به دلایلی مجبور شدم سایت رو از یک دایرکتوری هاست به یک دایرکتوری دیگه انتقال بدم . سایت کار میکنه اما یه نواقصی داره . از کجا بایستی آدرس سایت رو هاست رو تغییر بدم تا مشکلات برطرف بشه .فکر میکردم داخل wp-config.php باشه اما نیست!
به دلایلی مجبور شدم سایت رو از یک دایرکتوری هاست به یک دایرکتوری دیگه انتقال بدم . سایت کار میکنه اما یه نواقصی داره . از کجا بایستی آدرس سایت رو هاست رو تغییر بدم تا مشکلات برطرف بشه .فکر میکردم داخل wp-config.php باشه اما نیست!
سلام, به قسمت تنظیمات » همگانی مراجعه کنید.
اگر هم به مدیریت دسترسی ندارید
به پایگاه داده مراجعه کنید
جدول wp_options رو انتخاب کنید
مقدارهای site_url و home رو تغییر دهید
mostafa1990 گفت:
سلام, به قسمت تنظیمات » همگانی مراجعه کنید.
اگر هم به مدیریت دسترسی ندارید
به پایگاه داده مراجعه کنید
جدول wp_options رو انتخاب کنید
مقدارهای site_url و home رو تغییر دهید
یک آدرسی هم داره public_html/mydomain اونو کجا باید تغییر بدم؟
اونو نمی خواد تغییر بدید
مشکل اصلی اینه که سرور هاستم وقتی بازدید سایتم بالا میره فکر میکنه برنامه لیچر روی سایت نصب شده و اقدام به تغییر پرمشن فایل index.php میکنه و اون رو به 000 تغییر میده. در نتیجه باید فایلهای وردپرس رو در یک دایرکتوری دیگه کپی کنم , و آدرس ها رو عوض کنم . حالا راهی نیست که بشه بجای اینکه ورد پرس نیاز به فایل index.php داشته باشه برای باز کردن سایت از یک فایل دیگه استفاده کنه؟ کجا ها باید تغییرات ایجاد کنم؟آدرس ها کجا ها باید عوض بشه و به فایل جدید بره!؟
هرکاری کنید اولویت با index.php هست که فراخوانی می شه
mostafa1990 گفت:
هرکاری کنید اولویت با index.php هست که فراخوانی می شه
نمیشه نام تغییر کنه و محتویات یکی باشه.مثلا indexx.php یا هر چیزی دیگه . فقط باید به وردپرس بفهمونیم که به جای index.php بره و اونو نگاه کنه.
یا اینکه همین index.php روی یه فولدر دیگه از هاست؟
دست وردپرس نیست. هرکاری کنید از طرف هاست این فایل فراخوانی می شه. شاید بشه توی htaccess. فهموند
مقالات مربوط به تغییر index.php رو دیدم چیزی در این مورد ننوشته بودن!