انجمن


درباره ی فایل rtl.css  (۱۳ نوشته)

  • rayagraph

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۳

    سلام دوستان.خسته نباشید
    3 تا سوال درباره ی فایل rtl دارم:
    1-فایل rtl تمام قالب ها یکسانه و یا اینکه بستگی به قالبش داره و مترجم باید اونو بنویسه ؟
    2-اگه گزینه ی دوم درسته چطور باید یه فایل rtl مناسب و استاندارد نوشت؟
    3-منظور از راست چین کردن در فایل style چیه و چطور انجام میشه؟

    ممنون میشم جواب بدید.آخه من تازه دارم ترجمه یاد می گیرم تو این سه تا نکته مشکل دارم
    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    forklift
  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۰

    1- هر فایل rtl با فایل rtl دیکری فرق داره.
    2- آموزش هاش توی نت هست. کافیه توی گوگل سرچ کنی.
    3- منظور اینه که چون نوشته های انگلیسی از چپ به راسته, باید تغییراتی توی استایل بدی که نوشته هات از راست به چپ بشه.
    اولین قدمش اینه که توی کلاس body کد ریر رو اضافه کنی.

    text-align: right;
    direction: rtl;
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rayagraph
  • rayagraph

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۲

    ممنون از پاسختون
    همونطور که گفتید تو گوگل سرچ کردم ولی آموزشی نبود.فقط یه آموزش خود وردپرس فارسی بود که خیلی کلیه و برای تازه کارا خیلی پیچیده است.اگه آموزشی سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۸

    من که خودم از فایل rtl استفاده نمی کنم. چون لزومی نداره. فقط در جاهای خاص. مثلا برای تغییر جهت منوهای بازشو.
    شما اول باید با نرم افزار پو ادیت ترجمه کنی و بعد قالب رو ترجمه شده نصب کنی.
    بعد از نصب خودت متوجه میشی که کجای قالب نیاز به راست چین شدن داره. اون وقت توی کلاس مربوط به خودش اون چیزی رو که گفتم وارد می کنی (اگه مشابه ش بود, باید به چیزی که گفتم تغییرش بدی).
    موفق باشی :-)

  • rayagraph

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۹

    ببینید،من یه قالب خارجی دانلود کردم،تمام جملات خود به خود در فانکشن های __ و e_ قرار گرفته بود.در فایل زبان پوسته یه فایل با پسوند po وجود داشت که کلمات در اون بود ، من همه ی کلمات رو تو همون فایل ترجمه کردم.و تابعی رو هم که به اول header اضافه م کنند رو هم اضافه کردم ولی قالب خراب میشه. اون قسمتی رو که من کلمات رو ترجمه کردم درست بود؟ یا نه ؟ لطفا توضیح بدید
    ممنون

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۱

    برخی از پوسته ها کلا مشکل دارن.
    شما پوسته رو همونطوری که دانلود کردی, بدون تغییر نصب کن و ببین خرابه یا نه.
    اسم فایل ترجمه تون باید fa_IR باشه تا متن های ترجمه فارسی شناخته بشن.

  • best designer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    تشکر شده: ۲۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۹

    اگه بخواید میتونید فقط با این کد توی rtl.css راست چین کنید و با کدی که پارسی بنر عزیز دادن توی body میتونید از بروز مشکلات بعدی در امان باشید :

    body{
        font-family: tahoma;
        font-size: 9pt;
        margin-top: -10px;
        direction: rtl;
    }

    در ضمن این کد رو اگه توی rtl استفاده کنید body موجود در style.css رو لغو و خودش بجای اون میشینه و عمل میکنه .
    مقادیر بالا رو میتونید تغییر هم بدین .

  • rayagraph

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۵۹

    ممنون از راهنمایی تون.
    مشکل لود قالب حل شد ؛ چون لینک های فوتر رو حذف کرده بودم قالب لود نمی شد. الان 2 تا مشکل دارم:
    1- فایل ترجمه فراخوانی نمیشه؛کد زیر رو هم به فانکشن اضافه کرده ام ولی فایل ترجمه کار نمیکنه البته در هیدر هم امتحان کردم ولی بازم جواب نداد.
    <?php load_theme_textdomain('name'); ?>
    2- مشکل دوم راستچین کردن منوهای بالایی سایته که نمی دونم باید چطوری راست چین کنم !!

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۴:۴۰

    به جای name باید اسم پروژه ای رو بنویسی که توی فایل زبان وارد کردی.
    برای منوها هم این کد رو در کلاسش بنویس:
    float: right;
    موفق باشی :-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rayagraph
  • rayagraph

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۹

    به جای name اسم قالب رو نوشتم. اینقدر هم تازه کار نیستم ! :-)
    ولی بازم فراخوانی نمیکنه.
    باید چیکار کنم ؟

  • rayagraph

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۴

    پارسی بنر عزیز می تونی این 2 تا مشکل برای من حل کنی.اگه می تونی ایمیل بده قالب رو برات بفرستم
    ممنون

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۱

    info@parsibanner.ir

  • milad.arch84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۸

    سلام
    عذر می خوام
    من می خواستم پست های سایتم رو درست کنم ، قالب من فول انگلیسیه و وردپرسم هم انگلیسیه
    فایل rtl رو هم ساختم و این direction: rtl; و text-align: right; رو هم در body قرار دادم ولی تغییری نکرد .
    می تونید راهنمایی کنید ؟
    با تشکر

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.