انجمن


مشکل با افزونه theme my login  (۲۰ نوشته)

  • maryam979

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۶

    سلام

    من می خوام یکی از template های این افزونه رو تغییر بدم درواقع می خوام پروفایل رو ویرییش کنم.
    تو گوگل سرچ کردم طبق پستی ی که تو یه انجمن گفته شده بود هم پیش رفتم ولی وردپرس template ویرایش شده رو لود نمیکنه درواقع ساید بار ها رو هم نشون نمیده.

    کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟

  • RaminMT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۳

    دوست عزیز من متوجه مشکلت نشدم واضح بگو
    منم یه مشکلی داشتم و اون این بود که واسه فرم ثبت نام 4 فیلد برای پسورد میزاشت که کد دوتاشو حذف کردم درست شد اما هنوز 2 مشکل دیگه داره
    1.قدرت سنجش کار نمیکنه
    2.Remember Password کار نمیکنه

  • maryam979

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۲

    من میخوام چند تا فیلد از صفحه پروفایل حذف بشه(همون کاری که شما با فرم ثبت نام انجام دادی) فایل رو ویرایش میکنم بعد تو یه فایل جدید به نام pro-form.php در پوشه پوسته ذخیره میکنم و بعد shortcode مربوط به اون یعنی این کد
    ["theme my login profile-template="pro-form.php] رو تو برگه لاگین میذارم . ولی وقتی یک کاربر لاگین میکنه و میخواد پروفایل رو ببینه (action=profile انجام بشه) ، هیچی نشون داده نمیشه به جز عنوان اون و درضمن ساید بارها هم به میریزه!!

    کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    RaminMT
  • RaminMT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷

    ممتاسفانه من بازم متوجه نشدم ولی اگه میخوایید مثل من چند تا فیلد پاک کنید کاره خیلی سختیه

  • maryam979

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۸

    من از فرم پروفایل 2 تا فیلد (nickname و public name) رو حذف کردم درست کار کرد یعنی تو فرم اینا رو نشون نمیده. ولی وقتی میخوام چند فیلد از جدول contact Info از همین فرم پروفایل رو پاک می کنم باز همون فیلد ها رو میاره با اینکه کد مربوط به این قسمت رو پاک کردم. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • RaminMT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۵

    سلام از کجا مطمئنید که کد ماله همون قسمته؟

  • maryam979

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۲

    کد اصلی اینه:

    <h3><?php _e( 'Contact Info', 'theme-my-login' ) ?></h3>
    
    		<table class="form-table">
    		<tr>
    			<th><label for="email"><?php _e( 'E-mail', 'theme-my-login' ); ?> <span class="description"><?php _e( '(required)', 'theme-my-login' ); ?></span></label></th>
    			<td><input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo esc_attr( $profileuser->user_email ) ?>" class="regular-text" /></td>
    		</tr>
    
    		<tr>
    			<th><label for="url"><?php _e( 'Website', 'theme-my-login' ) ?></label></th>
    			<td><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr( $profileuser->user_url ) ?>" class="regular-text code" /></td>
    		</tr>
    
    		<?php if ( function_exists( '_wp_get_user_contactmethods' ) ) :
    			foreach ( _wp_get_user_contactmethods() as $name => $desc ) {
    		?>
    		<tr>
    			<th><label for="<?php echo $name; ?>"><?php echo apply_filters( 'user_'.$name.'_label', $desc ); ?></label></th>
    			<td><input type="text" name="<?php echo $name; ?>" id="<?php echo $name; ?>" value="<?php echo esc_attr( $profileuser->$name ) ?>" class="regular-text" /></td>
    		</tr>
    		<?php
    			}
    			endif;
    		?>
    		</table>

    و من می خواستم چند فیلد آخر رو حذف کنم که فایل جدید شد این:

    <h3><?php _e( 'Contact Info', 'theme-my-login' ) ?></h3>
    
    		<table class="form-table">
    
    		<tr>
    			<th><label for="url"><?php _e( 'Website', 'theme-my-login' ) ?></label></th>
    			<td><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr( $profileuser->user_url ) ?>" class="regular-text code" /></td>
    		</tr>
    		</table>

    فقط همین تغییر رو دادم. بقیه کد رو دست نزدم.

  • RaminMT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۵

    maryam979 گفت:
    کد اصلی اینه:

    <h3><?php _e( 'Contact Info', 'theme-my-login' ) ?></h3>
    
    		<table class="form-table">
    		<tr>
    			<th><label for="email"><?php _e( 'E-mail', 'theme-my-login' ); ?> <span class="description"><?php _e( '(required)', 'theme-my-login' ); ?></span></label></th>
    			<td><input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo esc_attr( $profileuser->user_email ) ?>" class="regular-text" /></td>
    		</tr>
    
    		<tr>
    			<th><label for="url"><?php _e( 'Website', 'theme-my-login' ) ?></label></th>
    			<td><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr( $profileuser->user_url ) ?>" class="regular-text code" /></td>
    		</tr>
    
    		<?php if ( function_exists( '_wp_get_user_contactmethods' ) ) :
    			foreach ( _wp_get_user_contactmethods() as $name => $desc ) {
    		?>
    		<tr>
    			<th><label for="<?php echo $name; ?>"><?php echo apply_filters( 'user_'.$name.'_label', $desc ); ?></label></th>
    			<td><input type="text" name="<?php echo $name; ?>" id="<?php echo $name; ?>" value="<?php echo esc_attr( $profileuser->$name ) ?>" class="regular-text" /></td>
    		</tr>
    		<?php
    			}
    			endif;
    		?>
    		</table>

    و من می خواستم چند فیلد آخر رو حذف کنم که فایل جدید شد این:

    <h3><?php _e( 'Contact Info', 'theme-my-login' ) ?></h3>
    
    		<table class="form-table">
    
    		<tr>
    			<th><label for="url"><?php _e( 'Website', 'theme-my-login' ) ?></label></th>
    			<td><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr( $profileuser->user_url ) ?>" class="regular-text code" /></td>
    		</tr>
    		</table>

    فقط همین تغییر رو دادم. بقیه کد رو دست نزدم.

    سلام لطفا منو تو مسنجرتون اد کنید اگر از نظر شما و قوانین سایت ایراد نداره من مشکلتونو آنلاین حل کنم باتشکر
    RaminMT

  • محمد احمدیان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۹

    2.Remember Password کار نمیکنه

    سلام،
    اما برای من کار می کند (امتحانش کردم). البته من قبلش آن را بروزرسانی کردم.

    سوال:
    چطور در بخش ابزارک افزونه فوق به جای تیتر "ورود"، "ورود کاربران" را جایگزین کنم؟
    سطح معلومات: ضعیف، کم
    با تشکر

  • RaminMT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۵

    h,gd

    mohammad177 گفت:

    سلام،
    اما برای من کار می کند (امتحانش کردم). البته من قبلش آن را بروزرسانی کردم.

    سوال:
    چطور در بخش ابزارک افزونه فوق به جای تیتر "ورود"، "ورود کاربران" را جایگزین کنم؟
    سطح معلومات: ضعیف، کم
    با تشکر

    اولی که برای ما هنگامی که داشبورد رو میزنیم ازمون پسورد میخواد والا تو خوده سایت کار میکنه
    دومی هم که باید وارد باشین و کدهای افزونه رو دستکاری کنید

  • محمد احمدیان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۷

    دومی هم که باید وارد باشین و کدهای افزونه رو دستکاری کنید

    لطفاْ راهنمایی بفرمایید. کدام کدها را باید دستکاری کنم و چه چیزی جایگزین کنم؟!

    - مشکل دیگری هم با این افزونه وجود دارد. اینکه چرا این افزونه به صورت کامل فارسی نشده است؟

  • RaminMT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۹

    والا اون حرف که شما میگی چرا کامل فارسی نشده من نمیدونم منم مثل شما یه کاربر ساده ام و تازه با وردپرس کار میکنم
    راجع به فایلها هم باید بگم که کاره مشکلیه من خودم میرم تو پوشه پلاگین و توی فایلهای اصلی خودش دستکاری میکنم اما شما باید تو پوشه خودش سراغ فایلهای زبانش برید

  • محمد احمدیان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۸

    قسمت "تنظیمات شخصی" که هنگام زدن پروفایل می آید چرا انگلیسی نشان می دهد؟ در قسمت مدیریت بلاگ که فارسی شده است!!

  • maryam979

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۸

    یه سوال از شما که این افزونه استفاده می کنید ، دارم و اون اینکه آیا ثبت نام از طریق ابزارک theme my login و ثبت نام ازطریق آدرس sitename.com/wp-login.php ( ثبت نام خود وردپرس ) یکسانه؟

    چون موقع ثبت نام از wp-login.php از من پسورد نمیخواد و بعد تکمیل فرم میگه فیلد پسورد خالیه!!!!
    ولی ثبت نام در فرم مربوط به theme my login درست انجام میشه.

  • محمد احمدیان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۰

    maryam979 گفت:
    یه سوال از شما که این افزونه استفاده می کنید ، دارم و اون اینکه آیا ثبت نام از طریق ابزارک theme my login و ثبت نام ازطریق آدرس sitename.com/wp-login.php ( ثبت نام خود وردپرس ) یکسانه؟

    چون موقع ثبت نام از wp-login.php از من پسورد نمیخواد و بعد تکمیل فرم میگه فیلد پسورد خالیه!!!!
    ولی ثبت نام در فرم مربوط به theme my login درست انجام میشه.

    در بخش: تنظیمات > theme my login > ماژول ها، گزینه Custom Passwords را فعال کردم و فیلد پسورد در هر دو قسمت می آید. هم ابزارک و هم خود صفحه ثبت نام سایت. (البته من فعلاً روی لوکال هاست کار می کنم).

  • محمد احمدیان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۲

    من در بخش لینک های کاربر، عنوان پروفایل و داشبورد را تغییر داده و به روز رسانی را زده و تغییرات را ذخیره کردم ولی اعمال نمی شود. چکار کنم اعمال شود؟! سوالات قبلی من هم بی پاسخ ماندند!.

  • maryam979

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۹

    منظوزر از به روز رسانی چیه؟
    دقیقاً بگو میخوای چی کار کنی چون من با این مشکل نداشتنم

  • maryam979

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۷

    در بخش: تنظیمات > theme my login > ماژول ها، گزینه Custom Passwords را فعال کردم و فیلد پسورد در هر دو قسمت می آید.

    خوب من هم این گزینه فعال کرده بودم ولی این مشکل رو دارم!

  • RaminMT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ تیر ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۹

    دوستان بنده باید یه نکته ای رو بهتون بگم و اون اینه که اگه مقدوره واستون طراحی هاتون رو هاست انجام بدین اونجا خیلی از این مشکلات کم میشه مطمئن باشین و موفق

  • محمد احمدیان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۹

    mohammad177 گفت:
    من در بخش لینک های کاربر، عنوان پروفایل و داشبورد را تغییر داده و به روز رسانی را زده و تغییرات را ذخیره کردم ولی اعمال نمی شود. چکار کنم اعمال شود؟!

    این یکی حل شد. تنظیمات برای هر طیف از کاربران (نویسنده، مدیر و ...) جداگانه بود که اصلاح کردم.

درباره‌ی این موضوع