انجمن


مشکل قرار گرفتن منو پشت فلش  (۱۳ نوشته)

  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۰

    سلام
    من از پوسته Panorama استفاده میکنم و تقریبا 600 تا مطلب ارسال کردم که توی همشون در قسمت بالاش یه فایل فلش هست حالا دیدم که وقتی منوی بالای سایت رو باز میکنم زیر منو میره پشت فلش چون حجم مطالب زیاد هست نمیتونم تغییراتی توی فایل فلش بدم و فکر میکنم تنها راه اینه که کد های منو رو دست کاری کنم تا بیاد روی فلش ، ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید (خیلی نیاز دارم) (توی تصویر هم همه چیز واضح هست)

    اینم آدرس تصویر : http://up3nter.tk/images/67762401374457280893.png

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۲

    در css به overflow مقدار visible بدین ببینید درست می‌شه. (البته در فلش بررسی نکردم ببینم کار می‌کنه یا نه!)
    مثال:

    class-name{
      overflow: visible
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - viera2 - ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۵

    ممنون ، اما میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین که کدوم فایل های css رو ویرایش کنم و این مقدار رو کجا بزارم ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۸

    اون کد رو توی style.css پوستتون بزارین.
    اون class-name هم هرچیزی که در header.php برای navmenu ها تعریف شده. هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    viera2
  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۳

    راستش من طبق راهنمایی شما همچین تغییری دادم :

    .horizmenu{
    overflow: visible;
    width: 100%;
    line-height:16px;
    background: #ccc;
    float:left;
    font-size:95%;
    }

    اما باز همونطوره ! نمیدونم اشکال از کاره منه یا باید جای دیگه رو تغییر داد ، میشه یوزر و پسورد ادمین رو براتون ارسال کنم خودتون زحمتش رو بگیرید ؟ خیلی این قضیه داره اذیت میکنه :(

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۰

    سلام
    این کار رو بکنید. کد زیر رو به کدهای Html فلش اضافه کنید :
    <param name=wmode value="transparent">
    کد زیر رو به بخش کدهای EMBED اضافه کنید :
    wmode="transparent"

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    viera2 - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Mostafa - worst
  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۹

    ممنون ، اما راستش من نزدیک به 600 تا مطلب ارسال کردم که این فلش داخلشون هست اگر بخوام همه رو ویرایش کنم و یکی یکی این کد رو توی فلش بزارم خیلی زمان میبره :( آیا راه دیگه هست ؟
    لطفا راهنمایی کنید

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۰

    راستش بهترین گزینه که برای من جواب داد همین بود.
    صبر کنید تا ببینم راه اصولی دیگه ایی پیدا میشه یا خیر.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    viera2
  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۲

    ممنون ، منتظر پاسخ شما هستم

  • amin3d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۴

    سلام چیزی که به ذهن من می رسد و در یک مشکل مشابه آن را حل کردم , z-index بود , اما باید به position ها هم دقت کنید , مثلا من با position:relative; مشکلم حل شد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    viera2
  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۸

    میشه بیشتر توضیح بدین من زیاد وارد نیستم :)

  • پیمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۸

    با سلام بزارید خیال همه رو راحت کنم، من هم همین مشکل رو داشتم که بعد از کلی جستجو در تعداد زیادی سایت انگلیسی و حتی روسی به تنها چیزی که رسیدم همین بود:

    <object width="XXX" height="YYY">
      <param name="movie" value="images/anim.swf">
      <param name="wmode" value="transparent">
      <embed src="images/anim.swf" wmode="transparent" width="XXX" height="YYY">
      </embed>
    </object>

    که البته دوستان قبلا اشاره کردن.
    ضمنا برای من خیلی جالبه این سایت شما رو ببینم، که چطوری 600 تا فلش توش گذاشتی اگه ممکنه آدرسش رو بفرست ما هم ببینیم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    viera2
  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۰

    فکر کنم اینی هم که شما گفتی باید دوباره بشینم یک تک مطالب رو ویرایش کنم :( بله تقریبا 600 صفحه مطلب هست (با 40 - 50 تا کم و زیاد) که توی همشون بالاش یه بنر فلش هست
    من دنبال راهی هستم که بشه از قالب دست کاری کرد که راحت باشه نه اینکه مطالب رو تک تک ویرایش کنم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.