انجمن


چطوری میشه پخش موزیک آنلاین توو وبم بزارم  (۸ نوشته)

  • babak_lp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۲

    سلام من یه راهنمای میخوام که یه موزیک با پخش آنلاین بزارم توو پستم البته من تازه کار هستم من با برنامه Aleo Flash MP3 Player Builder یه فلش ساختم اما نمیدونم اینو کجا بزارم که کار کنه خواهش میکنم واضح بگید چیکار کنم البته من تمام پست های مربوط به افزونه پلیر هارو خوندم اما بازم نتونستم پخش آنلاین بزارم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    pharshud
  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۲

    سلام دوست عزیز این قضیه رو می تونی با چند تا کد جاوا اسکریپت ساده حل کنی که ان شاءالله من این کد ها رو به زودی توی وبسایتم قرار می دهم البته با آموزشش.
    یا علی

  • babak_lp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۲

    بازم سلام محمد جان ممنون اما من هنوز جواب نگرفتم من الان لنگ این مشکل هستم ممنون میشم از اساتید که به این موضوع رسیدگی کنند

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۴

    سلام ، یه فایل متنی با فرمت js درست کنید و کدهای زیر رو توش قرار بدید البته باید انکودینگ فایل باید utf-8 باشه .

    res = " "
    res = "<p align='center'><a target='_blank' href='http://www.yonadi.com'><span style='text-decoration: none'>كد سرود و ساعت فلش</span></a></p>"
    res += "<map name=\"lebanon1\" id=\"lebanon1\"> "
    res += "<p align='center'><embed type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' src='http://majed.gigfa.com/blog/swf/neda.swf' swLiveConnect='true' width='499' height='120'></p>"
    document.write(res);

    کدها کاملا مشخص هستند ولی شما فقط باید آدرس موزیکتون که به فلش تبدیل کردید رو وارد کنید . بعد این فایل رو جایی توی سایتتون آپلود کنید .
    در ضمن جایی که میخواهید آهنگ پخش بشه کد زیر رو قرار بدید و به جای ادرس موجود ادرس فایل js بالا رو بزارید :
    `
    <!-- Begin yonadi.com Code --><script language="javascript" src="http://majed.gigfa.com/blog/swf/neda.js"></script><!-- End yonadi.com code -->

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kakozadeh
  • babak_lp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۹

    آقا ممنون که به سوال من پاسخ دادید میرم ببینم چه میکنم

  • babak_lp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۰

    بازم سلام داداشی من فکر کنم این کدی که شما زحمت کشیدید برام گذاشتید فقط یه آهنگ رو پخش کنه اگه اشتباه نکرده باشم من میخوام تو هر پستم آهنگهای مختلف پخش بشه

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۳

    خوب اگه اینطوره باید برای هر پست اینو جداگانه نوی بخش html ویرایشگر وارد کنید . یعنی هر آهنگی که خواستید رو لینکش رو توی اون کدها درست کنید و بعد توی پستتون بزارید .

  • babak_lp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۱:۰۴

    بچه ها دستتون درد نکنه راهشو پیدا کردم ممنون بازم تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    S.Morteza Mahdavi

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.