انجمن


کم کردن کاراکتر لینکها داخل کادرها  (۱۱ نوشته)

  • python

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۳

    با سلام
    میخواستم ببینم چطوری میشه لینکها رو کوتاه کرد؟یعنی کارکتراشو کم کرد و فقط وقتی ماوس رو روش میذاریم متن کامل لینک رو نشون بده تا قالب به هم نریزه مثلا این لینک:
    داستانی تاثیر گذار برای همسرانی که عشق دیگری پیدا کرده اند!

    اینطوری نمایش داده بشه:
    داستانی تاثیر گذار برای همسرانی که...
    میدونم باید از فایل style.css موجود در قالبم ویرایش کنم اما نمیدونم از کجاش
    ممنون میشم اگه یه کمکی بهم بکنید

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۲

    دوست عزیز باید خود لینک را تغییر دهید . مثلا :
    ینادی
    کد :
    <a href="http://yonadi.com" title="ینادی وب سایتی متفاوت برای تمام سلیقه ها">ینادی</a>
    که در بخش
    title="matne shomaaaaaaaaaaa"
    هر چی بنویسید موقع بردن موس نشون داده میشه .
    البته برای ورد پرس باید در دیگر فایل های آن بخش های مورد نظر را تغییر دهید و اینکه چطور اتوماتیک وردپرس متن را کوتاه و تایتل را کامل بگذارد باید دوستان جواب بدهند چون من تا حالا ندیدم .
    در ضمن برای زیبا تر کردن کادری که هنگام رفتن موس روی متن نشان داده میشود میتوانید از پلاگین زیر استفاده کنید
    http://wordpress.org/extend/plugins/auto-tooltip/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • python

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۰

    ممنون دوست عزیز
    من از اون افزونه ایی که گفتین استفاده کردم
    اما وقتی اون افزونه فعال میشه قسمت اسلاید شو نشون داده نمیشه
    واسه همین فعالش نکردم
    اما من فک کنم اتوماتیک هم بشه

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۵

    من از اون افزونه ایی که گفتین استفاده کردم
    اما وقتی اون افزونه فعال میشه قسمت اسلاید شو نشون داده نمیشه

    چه جوری ؟ سایت خودم همون روش نصبه کار هم میکنه . شما فعالش کن و بگو تا من ببینم . این
    http://forum.wp-persian.com/topic/10466
    تایپیک پشتیبانی اون افزونه هست .

    اما من فک کنم اتوماتیک هم بشه

    نمیدونم .

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۱

    سلام
    از substr استفاده کنید. تست کنید:

    <a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title() ?>">
    <?php if (strlen($post->post_title) > 40) {echo substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 40) . '...'; } else {the_title();} ?>
    </a>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - python
  • python

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۶

  • python

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۲

    از substr استفاده کنید. تست کنید:

    آقا این کد درست کار میکنه یعنی اونی بود که من میخوام اما یه مشکلی داره اونم اینکه به آخر لینک ها یه علامت اضافه میکنه که در فایرفاکس � نشون میده و در اکسپلور به صورت مربع
    چیکار کنم تا درست بشه؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۷

    درسته مشکل تابع با زبان فارسی هست.
    یک افزونه هست بنام limit-content که یک تابع داره برای اینکار که با فارسی هم مشکل نداره.
    اگه کمی php بدونید براحتی هم قابل ادیت هست و میتونید استفاده کنید
    مثلا من برای خروجی دهنده rss مطالبم ادیتش کردم:

    function the_content_rss_limit($max_char, $more_link_text = '', $stripteaser = 0, $more_file = '') {
        $content = get_the_content($more_link_text, $stripteaser, $more_file);
        $content = apply_filters('the_content_rss', $content);
        $content = str_replace(']]>', ']]>', $content);
        $content = strip_tags($content);
    
       if (strlen($_GET['p']) > 0) {
          echo "";
          echo $content;
          echo "";
       }
       else if ((strlen($content)>$max_char) && ($espacio = strpos($content, " ", $max_char ))) {
            $content = substr($content, 0, $espacio);
            $content = $content;
            echo "";
            echo $content;
            echo "...";
            echo "";
       }
       else {
          echo "";
          echo $content;
          echo "";
       }
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - python
  • python

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۸

    درسته مشکل تابع با زبان فارسی هست.
    یک افزونه هست بنام limit-content که یک تابع داره برای اینکار که با فارسی هم مشکل نداره.
    اگه کمی php بدونید براحتی هم قابل ادیت هست و میتونید استفاده کنید
    مثلا من برای خروجی دهنده rss مطالبم ادیتش کردم:

    آقا من اون افزونه ایی رو که گفتید پیدا نکردم
    اگه ممکنه لینکشو بذارید
    من زیاد با php آشنایی ندارم اگه میشه لطف کن یه مثالم واسه کوتاه کردن لینکها که خوسته بودم بزن
    یعنی واسه این کد:

    <a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title() ?>">
    <?php if (strlen($post->post_title) > 40) {echo substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 40) . '...'; } else {the_title();} ?>
    </a>

    تا با فارسی مشکل پیدا نکنه
    ممنون

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۰:۰۴

    دوست من ، کد افزونه رو توی پست قبلی کامل گذاشتم.
    به نحوه استفاده از substr دقت کن.
    یک مقدار خودت تست کن ، چیزی که آدم خودش یاد بگیره همیشه یادش میمونه ;)

  • python

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۶
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۵

    مرسی حتما دقت میکنم.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.