انجمن


مشکل جدی با Permalink  (۹ نوشته)

  • mmarea

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۱

    در وردپرس انگلیسی در قسمت Permalink Settings هر ترکیبی غیر از http://localhost/?p=123 که ترکیب پیش فرض وردپرس است را انتخاب می‌کنم در سایتم هنگام کلیک بر روی لینک ثابت پست‌ها با پیغام 404 Not Found مواجه می‌شم
    چه کار کنم ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۰

    سلام, باید بعد از تغییر پیوند یکتا فایل htaccess. رو به روز رسانی کنید.
    مقادیر htaccess. در همون برگه تغییر پیوند یکتا هست.
    با جستجو هم به نتیجه‌ای می‌رسیدین!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۰

    احتمالا سرورت ویندوزه یا ناسازگاره
    سرور منم ویندوزه و فقط این ترکیب جواب میده
    /index.php/%post_id%/%postname%/
    اگه لینوکسه از تنظیمات HTACCESS استفاده کن که به اندازه کافی تو انجمن هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mmarea - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Mostafa
  • mmarea

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۹

    این پیغامی هست که نمایش داده می‌شه

    Not Found
    
    The requested URL /1389/11/07/آداب-و-آفات-سخن/ was not found on this server.
  • mmarea

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۲

    میشه یه لطفی کنید و بفرمایید برای این ترکیب به فایل .htaccess چه چیزی رو باید اضافه کنم
    به آدرس زیر رفتم و تو انجمن هم گشتم ولی متوجه اینکه باید چه کار کنم نشدم ببخشید
    http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks

    /%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۴

    دقیق نمیدونم اما فکر کنم سرورت با فارسی مشکل داشته باشه . وقتی برای آدرس اسم پست رو میزاری ، سرورت هم با فارسی مشکل داره .
    اینو امتحان کن
    /%post_id%
    اگه جواب نداد مشکل همونی هست که دوستان گفتن .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • mmarea

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۹

    خیلی جالبه من طبق الگویی که دوستمون encaria گفتن پیوند پایدارو تغییر دادم و درست شد

    یعنی به جای این
    /%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%
    از این شکل استفاده کردم
    /index.php/%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%

    یعنی فقط به خاطر index.php بود ؟

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۲:۱۵

    بله, اصولا در هاستهاي ويندوز با اضافه كردن index.php‏ حل ميشه.

  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۵

    راستی شما این کد
    http://www.yekweb.com/solve-the-problem-of-change-permalink-in-windows/
    رو تست کردی؟؟ در بالاترین خط htaccess قرار دادین؟؟ حل نشده بود؟؟ من برای ویندوز یه بار تست کرده بودم جواب داده بود ...

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.