با سلام
می خواستم بدونم که بهترین افزونه برای اجرای قسمت کاتالوگ ها و پیش نمایش محصولات چیزی شبیه سایت Huviron.com را می توان در ورد پرس پیدا کرد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
با سلام
می خواستم بدونم که بهترین افزونه برای اجرای قسمت کاتالوگ ها و پیش نمایش محصولات چیزی شبیه سایت Huviron.com را می توان در ورد پرس پیدا کرد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
برای پیادهسازی بخش کاتالوگها مثل این سایت ، نیاز به پلاگین نیست.
با قسمت پستها و نمایش مطالب یک دسته خاص یا کاستوم فیلدها هم میشه چنین بخشی رو فعال کرد.
بخش اصلی نمایش و استایل این بخش هست که باید کدنویسی بلد باشید.
با سلام خدمت آقا مسعود
فرموده بودید که بخش اصلی نمایش و استایل این بخش هست که باید کدنویسی بلد باشید.
منظورتان CSS است؟
با تشکر
بله. html/css بلد باشید و کمی با توابع وردپرس آشنایی داشته باشید به راحتی این بخش رو میتونید راهاندازی کنید.
متأسفانه در وردپرس حسابی تازه کارم. ولی با css و html آشنایی کافی دارم. ولی هیچ گونه آشنایی با توابع ورد پرس ندارم و شاید بهتره بگم دقیقا نمی دونم چه توابعی و کجا؟
سلام
اقا مسعود سایت چی شد؟؟!!؟؟
گفتم باهم راه اندازی بکنیم؟؟!!؟؟
سایت معرکه ای میشه؟؟!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کاهش رتبه الکسا
افزایش ورودی گوگل
wordpressi گفت:
سلاماقا مسعود سایت چی شد؟؟!!؟؟
گفتم باهم راه اندازی بکنیم؟؟!!؟؟
سایت معرکه ای میشه؟؟!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کاهش رتبه الکسا
سلام دوست من لطفا از مطرح مسائل شخصی خودداری فرمایید
افزایش ورودی گوگل
vbseyyed گفت:
متأسفانه در وردپرس حسابی تازه کارم. ولی با css و html آشنایی کافی دارم. ولی هیچ گونه آشنایی با توابع ورد پرس ندارم و شاید بهتره بگم دقیقا نمی دونم چه توابعی و کجا؟
در سایت wordpress.org تمامی توابع وردپرس و حتی کاستوم فیلد ها هستش میتونید مطالعه کنید و مشکلتون رفع بشه اگه باز مشکلی داشتید در خدمتیم
wordpressi گفت:
سلام
اقا مسعود سایت چی شد؟
گفتم باهم راه اندازی بکنیم؟
سایت معرکه ای میشه؟
کاهش رتبه الکسا
افزایش ورودی گوگل
پیشنهاد شما قابل احترام ولی لطفا دور منُ خط بکش دوست عزیز :D
انجمن جای مطرح کردن چنین مسائلی نیست.
در اون تاپیک که خواستم پیشنهادتون رو مطرح کنید ، فکر کردم پیشنهادی در مورد ارتقا سطح انجمن دارید!