sonixax گفت:
سلام
راستش دیشب تا ساعت 6 صبح داشتم توی افزونه های وردپرس میگشتم ، یه چیزایی پیدا کردم ولی باز دقیقا او چیزی که میخوام نیست .
1 - بشه در کنار نام نویسنده نام فرستنده رو هم قرار داد - فیلد های اضافی زیاد قشنگ نیست افزونه هایی هم که برای این کار پیدا کردم مثل More Field توی صفحه نمایش پست چیزی نشون نمیده .
2 - دیگران بتونند مقاله ارسال کنند چه میهمان و چه کاربر و بعد از تائید نشون داده بشه ، البته بشه فیلد های اضافی که تعریف میکنم رو توش نشون داد و امنیت داشته باشه - uCan Post رو نصب کردم ولی بخش فیلد های اضافی نداره .
3 - در کل بشه یک سری فیلد اضافی برای مشخصات مقاله درست کرد که به صورت Li نشون داده نشه بلکه توی هدر یا ستون های کناری نشون داده بشه ، این اطلاعات رو میخوام برای هر مقاله قرار بدم و میخوام بر حسب اونها بشه از مقالات لیست گرفت :
نام نویسنده
نام فرستنده
دسته بندی
بر حسب نام نویسنده و دسته بندی میدونم که لیست میکنه ، فقط بر حسب نام فرستنده نه میشه چیزی اضافه کرد و نه میشه لیست کرد طبیعتا .
البته من افزونه Custom Author Name رو هم نصب کردم که برای وارد کردن نام نویسنده به شناسه های کاربری که ثبت نام کردند محدود نشم .
خیلی ممنون
دوست عزیز هیچ نیازی به افزونه نیست شما می تونید از "افزودن زمینهی دلخواه تازه: " استفاده کنید .
برای این که یاد بگیرین باید چی کار کنین توی سایت یه جستجو بزنید !
من هم یه نمونه براتون می زارم :
<?php
$manba = get_post_meta($post->ID, "manba", true);
//check that we have a custom field
if ($manba != "")
{
// Separate our comma separated list into an array
$manba = explode(",", $manba);
//loop through our new array
foreach ($manba as $manba)
{
echo "منبع : $manba";
}
}
?>
من با استفاده از این کد توی قالبم منبع رو نشون می دم شما لطف کنید یه جستجو در مورد زمینه دلخواه بزنید .
ولی در مورد این که کاربر بتونه براتون مطلب ارسال کنه می تونید از افزونه زیر استفاده کنید :
http://www.persianscript.ir/1389/05/22/users-posts-plugin/#more-1150