سلام خدمت برادر عزیزم اولا که انقدر نگو من مبتدیم چون اکثر افراد اینطوری بودن الان شدن استاد کمی قوی باش داداش دوما همینجوری که من میگم پیش برو اوکی میشه عزیز./یوزر پسورد سایتتو هیچوقت به کسی نده حتی اگه جایی درموندی من یه دفعه اینجوری هکم کردن.
اول افزونه یا پلاگین contact-form7 رو که فارسیشم تو بخش افزونه های وردپرس فارسی هست رو دریافت و نصب و فعال سازی کن./
بعد در قسمت برگه ها داخل مدیریت برای هر قسمت مثلا تبلیغات یا تماس و... یک برگه بساز نحوهی قرار دادن متن داخل برگه مثل خود پست یک مطلبه مثلا داخل تماس با ما بالاش بنویس تماس با ما و.. تا اینجا که چیزی نبود
برای قسمت تماس با ما بعد از نصب افزونه یا پلاگین یه کدی داخل تنظیمات پلاگین بهت میده که این کده که باید به عنوان یک متن داخل برگه تماس با ما قرارش بدیت که تحت وب میشه همون دانلودهایی که شما عرض کردیت
برای تماس با ما از لینک زیر استفاده کنید.
*
[contact-form 1 "فرم تماس 1"]
این کد مال پلاگینه که داخل برگه میندازیش بعد بروزرسانی میکنی اون فارسیه بالارو هم خودم اضاف کردم دوست داشتی اونم کپی کن خوب تا اینجا توی برگه هات هر چه خواستی نوشتی الان دیگه برگه هات آمادن
خوب الن باید بری توی بخش نمایش مال قالب و روی ویراشگر کلیک کنی برای سایت دانلودها جدید 2 قسمت برای این کار مورد استفاده شما واقع میشه یکی index.php یا همون صفحه اصلی و یک قسمتم single.php یا تک نوشته
خوب اول از ایندکس شروع می کنیم روی ایندکس کلیک کن تا کداش کامل بالا بیان
الان باید کمی بیاریش پایین تا کد
مال تماس با ما و تبلیغات رو ببینی
که به اینصورت هستن
/ads/"><span>تبلیغات</span>
/contact/"><span>تماس با ما</span>
همان بالای صفحه قرار دارن الان دیگه باید فقط آدرس برگه مورد نظر رو مثلا برای تماس با ما یه برگه ساختی وقتی میری رو برگه ها و ویرایش رو میزنی اون بالا کنار سر برگ برگه آدرس اون برگه نوشتس بطور مثال
http://www.your domain.com/?page_id=11
این آدرس مثلا مال برگه تماس شماست شما فقط باید از قسمت بعد از / کپی کنید و به جای contact در کد نشان داده شده بالای جا گذاری کنید ?page_id=11
که بصورت اجرا ییش میشه این
/?page_id=11/"><span>تماس با ما</span>
خوب برای تماس با ما آدرسشو کپی کردیم جای کونتکت برای تبلیغاتم آدرس صفحه رو کپی مکنیم جای ads و بروز رسانی می کنیم ./ الان تبهای بالایی در ایندکس شما فعالند میمونه فقط تک نوشته یا سینگل صفحه سینگلم به همین طوره روش کیلیک مکنی و بعد کارهایی که با لا گفتم برای اونم انجام می دی . الان شما سایتی با تبهای فعال داریت اگه مشکلی هست من در خدمتم
شاد و پیروز باشید