انجمن


مشکل در قالب  (۱۹ نوشته)

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۳

    با سلام
    من یه قالب فارسی کردم اما مشکلی که هست اینه که من تو همه ‍ست هام از عکس استفاده کردم و قالب فقط عکس آخرین ‍ست رو نشون میده می خواستم بدونم چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد !

    با تشکر

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۸

    کسی نیست به من کمک کنه ؟ :-(

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۷

    کاربر محترم ، GraphX ، از ارسال اسپم خودداری کنید.

    شما در مورد مشکل خودتون توضیح مناسب ندادید. کاربران دیگه از کجا باید بفهمند مشکل شما از کجا سرچشمه میگیره؟

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۲۷

    Mizsia گفت:
    کاربر محترم ، GraphX ، از ارسال اسپم خودداری کنید.
    شما در مورد مشکل خودتون توضیح مناسب ندادید. کاربران دیگه از کجا باید بفهمند مشکل شما از کجا سرچشمه میگیره؟

    معاپن محترم چیش نا مفهومه بگید تا توضیح بدم
    دیگه واضح تر از این ؟
    در ضمن کاربر اگه متوجه نشه می ‍‍‍‍‍‍‍پرسه ولي هيچ كاربري اين كارو نكرده

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۵

    چجوری از عکس استفاده کردی؟
    زمینه دلخواه؟
    یا توی پست هات عکس داری؟؟
    برای همینه معاون انجمن میگه سوالت نامفهومه. چون واقعا نامفهومه :-?

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۶

    man4toman گفت:
    چجوری از عکس استفاده کردی؟
    زمینه دلخواه؟
    یا توی پست هات عکس داری؟؟
    برای همینه معاون انجمن میگه سوالت نامفهومه. چون واقعا نامفهومه :-?

    قالب کامل هستش من هر پستي ارسال می کنم داخلش يه عكس هست كه زير اون عكس توضيحات مربوط به عكس رو مي نويسم
    اما موقعي كه داخل سايت نگاه مي كنم بالاترين پست(آخرين پست) فقط عكس نمايش داده ميشه
    با مرورگر هاي ديگه هم امتحان كردم اما بازم همين مشكل رو داره
    در ضمن تو پست اول گفتم كه تو پست هام از عكس استفاده كردم

    ممنون از لطف دوستان

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۲

    میتونی آدرسی از سایت ت بدی تا بتونیم سورس html ـش رو ببینیم؟

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۷

    man4toman گفت:
    میتونی آدرسی از سایت ت بدی تا بتونیم سورس html ـش رو ببینیم؟

    ممنون از توجهت
    راستش هستم مشکل پيدا كرده اما رو يه هاست ديگه نصب مي كنم و بهتون اطلاع ميدم

    بازم ممنون از لطف و توجهتون

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۱

    اینم از آدرس سایت : http://www.plusone.ir
    مي تونيد داخلش قالب رو ببينيد
    اين 2 تا عكس رو هم ببينيد شايد متوجه مشكلم بشيد

    محتويات سايت (قالب default)

    http://myup.ir/images/fizno296vmyez48s8c0j.gif

    محتويات سايت (قالب كه خودم طراحي كردم)

    http://myup.ir/images/as3syorl5u92wde1mm7.jpg

    البته باز يه سري مشكلات داره كه حل شدنيه

    ممنون از لطف همه دوستان

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۱

    محتویات فایل index.php رو بذارین که دوستان بتونن کمک کنن
    چون احتمال میره که مشکل از همین فایل باشه
    @},-

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۴

    <?php get_header(); ?>
    
    	<!-- start content -->
    	<div id="content">
    
    	<?php if (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    		<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    			<h1 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    			<p class="meta"><small>
    				<?php the_time('jS F Y ') ?>
    				&nbsp;&bull;&nbsp;
    				نوشته شده توسط <?php the_author() ?>
    				<?php edit_post_link('ويرايش', ' | ', ''); ?>
    				&nbsp;&bull;&nbsp;
    				<?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر', 'نظرات'); ?>
    			</small></p>
    			<div class="entry">
    				<?php the_content('Read the rest of this entry &raquo;'); ?>
    			</div>
    		</div>
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    				<h2 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    				<p class="meta"><small>
    					<?php the_time('jS F Y') ?>
    					&nbsp;&bull;&nbsp;
    					نوشته شده توسط <?php the_author() ?>
    					<?php edit_post_link('ويرايش', ' | ', ''); ?>
    					&nbsp;&bull;&nbsp;
    					<?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% Comments', 'comments'); ?>
    				</small></p>
    				<div class="entry">
    					<?php the_excerpt(); ?>
    				</div>
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; Previous Entries') ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link('Next Entries &raquo;') ?></div>
    		</div>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center">پيدا نشد</h2>
    		<p class="center">متاسفم مطلب مورد نظر يافت نشد</p>
    		<?php include (TEMPLATEPATH . "/searchform.php"); ?>
    
    	<?php endif; ?>
    
    	</div>
    	<!-- end content -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>
  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۹

    این رو امتحان کن و نتیجه رو بگو

    <?php get_header(); ?>
    
    	<!-- start content -->
    	<div id="content">
    
    	<?php if (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    		<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    			<h1 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    			<p class="meta"><small>
    				<?php the_time('jS F Y ') ?>
    				&nbsp;&bull;&nbsp;
    				نوشته شده توسط <?php the_author() ?>
    				<?php edit_post_link('ويرايش', ' | ', ''); ?>
    				&nbsp;&bull;&nbsp;
    				<?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر', 'نظرات'); ?>
    			</small></p>
    			<div class="entry">
    				<?php the_content('Read the rest of this entry &raquo;'); ?>
    			</div>
    		</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; Previous Entries') ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link('Next Entries &raquo;') ?></div>
    		</div>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center">پيدا نشد</h2>
    		<p class="center">متاسفم مطلب مورد نظر يافت نشد</p>
    		<?php include (TEMPLATEPATH . "/searchform.php"); ?>
    
    	<?php endif; ?>
    
    	</div>
    	<!-- end content -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>
  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۸

    ممنون از لطفت
    با این کد مشکل حل شد اما فقط ۲ تا پست نمایش داده میشه و بقيه پست ها نمايش داده نميشه

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۷

    خواهش میکنم :-)
    مشکل جدیدتون هم با بیشتر کردن عدد جلوی "بیشترین تعداد نوشته‌ها در هر برگه‌ی وبلاگ" تو قسمت "تنظیمات » خواندن" حل میشه
    @},-

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۳

    iishtar گفت:
    خواهش میکنم :-)
    مشکل جدیدتون هم با بیشتر کردن عدد جلوی "بیشترین تعداد نوشته‌ها در هر برگه‌ی وبلاگ" تو قسمت "تنظیمات » خواندن" حل میشه
    @},-

    ممنون از توجه و لطفت
    داخل بخشی که گفتید رفتم و عدد رو تغییر دادم اما باز همون ۲ تا رو نمایش داد :-(

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۵

    اوکی :-(
    اینو امتحان کن

    <?php get_header(); ?>
    
    	<!-- start content -->
    	<div id="content">
    
    	<?php if (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    		<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    			<h1 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    			<p class="meta"><small>
    				<?php the_time('jS F Y ') ?>
    				&nbsp;&bull;&nbsp;
    				نوشته شده توسط <?php the_author() ?>
    				<?php edit_post_link('ويرايش', ' | ', ''); ?>
    				&nbsp;&bull;&nbsp;
    				<?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر', 'نظرات'); ?>
    			</small></p>
    			<div class="entry">
    				<?php the_content('Read the rest of this entry &raquo;'); ?>
    			</div>
    		</div>
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    				<h2 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    				<p class="meta"><small>
    					<?php the_time('jS F Y') ?>
    					&nbsp;&bull;&nbsp;
    					نوشته شده توسط <?php the_author() ?>
    					<?php edit_post_link('ويرايش', ' | ', ''); ?>
    					&nbsp;&bull;&nbsp;
    					<?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% Comments', 'comments'); ?>
    				</small></p>
    				<div class="entry">
    					<?php the_content('Read the rest of this entry &raquo;'); ?>
    				</div>
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; Previous Entries') ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link('Next Entries &raquo;') ?></div>
    		</div>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center">پيدا نشد</h2>
    		<p class="center">متاسفم مطلب مورد نظر يافت نشد</p>
    		<?php include (TEMPLATEPATH . "/searchform.php"); ?>
    
    	<?php endif; ?>
    
    	</div>
    	<!-- end content -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>
  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۰

    دوست عزیز مشکلم حل شد
    واقعا ازت ممنونم
    فقط میشه بگی مشکل از کدوم قسمت بود و چطوری حلش کردی ؟ :-)

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۴

    اول از همه بگم که اینطور که معلومه قالبتون رو به صورت استاندارد کدنویسی نکردین..
    وگرنه باید با کدی که توی پاسخ اولم دادم مشکلتون حل میشد

    و جواب
    من کد

    <?php the_excerpt(); ?>

    رو با کد

    <?php the_content('Read the rest of this entry &raquo;'); ?>

    جایگزین کردم

    دلیلش هم این بود که کد اول خلاصه نوشته که شامل تصاویر نمیشه رو نشون میده ولی کد دوم همه مطلب رو تا محلی که ادامه مطلبو درج کردین نشون میده
    @},-

    ----
    پ.ن: حالا که مشکلتون حل شده وضعیت تاپیک رو به حل شده تغییر بدین

  • GraphX

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۲۸

    iishtar گفت:
    اول از همه بگم که اینطور که معلومه قالبتون رو به صورت استاندارد کدنویسی نکردین..
    وگرنه باید با کدی که توی پاسخ اولم دادم مشکلتون حل میشد
    و جواب
    من کد

    <?php the_excerpt(); ?>

    رو با کد

    <?php the_content('Read the rest of this entry &raquo;'); ?>

    جایگزین کردم
    دلیلش هم این بود که کد اول خلاصه نوشته که شامل تصاویر نمیشه رو نشون میده ولی کد دوم همه مطلب رو تا محلی که ادامه مطلبو درج کردین نشون میده
    @},-
    ----
    پ.ن: حالا که مشکلتون حل شده وضعیت تاپیک رو به حل شده تغییر بدین

    ممنون از لطفتون

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها