توضیحاتش میشد کلمات کلیدی خب گوگل فکر نکنم خوشش بیاد.
    نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه اگر موردی هست بگین تا توضیح بدم.
    آیا کلا اینی که من توضیح دادم کارایی داره یا نه ؟
    شما میگین کلمات کلیدی ایندکس نباید بشه ولی خب اگه نباید. میهن دانلود و وطن دانلود و دانلودها و ..... سایت بزرگ ایرانی دارن این کارو میکنن و اسپم هم نمیشن. فقط واسه ما بده خب اینا هم همون کارو کردن دیگه.
    با تشکر
    یا علی

• bazarkade.ir

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۲
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۶

سلام خدمت آقای مطهری عزیز

یه سوال مهم داشتم و اینه من سایتم یه مشکلی داره و اینه که وقتی پست میزنم و قسمت های all in one seo pack رو هم درست پر میکنم بعد توی گوگل وقتی همون پست رو سرچ میکنم، توضیحات پست یا همون description پست به جای اینکه همون توضیحاتی باشه که توی افزونه all in one seo pack زدم، به جاش آمار سایت رو میزاره جاش: مثلا اینجوری:

افراد آنلاین : 5 تعداد مطالب : 87 تعداد نظرات : 19 خروجی فید امروز : 4 ورودی گوگل : 19 بازدید کل : 20193 تبادل لينک با 0 سایت. موبایلستون. ADS

حالا میخواستم بپرسم که مشکل از کجاست؟

ممنون میشم کمکم کنید مثل همیشه

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۵:۳۸

آقای مطهری من از افزونه Yoast WordPress SEO استفاده میکنم و نقشه سایت رو فعال کردم
    اما توی گوگل که ثبت میکنم یه سری خطا میده (Warnings) که آدرسهای توی اون قسمت همشون آدرسهای عکس هستن
    میخواستم ببینم چجوری میشه این خطا ها رو حل کرد
    یا کاری کرد که اونا توی نقشه سایت نیان؟

من دقیقا نفهمیدم ولی نباید مشکلی پیش بیاد امکان داره که قسمت پیوند یکتای خود افزونه Yoast رو بد تنظیم کرده باشی. در هر صورت بهتره از افزونه Google Xml Sitemap استتفاده کنی.

کلمات کلیدی باید بعد از کاما با فاصله نوشته بشن یا بدون فاصله؟ من خونده بودم که بهتره فاصله داشته باشن ولی وقتی در تنظیمات افزونه All in One SEO گذاشتم که کلمات کلیدی رو از تگ ها و شاخه ها هم وارد کنه بدون فاصله می نویسه.

فاصله که داشته باشن بهتره ولی این برمیگرده به اینکه تم شما چطوری تنظیم شده باشه.

کلمات کلیدی یک کلمه ای باشن بهتره یا چند کلمه ای؟

خیلی توضیح دادم. اصلا ایندکس نشن بهتره ولی چند کلمه ای بشرطی که حداقل توی 2 تا نوشته باشه بهتر از تک کلمه ای هست.

دوستان افزونه All in one seo گزینه ای داره به نام no index for tag archive , علامت گذاشتن این گزینه روی آرشیو تگهایی که در خود وردپرس وارد میکنیم تاثیر میذاره یا روی تگهایی که در خود این افزونه وارد میکنیم؟

تگهای خود وردپرس چون برای این تگها صفحه ساخته میشه.

گوگل فقط صفحه اول سایتم را زیر نظر میگیره...اگه چندتا پست پشت سرهم بدم که برچسب داشته باشه...گوگل اگه تونست همون لحظه ایندکس میکنه واگر این پست ما رفت صفحه دوم سایت...دیگه تا آخر عمر ایندکس نمیکنه برچسب رو...ولی عنوان مطلب را کمتر از چند دقیقه ایندکس میکنه....راهی هست .... راهنمایی کنید ؟

اگه نوشته هات هم همینطوری باشه که اینجا نوشتی گوگل پاندا فکر میکنه اسپم میکنی و اصلا نوشته هات رو ایندکس نمیکنه.

miladvox - بهروز ازند - Saeed Fard
  • bazarkade.ir

آفلاین
    عضو
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۰۸

جواب ما رو نمیدید آقای مطهری عزیز؟
    خیلی ضروریه((((((((((((((((((((((ممنون

• milad200

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۰

سلام
    آقای مطهری چه طور میشه دو سایت با بازدید 200 رتبه الکسای بسیار متفاوتی دارند؟

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۷

یکسری مشکلات در انجمن هست که الان میشه فقط از طریق فایر فاکس پست ارسال کرد

گروهی از دوستان رسما این تاپیک رو از حالت پرسش و پاسخ به درخواست چک کردن سئو تبدیل کردن.
    در نتیجه آقای مطهری نسب و دیگر کاربرانی که تو این زمینه دانشی دارن کمتر سر میزنن.

البته من که همیشه پیگیر هستم ولی تا حدود زیادی این حرف درسته واز طرفی احساسم اینه که همه فقط دارن گوش میدن و تبادل اطلاعاتی نیست البته من راضیم ولی خوب بود اگه همه در هر موضوعی نظرشون رو میگفتن.در هر صورت سعیم اینه که این تایپیک رو با جدیت دنبال کنم.

حدود 110 لینک یا بیشتر تو یک صفحه دارم
    آیا این ضرر دارد ؟ یا نه فقط خروجی به سایت های دیگر ملاک است اگر داخلی باشد مشکلی نیست

نه اینکه اسپم باشه فقط یک رتبه از سئو رو پاین میاره.میتونید شاخه ای لینکها رو قرار بدید و صفحات جدا بسازید.

آقای مطهری من قبلا فکر میکردم در بخش کلمات کلیدی پست نباید کلمات که رقابت بالایی دارن بزنم.

نه دیگه باید از اونها هم استفاده بشه ولی تلاش زیادی هم میبرن ولی روی کلماتی که رقابت زیادی ندارن براحتی میشه ورودی گرفت.

میخوام بدونم این توضیحاته بر چه اساس انتخاب میشه ؟ کدی چیزی داره ؟ جای کدش کجاست ؟
    چون مثلا سایت قبلی خودم یه تگ اصلی رو توی گوگل مثل همینا سرچ میکرد توضیحاتش کلمات کلیدی سایت رو کپی کرده بود که چون خیلی از پستهای سایت توضیحاتش میشد کلمات کلیدی خب گوگل فکر نکنم خوشش بیاد.
    نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه اگر موردی هست بگین تا توضیح بدم.
    آیا کلا اینی که من توضیح دادم کارایی داره یا نه ؟

نه اصلا کارایی نداره توی تگ توضیحات باید کلمه کلیدی پست جاسازی بشه ولی از طرفی باید بازدید کننده رو به داخل سایت بکشونه.

شما میگین کلمات کلیدی ایندکس نباید بشه ولی خب اگه نباید. میهن دانلود و وطن دانلود و دانلودها و ..... سایت بزرگ ایرانی دارن این کارو میکنن و اسپم هم نمیشن. فقط واسه ما بده خب اینا هم همون کارو کردن دیگه.

وقتی تعداد پستهای سایت طوری باشه که برای هر کلمه کلیدی لااقل 2 تا پست نشون داده بشه در این حالت خوبه گرچه...

یه سوال مهم داشتم و اینه من سایتم یه مشکلی داره و اینه که وقتی پست میزنم و قسمت های all in one seo pack رو هم درست پر میکنم بعد توی گوگل وقتی همون پست رو سرچ میکنم، توضیحات پست یا همون description پست به جای اینکه همون توضیحاتی باشه که توی افزونه all in one seo pack زدم، به جاش آمار سایت رو میزاره جاش: مثلا اینجوری:

افراد آنلاین : 5 تعداد مطالب : 87 تعداد نظرات : 19 خروجی فید امروز : 4 ورودی گوگل : 19 بازدید کل : 20193 تبادل لينک با 0 سایت. موبایلستون. ADS

حالا میخواستم بپرسم که مشکل از کجاست؟

شما توی قسمت آمار از کاراکترهای ویژه یا همون special characters استفاده میکنین.

آقای مطهری چه طور میشه دو سایت با بازدید 200 رتبه الکسای بسیار متفاوتی دارند؟

یک سایت ابزارک الکسا داره و اونیکی نداره یا اینکه هر 2 تا ندارن ولی کاربران یک سایت بیشتر از تولبار الکسا استفاده میکنن.

بهروز ازند - turnado - Saeed Fard
  • bazarkade.ir

آفلاین
    عضو
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۳

motahharinasab گفت:

شما توی قسمت آمار از کاراکترهای ویژه یا همون special characters استفاده میکنین.

خب راه حالش چیه آقای مطهری عزیز؟
    چون من زیاد از کدهای قالب سر در نمیارم

• بهروز ازند

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۲
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۱

سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیزم مطهری نصب
    سوالی داشتم در مورد یک attribute مخصوص لینک ها با عنوان rel با مقدار bookmark
    به نظرت از این attribute برای لینکهای مرتبط استفاده کنم یا نه؟
    در کل کاربرد این attribute رو میشه موشکافی کنی
    مثال:
    <a rel="bookmark" href="" >مطلب مرتبط</a>

• winsent

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۲
    ۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۲

با سلام و عرض خسته نباید خدمت شماجناب مطهری نسب؛
    به نوبه خودم از جنابعالی تشکر میکنم برای پیگیری مباحث و عناوین مطرح شده در این تاپیک؛

چند سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید:

- آیا عنوان پست حتما باید با پیوند یکتا همون پست یکی و مثل هم باشند؟ مثلا من یک پست میزنم با عنوان "کفش آدیداس"، آیا باید پیوند یکتا من هم بدین صورت باشه: http://www.mysite.com/shoes/کفش-آدیداس.html ؟
    اگر باشه چه مزایا و معایبی داره؟ و اگر نباشه چی؟

- من از افزونه seo by yoast استفاده میکنم. در انتهای هر پست میتونیم snippet preview, focus keyword, seo title, meta description و meta keywords رو تنظیم کنیم. برای مثال عنوان پست خودم رو میخوام بذارم "کفش آدیداس"، میخواستم از شما درخواست کنم که بهترین کلماتی رو که میتونم در قسمت های گفته شده افزونه seo by yoast که در خط اول اشاره کردم (مثل: seo title یا focus keyword) چی هستند؟
    میخواش شما راهنمایی بفرمایید تا بدونم که از این به بعد چطوری این گزینه ها رو متناسب با پست هایی که منتشر میکنم پر کنم.

- برای مثال من یک سال مطلبی رو منتشر کردم و حالا متوجه شدم پیوند یکتا و دیگر بخش های مربوط به سئو اون مطلب رو خوب انتخاب نکرده بودم. آیا اگر الان اون ها رو ویرایش کنم مشکلی پیش میاد؟ گوگل متوجه میشه اون ها ویرایش شدن و دوباره ایندکسشون میکنه؟ در سایت مپ ویرایش میشند...؟

- اگر میشه و لطف بفرمایید زبان های Advanced و Page Analysis افزونه seo by yoast رو که در انتهای هر پست وجود داره به صورت کامل و مفصل بررسی کنید و بفرمایید بهترین انتخاب ها چه هستند.

- برای مثال من مطلب "کفش آدیداس" رو منتشر میکنم و در قسمت زمینه های دلخواه، بخشی رو با عنوان "مشاهده جدیدترین نمونه ها" درست میکنم و لینکش میکنم به قسمت جدیدترین کفش های کمپانی وب سایت آدیداس. آیا این کار برای سایت من مفید هستش؟ پیج رنک رو افزایش میده؟ اگر معایبی و مزایایی هم داره بفرمایید.

باز هم شما صمیمانه ممنون و سپاسگذارم...

• آموزش

آفلاین
    عضو
    ۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۸

سلام
    من یک مشکل بزرگی با ایندکس گوگل دارم.
    موضوع اینه که پست هایی که ارسال می کنم توس گوگل ایندکس نمیشن.
    تو وبمستر هم ثبت کردم/ نقشه سایت هم دارم / صفحه مخصوص تگ هم همینطور ,
    اگر توی گوگل ایندکس سایتم رو چک کنید می بینید که 1200 نتیجه رو نشون میده ولی به شکل عجیبی وقتی به صفحه سوم چهارم میرید میبینید که مابقی صفحات دیگه وجود ندارند!
    اگه یکی از عنوان های صفحه اول سایت رو تو گوگل سرچ کنید می بینید که سایتم رو صفحه اول تا چهارم میاره ولی مشکلی که داره فقط لینک همین صفحه اول رو میده و عنوان رو هم همون عنوان سایت!
    خودم هر کار کردم نتونستم مشکل رو حل کنم گفتم اینجا مطرح کنم تا اساتید لطف کنند راهنمایی کنند.
    آدرس سایت:
    http://www.afghanlearn.com/
    متشکرم.

• ahmad-s

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    ۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۶

سلام.
    آقای مطهری خوشحالم که شما هنوز هستید.
    من چند هفته پیش با این تایپک آشنا شدم و از اون موقع دارم میخونمش. الان رسیدم به صفحه 9 و قصد نداشتم تا وقتی تایپک رو کامل نخوندم بیام صفحه 36 ولی به یه مشکلی برخوردم. من حدود یک هفته پیش تنظیمات سایت مپ رو بر اساس همون چیزی که شما گفتید تغییر دادم ولی از چند روز پیش میبینم که رتبه صفحه اصلی سایتم داره افت میکنه. مثلا قبلا با کلمه اسمس جدید رتبه نخست رو داشتم ولی الان به رتبه سوم رسیدم. با کلمه های دیگر هم همچنین افت داشتم. همچنین وقتی مطلب جدیدی ارسال میکنم صفحه اصلی سایت، گویا ایندکس نمی شود چون توی نتیجه های جستجوی پیشرفته گوگل نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    آدرس سایت: http://www.sms-fa.ir

• NooreYar.ir

آفلاین
    عضو
    ۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۷

ahmad-s گفت:
    سلام.
    آقای مطهری خوشحالم که شما هنوز هستید.
    من چند هفته پیش با این تایپک آشنا شدم و از اون موقع دارم میخونمش. الان رسیدم به صفحه 9 و قصد نداشتم تا وقتی تایپک رو کامل نخوندم بیام صفحه 36 ولی به یه مشکلی برخوردم. من حدود یک هفته پیش تنظیمات سایت مپ رو بر اساس همون چیزی که شما گفتید تغییر دادم ولی از چند روز پیش میبینم که رتبه صفحه اصلی سایتم داره افت میکنه. مثلا قبلا با کلمه اسمس جدید رتبه نخست رو داشتم ولی الان به رتبه سوم رسیدم. با کلمه های دیگر هم همچنین افت داشتم. همچنین وقتی مطلب جدیدی ارسال میکنم صفحه اصلی سایت، گویا ایندکس نمی شود چون توی نتیجه های جستجوی پیشرفته گوگل نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    آدرس سایت: http://www.sms-fa.ir

سلام
    ببخشید شما ahmad-s تو ایکا نیستید؟

• ahmad-s

آفلاین
    عضو
    ۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۱

پاسخ NooreYar.ir:
    سلام داداش گلم من ایکا نمیدونم چیه! کاش اسپم نمیدادی

• saeli

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۷

جدیدا یه سری سایتهای بزرگ مثل میهن دانلود اقدام به حذف لینک دوستان نمودند.و علت را هم الگوریتم جدید گوگل دونستند.به نظر شما این مطلب درسته که گوگل تبادل لینک دوطرفه را جریمه می کنه؟

yoozita
  • ahmad-s

آفلاین
    عضو
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۰

بله درسته! گوگل به خیلی از سایتهای بزرگ اخطاریه ای داده است مبنی بر حذف لینکهای تبادلی
    آقای مطهری هم توی همین تایپک گفته بودند که گوگل از سال 2009 تبادل لینک رو اسپم تشخیص میده و به آن رتبه منفی میدهد. آن چیزی که ارزش دارد بک لینک است نه تبادل لینک.

motahharinasab
  • Mohamad26

آفلاین
    عضو
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۰

سلام آقای مطهری
    من توی صفحه اصلی سایتم یه تگ h1 دارم و عنوان پست ها h2 هستن.
    وقتی وارد پستی میشین توی پست عنوان رو h1 میکنم و یه جمله یا کلمه کلیدی اصلی توی متن h2 قرار میدم.
    این کار خوبه یا بده ؟

yoozita
  • mehrabunblog

آفلاین
    عضو
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۳

سلام به همگی. من یه مشکل بزرگ دارم!
    مطالب سایتم تو گوگل ایندکس نمیشه و اصلا بازدید هم ندارم. فقط تعداد بازدید خودم رو نشون میده و البته کسایی که که از لینک سایتای دیگه وارد میشن. تو گوگل هم اصلا مطلبی نمیاد فقط دوتا مطلب مربوط به راه اندازی سایت میاد.
    Site:dl.mehrabunblog.com
    من افزونه ی گوگل سایت مپ رو نصب کردم.
    افزونه ی CyStat هم نصب کردم که آمار رو تو سایتم نمایش میده. البته روزای اول بازدید بالای 2000 تا نشون داد و الان روزی 50 تا 60 تا.
    افزونه ی WP-Statistics رو هم نصب کردم که الان هیچ اطلاعاتی نشون نمیده. البته اولش خوب بود ولی از وقتی دیتابیس اطلاعاتشو از صفحه تنظیماتش پاک کردم اینجوری شده.
    فکر کنم مشکل از روزی شروع شد که من تو حریم خصوصی گزینه ی:
    از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند. رو واسه یه روز انتخاب کردم. و بعد از اون دوباره به حالت قبل برش گردوندم اما هیچ چیز درست نشد.
    البته این مشکل مدتی قبل هم واسم پیش اومده بود که باعث شد کل وردپرس رو پاک کنم و از نو نصب کنمو اطلاعات بهش اضافه کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

خیلی مطلب خوندم اما همش راجع به سئو بود. این مشکل برام خیلی سنگین شده. من کلی زحمت کشیدم تا قالب سایتمو تغییر دادمو کد نوشتم. یه هفته روش کار کردمو حالا همه چیز خراب شده :(

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۰

خب راه حالش چیه آقای مطهری عزیز؟
    چون من زیاد از کدهای قالب سر در نمیارم

ببین وقتی میگن special characters یا کاراکترهای خاص منظورشون استفاده از علامتهایی مثل   هست که توی مرورگرها بصورت یک کاراکتر خالی نشون داده میشه ولی چون گوگل سورس صفحات رو میخونه روی اونها زوم میکنه.
    این کار قبلا یک روش هک گوگلی بود ولی الان وقتی پاندا بهش برسه میره توی حالت اسپم.

سوالی داشتم در مورد یک attribute مخصوص لینک ها با عنوان rel با مقدار bookmark
    به نظرت از این attribute برای لینکهای مرتبط استفاده کنم یا نه؟
    در کل کاربرد این attribute رو میشه موشکافی کنی
    مثال:
    مطلب مرتبط

rel بطور اصلی برای موتورهای جستجو کاربرد داره و در حالت کلی مشخص میکنه که رابطه این لینکی که تعریف میکنیم با نوشته ما چی هست. برای مثال وقتی مقدار اون رو برابر nofollow قرار میدیم مشخصه که اون لینک هیچ ربطی به نوشته ما نداره و صرفا یک لینکه.
    برای مثال بعدی bookmark به گفته خیلی ها بنیادیترین بخش rel هست که نقطه ورود به نوشته اصلی رو مشخص میکنه و بیشتر افراد حدس میزنن گوگل وقتی به bookmark برسه به دنبال اون لینک میره و از صفحه خارج میشه دقیقا برعکس nofollow.

- آیا عنوان پست حتما باید با پیوند یکتا همون پست یکی و مثل هم باشند؟ مثلا من یک پست میزنم با عنوان "کفش آدیداس"، آیا باید پیوند یکتا من هم بدین صورت باشه: http://www.mysite.com/shoes/کفش-آدیداس.html ؟
    اگر باشه چه مزایا و معایبی داره؟ و اگر نباشه چی؟

این مساله دو جنبه داره ولی در اول باید بگم این یکی از فاکتورهای سئو هست که پیوند یکتای شما مساوی با پست شما باشه.
    پس تا اینجا اینکه برای سئو حتما باید اینطوری باشه.
    حالا اینجا دو تا حالت توی سورس صفحات وجود داره:
    1- با حالت Urlencode مثل:
    http://www.subdownload.com/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%DB%8C/
    یا
    بدون حالت urlencode مثل این:
    http://www.subdownload.com/ماکارونی-قالبی/
    در 2 حالت خوبه ولی خودمم نمیدونم آخرش کدوم یکی بهتره.
    وردپرس فارسی از حالت بالایی استفاده میکنه ولی در نتایج گوگل انگاری همه URL ها دیکد میشن اما یکی از دوستام میگفت این مساله در زمانی که گوگل شکل سورس صفحات رو میبینه و به تگها کاری نداره به سایت سودی نمیرسونه.

- من از افزونه seo by yoast استفاده میکنم. در انتهای هر پست میتونیم snippet preview, focus keyword, seo title, meta description و meta keywords رو تنظیم کنیم. برای مثال عنوان پست خودم رو میخوام بذارم "کفش آدیداس"، میخواستم از شما درخواست کنم که بهترین کلماتی رو که میتونم در قسمت های گفته شده افزونه seo by yoast که در خط اول اشاره کردم (مثل: seo title یا focus keyword) چی هستند؟
    میخواش شما راهنمایی بفرمایید تا بدونم که از این به بعد چطوری این گزینه ها رو متناسب با پست هایی که منتشر میکنم پر کنم.

اینا رو همشو قبلا مفصل توضیح دادم

- برای مثال من یک سال مطلبی رو منتشر کردم و حالا متوجه شدم پیوند یکتا و دیگر بخش های مربوط به سئو اون مطلب رو خوب انتخاب نکرده بودم. آیا اگر الان اون ها رو ویرایش کنم مشکلی پیش میاد؟ گوگل متوجه میشه اون ها ویرایش شدن و دوباره ایندکسشون میکنه؟ در سایت مپ ویرایش میشند...؟

اگه پیوند یکتا رو عوض کنید باید از افزونه هایی استفاده کنید که با ریدایرکت 301 مانع خطای 404 بشن.

- اگر میشه و لطف بفرمایید زبان های Advanced و Page Analysis افزونه seo by yoast رو که در انتهای هر پست وجود داره به صورت کامل و مفصل بررسی کنید و بفرمایید بهترین انتخاب ها چه هستند.

Advanced رو اصلا دستکاری نکنید که به مشکل میخورید و خودش اونها رو اتومات پر میکنه.
    Page Analysis هم برای معیارهایی از سئو هست که yoast تشخیص داده درسته.

- برای مثال من مطلب "کفش آدیداس" رو منتشر میکنم و در قسمت زمینه های دلخواه، بخشی رو با عنوان "مشاهده جدیدترین نمونه ها" درست میکنم و لینکش میکنم به قسمت جدیدترین کفش های کمپانی وب سایت آدیداس. آیا این کار برای سایت من مفید هستش؟ پیج رنک رو افزایش میده؟ اگر معایبی و مزایایی هم داره بفرمایید.

اینو الان نمیتونم بگم چون خودمم هنوز نتونستم دید گوگل پاندا رو نسبت به این لینکها بدونم.

من یک مشکل بزرگی با ایندکس گوگل دارم.
    موضوع اینه که پست هایی که ارسال می کنم توس گوگل ایندکس نمیشن.
    تو وبمستر هم ثبت کردم/ نقشه سایت هم دارم / صفحه مخصوص تگ هم همینطور ,
    اگر توی گوگل ایندکس سایتم رو چک کنید می بینید که 1200 نتیجه رو نشون میده ولی به شکل عجیبی وقتی به صفحه سوم چهارم میرید میبینید که مابقی صفحات دیگه وجود ندارند!
    اگه یکی از عنوان های صفحه اول سایت رو تو گوگل سرچ کنید می بینید که سایتم رو صفحه اول تا چهارم میاره ولی مشکلی که داره فقط لینک همین صفحه اول رو میده و عنوان رو هم همون عنوان سایت!
    خودم هر کار کردم نتونستم مشکل رو حل کنم گفتم اینجا مطرح کنم تا اساتید لطف کنند راهنمایی کنند.
    آدرس سایت:
    http://www.afghanlearn.com/
    متشکرم.

سایتت رو ویروسیابی کن.

من حدود یک هفته پیش تنظیمات سایت مپ رو بر اساس همون چیزی که شما گفتید تغییر دادم ولی از چند روز پیش میبینم که رتبه صفحه اصلی سایتم داره افت میکنه. مثلا قبلا با کلمه اسمس جدید رتبه نخست رو داشتم ولی الان به رتبه سوم رسیدم. با کلمه های دیگر هم همچنین افت داشتم. همچنین وقتی مطلب جدیدی ارسال میکنم صفحه اصلی سایت، گویا ایندکس نمی شود چون توی نتیجه های جستجوی پیشرفته گوگل نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.

البته نمیشه همش رو تقصیر تنظیمات سایت مپ انداخت و خیلی عاملها هست که وب سایتها ی فارسی این روزها با اون درگیر هستن ولی در مجموع سایت مپ رو به گردن افزونه yoast بندازید تا همیشه جدیدترین تنظیمات بر اساس گوگل روی سایت مپ اعمال بشه.

سلام آقای مطهری
    وقتی وارد پستی میشین توی پست عنوان رو h1 میکنم و یه جمله یا کلمه کلیدی اصلی توی متن h2 قرار میدم.
    این کار خوبه یا بده ؟

نه اینکار خوب نیست و پاندا بشدت باهاش برخورد میکنه.

از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند. رو واسه یه روز انتخاب کردم. و بعد از اون دوباره به حالت قبل برش گردوندم اما هیچ چیز درست نشد.

الان تعداد زیادی not found توی گوگل وبمستر سایتت بوجود اومده یا میاد و راهش هم اینه که صبر کنی این خطاها رفع بشن

Mohamad26 - آموزش - winsent - Saeed Fard
  • Mohamad26

آفلاین
    عضو
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۶

سلام آقای مطهری
    این کار خوبه یا بده ؟

نه اینکار خوب نیست و پاندا بشدت باهاش برخورد میکنه.

ممنونم از جوابتون آقای مطهری
    کدوم بخشش بده ؟ اینکه عنوان h1 میشه یا اینکه توی متن یه تیکه h2 میزارم ؟
    مگه h1 برای جلوه دادن مهمترین بخش نیست. خب اینکه وقتی پست باز میشه مهمترین بخش موضوع پست باشه مشکلش چیه که پاندا گیر میده ؟؟؟
    ممنون میشم توضیح بدین

• mehrabunblog

آفلاین
    عضو
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۱

mehrabunblog گفت:
    سلام به همگی. من یه مشکل بزرگ دارم!
    مطالب سایتم تو گوگل ایندکس نمیشه و اصلا بازدید هم ندارم. فقط تعداد بازدید خودم رو نشون میده و البته کسایی که که از لینک سایتای دیگه وارد میشن. تو گوگل هم اصلا مطلبی نمیاد فقط دوتا مطلب مربوط به راه اندازی سایت میاد.
    Site:dl.mehrabunblog.com
    من افزونه ی گوگل سایت مپ رو نصب کردم.
    افزونه ی CyStat هم نصب کردم که آمار رو تو سایتم نمایش میده. البته روزای اول بازدید بالای 2000 تا نشون داد و الان روزی 50 تا 60 تا.
    افزونه ی WP-Statistics رو هم نصب کردم که الان هیچ اطلاعاتی نشون نمیده. البته اولش خوب بود ولی از وقتی دیتابیس اطلاعاتشو از صفحه تنظیماتش پاک کردم اینجوری شده.
    البته این مشکل مدتی قبل هم واسم پیش اومده بود که باعث شد کل وردپرس رو پاک کنم و از نو نصب کنمو اطلاعات بهش اضافه کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

خیلی مطلب خوندم اما همش راجع به سئو بود. این مشکل برام خیلی سنگین شده. من کلی زحمت کشیدم تا قالب سایتمو تغییر دادمو کد نوشتم. یه هفته روش کار کردمو حالا همه چیز خراب شده :(

سلام کسی نیست جواب سوال منو بده؟
    دیشب از اطلاعاتم پشتیبان گرفتمو سایتو کامل پاک کردم و از نو وردپرس رو نصب کردم. اما بازم همون مشکل رو دارم.
    ممکنه از کد پیوند یکتا باشه؟ کد پیوند یکتای من اینه:
    /%category%/entry/%post_id%

• mohammadsj

آفلاین
    عضو
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۳:۱۹

سلام دوستان .
    من در سایت http://validator.w3.org آدرس سایتم رو وارد کردم .
    اما این پیغام رو میده
    Sorry! This document cannot be checked
    I got the following unexpected response when trying to retrieve <http://www.1m1.ir>:

If you made recent changes to your domain name (DNS) configuration, you may also want to check that your domain records are correct, or ask your hosting company to do so
    میشه دلیلش رو بگید و اینکه چکار کنم درست بشه ؟

• winsent

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۲
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۵

با تشکر از پاسخ شما آقای مطهری؛
    اگر بخوام لینک های فارسی به صورت زیر که شما فرمودید بشن:

باید چکار کرد...؟

• milad200

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۶

سلام
    آقای مطهری لطف می کنید یه نمونه فایل روبات که به نظرتون بهترین شرایط را دارد اینجا بگذارید.
    تعدا زیادی از این گونه پست ها wp-content/uploads/2011/05/roodkhan-09.jpg/feed که همشون آخرشون کلمه feed هست Not found داریم.
    و اینکه کدام یک از آدرس های زیر برای نشانی سایت مپ مناسب هست برای روبات
    http://www.site.com/sitemap.xml.gz
    یا
    http://www.site.com/sitemap.xml
    گوگل خودش اولی رو می سازه برای سایتهایی که روبات رو گوگل ساخته
  • lordvoldemort

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۳:۱۲

سلام دوست عزیز ایا میخواهید بازدید وبسایت شما بالا بره و ببیننده بیشتری داشته باشید ما میتوانیم به شما کمک کنیم با ارسال نامه های تبلیغاتی در تراوین در تراوین که یک بازی انلاین هست اشخاص ایرانی که همه ایرانی هستند بازی میکنند و ما میتوانیم با متنی که شما به ما میدهید و ما ارسال میکنیم وبسایت خود را به این اشخاص معرفی کنید قطعا تعدادی از این افراد وبسایت شما رو دوست دارند و یکی از بهترین بازدید کننده های سایت شما میشن هر نامه در تراوین ۵ تومان ما میتونیم هر چند نامه که بخواهید براتون بفرستیم و بعد از فرستادن نامه ها رمز و یوزر اکانت رو میدیم تا تموم نامه ها رو ببینید و چک کنید برای تماس با ما ای دی زیر رو اد کنید
    درخواست ارسال بیش از ۵ هزار نامه با تخفیف ویژه لحاظ خواهد شد
    حالا فردا ما رو بن میکنن تو انجمن اما خدایی خودتون قضاوت کنید هزینه کم افرایش بازدید زیاد هرکی نامه بره تو اکانتش حداقل به بار میره تو سایت شما

توسط ناظم ويرايش شد ..

• yoozita

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۳

برای من درست شد
    ممنونم

• اسلام

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۹

سلام علیکم

از افراد حرفه ای سئو میخواهم که سایتم را یک تست کامل بکنند و تمام شکلاتش رو بگویند تا حل کنم .
    امید وارم پاسخ دهید
    ممنون

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۶

با سلام به همه

کدوم بخشش بده ؟ اینکه عنوان h1 میشه یا اینکه توی متن یه تیکه h2 میزارم ؟
    مگه h1 برای جلوه دادن مهمترین بخش نیست. خب اینکه وقتی پست باز میشه مهمترین بخش موضوع پست باشه مشکلش چیه که پاندا گیر میده ؟؟؟

در اصل قراره که H1 باشه مهمترین متن یک سایت
    از قدیم تا به الان اینطوری بوده که H1 رو میزاشتن عنوان سایت و همه آدرس url رو وارد میکردن.
    چند تا از سایتهای غیر زبان انگلیسی سنت شکنی کردند و بجای آدرس Url اومدن ترجمه URL رو قرار دادن.
    سایتهای این افراد مثل بمب صدا کرد و موتورهای جستجوی بزرگ مثل یاهو بشدت برای این سایتها ورودی میفرستادن و همون جا بود که اولین تکنیک سئو لو رفت. بله تگ H1
    موتورهای جستجو در اون زمان تصمیم گرفتن برای جلوگیری از اسپم بیان و با HTML استاندارد هماهنگ بشن پس یکسری الگوریتمها بوجود اومد که در تگ H2 ببینه از تگ H1 استفاده شده یا نه.
    تا همین سال قبل همه چیز خوب بود تا اینکه پاندا به نسخه هایی رسید که به وب فارسی هم گیر بده و اونجا بود که چک میکرد آیا این سایت بیشتر از یکی تگ H1 داره یا نه.

• motahharinasab

آفلاین
    عضو
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۴

اگر بخوام لینک های فارسی به صورت زیر که شما فرمودید بشن:

باید چکار کرد...؟

اول باید ببینید وردپرس با اینکار به مشکل نمیخوره چون اینو خودمم نمیدونم ولی برای اینکار میتونید از خود دستور زیر در تمتون استفاده کنید.
    urldecode();

آقای مطهری لطف می کنید یه نمونه فایل روبات که به نظرتون بهترین شرایط را دارد اینجا بگذارید.

اصلا خیلی برای سایتهای مختلف فرق میکنه و اصلا با هم مقایسشون نکنید برای هر سایتی باید متناسب با شرایط همون سایت ساخته بشه.

و اینکه کدام یک از آدرس های زیر برای نشانی سایت مپ مناسب هست برای روبات
    http://www.site.com/sitemap.xml.gz
    یا
    http://www.site.com/sitemap.xml

هیچ فرقی نداره

درباره‌ی این موضوع