3. میخوام بالای سایت زیر Head مثلا , یک فضایی رو اضافه کنم برای اخبار ... یک فاصله کوچیک مد نظرم هست نه زیاد. برای اینکه در واقع یک جور اطلاع رسانی بالای سایت داشته باشم چون همچین موردی رو نمیشه هیچ جا اضافه کرد و یا پستی ارسال کرد. (در حال حاظر از تم پیشفرض برای اون سایت استفاده میکنم)
گمونم بتونم کمکتون کنم توی این زمینه. البته امیدوارم با html/css مشکل نداشته باشید. چون در اون صورت باید بدید کسی که واردتره براتون انجامش بده.
برای این کار باید یه شاخه درست کنید با اسلاگ مثلا news و پستهایی که میخواید به عنوان اخبار توی اون بخش بالای صفحهتون نمایش داده بشه رو با این شاخه بفرستید. بنابراین برای انجام کارتون کافیه n تا پست آخری که در شاخهی news فرستاده شده رو به هر شیوهای که دوست دارید (چه خود محتوای پستها٬ چه لینک و نام پستها٬ و چه هر شیوهی دیگهای) نمایش بدید. برای گرفتن n تا پست آخر میتونید این کارو بکنید:
<?php
$m_term = get_term_by('slug', 'news', 'category');
$n = 2;
$myposts = get_posts("numberposts={$n}&category={$m_term->term_id}&orderby=post_date&order=DESC");
?>
حالا کافیه ادامهش بنویسید:
<ul>
<?php
foreach ($myposts as $mypost) {
?>
<li><?php echo $mypost->post_content; ?></li>
<?php } ?>
</ul>
اگه اسلاگ شاخهتون رو چیز دیگهای جز news گذاشتید٬ کافیه توی این کد newsها رو به اسلاگ دلخواه خودتون انتخاب کنید. n هم تعداد پستهاییه که میخواید بالا نشون بدید. قابل تغییره.
برای دیدن پارامترای دیگهی تابع get_posts میتونید به این صفحه برید. مثالهاشم به نسبت جالب توجهن.
توضیح: من این کد رو رو هوا نوشتم٬ اگه جاییش ایراد داره بگید.
پینوشت: راستی من تاریخ پستها رو چک نکردم٬ اگه مشکل شما حل شده٬ خوب شاید به درد بقیه خورد! :دی