سلام
چطوری باید به نسخه جدید سیستم وردپرس رو به روز کنم ؟
سلام
چطوری باید به نسخه جدید سیستم وردپرس رو به روز کنم ؟
سلام.
دوست من ورژن جدید وردپرس هنوز فارسی نشده...
اگه مخواید آپدیت کنید یه جستجو کنید روششو پیدا میکنید، ولی فکر نکم قبل از فارسی شدن به دردتون بخوره...
سلام
اتوماتیک آپدیت کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد. بکآپ از دیتابیس یادتون نره.
بعد از به روز رسانی، وردپرس انگلیسی میشه یا فراسی خواهد ماند؟
با فارسی هیچ مشکلی نداره؟
به نظرتون به روزرسانی کنم یا نه؟
وردپرس:
شما میخواهید وردپرس 3.0.2 انگلیسی را نصب کنید. این ارتقا ممکن است باعث از بین رفتن ترجمهی محیط مدیریت شما شود. شاید بهتر است منتظر نگارش فارسی بمانید.
singleboy گفت:
بعد از به روز رسانی، وردپرس انگلیسی میشه یا فراسی خواهد ماند؟
با فارسی هیچ مشکلی نداره؟
فارسی میمونه. من صبح آپدیت کردم هم چیز اوکی هست.
وردپرس فارسی ۳٫۰٫۲ منتشر شد: http://wp-persian.com/1389/09/10/persian-wordpress-302/
سلام
من هرکاری میکنم که از طریق پنل مدیریت آپدیت کنم نمیشه و در مرحله بازکردن متوقف میشه.
چکار باید بکنم؟
mohsengham گفت:
سلام
اتوماتیک آپدیت کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد. بکآپ از دیتابیس یادتون نره.
سلام چه طوری یه بک اپ كامل بگيرم هم از ديتابيس هم از اطلاعات و در خود فضاي سايت ذخيره كنم؟؟؟تابا خيال راحت وردپرسم رو ابديت كنم
سلام
من هرکاری میکنم که از طریق پنل مدیریت آپدیت کنم نمیشه و در مرحله بازکردن متوقف میشه.
چکار باید بکنم؟
تمام افزونهها رو غیرفعال کنین و دوباره امتحان کنین. اگر بازم مشکلی بود دستی آپگرید کنین.
سلام چه طوری یه بک اپ كامل بگيرم هم از ديتابيس هم از اطلاعات و در خود فضاي سايت ذخيره كنم؟؟؟تابا خيال راحت وردپرسم رو ابديت كنم
از طریق کنترل پانل سایتتون باید انجام بدین. اگر آشنایی ندارین باید از مدیر هاستتون درخواست آموزش یا گرفتن بکآپ کنین.
من چند تا تغییرات برای امنیت در فایل htacsses دادم با ابديت تغييرات از بين ميرن؟؟چون تغييرات ايجاد كردم مشگلي در هنگام ابديت به وجود نمياد؟؟
zarmob گفت:
من چند تا تغییرات برای امنیت در فایل htacsses دادم با ابديت تغييرات از بين ميرن؟؟چون تغييرات ايجاد كردم مشگلي در هنگام ابديت به وجود نمياد؟؟
نه مشکلی نیست با این حال از htaccess بکآپ داشته باشین.
من وقتی میخوام به صورت خودکار از داخل پنل مدیریت آپدیت کنم این پیغام رو میده
بایگانی ناسازگار.: PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature
راهاندازی انجام نشد.
مشکل از کجاست؟
سلام ایا بعد از ابدیت وردرس تمام تنظیمات از بین میرن و باید دوباره تنظیمات رو انجام داد؟؟
zarmob گفت:
سلام ایا بعد از ابدیت وردرس تمام تنظیمات از بین میرن و باید دوباره تنظیمات رو انجام داد؟؟
نه ولی از دیتابیس حتما بکآپ بگیرین قبلش.
نه ولی از دیتابیس حتما بکآپ بگیرین قبلش
يعني به جز فول بك اپ جداگانه از ديتابيس بايد بك اپ گرفت الان فايل ديتابيس با چه فرمت در هاست وجود داره و در كدوم شاخه هست؟
zarmob گفت:
نه ولی از دیتابیس حتما بکآپ بگیرین قبلش
يعني به جز فول بك اپ جداگانه از ديتابيس بايد بك اپ گرفت الان فايل ديتابيس با چه فرمت در هاست وجود داره و در كدوم شاخه هست؟
فول بکاپ دارین دیگه اوکی هست. برای بکآپ گرفتن از دیتابیس از ۳ راه میتونین استفاده کنین:
از طریق Backup Wizard تو Cpanel
مستقیم از phpmyadmin
استفاده از افزونههای بکآپ
همینجوری جایی فایل دیتابیسی نیست که برش دارین. (اینقدر وسواس به خرج ندین. ارتقا کار خاصی نیست)
به راحتي بروز شد ممنون
من وقتی میخوام به صورت خودکار از داخل پنل مدیریت آپدیت کنم این پیغام رو میده
بایگانی ناسازگار.: PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature
راهاندازی انجام نشد.
مشکل از کجاست؟
کسی نمیدونه این مشکل از کجاست و چطور برطرف میشه؟
سلام دوستان وردپرس 3.0.3 اومده دوباره ابدیت کنیم؟؟؟
سلام دوستان وردپرس 3.0.3 اومده دوباره ابدیت کنیم؟؟؟
اگه گزینهی «انتشار از راه دور» سایتتون فعال هست باید بهروز کنین.
توی تنظیمات > نوشتن میتونین چک کنین.
Gonahkar گفت:
اگه گزینهی «انتشار از راه دور» سایتتون فعال هست باید بهروز کنین.
توی تنظیمات > نوشتن میتونین چک کنین.
یعنی اگه فعال نیست بروز نکنیم؟؟؟