با درود ،
دوستان من از وردپرس خیلی استفاده نکردم و توی توضیحات و نمونه ها هم چیزی دستگیرم نشده که بتونم پاسخ خودم رو پیدا کنم .
تا جایی که من میدونم وردپرس برای راه اندازی وبلاگ هست ، اگر اشتباه میکنم بهم بگید .
من میخوام یک سایت راه اندازی کنم ، برام خیلی مهمه که بتونم بخش مقالات داشته باشم که دسته بندی های مختلف داشته باشه و بشه یک مقاله رو توی بیش از یک دسته قرار داد ، نام نویسنده مقاله مشخص باشه ، نام ارسال کنندش مشخص باشه ، بتونه مقاله رو خود به خودی به PDF تبدیل کنه ، جدید ترین مقاله های اضافه شده رو نشون بده ، توی هر بخش بزنه چند تا مقاله توشه ، بشه به مقاله ها برچسب زد ، امتیاز داد ، براشون نظر نوشت و ...
بخش ویدئو بلاگ لازم دارم ، طبیعتا انجمن لازم دارم (البته چند تا افزونه دیدم که وردپرس رو با ویبولتین مجتمع میکنه) .
و خلاصه میخوام بیشتر شبیه یک وبسایت باشه تا وبلاگ ، مثل وبسایتهایی که با جوملا ، دروپال یا E107 راه اندازی میشند ، خوب بخش کاربر گرفتن هم لازم دارم دیگه !
من با خیلی سیستم ها کار کردم از جوملا که خوشم نمیاد ، E107 هم توی تم مشکل داره دروپال هم زیاد یوزر فرندلی نیست . برای همین بیشتر مواقع یا مجبور شدم بشینم از نو یک سایت کامل بنویسم که خوب خیلی وقت گیره یا برای همون سیستم هایی که گفتم کلی ماژول و پلاگین و کامپاننت بنویسم که زیاد فرقی با نوشتن یک سیات داینامیک از نو نداره .
خلاصه اینکه آنچیزی که با وردپرس راه اندازی میشه بیشتر شبیه وبلاگ میشه یا وبسایت ؟ وب 2 رو هم اگر پشتیبانی کنه چه بهتر .
اگر دوستان SDK و API های وردپرس برای نوشتن افزونه و ... رو هم بهم معرفی کنند خیلی خیلی سپاسگزارشان میشوم .