elisan
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۱۳ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۶
چگونه قابلیت auto-embed را در xmlrpc غیرفعال کنم
من صدا و فیلم هام رو از طریق موبایل و به کمک xmlrpc روی وبلاگم میفرستم. اما خود بلاگ بصورت خودکار embedشون میکنه و اگر بازدید کننده پلیر quickTime نداشته باشه، نمیتونه ازشون استفاده کنه.
اما وقتی همین صدا و فیلم رو روی بلاگ های wordpress.com ارسال میکنم. (ظاهرا چون قابلیت embed نداره) بصورت لینک میاد توی پست هام و ملت راحت میتونن دانلود کنن.
حالا چکار کنم که فایل هام رو "بلاگ هاست شده ام" هم بصورت لینک بیاد؟
من از خدمات این سایت برای ارسال فایلهام استفاده میکنم:
http://pixelpipe.com
elisan
آفلاین
عضو
#
۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۰
ظاهرا هیچ کس اطلاعاتش در حدی نیست که بتونه سوالم رو جواب بده!
Mostafa
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۵۲۷۶
#
۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۱
سلام,
ابتدا محتوای html نوشته رو بررسی کنید ببینید فایل هایی که شما از راه دور انتشار می کنید به چه صورتی هستن.
نیازی به غیرفعال کردن اون پروتکل نیست, مثلا افزونه audio-player لینک های موجود رو در نوشته می تونه پخش کنه و بلعکس!
ظاهرا هیچ کس اطلاعاتش در حدی نیست که بتونه سوالم رو جواب بده!
پیشنهاد می شه ;)
برای دریافت پاسخ مناسب صبر داشته باشید٬ از فرستادن نوشتههایی چون «کسی جواب نمیده؟»٬ «پس پاسخ من چی شد؟» و... خودداری کنید
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۰۵:۰۱
بخش مدیریت > تنظیمات > تنظیمات رسانه > برداشتن تیک مربوط به جاسازی خودکار
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
Mostafa
elisan
آفلاین
عضو
#
۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۸
ممنون
۱. من تیک جاسازی خودکار رو هم برداشتم درست نشد. این تیک مربوط به وقتیه که من خودم لینک رو توی متن بگذارم. اما من دارم صوت و فیلمم رو از راه دور با xmlrpc میفرستم.
2. ظاهرا خود این قابلیت xmlrpc یا انتشار از راه دور، بصورت خودکار لینکهام رو embed میکنه. و این امکان رو به افزونه audio player نمیده تا لینک رو به پلیر تبدیل کنه. در واقع بصورت خودکار ارسالی های من تبدیل به embed میشن.
دو راه میتونه این مشکل رو حل کنه:
1. اگر افزونه ای وجود داشته باشه که مدیای embed شده ی من رو به لینک یا پلیر فلش تبدیل کنه.
2. فایل xmlrpc یا هر فایل دخیل در embed کردن لینکهام به گونه ای ویرایش بشه که قابلیت auto -embed حذف بشه.
من راهی برای انجام این دو پیدا نکردم
ممنون از راهنمائیهاتون