سلام دوستان
ببخشید یه سوال مبتدیانه دارم
میشه یک اسکریپت مثلا اسکریپت چت روم یا یک اسکریپت امارگیر رو توی صفحه اصلی وردپرس نصب کرد
اگر میشه لطف می کنید بفرمایید چه طوری
بازم ببخشید
سلام دوستان
میشه یک اسکریپت مثلا اسکریپت چت روم یا یک اسکریپت امارگیر رو توی صفحه اصلی وردپرس نصب کرد
بازم ببخشید
دوست عزيز هم ميتونيد تو وردپرس يه برگه ايجاد كنيد و اسكريپتتون رو در قسمت ويرايش HTML قرار بديد..
و هم ميتونيد از Cpanel اقدام به ايجاد يك ساب دامين يا صفحه كنيد سپس از طريق FTP اسكريبتتون رو در فولدر ساب دامينتون كه در سي پنلتون ايجاد ميشه قرار بديد..
سپس لينكش رو در صفحه ي اصلي قرار بديد..
موفق باشيد../.
آقا دستت درد نکنه
میشه اون گزینه اول رو که توی برگه قرار می گیره برامون توضیحی بدی؟
دستت درد نکنه فقط ساه بید بفهمیم
سلام دوستان
بازم ببخشید
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم ساده ترین راه استفاده از Ifram هست.
Ifram چی هست آقا مهدی
می خوام مثلا یک اسکریپت چت روم توی یک برگه از سایتم قرار بدم
یک دستور اچ تی ام ال هست که با استفاده از اون می تونید هر صفحه از هر سایتی رو به یه صفحه ای دلخواه از سایتتون اضافه کنید.
سلام منم همین سوال رو داشتم من یک فایل اسکریپت چت روم دارم که zip می باشد و دارای اون فایل های زیادی هست چطور می تونم در وردپرس از این فایل استفاده کنم
این هم لینک فایل می باشد
http://www.dl2.p30vel.ir/script/voicechat.zip
سلام من یک اسکریپت پی اچ پی سایت حراجی آنلاین از اینترنت دانلود کردم اما در وب سرور اجرا نمیشه
ممکنه کمک کنید
shantia گفت:
سلام من یک اسکریپت پی اچ پی سایت حراجی آنلاین از اینترنت دانلود کردم اما در وب سرور اجرا نمیشه
ممکنه کمک کنید
# نوشته شده: ۳ سال پیش لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید در ضمن مشکل شما مربوط به وردپرس نمیشه لطفا فقط به مباحث وردپرس پرداخته شود. با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت