انجمن


نمایش تمام کاربران سایت + پروفایل انها  (۱۱ نوشته)

  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۹

    افزونه ایی هست که تمام اعضای سایت رو توی یه برگه نشون بده و وقتی روی اسم اونها کلیک میشه پرفایلشون هم نشون بده ؟؟؟
    من از افزونه "پروفایلر" استفاده کردم ولی فقط خودمون نشون میده ...
    افزونه بادی پرس هم تو کتم نمیره ... چون ماکافات داره ...

    حالا کسی افزونه ایی می شناسه ؟؟؟
    کسی هم راهی بلد نیست که پروفایلر کل اعضا رو نشون بده ؟؟؟ (من تو قسمت تنظیماتش بررسی کردم و کل تیک ها رو زدم)

  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۹

    جستجو ، جستجو ، جستجو:

    از افزونه ی http://wordpress.org/extend/plugins/mingle/ استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ آذر ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۸

    غیر از این ؟؟؟؟
    ما جستوجو کردیم ... اما پیدا نکردیم ....

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۲

    فکر کنم بهترین افزونه باید پرس باشه
    که مدیران سایت در حال فارسی کردنش هستند اگر اشتباه نکنم
    فکر کنم اگر فارسی بشه کار شما رو راه بندازه

    ببخشید آقا پدرام نشناخته بودم که بادی پرس رو معرفی کردم
    الان که رفتم سایتتون دو زاریمون افتاد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • طراحان نوین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۵
    تشکر شده: ۵۵۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۲

    این افزونه رو امتحان کنید:

    http://wordpress.org/extend/plugins/members-list/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام - ناصر عبدیلر
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۴

    ممنون اقا مهدی
    همینطور شما اقا میلاد ... شما دیگه رو سر ما جا دارین به خدا ... (:

  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۷

    اقا مهدی ممنون
    فقط میشه کد فایل members رو بهم بدید ... اخه من هر کاریش کردم ... سرو ته قالب بهم ریخت
    اگه میشه شما کد کاملی رو که باید تو فایل members قرار بدم بهم بدین .

    اینم کد فایل page_fullwidth.php :

    <?php
    /*
    Template Name: Page Full Width
    */
    ?>
    
    <?php get_header(); ?>
    
    <div id="main">
    
    <div id="contentwrapper2">
    
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div class="topPost">
      <h2 class="topTitle"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
      <div class="topContent"><?php the_content(__('(continue reading...)', 'pixel')); ?></div>
    <div class="cleared"></div>
    </div> <!-- Closes topPost -->
    
    <?php endwhile; ?>
    
    <?php else : ?>
    
    <div class="topPost">
      <h2 class="topTitle"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php _e('Not Found', 'pixel'); ?></a></h2>
      <div class="topContent"><p><?php _e('Sorry, but you are looking for something that isn\'t here. You can search again by using <a href="#searchform">this form</a>...', 'pixel'); ?></p></div>
    </div> <!-- Closes topPost -->
    
    <?php endif; ?>
    
    </div> <!-- Closes contentwrapper2-->
    
    <div class="cleared"></div>
    
    </div><!-- Closes Main -->
    
    <?php get_footer(); ?>

    اینم که فایل page.php : راستش نمیدونستم دقیقا کدوم فایل برای این مناسبه دو تا شو گذاشتم

    <?php get_header(); ?>
    
    <div id="main">
    
    <div id="contentwrapper">
    
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div class="topPost">
      <h2 class="topTitle"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
      <div class="topContent"><?php the_content('(continue reading...)'); ?></div>
    <div class="cleared"></div>
    </div> <!-- Closes topPost -->
    
    <?php endwhile; ?>
    
    <?php else : ?>
    
    <div class="topPost">
      <h2 class="topTitle"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php _e('Not Found', 'pixel'); ?></a></h2>
      <div class="topContent"><p><?php _e('Sorry, but you are looking for something that isn\'t here. You can search again by using <a href="#searchform">this form</a>...', 'pixel'); ?></p></div>
    </div> <!-- Closes topPost -->
    
    <?php endif; ?>
    
    </div> <!-- Closes contentwrapper-->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div class="cleared"></div>
    
    </div><!-- Closes Main -->
    
    <?php get_footer(); ?>

    یعنی دیگه من همونو در جا اپلودش کنم ... شرمنده
    اما اگه درست بشه افزونه خیلی خوبیه .. ممنون

  • ناصر عبدیلر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ آذر ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۷

    سلام به همه بچه ها پدارم میلاد و مهدی !

    پدارم اگه توی می خوای لیست اعضا رو نشونت بده می تونی از Mingle استفاده کنید اینم هم نمونه کاربراش http://elimiz.ir/fa/directory-2/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۹

    قربون دستت اقا ناصر ... اینی که میگی خیلی خوبه
    فقط روی هاست رایگان در پیت ما جواب نمیده .... فضای زیادی می خواد ...

    اگه میشه کد members رو لطف کنید ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناصر عبدیلر
  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۰

    لطفا اگه ممکنه
    این کد رو زودتر در اختیار من بزارید ... چون ظاهر سایتم بد جور بهم ریخته
    خودتون ملاحضه کنید ... یک هفته تو این حالته

    http://www.kwonboa.co.tv/?page_id=313

  • پدرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۰
    تشکر شده: ۱۵۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۸

    ممنون
    خودم انقدر باهاش ور رفتم تا تونستم درستش کنم
    زحمت نکشید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.