انجمن

  • faramarz2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۸

    سلام...
    در پوسته من اگر عنوان پست ها و عنوان ابزارک ها رو فارسی بنویسم نشون نمیده ولی انگلیسی نشون میده. چکار کنم که فارسی ها رو نشون بده؟
    و یه سوال دیگه
    چطوری میتونم قسمت شماره 1 رو به قسمت شماره 2 انتقال بدم؟طوری که بعد هر چی پست زدم ادامه اون بیاد.طوری که اون قسمت ساید باری که اومده پایین پست ها بیاد کنار پست ها.
    تصویر
    و یه سوال دیگه
    اگر توی تصویر توجه کنید میبینید که سمت چپ پست ها یه چیزی گذاشتم که تاریخ پست هارو نشون میده.چطوری میتونم برای اون قسمت پس زمینه بزارم؟
    لطفا کمکم کنید.
    واقعا ممنون میشم.

  • best designer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    تشکر شده: ۲۸۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۱

    دوست عزیزم سوالتون خیلی تخصصی بود . خوب اگه بخوام جزیی پاسخ بدم :

    چطوری میتونم قسمت شماره 1 رو به قسمت شماره 2 انتقال بدم؟طوری که بعد هر چی پست زدم ادامه اون بیاد.طوری که اون قسمت ساید باری که اومده پایین پست ها بیاد کنار پست ها.

    اول باید فراخوانی ساید بار رو به بعد از فراخوانی پست ها انتقال بدین . دوم توی فایل style.css شناسه مربوط به پست های شماره 2 رو پیدا کنید و اندازه و طولشون رو با پست های قسمت 1 یکی کنید .

    اگر توی تصویر توجه کنید میبینید که سمت چپ پست ها یه چیزی گذاشتم که تاریخ پست هارو نشون میده.چطوری میتونم برای اون قسمت پس زمینه بزارم؟

    برای این کار باید اول در style.css یک پس زمینه با شناسه دلخواه وارد کنید و سپس از اون در تاریخ و زمان یا هرجای دیگه استفاده کنین .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    faramarz2
  • faramarz2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ تیر ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۰

    ممنون بابت راهنمایی
    من پست شماره 1 و 2 رو توی استایل پیدا نمیکنم.!!!

  • best designer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    تشکر شده: ۲۸۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۸

    خوب شما اول بدونید که این شناسه های style.css چطوری فراخوانی میشن توی قالب . بعدش بیاین از قسمت هایی که پست های 1 و 2 رو اجرا میکنن شناسه هارو پیدا کنید . بعد برید style.css و اونارو تغییر بدین . البته فقط 2 رو تغییر میدین و برابر با 1 میکنید .

    من حدس میزنم پوسته شما تنظیمات داشته باشه و از اون قسمت بتونید اینارو تنظیم کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    faramarz2
  • faramarz2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۱ - ۲۳:۴۶

    سلام...
    بچه ها توی ایندکس سایت پست ها با این کد فراخوانی میشن:

    <?php if (have_posts()) : ?>
    	<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    بعد من توی استایل چیزی پیدا نکردم ولی یه فایل پیدا کردم توی قالب که فکر کنم همون باشه. به نام portfolio.php که توی اون این کد ها بود:

    <?php the_post(); ?>
    
    <?php echo sakura_posted_on_date2(false); ?>
    
    <div class="article">
      <h1 class="entry-title _cf"><?php the_title(); ?></h1> 
    
      <div class="entry-content">
       <?php sakura_post_before(); ?>
       <?php the_content(); ?>
       <?php edit_post_link( __( 'Edit', 'sakura' ), '<p><span class="edit-link">', '</span></p>' ); ?>
    
    <div class="gallery">
    
    <?php
    
    global $post, $prev_post;
    $prev_post=$post;
    
    $_tag=$cat;
    $args = array(
       'category' => $_tag,
       'numberposts' => 30,
       'orderby' => 'date',
       'order' => 'DESC'
    );
    $posts_sl = get_posts($args);
    $c=1;
                      global $portfolio;
    $ttt= (int)$portfolio->get_lb();
    
    if ($ttt) echo '<script>gal_use_lb = '.$ttt.';</script>';
    
    foreach ($posts_sl as $post_item) {
    ?>
    
          <?php //if ($c!=1 && $c%3==1) echo '</div><div class="port_tr">'; $c++; ?>
    
       <?php
    
                global $post, $more;
                $post=$post_item;
                //the_content_limit(20, "[Read more]");
                setup_postdata($post);
    
       ?>
    
          <div class="gallery_item<?php if ($c++<3) echo ' first'; ?>"> 
    
            <h4><a href="<?php echo get_permalink($post_item->ID); ?>" title="<?php echo $post_item->post_title; ?>" rel="bookmark"><?php echo $post_item->post_title; ?></a></h4> 
    
    			   <?php
    			         ob_start();
    			         echo get_permalink($post_item->ID);
    			         $link=ob_get_clean();
    
    //var_dump($t);
    
    if ($ttt) $link = sakura_postimage(800, 0);
    
                      if (sakura_post_has_image())
                      echo '<a href="'.$link.'" class="shadow_light"'.($ttt ? ' rel="gal[g]"' : '').'><img src="'.sakura_postimage(280, 150).'" width="280" height="150" class="gallery_img" /></a>';
                      else echo 'no image';
    			   ?>
    
             <?php
    				ob_start();
    				//the_excerpt(  );
                $more=0;
    				the_content( __( '#LINK#', 'sakura' ) );
    				//echo $post_item->post_content;
    				$ret=ob_get_clean();
    
    			   if (preg_match('/(<a[^>]+>#LINK#<\/a>)/', $ret, $m))
    			   {
    				   $ret=str_replace($m[1], '', $ret);
    			   }
    			   //$ret=wp_trim_excerpt($ret);
    			   echo $ret;
             ?>
             <?php edit_post_link( __( 'Edit', 'sakura' ), '<p><span class="edit-link">', '</span></p>' ); ?>      
    
    			<?php
    			   if ($m[1])
    			   {
    			      $m[1]=str_replace('#LINK#', '', $m[1]);
    			      $m[1]=str_replace('more-link', 'go_details', $m[1]);
    			      echo ''.$m[1].'';
    			   }
    			?>
          </div> 
    
    <?php
    }
    ?>
    
    </div>
    
    </div>
    
    </div>
    
    <?php
    global $post, $prev_post;
    $post=$prev_post;
    setup_postdata($post);
    //global $post;
    //$post = $wp_query->post;
    //print_r($post);
    comments_template( '', true );
     ?>

    میشه بگید من کجای اینو باید تغییر بدم؟
    ممنون میشم.

  • faramarz2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ تیر ۱۳۹۱ - ۰۱:۰۶

    سلام...
    در پوسته من اگر عنوان پست ها و عنوان ابزارک ها رو فارسی بنویسم نشون نمیده ولی انگلیسی نشون میده. چکار کنم که فارسی ها رو نشون بده؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.