سلام عزیزان .
لطف کنید بهم بگید چطوری میتونم محدودیت سایز فایلها رو تنظیم کنم؟
به عکس زیر نگاه کنید ، قسمتی رو که علامت زدمو میخوام تغییر بدم.
عکس
سلام عزیزان .
لطف کنید بهم بگید چطوری میتونم محدودیت سایز فایلها رو تنظیم کنم؟
به عکس زیر نگاه کنید ، قسمتی رو که علامت زدمو میخوام تغییر بدم.
عکس
دوست من از چه هاستى استفاده مى کنيد. اين موضوع مربوط به هاستتون ميشه
تصویر رو که نشون نمیده!
خب از هاست رایگان استفاده میکنم ولی توسط نرم افزار خود هاست میشه فایل 4مگابایتو آپلود کرد.
البته مباحثی در مورد php.in و .htaccess خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم :(
عکس هم همون محیط آپلود هستش که نوشته "بیشترین اندازه پرونده برای بارگذاری: 1MB" میخوام 1 مگابایتو تغییر بدم.
خیلی ممنون...
دوست من مشکل اصلى همين رايگان بودن هاسته که باعث محدوديت در آپلود فايل ميشه. در هر هاستى با توجه به محدوديتهايى که مسولانش اعمال ميکنن اندازه مجاز آپلود فايل فرق مى کند. در هاست هاى رايگان معمولا اين اندازه ۱ يا ۲ مگابايت هست.
البته ميشه اين محدوديت رو با يه کم دستکارى تغيير داد.
خب منم میدونم مشکل همین هاست رایگانه ولی همونطور که گفتم از خوده هاست میشه تا 4 مگابایت آپلود کرد ولی وردپرس رو یک مگابایت تنظیم شده.
منم میخوام همون 4 مگابایتو با وردپرس آپلود کنم.
حالا همچین چیزی ممکنه؟
یعنی واقعا کسی جواب سوال منو نمیدونه؟
سلام
فایلی رو به اسم php.ini درست کن و توش این کد رو بزار:
[PHP]
; Increase maximum post size
post_max_size = 20M
; Increase maximum upload size
upload_max_filesize = 20M
به جای 20M اندازه دلخواه رو بنویس
بعد فایل رو توی قسمت wp-admin آپلود کن. مرورگر اینترنتت رو ببند و دوباره اجرا کن، اگه محدودیت حجم آپلودی تغییری نکرد، یکی دو روز دیگه صبر کن اگه باز هم نشد فایل رو ببر توی wp-content و همون روند رو دوباره طی کن، به احتمال زیاد مشکلت حل می شه
دوست عزیز من که هاست خودم دارم ، و تا 200 مگابایت باز هستش ولی نمی تونم بیشتر از 2 نگابایت اپلود کنم
سلام دوست عزیز
برای اینکه بعدا دوباره به مشکلی برنخورین با مدیر هاستتون تماس بگیرین و درخواست کنین که این مقدار رو افزایش بدن براتون. اکثر هاستها رو ۸ مگابایت میزارن.