بنده قالب شادزیست رو دانلود کردم ولی فقط هدرش بالا می یاد
می خواستم امتحانش کنم و بعد گرافیکش رو تغییر بدم اما اصلا بالا نمیاد که برم مرحله بعدی ...
از چند فایل مختلف استفاده کردم ولی بازم نشد !
بنده قالب شادزیست رو دانلود کردم ولی فقط هدرش بالا می یاد
می خواستم امتحانش کنم و بعد گرافیکش رو تغییر بدم اما اصلا بالا نمیاد که برم مرحله بعدی ...
از چند فایل مختلف استفاده کردم ولی بازم نشد !
دوست عزيز ، احيانا ما علم غيب نداريم كه..
لطفا آدرسه بلاگتون رو قرار بديد ، يا لينك قالب رو در اختيارمون قرار بديد تا بتونيم بررسي كنيم..
موفق باشيد../.
امکان داره یک افزونه ای هم در کنار این پوسته باشه که باید فعال بشه.
همونطوری که آقا سعید گفت با جزئیات کامل تر مطرح کنید. (پیغام خطا یا اسکرین شات)
با سلام من اين قالب رو آپلود ونصب كردم كردم اما اين مشكل و ميده علت از چيه؟
Warning: fopen(/home/yordfun/domains/yordfun.com/public_html/wp-content/themes/shadzist/style.css) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/yordfun/domains/yordfun.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4165
Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/yordfun/domains/yordfun.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4168
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/yordfun/domains/yordfun.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4171
اينم لينك دانلودشدانلود
ممنون ميشم
اصلاً این قالب استاندارد نیست.. کلش پر اشکال و خطاء ... شما باید هر خطایی که میده بررسی کنی که توی اون خط چه چیزی هست که باعث خطا میشه .
سلام دوستان عزیز قالب کار من هست یعنی ریپش کار من قالب یک پلاگین داره که باید فعال بشه تا درست کار کنه.
س
shikdl گفت:
سلام دوستان عزیز قالب کار من هست یعنی ریپش کار من قالب یک پلاگین داره که باید فعال بشه تا درست کار کنه.
سلام برای قرار دادن عکس تو قالب مثلا تو قسمت مطالب داغ چه باید کرد.
اگه باید زمینه دلخواه وارد کنم مقدار زمینه دلخواه رو بگید چی وارد کنم.
ممنون
safa گفت:
سسلام برای قرار دادن عکس تو قالب مثلا تو قسمت مطالب داغ چه باید کرد.
اگه باید زمینه دلخواه وارد کنم مقدار زمینه دلخواه رو بگید چی وارد کنم.
ممنون
آقا شما چی کار کردی درست شد ؟
برای نمایش تصاویر از تصویر شاخص استفاده کنید.