من برای عنوان مطالب از تگ h2 استفاده می کنم - امروز برای تست مطلبی بدون برچسب دادم دیدم ایندکس شد
الان به نظرتون برای حل مشکل بهتره چه کاری انجام بدم؟ به نظرتون مثل قبل مطالب ارسال کنم و اهمیت ندم مشکل حل میشه؟
البته توی سئو هیچ چیز بدون علت نیست ولی بهتره قبل از اینکه علت رو پیدا کنید چند وقتی روال عادی خودتون رو پیش ببرید ببینید مشکل حل میشه وگرنه باید از یک متبحر کمک بگیرید.
کلا کد
Disallow: /*?*
Disallow: /*?
در فایل روبوت تکست برای غیر دسترس کردن چه نوع آدرس هایی هست؟
هر آدرسی که در روت اصلی سایت دارای دارای علامت سوال باشه و یا با علامت سوال تموم بشه ولی با علامت سوال هر چی شروع بشه ایندکس میشه.
در اصل مشکل من ادرس هایی مانند
wp-content/?MA
wp-content/uploads/2013/01/?DA
wp-content/gd-star-rating/?MD
که در قسمت Soft 404 گوگل وبمستر ثبت شده است و تعدادشان به 90 تا رسیده و هر روز هم تقریبا 5 تا به تعدادشان اضافه می شود.چاره کار چیه؟
به چند روش میشه یکیش این
Disallow: wp-content/?*
Disallow: wp-content/uploads/*/*/?*
Disallow: wp-content/gd-star-rating/?*
Disallow: /*?
فرض کنید من یک سایت دارم در حوزه "فروش کامپیوتر" و خب قصد دارم به کمک چندسایت دیگر رتبه این سایت رو بالا ببرم.
باتوجه به اینکه معمولا فروشگاه های آماده امکانات کمی رو برای انتشار مطلب و بخصوص سئو دارند قصد دارم از طریق چند سایت دیگر به جایگاه سایتم در گوگل کمک کنم.
سئوال اینکه آیا با نصب وردپرس و انتشار مطلب به صورت مرتب مثلا در آدرس:
mysite.com/computer
می تونم تغییری در وضعیت سایتم ایجاد کنم و این روش خوب هست؟
و یا اینکه نه استفاده از ساب دامین رو بهتر می دونید؟ مثلا سابت دامینی با عنوان
computer.mysite.com
ایجاد کنم و وردپرس رو نصب کنم و به ارائه مطالب به این صورت مرتب بپردازم؟
سوال شما ساده هست ولی جواب فوق العاده حرفه ای داره و بسته به شرایط مختلف فرق میکنه.
در ساب دامین و زیر شاخه ما چند مزیت داریم و چند معایب.
وقتی مطالب همسو باشند:
اگر از ساب دامین استفاده کنید به رنک سایت اصلی کمک کردید ولی ترافیک زیادی ایجاد نمیکنید.
اگر از زیر شاخه استفاده کنید رنک سایت اصلی زیاد بالا نمیره و شاید کم هم بشه ولی ترافیک سایت اصلی زیاد میشه.
البته اینهم چندین تبصره داره و یکیش اینه که وقتی نوشته های شما شبیه هم باشند باید از ساب دامین استفاده کنید تا خطای داپلیکیت بوجو نیاد.
وقتی مطالب همسو نباشند:
در این حالت فرقی نمیکنه ولی اگر از زیر شاخه استفاده بشه بهتره.
بازهم در صورتی که رنک صفحه اصلی بالا نباشه.
این حالات کلی نیست و بسته به آنالیز سایتهای مختلف فرق میکنه.
موضوع دیگه ای که ممنون میشم راهنمایی کنید این هست که اگر قصد داشته باشم در چند حوزه مختلف که ارتباط با هم دارند کار کنم، مثلا "کامپیوتر، لپ تاپ، تبلت" پیشنهاد می کنید در سه سایت مجزا کار کنم یا نه یک سایت رو برای هر این سه این موضوعات در نظر بگیرم؟
یک سایت بهتره چون سایتتون مرتب آپدیت میشه ولی اگر میخواین مطالب تکراری و بی محتوا بزنین امکان داره رنک صفحه اصلی رو خراب کنین.
بهتره چی در گوگل ایندکس بشه و چی ایندکس نشه
مثلا : دستهها ، برچسب ها ، ساختار ، نوشتهها ، برگه ها ، رسانه ، بایگانی های نویسنده
من افزونه سئو وردپرس استفاده میکنم
توی هر سایتی فرق میکنه ولی باید به عنوان اولین اصل این رو در نظر بگیرید که صفحات تکراری بوجود نیاد.
استفاده از کد
Disallow: /wp-content در روبوت تکست چه طور هست؟کلا بستن دسترسی ایندکس عکس ها می تونه مشکل ساز باشه؟ایا راهی وجود داره که در عین بستن دسترسی پوشه Disallow: /wp-content بتوان عکس ها را ایندکس کرد؟(البته بدون تغییر در ادرس عکس ها)؟
فقط هر صفحه ای که در شاخه مربوطه باشه رو میبنده و به زیر شاخه ها کاری نداره.