سلام . سرور سایت رو عوض کردم و الان نمیتونم به بخش ابزارک دسترسی داشته باشم...وقتی روش کلیک میکنم نصفه بالا میاد...لطفا کمک کنید .
سلام . سرور سایت رو عوض کردم و الان نمیتونم به بخش ابزارک دسترسی داشته باشم...وقتی روش کلیک میکنم نصفه بالا میاد...لطفا کمک کنید .
سلام . مطمئنا شما ویندوز گرفتید . چون من هم وقتی ویندوز داشتم همین مشکلو داشتم ولی از وقتی لینوکس گرفتم مشکلی ندارم .
نه لینوکس هست...نمیدونم چیکار باید بکنم...خیلی ضروریه...لطفا یکی کمک کنه...
تا کجای صفحه لود میشه؟ این مقدار هر دفعه متغییر هست؟
اگه ارروری در سورس صفحه وجود داره اون رو قرار بدید.
بخش سمت چپ که ابزارک های پیشفرض قرار دارند 5 تا ابزارک رو نشون میده و بعد لود متوفق میشه...هربار هم همین میاد نه زیاد میشه نه کم...
صفحه را view source کنید و ببینید چه اروری میده
این ته سورس بود...
<b>Fatal error</b>: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 47 bytes) in <b>/home/iranhex1/public_html/wp-includes/load.php</b> on line <b>552</b><br />
افزایش میزان حافظه به حجم دیتابیس هم بستگی داره؟ در بخش مربوط به پست ها همه عملیات ها مثل ویرایش...ذخیره خودکار و همه این تغییرات رو ذخیره میکنه ! همین باعث اضافه شدن حجم میشه...میشه کاری کرد که این فقط پست ها باقی بمونه و تاریخچه حذف بشه؟
بیشتر استفاده از حافظه مربوط به فایلهای سورس وردپرس است، و چون وردپرس از دیتابیس MySQL استفاده میکند و MySQL طوری طراحی شده که بتواند حجمهای اطلاعاتی بسیار زیادی را نگهداری کند، بنابراین بیشتر استفاده از حافظه مربوط به پردازش کدهای PHP است . (البته انتخاب اطلاعات از دیتابیس نیز مربوط به پردازش کدهای PHP میشود! ) .
این مشکل با افزایش بازدید و افزایش تعداد درخواستها پیش میآید نه افزایش حجم دیتابیس .
ااین مشکل را میتوانید با تکنیکهای بهینه سازی و فشرده سازی و افزایش رم،برطرف نمایید ./
در بخش مربوط به پست ها همه عملیات ها مثل ویرایش...ذخیره خودکار و همه این تغییرات رو ذخیره میکنه ! همین باعث اضافه شدن حجم میشه...میشه کاری کرد که این فقط پست ها باقی بمونه و تاریخچه حذف بشه؟
http://yonadi.com/list/389