فکر کنم این تابع فراخوانی نشده است همین کد زیر به صورت کامل تو " هدر " قالب قرار بدم کافی هست
<?php wp_head(); ?>
تو قسمت های دیگه قالب لازم نیست استفاده بشه یا این که کد دیگه لازم نیست ؟؟؟
بله،فقط کافیه در Head باشه
با توجه به فرمايشات شما من يك فايل روبوتكست به اين شكل تهيه كردم
http://irantravelmart.com/robots.txt
اين فايل را با توجه به مطالب قبلي شما تنظيم كردم به نظر شما مشكلي ندارد
و دوما منظور شما از متا تگ ربوت چيه
آيا منظورتون همون افزونه متا تگ ربوت هست؟ اگر اينطور هست من كه از افزونه Yoast's WordPress SEO plugin, استفاده مي كنم نيازي هست از اين افزونه هم استفاده كنم
ببخشيد كه طولاني شد
کارهای شما درست انجام شده بود.
پیشنهاد میشه دسته بندی و تگ رو آزاد کنید. تعداد لینک ها در صفحات خودتون رو کمتر کنین(مراجعه به فوتر)
از تگ H1 استفاده کنید.
از افزونه iRobots.txt SEO استفاده کنید
ببخشید من یه سوال داشتم
منظور از تبادل لینک اینه که من لینک اون شخص مقابل رو در قسمت پیوندهای سایت وردپرسیم قرار بدم>؟و اون هم لینک سایت من رو در قسمت پیوندهاش قرار بده؟اگر من با 101 سایت تبادل لینک کرده باشم چی؟
اگر اینجوری باشه که تو صفحه ی اصلی من بیش از 100 لینک قرار میگیره
آیا راه دیگری نمیدونید؟
اگر من یه ادرس :exaple.ir/links رو به اون اختصاص بدم اشکالی پیش میاد؟
لطفا کمکم کنید!آیا شما نظر دیگری دارید/؟
خواهشا کمکم کنید زودتر!
مرسی از همگیتون
لینک ها با ارزش را، در صفحه سایت و لینک های کم ارزش تر را در صفحه ای دیگر مثل همان که فرمودید به اشتراک بگذارید.(فراموش نشه تعداد لینک کمتر در صفحه بهتره)
اقای مطهری من چند روز پیش بعد از اینکه چندتا مقاله رو خوندم تصمیم گرفتم توی افزونه All in One SEO تیک این گزینه هارو بزنم
Use noindex for Categories
Use noindex for Archives
Use noindex for Tag Archives
اما الان بازدیدم خیلی کاهش پیدا کرده و ورودیم از گوگل کم شده
1-میخواستم ببینم این عملم باعث شده یا نه؟
2- و اگه شده چقدر زمان میبره تا بازم به روال قبلی برگرده یا اصلا بر میگرده؟
3- یه سوالم داشتم اونم اینکه اصلا برچسب زدن به مطلب چقدر مفیده من خیلی از سایت های بزرگ رو دیدم که هیچکدوم برچسب نمیزنن و بازدید خیلی زیادیم دارن...
ممنون از زحماتتون
1: بله،درصدی از کاهش بازدید عمل انجام شده میباشد.
2: به روال قبل برنمیگرده ! مگر با ورودی خوب،درست قرار دادن مطلب و... چون آمار بازدید شما تعداد نمایش رو نشون میده و گوگل هم یک ببیننده است شما برای یک پست 50 برچسب قرار میدی پس 50 بازدید از گوگل داری(با خوب یا بد بودن این عمل کاری نداریم)
3: سایت های بزرگ بزرگن،بازدید رو دارن و خیلی ها ازشون کپی میکنن (کمی تأمل) برچسب زدن و دیگران انجام میدن+الگوریتم های جدید در راهند+
سلام من یه سوال داشتم
قالب رو که عوض کردن کد ها h1 h2 h3 h4 h5 h6 رو نداشت حالا برای اضافه کردن این کد باید چیکار کنم
css قالب باید ویرایش بشه و این کد رو کجا و به چه شکلی باید مورد استفاده قرار بدم
کدهای زیر را در فایل css قرار دهید
h1 { font-size: 30px; }
h2 { font-size: 24px; }
h3 { font-size: 22px; }
h4 { font-size: 18px; }
h5 { font-size: 16px; }
h6 { font-size: 14px; }
اندازه یا همون عددهایی که داره رو میتونین تغییر بدین اما بهتر زیاد بزرگتر یا کوچکتر از این اعداد ارائه شده نباشه
در سایت نام سایت رو H1
پست ها رو h2
و .... قرار دهید.
سلام
http://www.funfar.ir/robots.txt
این روبوت من هست به نظر شما مشکل داره بهتر عوض کنم یانه شما چه پیشنهادی میدید ....
بعد هم یه سوال داشتم که برچسب زیادی زدن برای سئو خوب هست یا نه مثلا حدود 40 تا
از افزونه iRobots.txt SEO استفاده کنید.
پیشنهاد میشه کم و مفید باشن.
برچسب های عمومی رو بیشتر هدف قرار بدین و مطابق با کلید واژه های سایت و توضیحاتش پیش برید.
گوگل روشش رو عوض کرده و دیدش نسبت به سایتها عوض شده!
اینم یه دلیل دیگه بر اینکه همه چیز سئو نیست...
بیش از حد سایت خود را بهینه نکنید,ممکن است از طرف گوگل جریمه شوید!
راستی عید همتون مبارک :-)
دسترسی راحت به مطالب و استفاده از قواعد مشکلی پیش نمی آره
به نظر آقای مطهری به نحوه سایت مپ به چه شکله؟
من از افزونه Google XML Site map استفاده میکنم که تمام مطالب سایت یکجا نشون داده میشه
بعضی ها از افزونه هایی استفاده میکنند که نوشته ها رو جدا تگ ها رو جدا نقشه درست میکنه
اونا بهتره یا سایت مپ من؟
نقشه سایت شما خوب است.
البته دلیل بر این نیست که استفاده از افزونه نامبرده در تمام سایتها مناسب باشد.
از آقای مطهری هم پوزش میخوام و انشاا... بزودی جواب کامل و جامعتری را بیان خواهند کرد.