انجمن


چند سوال : در مورد تم. آمارگیری. دسترسیها  (۳۵ نوشته)

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۱:۰۹

    با سلام. چند سوال در مورد وردپرس داشتم:
    - از قالب کوبریک ۲ مدل هست یکی ۱ سایدبار و یکی ۲.
    ۲ سایدبار نیاز دارم که دقیقا راست و چپ صفحه باشه! (سایدبار کنار هم ناجوره)

    - چطور میشه دسترسی رو طوری تنظیم کرد که more رو فقط اعضا ببینند؟
    - چطور میشه در حالتی که من دسترسی رو برای more view محدود کردم به اعضا اون رو فقط برای بعضی پستها باز بذارم؟ (در واقع نیاز نباشه مثلا برای پستهای بخصوص more view نیاز به subscrube نداشته باشه)
    - امار پیشفرض wp stats رو نصب کردم حالا این امار به صورت خالص هست یا خیر منظور اینکه این hit هست یا به صورت Unice ip ؟ واقعا اگر 50 تا بازدید معادل 50 یوزر هست؟
    - چه نوع امار گیر سایتی مناسب هست برای وردپرس؟ و من کد مربوط به امار رو در کدوم بخش بذارم بهتره؟
    اگر لطف کنید و راهنمایی داشته باشید ممنون میشم :-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۴۶

    سوال اول :
    این نیاز به دستکاری کلا پوسته داره

    سوال دوم :
    قبلا در فروم مطرح شده . جستجو کنید ;-)

    سوال سوم:
    یعنی شما می خواهید فقط بعضی قسمت های بعضی مطالبتون رو محدود کنید ؟

    سوال چهارم:
    بستگی به خودتون داره. می تونید از آمار گیرهای معمولی و آزاد مثل گوگل آنالیزتیک و یا پرشین استت و ... استفاده کنید.
    افزونه هایی هم برای وردپرس هست. آدرس رو مشاهده کنید :
    http://wordpress.org/extend/plugins/tags/statistics

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۲۹

    لطف کردید.
    ۱. دستکاری کل تم منظورتون اینه که نیاز هست چند فایل دستکاری بشه؟ (امکانش هست بگین کدوم فایلها شاید بتونم انجام بدم یا اینکه اگر کسی هست این کارو انجام بده ممنون میشم در این زمینه هم راهنمایی کنید)

    2. نوید جان یه راهنمایی میکنی به چه عنوانی سرچ کنم چون هر چیزی پیدا کردم جز همین مورد :-)

    3. بله. در واقع میخوام مثلا وقتی more view رو محدود به اعضا کردم چک باکسی چیزی باشه که بتونم مثلا یک پست از چندین پست رو باز نگه دارم برای مهمان. (اما به صورت پیشفرض more view بسته باشه مگر اینکه من موقع ارسال پست اون تیک رو بزنم!)

    4. در مورد WordPress.com Stats نگفتین! سوالم این بود که این آماری که Stats پیشفرض وردپرس نشون میده هر کاربر به صورت جداگانه هست یا بر اساس بازدید صفحه. (وبلاگی با بازدید 600 تایی که نمایش میده به همون میزان یوزر وارد سایت شدن یا خیر؟ چون مشخص نکرده بر چه اساسی کنتور میندازه 8-| چون امار نسبتا بالا هست برای همن نمیدونم این تعداد بازدید کاربر خالص هست یا چون تعداد صفحه زیاد رو بازدید میکنن اینطور بالا نشون میده)

    5. کد مربوط به گوگل انالیز رو باید در کدوم یک از فایلها و کدوم بخش وردپرس قرار بدم؟

    ۶. تمی هست که شبیه همین کوبریک باشه ولی 2 ستونه چپ و راست که ساده هم باشه!؟ تو سایت وردپرس خیلی گشتم ولی تم مورد نظر رو پیدا نکردم. (رنگ روشن با 2 ستون سمت چپ و راست)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۷:۲۱

    ۱. دستکاری کل تم منظورتون اینه که نیاز هست چند فایل دستکاری بشه؟ (امکانش هست بگین کدوم فایلها شاید بتونم انجام بدم یا اینکه اگر کسی هست این کارو انجام بده ممنون میشم در این زمینه هم راهنمایی کنید)

    دستکاری کلا پوسته . از استایل گرفته تا نحوه قرار گیری . این کار برای پوسته های مختلف فرق می کنه بنابراین نمی شه یه راهنمای مشخص داد. مثلا در استایل باید عرض بلاگتون رو زیاد کنید و قسمتیش رو به ستون کناری دوم بدید یا اینکه از عرض قسمت مطالب کم و به ستونتون بدید و ...

    نوید جان یه راهنمایی میکنی به چه عنوانی سرچ کنم چون هر چیزی پیدا کردم جز همین مورد

    http://forum.wp-persian.com/topic/679?replies=10#post-6074

    3. بله. در واقع میخوام مثلا وقتی more view رو محدود به اعضا کردم چک باکسی چیزی باشه که بتونم مثلا یک پست از چندین پست رو باز نگه دارم برای مهمان. (اما به صورت پیشفرض more view بسته باشه مگر اینکه من موقع ارسال پست اون تیک رو بزنم!)

    فکر کنم این کار نیازمند کدنویسی هست.

    4. در مورد WordPress.com Stats نگفتین! سوالم این بود که این آماری که Stats پیشفرض وردپرس نشون میده هر کاربر به صورت جداگانه هست یا بر اساس بازدید صفحه. (وبلاگی با بازدید 600 تایی که نمایش میده به همون میزان یوزر وارد سایت شدن یا خیر؟ چون مشخص نکرده بر چه اساسی کنتور میندازه 8-| چون امار نسبتا بالا هست برای همن نمیدونم این تعداد بازدید کاربر خالص هست یا چون تعداد صفحه زیاد رو بازدید میکنن اینطور بالا نشون میده)

    باید میزان نمایش صفحات رو نشون بده.

    5. کد مربوط به گوگل انالیز رو باید در کدوم یک از فایلها و کدوم بخش وردپرس قرار بدم؟

    خود گوگل در سایتش راهنمایی کرده. وردپرس هم با بقیه فرقی نداره ;-) بعد یا قبل از تگ body قرار بدید ;-)

    ۶. تمی هست که شبیه همین کوبریک باشه ولی 2 ستونه چپ و راست که ساده هم باشه!؟ تو سایت وردپرس خیلی گشتم ولی تم مورد نظر رو پیدا نکردم. (رنگ روشن با 2 ستون سمت چپ و راست)

    اینارو چک کردین :
    themes.wordpress.net
    http://www.wpthemesfree.com

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۹:۴۹

    با تشکر فراوان. چک میکنم ببینم چطور میشه فقط یک موردی:
    من این تک Body رو پیدا نمیکنم! داخل کدوم فایل تم هست؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۹:۵۸

    در بیشتر پوسته ها در فایل header.php باز می شه و در فایل footer.php بسته می شه

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۰:۰۳

    - ممنون.
    - اون تاپیک لینکهای مرتبط هم خیلی خوب بود. دنبالش بودم.

    - با کدوم پلاگین میشه وقتی کاربری (حتی مهمان) وقتی کامنت میذاره بتونه تیک یا گزینه ای رو فعال کنه که و از اومدن کامنت بعدی به اون پست مطلع بشه! ضمنا این مورد ممکنه یه مشکلی برای کاربر ایجاد کنه و اونم اینکه بخواد گزینه رو غیر فعال هم بکنه و این امکان به راحتی براش باشه که دردسر نشه براش از اینکه مدام براش ایمیل زده بشه.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۶:۳۲

    - با کدوم پلاگین میشه وقتی کاربری (حتی مهمان) وقتی کامنت میذاره بتونه تیک یا گزینه ای رو فعال کنه که و از اومدن کامنت بعدی به اون پست مطلع بشه! ضمنا این مورد ممکنه یه مشکلی برای کاربر ایجاد کنه و اونم اینکه بخواد گزینه رو غیر فعال هم بکنه و این امکان به راحتی براش باشه که دردسر نشه براش از اینکه مدام براش ایمیل زده بشه.

    این افزونه هست :
    http://wordpress.org/extend/plugins/subscribe-to-comments/
    مشکلی از این بابت نیست. هر کاربر می تونه در آینده این قسمت رو برای خودش غیرفعال کنه ( حتی کاربران مهمان )

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۳:۲۵

    ممنونم :-)
    * موردی رو هم در رابطه با راحتی کار با این سیستم میخواستم بگم: اونم اینکه برای کسی مثل من که در مورد cms و این سبک برنامه های تحت وب چیزی نمیدونست شروع کار و تغییرات نرمال توش خیلی خوب و خوش دست بود و هست (مگر کارهای خاص) در صورتی که فکر نمیکردم به این سرعت بتونم روش کار کنم. فقط یکی از چیزهایی که یکم روش گیر داشتم ساخت تامب نیل روی وبلاگ خودم بود چون هر کاری میکردم اون چیزی که میخواستم در نیومد. البته الان هم بد نشده ولی باز یک موردی داره که نتونستم برطرفش کنم و یکیش اینکه انتهای هر عکس ادرس رو درج میکنم ولی وقتی کل عکس به صورت thumbnail ساخته میشه ادرس عکس رو یکم ناخوانا میکنه که مجبور میشم دستی درستش کنم و دوباره اون رو آپلود کنم و این کارو مشکل میکنه. یه سری plugin هم برای این مورد thumbnail اش نصب کردم ولی دلخواهم نشد.

    1. میخواستم نظر خودت رو در مورد سیستم ایندکس شدن تو سرچر ها رو هم بدونم. به نظرم wp خیلی عالی ایندکس میشه در صورتی که در موردش خونده بودم چون صفحات داینامیک هست و خوب اصولا ایندکسینگ صفحات داینامیک به خوبی استاتیک نیست. اما با این حال خیلی خوشم اومد که خیلی راحت میتونی روی تگ کار کنی و هم اینکه خیلی خوب ایندکس میشه و حتی تعجب برانگیزه!!

    2. غیر از این وبلاگم سایت دیگه هم هست که امکان ثبت نام در اون هست. بعد از ثبت در بخش subscriber میره و فقط درسترسی read داره. حالا میخوام کاری کنم که کاربر بعد از ثبت نام همون subscribe ثبت بشه ولی یک ایمیل هم به صورت اتومات براش بره که در صورتی که میخواین پست ارسال کنید مثلا یک ایمیل به این ایمیل ... بزنید.
    برای این مورد پیشنهادی داری شما ؟

    3. میخوام بالای سایت زیر Head مثلا , یک فضایی رو اضافه کنم برای اخبار ... یک فاصله کوچیک مد نظرم هست نه زیاد. برای اینکه در واقع یک جور اطلاع رسانی بالای سایت داشته باشم چون همچین موردی رو نمیشه هیچ جا اضافه کرد و یا پستی ارسال کرد. (در حال حاظر از تم پیشفرض برای اون سایت استفاده میکنم)

    4. فکر نمیکنی اگر من کلی امکانات به تم پیشفرض اضافه کنم (مثل آمارسایت, بازدیدهای مربوط به پست و تم و غیره) بعد اینهارو کلا بخوام به یه تم جدید منتقل کنم به نظرت خیلی سخت نمیشه؟ راهی برای این هم هست که بشه کارو ساده کرد برای انتقال تم به تم دیگه!؟
    بازم شرمنده سوالام زیاد شد. امیدوارم سوال ها و مخصوصا جواب ها به درد دوستان تازه کار مثل من بخوره که بتونن راحتتر و بهتر با wp کار کنن :-)

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۱:۰۱

    ۵. راستی من خروجی خود صفحاتم با permalink تنظیم هست و خرجیها html هست. تگ ها و کتگوری ها هم ظاهرا میتونن با این حالت باشن. اونهارو چطور میتونم به این شکل کنم؟ و فکر کنم اگر اونها رو هم تبدیل کنم مشکلی پیش نیاد و لینکهای جدید و قدیم راحت به هم لینک بشن!

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۲۲:۱۹

    در مورد thumbnail درسته . کیفیتش میاد پایین و کلا ضعیفه توی این قسمت ولی ظاهرا این مشکل توی نسخه جدید که تا چند روز دیگه میاد بهبود هایی داشته ...

    1. میخواستم نظر خودت رو در مورد سیستم ایندکس شدن تو سرچر ها رو هم بدونم. به نظرم wp خیلی عالی ایندکس میشه در صورتی که در موردش خونده بودم چون صفحات داینامیک هست و خوب اصولا ایندکسینگ صفحات داینامیک به خوبی استاتیک نیست. اما با این حال خیلی خوشم اومد که خیلی راحت میتونی روی تگ کار کنی و هم اینکه خیلی خوب ایندکس میشه و حتی تعجب برانگیزه!!

    اون بحث دینامیک و استاتیک مال چند سال قبله الان با این پیشرفتی که سایت هایی مثل گوگل دارند این حرف معنی نمی ده.
    ولی در کل وردپرس در زمینه هماهنگی با موتورهای جستجو خیلی قویه. خیلی از کارها توسط خود سیستم انجام می شه که موتورهای جستجو بهتر ایدکسش کنن. البته یکسری هم افزونه بسیار عالی در این زمینه داره ...

    2. غیر از این وبلاگم سایت دیگه هم هست که امکان ثبت نام در اون هست. بعد از ثبت در بخش subscriber میره و فقط درسترسی read داره. حالا میخوام کاری کنم که کاربر بعد از ثبت نام همون subscribe ثبت بشه ولی یک ایمیل هم به صورت اتومات براش بره که در صورتی که میخواین پست ارسال کنید مثلا یک ایمیل به این ایمیل ... بزنید.
    برای این مورد پیشنهادی داری شما ؟

    شما در قسمت تنظیمات خود وردپرس قادر هستید مشخص کنید بعد از ثبت نام کاربر چه نوع دسترسی داشته باشه ;-)

    3. میخوام بالای سایت زیر Head مثلا , یک فضایی رو اضافه کنم برای اخبار ... یک فاصله کوچیک مد نظرم هست نه زیاد. برای اینکه در واقع یک جور اطلاع رسانی بالای سایت داشته باشم چون همچین موردی رو نمیشه هیچ جا اضافه کرد و یا پستی ارسال کرد. (در حال حاظر از تم پیشفرض برای اون سایت استفاده میکنم)

    برای این کار باید تغییراتی در پوسته بدید. من فعلا وقتش رو ندارم تا کدهاش رو آماده کنم

    4. فکر نمیکنی اگر من کلی امکانات به تم پیشفرض اضافه کنم (مثل آمارسایت, بازدیدهای مربوط به پست و تم و غیره) بعد اینهارو کلا بخوام به یه تم جدید منتقل کنم به نظرت خیلی سخت نمیشه؟ راهی برای این هم هست که بشه کارو ساده کرد برای انتقال تم به تم دیگه!؟

    بهترین روش اینه که شما یادتون باشه چه تغییراتی انجام دادید. شاید یه راه خوب گذاشتن کامنت در کد ها باشه ;-)

    ۵. راستی من خروجی خود صفحاتم با permalink تنظیم هست و خرجیها html هست. تگ ها و کتگوری ها هم ظاهرا میتونن با این حالت باشن. اونهارو چطور میتونم به این شکل کنم؟ و فکر کنم اگر اونها رو هم تبدیل کنم مشکلی پیش نیاد و لینکهای جدید و قدیم راحت به هم لینک بشن!

    بعید می دونم به سادگی قابل تغییر باشه ;-)

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۵

    جدیدا موردی برام پیش اومده نمیدونم از چی میتونه باشه. لینک عکس: http://i30.tinypic.com/10qjqlh.jpg
    تو آرشیو بعد از اینکه برای ماه جدید ارسال داشتم (ماه اوریل) یک صفر هم به پایین آرشیوم اضافه شده که نمیدونم از کجا اومده.
    دلیلش چی میتونه باشه به نظرتون؟

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۹

    3. میخوام بالای سایت زیر Head مثلا , یک فضایی رو اضافه کنم برای اخبار ... یک فاصله کوچیک مد نظرم هست نه زیاد. برای اینکه در واقع یک جور اطلاع رسانی بالای سایت داشته باشم چون همچین موردی رو نمیشه هیچ جا اضافه کرد و یا پستی ارسال کرد. (در حال حاظر از تم پیشفرض برای اون سایت استفاده میکنم)

    گمونم بتونم کمکتون کنم توی این زمینه. البته امیدوارم با html/css مشکل نداشته باشید. چون در اون صورت باید بدید کسی که واردتره براتون انجامش بده.

    برای این کار باید یه شاخه درست کنید با اسلاگ مثلا news و پست‌هایی که می‌خواید به عنوان اخبار توی اون بخش بالای صفحه‌تون نمایش داده بشه رو با این شاخه بفرستید. بنابراین برای انجام کارتون کافیه n تا پست آخری که در شاخه‌ی news فرستاده شده رو به هر شیوه‌ای که دوست دارید (چه خود محتوای پست‌ها٬ چه لینک و نام پست‌ها٬ و چه هر شیوه‌ی دیگه‌ای) نمایش بدید. برای گرفتن n تا پست آخر می‌تونید این کارو بکنید:

    <?php
    $m_term = get_term_by('slug', 'news', 'category');
    $n = 2;
    $myposts = get_posts("numberposts={$n}&category={$m_term->term_id}&orderby=post_date&order=DESC");
    ?>

    حالا کافیه ادامه‌ش بنویسید:

    <ul>
    <?php
    foreach ($myposts as $mypost) {
    ?>
    	<li><?php echo $mypost->post_content; ?></li>
    <?php } ?>
    </ul>

    اگه اسلاگ شاخه‌تون رو چیز دیگه‌ای جز news گذاشتید٬ کافیه توی این کد newsها رو به اسلاگ دلخواه خودتون انتخاب کنید. n هم تعداد پست‌هاییه که می‌خواید بالا نشون بدید. قابل تغییره.

    برای دیدن پارامترای دیگه‌ی تابع get_posts می‌تونید به این صفحه برید. مثال‌هاشم به نسبت جالب توجهن.

    توضیح: من این کد رو رو هوا نوشتم٬ اگه جاییش ایراد داره بگید.

    پی‌نوشت: راستی من تاریخ پست‌ها رو چک نکردم٬ اگه مشکل شما حل شده٬ خوب شاید به درد بقیه خورد! :دی

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۳

    - چطور میشه در حالتی که من دسترسی رو برای more view محدود کردم به اعضا اون رو فقط برای بعضی پستها باز بذارم؟ (در واقع نیاز نباشه مثلا برای پستهای بخصوص more view نیاز به subscrube نداشته باشه)

    یک راهی پیشنهاد میکنم که کد نویسیش هم سخت نیست دو تا if و دو تا از دستورات خود وردپرس خوراکشه .
    ببین شما یکی دسته بندی دیگر ایجاد میکنی به اسم اعضا ، وقتی خواستی مطلبی بفرستی که فقط اعضا ببینن اونو تیک میزنی .
    و اما در بخش نمایش :
    اول چک میکنی که اون مطلب در آن دسته بندی اعضا هست یا نه ! اگر بود چک میکنی اون فرد عضو سایت هست یا نه ! اگر آره نشون بده اگر نه بنویسه برو عضو شو یا چیز دیگه ...
    موفق باشید

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۷

    piklog گفت:
    جدیدا موردی برام پیش اومده نمیدونم از چی میتونه باشه. لینک عکس: http://i30.tinypic.com/10qjqlh.jpg
    تو آرشیو بعد از اینکه برای ماه جدید ارسال داشتم (ماه اوریل) یک صفر هم به پایین آرشیوم اضافه شده که نمیدونم از کجا اومده.
    دلیلش چی میتونه باشه به نظرتون؟

    عجیبه. از ابزارک‌ها استفاده می‌کنید؟! اگه از ابزارک‌ها استفاده می‌کنید که خیلی عجیبه اشکال از کد وردپرس باشه.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۹

    جدیدا موردی برام پیش اومده نمیدونم از چی میتونه باشه. لینک عکس: http://i30.tinypic.com/10qjqlh.jpg
    تو آرشیو بعد از اینکه برای ماه جدید ارسال داشتم (ماه اوریل) یک صفر هم به پایین آرشیوم اضافه شده که نمیدونم از کجا اومده.
    دلیلش چی میتونه باشه به نظرتون؟

    من تاحالا همچین چیزی ندیده بودم. برید به اون ماه ۰ ببینید چه مطالبی توش هست. بعد برید تاریخ اون مطالب رو چک کنید

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۴

    ممنون از همه دوستان. راستش من دستکاری کد ها و این قبیل چیزهای رو زیاد وارد نیستم مخصوصا cms ها که ممکنه یه جاشو دست بزنم یه جا دیگش بزنه بالا و خراب کاری شه. کسی هم ندارم بیاد درست کنه برام .. سایت هم همچین شلوغه واسه همین نمیتونم ریسک کنم.

    منظورتون از ابزارک چیه؟ من فارسی سلیس زیاد بلد نیستم :-?

    تو یه پست دیگه از همین انجمن در مورد یک ایراد سوال کرده بودم که نوید جان جواب دادن. (من به 2.5 مهاجرت کرده بودم و دیتابیس هم آپگرید شده بود / چون با 2.5 مشکل داشتم واز سیستم بک آپ نداشتم دیتابیس رو به روز قبل برگردوندیم و باقی قضایا و سایت بالا اومد/ بعد از اون جریان من چند پست ارسال کردم ) بعد از اون جریان بود که اون 0 کی میبینید زیر آرشیو اضافه شد.
    ...
    نوید جان من الان ارشیو رو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم؟ ارشیوش تو کدوم بخش هست؟ (ftp)

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۲:۵۳

    نوید جان نوید جان ببین http://www.wpthemesfree.com/ این سایته که معرفی کردید من دانلود رو زدم یه فایل Setup.exe داد بهم
    بعد اجرا نشد ارور داد.
    نکنه ویروس بوده؟
    مطمین هست این سایته؟
    ایناها http://hotstars2008-17.com/soft/zgallatukbo/502491442d0/Setup.exe رو اون سایته دانلود تم رو میزنیم ار فایل رو میده واسه دانلود.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۹

    piklog گفت:
    ممنون از همه دوستان. راستش من دستکاری کد ها و این قبیل چیزهای رو زیاد وارد نیستم مخصوصا cms ها که ممکنه یه جاشو دست بزنم یه جا دیگش بزنه بالا و خراب کاری شه. کسی هم ندارم بیاد درست کنه برام .. سایت هم همچین شلوغه واسه همین نمیتونم ریسک کنم.
    منظورتون از ابزارک چیه؟ من فارسی سلیس زیاد بلد نیستم :-?
    تو یه پست دیگه از همین انجمن در مورد یک ایراد سوال کرده بودم که نوید جان جواب دادن. (من به 2.5 مهاجرت کرده بودم و دیتابیس هم آپگرید شده بود / چون با 2.5 مشکل داشتم واز سیستم بک آپ نداشتم دیتابیس رو به روز قبل برگردوندیم و باقی قضایا و سایت بالا اومد/ بعد از اون جریان من چند پست ارسال کردم ) بعد از اون جریان بود که اون 0 کی میبینید زیر آرشیو اضافه شد.
    ...
    نوید جان من الان ارشیو رو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم؟ ارشیوش تو کدوم بخش هست؟ (ftp)

    شما اشتباه بزرگی کردید. هیچوقت نباید بعد از ارتقا فایل های جدید رو جایگزین کرد. چون دیتابیس تغییراتی کرده. حالا این که می بینید مشکل خاصی پیش نیمده و داره کار می کنه برای اینه که دیتابیس از ۲.۳ به ۲.۵ زیاد تغییر نکرده . ولی من اصلا توصیه نمی کنم که روی ۲.۳ دیگه بمونید .

    نوید جان نوید جان ببین http://www.wpthemesfree.com/ این سایته که معرفی کردید من دانلود رو زدم یه فایل Setup.exe داد بهم
    بعد اجرا نشد ارور داد.
    نکنه ویروس بوده؟
    مطمین هست این سایته؟
    ایناها http://hotstars2008-17.com/soft/zgallatukbo/502491442d0/Setup.exe رو اون سایته دانلود تم رو میزنیم ار فایل رو میده واسه دانلود.

    این سایت نباید فایل exe بده . حداقلش اینه که شما اولین کسی هستید که می گه این فایل رو می ده. به هر حال اگه داد دانلود نکنید که خطر داره و ما هیچ گونه تضمینی نمی دیم ! :-)

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۵ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۹

    شما اشتباه بزرگی کردید. هیچوقت نباید بعد از ارتقا فایل های جدید رو جایگزین کرد. چون دیتابیس تغییراتی کرده. حالا این که می بینید مشکل خاصی پیش نیمده و داره کار می کنه برای اینه که دیتابیس از ۲.۳ به ۲.۵ زیاد تغییر نکرده . ولی من اصلا توصیه نمی کنم که روی ۲.۳ دیگه بمونید .

    اشتباه که بوده اونم به دلیل ناواردی من بود. به نظرتون چه اشکالی ایجاد میکنه؟ البته الان سایت مشکلی نداره و فعاله.
    آخه میدونید ... روی 2.5 ادیتورش خیلی ناجوره به نظر من و اینکه نمیتونم اینطوری که الان روی 2.3.3 هست از اون استفاده کنم ,خیلی فرق کرده بود و برای من به هم ریخته بود به صورت پیش فرض هم ادیتورش وسط چینه و استایل هاشم تعطیل بود. فکر کنم برای اون چیزی که من میخواستم کلی باید دستکاری میکردمش که فکر نمیکنم بتونم به این سادگیها!!

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۷:۳۶

    شما اگه از اینترنت اکسپلورر ۷ یا فایرفاکس ۲ استفاده کنید هیچ مشکلی نباید باشه. کلا سطح کیفی ادیتور این نسخه به مراتب بالاتر از قبلیه ...

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۰

    - نوید جان برای این مورد آرشیوم که ۰ اومده داخل . میخواستم بدونم ادرس ارشیوی که اینها در اون قرار میگیره تو ftp چی هست که ببینم میتونم از اونجا دستکاری کنم یا نه.
    - در مورد تغییر 2.3.3 به 2.5 نگفتی که فکر میکنی از لحاظ امنیتی مشکلی ایجاد میشه یا نه. چون من از کسی پرسیدم گفت مشکلی به وجود نمیاد.
    - من هر چی گشتم نتونستم مطلبی در رابطه با اینکه بتونم ادرس تگها+ کتگوریها و همینطور صفحاتی که با pagebar هست لیست شده رو html. کنم پیدا نکردم. (همون permalink) چند جا دیدم خروجی هاشون همه html. بود ولی نتونستم به نتیجه ای برسم :?
    - چطور میتونم Page یی اضافه کنم که مستقیم به یک صفحه ی خاص بره؟ هر کاری کردم نشد. مثل: میخوام یک Page به منو ها اضافه کنم که به HomePage سایتم لینک بشه (به صورت پیشفرض وردپرس Home نداره)

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۸:۱۶

    همه اطلاعات وردپرس در دیتابیس ذخیره می شه. شما جایی رو در اف تی پی پیدا نمی کنید ...
    در مورد ۲.۳.۳ و ۲و۵ شاید مشکل امنیتی نباشه ولی خب مشکلات فنی زیادی خواهد بود ...
    کلا صفحه ها رو نمی شه فرمتش رو مثل لینک ها .html کرد. ولی می تونید در نامک یا نام لاتین تا اسلاگ یک صفحه مثلا وارد کنید about.html
    کجا می خواهید اون صفحه رو اضافه کنید ؟ اون در سایدبار یا header شماس ؟

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۶

    - خوب یعنی من چطور میتونم اون 0 که زیر آرشیو هست رو از بین ببرم؟ اطلاعاتم محدوده در این زمینه. باید با phpmyadmin کار کرد روش؟ فکر میکنی اگر ادیت بشه مشکلی برای آرشیو پیش نمیاد؟
    - نوید جان در مورد فرمت صفحات. اگر دقت کنی توی تنظیمات permalink میتونید فرمت category و tag هارو مشخص کنید. مشکل این هست که من نمیدونم باید چی قرار بدم. مثل همون فرمت صفحات قطعا قابل تغییر باید باشه.

    /%postname%-%post_id%.html

    ..
    - صفحه رو میخوام در سایدبار بذارم.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۳

    بازم می گم. شما دست نزنید مطمئن تره. باید به نسخه ۲.۵ برید. و یا فعلا با همین بسازید ...

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۲

    - اوکی. فقط ممکنه یک بک آب بگیرم بعد یکم ور برم باحاش ببینم نتیجه ای داره یا نه که اگر مشکلی پیش اومد از بک آب استفاده کنم.
    - در مورد بک آپ گیری از وردپرس به نظرت از کدوم یک از پلاگین ها استفاده کنم بهتر و مناسب تر هست؟ اتومات انجام میده یا باید کار خواصی هم انجام بدم روش؟ فایلهای پشتیبان رو کجای ذخیره میکنه؟
    - در مورد صفحه Homepage کنار Sidebar یادتون رفت بگین ;-]

    با تشکر.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۵

    برای بک آپ گیری خروجی خود وردپرس خوبه.
    همچنین خروجی گرفتن از phpmyadmin هم مناسبه . و افزونه های زیر که کار رو خیلی آسونتر می کنن:
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-db-backup/#post-472
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-dbmanager/#post-340

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۳:۵۱

    مرسی. dbmanager رو نصب کردم.
    - در مورد Homepage داخل sidebar چطور؟
    برای آرشیو 0 هم گشتم توی phpmyadmin ولی چیزی نتونستم پیدا کنم.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۸:۴۷

    در مورد اضافه کردن لینک اگه از ابزارک ها استفاده می کنید باید یا با استفاده از ابزارک متن کد html لینک هارو بزارید یا اینکه با استفاده از افزونه زیر :
    http://wordpress.org/extend/plugins/exec-php/#post-2454
    کد پی اچ پی مورد نظر رو در داخل ابزارک متن بنویسید و قبلش هم یه لینک به صفحه اصلی دستی اضافه کنید

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۷

    من چند وقته یه مشکلی دارم چیزی هم براش پیدا نکردم که رفعش کنه.
    - بعضی از آدرس های سایت رو که تو پستم ارسال میکنم طولانیه و واسه همین حالت wrap نداره که به سطر بعدی بره و ادرس رو کامل میاره.
    اگر جوری باشه که مثل انجمن ها یک بخشی از ادرس رو نمایش و بقیه رو کم کنه خیلی کمک میکنه.

    یک مورد دیگه هم هست اونم اینکه توی فتوبلاگم http://blog.piklog.com این قالبی که براش گذاشتم بخش سایدبار نداره که مثل قالب پیشفرض وردپرس بشه هر چیزی میخوای رو داخلش اضافه یا حذف کنی برای همین مجبورم دستی ادیت کنم. حالا میخوام داخل خود صفحه و ساید بار تبلیغ گوگل اضافه کنم. چطور میشه این کارو بدون دردسر انجام داد چون من تو کد نویسی و دستکاری وارد نیستم.
    - مورد دیگه هم رنک یا امتیاز هایی هست که تو فتوبلاگم قرار دادم. وقتی موس روی رنک میره چرا باید رنک حرکت کنه؟ مشکل از چی میتونه باشه؟
    - در مورد اختلافی که بین آمار گیرهای خود وردپرس وجود داره نظرتون چیه؟ من 3 تا دارم الان 2 تاش داخل خود وردپرسم هست و یکی هم گوگل آنالیزه. با هم اخلاف دارن نمیدونم به کدوم میشه اطمینان کرد
    - پلاگین super catch , و کلا پلاگین هایی که با catch مرتبط میشه رو توصیه میکنید برای نصب؟ با نصب اینها مشکلی از لحاظ seo و ایندکس شدن تو سرچ انجین ها پیش نمیاد؟
    خواستم نصب کنم اررور میداد نمیدونم اشکال از چیه. گیج شدم

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۷

    دوست عزیز سوال هایتان را در موضوعات جدید مطرح کنید ;-)

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۳

    نوید جان من الان میخواستم دسترسی هام رو تغییر بدم برای کاربران مهمان ولی نشد. چطور میشه این کار رو انجام داد.
    roll manager هم ریختم ولی تاثیری در دیدن کاربرهای مهمان نداره و کلا دسترسی باز هست!
    یعنی میخوام چیزی نصب بشه که کاربر های مهمان نتونن بخش more رو ببینند.
    roll manager اینجوری که من تست کردم نمیتونه تاثیری در دیدن کابران مهمان داشته باشه و فقط روی اعضا و ادمین ها کار میکنه.
    مرسی.

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۳

    نوید جان من پلاگین های private wp و registered-only رو چک کردم , جفتشون کل سایت رو میبندند در صورتی که نیاز دارم فقط بخش more نیاز به لاگین داشته باشه.
    منتظرم مرسی.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۷

    جستجو کنید. قبلا مطرح شده :-)

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۰

    نوید جان من : http://forum.wp-persian.com/topic/679 این تاپیک رو مرور کردم ظاهرا راه و پلاگین قطعی برای این کار هنوز ساخته نشده. این که خیلی ناجوره!! :-(
    اگر کل سایت رو بخوام ببندم و محدود کنم به بازدید یوزر ها عملا ایندکس شدن تو سرچ و یک سری مسائل دیگه رو باید قیدش رو بزنم و خیلی مشکل برام ایجاد میکنه.
    مطمئنید راهی نیست؟ یا کسی باشه برام این مورد رو بنویسه نمیدونم!? فکر نمیکردم چیزی براش پیدا نکنم.

درباره‌ی این موضوع