با سلام.
می خواستم بدونم چطوری میشه لینک ادامه مطلب رو حذف کرد؟منظورم اینه که وقتی ادمه مطلب رو در یک نوشته به کار می بریم فقط یک متن (مثلا ...) نشون داده بشه نه یک لینک با متن ...؟
با سلام.
می خواستم بدونم چطوری میشه لینک ادامه مطلب رو حذف کرد؟منظورم اینه که وقتی ادمه مطلب رو در یک نوشته به کار می بریم فقط یک متن (مثلا ...) نشون داده بشه نه یک لینک با متن ...؟
منظورت رو نفهمیدم اگه منظورت اینه که تو صفحه اول لینک ادامه مطلب نباشه خوب باید قالبت رو دست کاری کنی و یه کد هست بسته به قالبت باید اونو برداری ولی معمولا the_permalink یا همچین چیزی است .
منظورم اینه که تگ a رو چطوری میتونم از ادامه مطلب حذف کنم؟ ادامه مطلب بدون لینک. فقط یک متن ،مثلا "..." ، و باقی مطلب رو وقتی روی تایتل نوشته کلیک کرد و به صفحه نوشته رفت ببینه.
narangi گفت:
منظورم اینه که تگ a رو چطوری میتونم از ادامه مطلب حذف کنم؟ ادامه مطلب بدون لینک. فقط یک متن ،مثلا "..." ، و باقی مطلب رو وقتی روی تایتل نوشته کلیک کرد و به صفحه نوشته رفت ببینه.
نه فکر کنم منظور دوستمون اینه که یه خلاصه نشون بدند . خوب برای این کار تو فایل index.php معمولا باید باشه حالا بسته به قالبتون داره اما 90 درصد تو همون فایل است باید به جای
<?php the_content(); ?>
کد زیر رو جایگزین کنی
<?php the_excerpt(); ?>
و بعدش برای برداشتن لینک ادامه باید کد زیر رو به درستی از زیر همین کد که گذاشتم پیدا کنی و برداری
<?php the_permalink(); ?>
اگه بازم درست نشد فایل index قالبت رو زیپ کن و آپلودش کن لینکشو بزار از دوستان کسی یا خودم برا درست میکنیم .
خیلی ممنون از راهنماییاتون ولی مشکل من حل نشد.
من میخوام از the_content() استفاده کنم ولی لینک ادامه مطلب نباشه. انتهای مطلب با "..." تموم شه(بدون لینک).
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه.
Mr-vAhiD-DI گفت:
درود;از این کد استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه؟؟
<?php the_content(__('')); ?>
شاد باشید @};-
مشکل من رو حل کرد ممنون
موضوع به حل شده تغییر یابد