سلام دوستان
من وردپرس نسخه 3.0.4 رو روی سایتم داشتم بعد اومدم و از بخش بروزرسانی (اون قسمت زیر داشبورد) افزونه هامو خواستم آپدیت کنم که موقع بروزرسانی پیغام فعال سازی حالت تعمیر رو داد و بعد از اون هر صفحه از سایتو خواستم باز کنم با پیغام "جهت انجام عملیات تعمیرات زمانبندی شده برای مدت کوتاهی در دسترس نمیباشد. یک دقیقه دیگر مراجعه کنید." مواجه می شدم . بعد اومدم و اسم فولدر افزونه هارو تغییر دادم و ده پونزده دقیقه که گذشت مشکل حل شد ( نکته جالب اینکه وقتی از بخش افزونه ها و زیر اسم هر افزونه اونجا که نوشته بروزرسانی اقدام به بروزرسانی میکنم مشکلی وجود نداشت )و البته توی داشبورد با پیغام " بهروزرسانی خودکار وردپرس با شکست مواجه شد - لطفاً دوباره برای بهروزرسانی اقدام کنید." مواجه بودم !!! برای حل این مشکل اومدم و wp_maintenance();
رو از فایل wp-settings.php حذف کردم و اون پیغام خطا از بین رفت ولی خب دیگه پیغام بروزرسانی به نسخه جدید نیامد !!! برای اپدیت به نسخه 3.0.5 هم ناچارا اومدم و فایل هایی که تغییر کردن رو جایگزین کردم ولی همچنان پیغام "بهروزرسانی خودکار وردپرس با شکست مواجه شد - لطفاً دوباره برای بهروزرسانی اقدام کنید." پا برجاست !!!
مشکل از چی میتونه باشه ...؟