انجمن


تغییر فونت عنوان پست در قالب  (۲۰ نوشته)

  • 30gar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۶

    سلام می خواستم بدونم که چه جوری می تونم فونت عنوان پستم رو مثل سایت 1 پزشک تغییر بدم
    فکر کنم فونت کودک باشه ممنون
    http://1pezeshk.com/
    http://themani.me

  • babakrz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۱

    سلام
    از اینجا: http://1pezeshk.com/wp-content/themes/yekpezeshk/css/print.css
    استایل خودش رو دانلود کن. بعد که بازش کنی می‌بینی که اول فایل فانت کودک رو تعریف کرده. تو هم همین کار رو بکن.

    خوش باشی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - 30gar - ثاني عشر - اسپادانا
  • 30gar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۱

    من تویه فولدر css قالبم فایل پرینت ندارم فقط این 2 تا فایله
    http://mpfree.ir/wp-content/uploads/2011/ie.css
    http://mpfree.ir/wp-content/uploads/2011/reset.css

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۴

    در CSS 3 قابلیت جالبی افزوده شده که میتوان فونت را از سرور بارگیری کرد;
    فونت : http://1pezeshk.com/wp-content/themes/yekpezeshk/fonts/BKoodkBd.ttf
    کد CSS :

    @font-face {
    	  font-family: "b koodak";
    	  src: local("b koodak"), local("koodak"),
    	  url("http://1pezeshk.com/wp-content/themes/yekpezeshk/fonts/BKoodkBd.ttf") format("truetype"); /* non-IE */
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - 30gar - onlineman - pep30 - رضایــــــــــی - ثاني عشر - اسپادانا
  • 30gar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۱

    من این کد رو تو چه فایلی و کجا باید قرار بدم؟

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۷

    فایل style.css

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    30gar - onlineman
  • onlineman

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۳

    میشه یه خرده بیشتر توضیح بدید؟

    من نتونستم اینکارو بدرستی انجام بدم

    لطفا دقیقا بگید در کدوم قسمت فایل style.css باید این کد رو قرار بدیم؟!

    لطفا.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    اسپادانا
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۴

    شما تکه کد بالا رو توی استایل قرار بدید و بعد توی استایل بخش نوع فونت عنوان متن رو به این صورت تغییر بدید

    font-family: "b koodak", Arial, Helvetica, sans-serif;

    اگه آدرستون اینه : http://mpfree.ir
    لاین 118 از استایل style.css را جایی که نوشته font-family نوع فونت عناوین رو مشخص میکنه .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    اسپادانا
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۱

    و اضافه میکنم
    برای نمایش فونت در کروم باید فرمت svg ودر ie باید eot باشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    دایان - اسپادانا
  • دایان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۲۱۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۲

    برای نمایش فونت در کروم باید فرمت svg ودر ie باید eot باشه

    بیشتر توضیح میدی!
    اگه ممکنه چند تا لینک معرفی کن. ممنون.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۶

    برای مثال :

    @font-face {
    	  font-family: 'B Koodak';
    	  src: url('font/BKoodkBd.eot') format('opentype');
    	  src: local("☺"), url('font/BKoodkBd.ttf') format('truetype'), url('font/BKoodkBd.ttf') format('svg');
    }

    برای فایرفاکس و اپرا مه فرمت ttf جواب میده. اما برای کروم باید svg باشه. فرمت oeot هم که از قدیم الایام! برای ie قابل خوندن بوده و هست.
    اما در مورد قلم های فارسی سری b کروم یک مقدار باگ داره.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    دایان - mohsenbnd - اسپادانا
  • mohsenbnd

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۲

    سلام
    من این مراحلو انجام دادم ولی درست نشون نمیده مثلا مهندسی صنایع رو اینجوری نشون میده : م ه ن د س ی ص ن ا ی ع !!!! مشکل کارم کجاست ؟
    البته تو مرورگر موزیلا اینجوریه ، تو کروم که اصلا جواب نداد....

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۵

    اینو بخون
    http://www.taktarh.com/%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%af%d9%87-%d8%a7%d8%b2-%d9%87%d8%b1-%d9%81%d9%88%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-css/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohsenbnd - ثاني عشر - اسپادانا
  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۴

    سلام
    من طبق روش بالا یه تم رو که فارسی کرده بودم رو فونتش رو عوض کردم ولی حالا وقتی صفحه رو باز میکنی اول یه
    فونت دیگه لود میشه و بعد چند ثانه فونت من لود میشه خواستم بدونم مشکل از کجاست .

    http://www.iranianplateau.com/fa

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۹

    titup25 گفت:
    سلام
    من طبق روش بالا یه تم رو که فارسی کرده بودم رو فونتش رو عوض کردم ولی حالا وقتی صفحه رو باز میکنی اول یه
    فونت دیگه لود میشه و بعد چند ثانه فونت من لود میشه خواستم بدونم مشکل از کجاست .

    http://www.iranianplateau.com/fa

    مرورگر فونت را دانلود ميكند
    و اين زمانبر هست

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۴

    دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم !!!!!!!!!!!

    من تو یه قالب از این تکنیک استفاده کردم و روی هر سه مرورگر ie _ opera - chrome

    کاملا خواب داد ولی الان همون کد ها رو رو یه قالب دیگه استفاده کردم که در opera - chrome
    جواب داد اما در ie جواب نداد !!!!!!!!!!!

    مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۳

    titup25 گفت:
    دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم !!!!!!!!!!!

    من تو یه قالب از این تکنیک استفاده کردم و روی هر سه مرورگر ie _ opera - chrome

    کاملا خواب داد ولی الان همون کد ها رو رو یه قالب دیگه استفاده کردم که در opera - chrome
    جواب داد اما در ie جواب نداد !!!!!!!!!!!

    مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    دوباره هر دو رو با ff هم تست اولی رو کامل جواب داد اما واسه قالب دوم همون مشکلی که با ie هست پیشش اوومد.

    اگه لطف کنید یکی کمک کنه ممنون میشم.

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۸

    کسی نیست به من کمک کنه ؟ ؟ ؟

  • alirezador

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۱

    سلام دوست من سعی کنید همیشه از فونتهای استاندارد استفاده کنید
    استفاده از فونتهای دیگر ممکن است اولا برای خود گوگل نا اشنا باشد و امتیاز منفی به وب سایت شما بدهد و ثانیا از لحاظ seo کلا با مشکل مواجه میشوید و ثالثا امکان دارد در تمامی کامپیوتر ها به طور کامل لود نشود و این خیلی بد است
    برای مثال وب سایت سورسhttp://www.cpro.ir با فونتهای استاندارد ساخته شده و با استفاده از عکسها و ترفندهای ساده زیبایی مناسبی را پیدا کرده
    وب سایت مذکور 80 درصد سئو را رعایت کرده است

  • mohammad93

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۴

    سلام
    نیازی به تغییر فونت نیست.
    بخوان این شکلی بشه باید از property یی تحت عنوان text-shadow استفاده کنید.
    و hover رو کنترل کنین.
    برای نغییر فونت هم اگه نمیتونین از style.css استفاده کنین میتونین داخل همون تگی که مربوط میشه به header
    که فکر کنم <h3> باشه میتونین از دستور style=:font-family:tahoma;" استفاده کنین.
    tahoma یک فونت معروف و کاربردی هستش.
    در ضمن اینم بگم برای استفده از @font-face مهارت بالایی نیاز هست.
    @fomt-face کاری میکنه که کاربرا از فونت خود سایت که تو هاست نصب هست استفاده کنن.
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    bornadl

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.