انجمن


مشکل يک کاراکتر مزاحم  (۵ نوشته)

  • hosein01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۶

    من بعد از کلي ويرايش و انتخاب پوسته و افزونه، با اين مشکل برخوردم که در ابتداي سايت چه در بخش مديريت و چه در بخش نمايش،‌ کاراکتر علامت سؤال نشون داده ميشه و هيچ جوري نمي شه حذفش کرد.
    نمي دونم از کجا حذفش کنم
    اين آدرس رو نگاه کنيد:
    http://www.aghayed.ir

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۰۲:۰۰

    توی فایل header.php ، اولین خطش رو یه نگاهی بنداز. اگه پیداش نکردی فایلت رو با برنامه ++notepad باز کن، از منوی encoding گزینه ی Convert to UTF-8 without BOM رو بزن فایلت رو ذخیره کن.

    در ضمن. قالبت شدیداً به هم ریخته ست. تگ body کجاست؟!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • پیمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۴۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۰۳:۲۱

    با سلام، برای افرادی که قالب سایت رو تغییر می دهند بهتره بعد از هر تغییر سایت خود را با Markup Validation Service چک کنند تا مشکلات آن را ببینند و برطرف کنند.
    شما هم سایت خود را چک کنید، حتما مشکل آن را پیدا میکنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • hosein01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۷

    مسئله حل شد چون اين کاراکتر در فايل Wp-Config قبل از <?php وارد شده بود که پاک کردم و درست شد.
    با تشکر از همه

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۰

    اگر مشکلتون حل شده, این موضوع رو به حل شده تغییر بدید
    با تشکر.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.