انجمن


مشکل قدیمی آپلودِ حل نشده  (۱۴ نوشته)

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۴

    دوستان سلام

    بارها و بارها جستجو کردم و یا بی نتیجه بود و یا روبرو می شدم با تاپیک هایی که تو خیلیاشون ایراد گرفته شده بود که قبلن بحث شده و یا تاپیک هایی با جواب هایی نیم بند و نا تمام !

    اما مشکل :

    با وجود سطح دسترسی 777 برای پوشه ها و مسائل دیگه ای که در تاپیک های قدیمی مطرح شده بود

    همچنان امکان آپلود تصویر و یا ساخت گالری از طریق انواع افزونه ها رو ندارم

    سپاس گزار خواهم شد اگر پاسخ این مشکل رو یا بنویسید یا لینکی که جواب توش باشه رو مرقوم بفرمایید.

    اگر تکراری و ناراحت کننده است عذر می خوام اما به عنوان یه مشکل ، جز اینجا جایی برای درخواست راهنمایی نمی شناختم

  • best designer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    تشکر شده: ۲۸۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۷

    آقا من هم همین مشکل رو دارم کسی جوابگو نیست اما به نظرم هرچی هست به سرور یا سطح دسترسی آپلود برمیگرده .

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۱

    همه ی تاپیک ها هم بی جواب و ناقصه . ای کاش دوستان تواناتر دریغ نمی کردن

  • best designer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    تشکر شده: ۲۸۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۳

    آقا نیاز به راهنمایی کسی نداریم خودم پیدا کردم .

    دوست عزیزم blogspot شاخه ای رو که اررو میده بساز بعد به ترتیب همه پوشه هارو روی 777 بزار . مشکلت حل میشه

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۱

    خوشحالم مشکل شما حل شد اما متاسفانه من حتا با راهکار شما هم موفق نبودم

  • رابین وب

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۳

    سلام دوستان
    من هم همچین مشکلی داشتم ولی نتونستم کاری کنم.حالا برای آپبود کردن فایل هام از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنم.شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۹

    من با فایرفاکس، کروم و اکسپلورر هم چک کردم اما ....

  • mehrdad_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۰

    دوست گرامی ریز تر مشکلت رو بگو
    ارور خاص هست در زمان آپلود ؟
    یا آپلود میشه ، نمایش داده نمی شه یعنی در پوشه uploads فایل آپلودی هست ولی نمایش داده نمی شه ؟
    چه جوری سطح دسترسی رو روی 777 قرار دادین به کمک ftp یا از طریق پنل ؟
    هاست تون ویندوز یا لینوکس ؟
    در آخر هم بعد از پاسخ به پرسش ها محتویات فایل .htaccess رو قرار بده .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    blogspot
  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۲:۳۷

    مهرداد عزیز ممنون از پیگیری دلگرم کننده تون

    هاست من لینوکسه و دسترسی ها رو هم با سی پنل هم از طریق FTP بررسی کردم و روی 777 قرار دادم

    در واقع مشکل به چند صورته

    - وقتی امروز خواستم نسخه جدیدِ وردپرس رو با به روز کردن نرم افزار داشته باشم ( از طریق پیغامی که در پیشخوان وجود داشت ) با چنین پیامی روبرو شدم :
    " خطا: خطایی در هنگام اتصال به سرور پیش آمده است. لطفاً درستی تنظیمات را بررسی نمایید. "

    - وقتی برای مطلبی که پست می کنم عکسی رو می خوام آپلود کنم ، بی هیچ پیام خطایی عملیات رو انجام می ده اما در نهایت در پوشه ی upload روی هاست عکسی اضافه نشده

    - هنگام ساختن یک آلبوم در افزونه ی NextGEN Gallery با چنین خطایی مواجه می شم :
    Unable to create directory wp-content/gallery/test/thumbs !

    The server setting Safe-Mode is on !
    If you have problems, please create directory wp-content/gallery/test and the thumbnails directory wp-content/gallery/test/thumbs with permission 777 manually !

    محتوای فایل .htaccess که فرموده بودین هم اینه :

    # BEGIN WordPress

    # END WordPress

    ممنون از لطفتونم و حسابی منتظر

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۰

    آیا ایرادی در محتوای htaccess. وجود داره ؟

    دوستان ..... لطفن

  • mehrdad_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۰

    اول محتویات فایل .htaccess رو با این کد عوض کن

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    بعد ببین مشکل حل میشه یا نه .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    رابین وب
  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۲:۰۵

    بی نتیجه بود مهرداد جان

  • blogspot

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۱

    چرا کسی به فریاد من نمی رسه آخه؟

  • رابین وب

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۳

    ببین من هم کسی رو میشناسم که مشکلی شبیه به تو داشت
    این پیغام خطایی که می بینی اینه که به تو اجازه نمیده که رسانه ای رو درون هاست خودت قرار بدی این مشکل هاستت هست،برو به پشتیبانی هاستت و یه تیکت براشون بفرست

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.