انجمن


باید کجای تم این کد افزونه را وارد کنم ؟  (۶ نوشته)

  • alifatehi1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۹ - ۰۱:۱۱

    سلام
    ببخشید دوباره زحمت برای شما دارم .
    دوستان عزیز من این افزونه را نصب کردم ( اگر خوب نیست بگید یا خودتان یه چیز بهتر پیشنهاد کنید. )

    بعداز نصب و فعال کردن نیاز دارد این کد داخل تم کپی شود .

    <?php if (function_exists (horizontal_scrolling_announcement)) horizontal_scrolling_announcement(); ?>

    تم این بنده خدا هم این هستش .

    خوب من می خواهم این اسکرول روان زیر قسمتی که نمای تصاویر را به صورت متحرک نمایش قرار گیرد یا به عبارت دیگر بالا اولین پست.

    حالا با این توضیحات بالا نمی دونم این کد را باید درست کجا قرار بدهم؟

    منتظر کمکهای دیجیتالیتون هستم .
    یاحق

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۴

    سلام, بستگی داره اون تصویر متحرک در کجا باشه.
    فکر کنم در index.php قبل از حلقه ها باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alifatehi1 - Ali Fatehi
  • Ali Fatehi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ آذر ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۵

    mostafa1990 گفت:
    سلام, بستگی داره اون تصویر متحرک در کجا باشه.
    فکر کنم در index.php قبل از حلقه ها باشه.

    lسلام مصطفی جان فکر کنم جای درستش داخل " (header.php) " این پوشه هستش . باید اخر همه کد مورد نظر گذاشته شود.

    نکته دیگر بهتر است خودتان ببیند متاسفانه از انتهای جمله شروع به نمایش می کنه این مشکل را نمی دونم چه باید حل کرد.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۱

    سلام, احتمالا افزونه دارای فایل style.css هست. بگردید در style.css موقعیت متن اون رو به left و directions اون رو هم به rtl تغییر بدید
    البته شاید در تنظیمات افزونه این موارد هم باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ali Fatehi
  • Ali Fatehi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۹

    mostafa1990 گفت:
    سلام, احتمالا افزونه دارای فایل style.css هست. بگردید در style.css موقعیت متن اون رو به left و directions اون رو هم به rtl تغییر بدید
    البته شاید در تنظیمات افزونه این موارد هم باشه.

    مصطفی جان چنین چیزی وجود ندارد ( style.css) .اگر حالشو داشتی نصبش کنی بعد آدرس دقیقشو بگی .
    فکر نکنی من خیلی پورو هستم !

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۵

    در تنظیمات افزونه Setting Page رو کلیک کنید و فیلد Iindicates which direction to scroll رو به right تغییر بدید
    مقدار HTML Style Attribute : رو هم color:#FF0000;font:Arial;direction:rtl;
    قرار دهید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ali Fatehi

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.