1. جایی دیدم نوشته بود برای بالارفتن توی نتایج جستجوی گوگل میشه (هر چند روز یکبار) وقت گذاشت و کلمات کلیدی رو سرچ کرد بعد روی عنوان سایت کلیک کرد. مدت زمانی که صفحه سایت باز باشه هم مهمه؟
آره هر دو تا که گفتین مهمه ولی نمیشه خود آدم وقت بگذاره چون با وقت شبانه روزی هم نمیشه الان 1 درصد هم نتیجه گرفت و در ثانی میباید ip و کش و سابقه مرورگر و خود مرورگر و سیستم عامل هم عوض بشه.
2. منظورتون از عبارت لنگرهای متفاوت برای لینک به بقیه مطالب چیه؟ فونت و اندازه متفاوت؟ این لنگر بهتره برای همه لینک ها به یه شکل باشه؟
منظور از لنگر لینک اون نوشته ای هست که به مقصد لینک میده برای مثال
بهینه سازی وبسایت وردپرس
در متن بالا بهینه سازی... میشه لنگر لینک
البته مهمه که با چه اندازه و فونتی لنگر لینک نوشته شده باشه
ساختار لینک اون انتخابهای لینک هست که برای مثال توی صفحه جدید باز بشه ،دنبال بشه و ...
3. هر موقع توی google webmaster tools میرم تعداد لینک های ساب میت شده sitemap بیشتر (از حد مورد انتظار) از تعداد لینک های ایندکس شده هست. کاری میشه واسش کرد؟
از موقعی که سرورهای گوگل و بهمراه اون تعداد سایتها زیاد شد این مشکلات هم زیاد شد این از ناهماهنگی سرورهای گوگل هست.
بهتر روی این موارد تمرکز نکنید.
مثل این که من جای پای بزرگان گذاشتم .... ببخشید اگه جواب سوالات رو میدادم همین آقای مطهری جواب بده بهتر ...
آقا رسول این حرفها چیه؟ بزرگ کیه؟
خیلی عالی میشه که دوستان هم جواب بدن.
من چند ماه پیش به خاطر اینکه بازدیدم رفت بالا مجبور شدم سرور سایتم رو عوض کنم که متاسفانه از همون موقع به بعد ورودی گوگلم از 5000 در روز اومد به 150تا
میخواستم ببینم دلیلش تغییر یا مشکل سروری میتونه باشه یا صلاح میدونید من سایت رو ببرم روی سرور دیگه ای؟
چند مورد در این باره هست.
1- اصولی سرور رو تغییر ندادن یعنی همون لحظه و در زمان داون بودن سرور تصمیم بگیرید که سرور رو عوض کنید و بعد منتظر ست شدن دی ان اس بمونید.
را حل اصولی اینه که سرور جدید رو راه اندازی کنید و بعد دی ان اس ها رو عوض کنید و بعد از چند روز سرور قبلی رو بکلی نابود کنید تا در هر زمان سایت شما در دسترس باشه.
2- هجرت به سرور بد. که احتیاج به توضیح نداره.
3-خود تغییر دادن سرور سئو و درجه اعتماد گوگل رو کم میکنه.
در هر سه مورد بالا شما باید از قبل از بوجو آمدن مشکل آمادگی جابجایی رو داشته باشید و چند روزی روی انتخاب سرور زمان بگذارید.
وقتی بازدید بالا یره ، یعنی به 1000 نفر در روز یرسه (خیلی بالا نیست) شرو میشه به داون کردن سرور
حالا از این سرور به اون سرور منتقل میشین
سرور مجازی میگیرین و...
کلی پول میدین ، تا اوضا شروع به بهبود میکنه و خوشحال و سرحال از موفقیت . بعد که بازدید به 5 هزار برسه دیگه واویلا سرور با سی پی یو دو هسته ای و رم 4 گیگ هم دیگه جواب نمیده
من یه سایت بزرگ رو شروع کرد و برنامه ریزی کردم خیلی خوب پیش میرفت هر روز هیجان زده میشدم
این تاپیک هم که فوق العاده بهم کمک کرد ولی ...
حالا از اقای مطهری نصب درخواست دارم
سایتهایی که دارن رو چه جوری برای cpu بهینه میکنن
سایتی که روزانه 100 هزار بازدید رو داره میشه با وردپرس راه اندازی کرد ؟؟؟ یا نه
ببینین من فقط چند تا افزونه دارم سئو ، کش ، GD Star Rating ، Sharexy ، Automatic SEO Links یعنی 5 تا
پوسته سایتم هم خیلی بهینه است 0.02 ثانیه لود داره
این افزونه ها هم خیلی کم لود دارن (میتونم سه تای دیگش رو هم حذف کنم ولی
W3 Total Cache و WordPress SEO رو دیپه نمیتونم حذف کنم )و بقیش لود بالا مال خود وردپرس هست
دیتا بیس رو هم واقعا ترمیم کردم و ....
چند تا مورد اصولی
نصب و راه اندازی افزونه های کش و تنظیم اونها و برسی کارکرد درست اونها
فعال کردن GZIP
غیر فعال کردن افزونه های غیر ضروری
کم کردن کارکردهای سی پی یو مانند کوئری ها
در مورد آخر بیشتر دوستان مشکل دارند و باید بگم بهتره در تم سایتتون جاهایی که قراره مقدارهای ثابت صدا زده بشه خودتون دست بکار بشید و مقدارهای ثابت رو قرار بدید.
مثال:
<?php echo home_url(); ?>
اگر قراره که این php اجرا بشه که نتیجه اون آدرس صفه اصلی ماست بهتره خود آدرس صفحه اصلی قرار داده بشه.
یه سوال اگه شما به یه سایتی لینک nofllow بدین بعد اون لینکی که به شما میده nofllow نباشه باعث افزایش تبه میشه ؟
اگر تبادل لینک نکرده باشین بله
یه پست تو وبلاگم دادم که حدود 25 تا عکس توش بود با این که مدت 1 هفته است که ازش می گزره هیچکدوم از عکس ها تو گوگل نمی یاد .علتش از چی می تونه باشه؟
لینکدهی به خود عکسها و مثلا فقط عکسها دورون سورس سایت موجود باشن و هیچ لینکینداشته باشن.