درود؛
سعید جان قبل از اینکه من حرفم رو شروع کنم یه چیزی بگم: بنده الان چند ماهی هست که شما رو میشناسم و باید عرض کنم شما هم از اون جمله افرادی هستین که صادقانه برای این انجمن کار میکنین که جای تقدیر و تشکر داره و یه چیز دیگه از اینکه به بنده گفتین که بیام در این تاپیک شرکت کنم ممنونم و به خاطر احترام به حرفتون حتماً این کار رو انجام دادم...
و اما بحثی که سعید جان مطرح کردی باز هم وقت زیادی میطلبه... ببینید از اینکه بنده رو مثال زدین باید بگم تنها بنده نبودم توی انجمن، با یه نگاه کوچیک به آرشیو افراد زیادتری که اساتید بنده بودند رو مشاهده میکنین که همین وضعیت براشون پیش اومده... البته بگم خود من هم میدونستم یه روزی همچین چیزی پیش مییاد :) ...
ببینید در رابطه با اینکه کم سر میزنم به انجمن؛ دو دلیل داره: 1. شروع شدن دانشگاه 2. همون که گفتین عدم تمایل
البته دانشگاه زیاد اذیت نمیکنه... باید بگم 30% شاید موثر باشه و 70% همون دلیل که شما گفتین موثره...
ببینید اگه یه نگاه به آرشیو بندازین افراد زیادی بودند که میتونستن به همکاری همدیگه این انجمن رو باز هم بالاتر بکشن... برای مثال محمد حسین آقانبی که واقعاً استاد من هست من خیلی بهش گفتم که بیا چند نفری توی همین سایت wp-persian فعالیت کنیم (برای مثال مجله، انجمن، قالب و...) گفت که گناهکار اصلاً حرف من رو قبول نمیکنه... این انجمن کاربراش رو قبلاً از دست داده و داره به همین روال ادامه میده... نظر من اینهکه این انجمن سیاست کاربر پسندی نتونست به درستی انجام بده...
تا کی میخواد یه سری افراد اینجا فعالیت کنند و بعد از مدتی به دلایلی از انجمن زده بشن و برن ،، شاید یه وقت این مشکل واسه ی خود ما هم پیش بیاد ،باید دنبال کارهارو گرفت ، نه اینکه امروز مطلب رو بخونی فرداش بگی بیخیال ، باید کارهایی انجام بشه (مثله تقسیم کارها یا افزوده شدن به مدیران یا .. ، نمیدونم ) ، من نمیخوام الان ایده بدم ، دوستان قبلا نظرات و راه حل هارو گفتن ..
باور کنید من هم همین رو یه جا که الان یادم نیست گفته بودم... دیگه چیکار کنیم... ایشالله که برای شما پیش نیاد سعید جان ولی این یه واقعیته که باید پذیرفت...
ما هر چقدر هم بگیم در آخر تابع نظر مدیران هستیم ، چقدر خوب میشه اگه مدیران عزیز به نظرات کاربران شون احترام بزارند و یکم بیشتر بهشون اهمیت بدن ،
فعالیت توی این انجمن آیا واسه ی کسی سودی داره ؟؟ خوب مسلما نه .. دلیل فعالیت دوستان در این انجمن فقط علاقه ای هست که به وردپرس و کاربراش دارند ، و انجمن وردپرس هم بدون کاربرانش معنی نداره ،، اگه کسی نباشه که پاسخ گو باشه و همه به فکره منافع خودشون باشند ..
سعید جان یه نگاه به اون تاپیک انجمن کمرنگ بندازی و ببینی از پیشنهادها چند تاشون عملی شده خودت هم بنده رو درک میکنی... البته این یه اتفاق تازه نیست... با یه نگاه به بخش درخواستها منظورمو متوجه میشین...
راستش میلی برای کار توی انجمن برای بنده دیگه نمونده... اون دوران گذشت... یادش بخیر :)
واقعاً برای بنده هم همیشه جای سوال بوده و هست چرا گناهکار حتی یه هاستینگ و یا بخش تبلیغات برای خودش راه نمیندازه تا درآمدی داشته باشه... اینها از کجا تأمین میشه!... خودم هم نمیدونم..!
سخن پایانی:
فعلاً تا اونجایی که بنده میبینم جناب عبدالماجاد از افراد جدیدی هست که خوب به کاربرا کمک میکنه که ایشالله ایشون تا این انجمن عمر داره بتونن به کاربرا کمک کنن و جایگزین مناسبی برای من (که چیزی نبودم جز یه کاربر معمولی) باشه...
البته بنده سعی میکنم دیگه نظری ندم و به عنوان یه کاربر مهمان توی این انجمن فعالیت داشته باشم...اگه خوبیای از ما دیدین برامون دعا کنین و بدیای اگه مشاهده کردین حلالمون کنین :) ...
با آرزوی توفیق روز افزون برای همهی کاربران؛ وحید دیآی - 13 اسفند 1389 - 02:30 ب.ض