سلام،
طرز کار این افزونه چه طوریه؟
سلام،
طرز کار این افزونه چه طوریه؟
طرز کار خاصی نداره
یه آیکون به قسمت ویرایش پست اضافه میکنه میتونی از اونجا فایلی رو به پست اضافه کنی
تمپلیت رو هم باید بری تو قسمت تنظیماتش براش درست کنی
سطح دسترسی به فایل رو هم میتونی کاربران عضو بزاری یا برای همه آزاد باشه
ادرس فایل های دانلود رو هم خودش توضیح داده چطوری سفارشی کنی
در کل نرم افزار خوبیه فقط یه کم سنگینه من افزونه
wp-downloadmanager رو پیشنهاد میکنم که تو برگه پایین میتونی نمونه کاربرد اون رو ببینی
مرورگر فایرفاکس (firefox)
ببینم انکاریا جون ، این خودش این همه استایل و .... بهش میده ؟ نسخه فارسی اش دیگه تو منبع هست حتما ؟
چیز جالبیه .
همه این استایل هایی که گفتی رو یه بار براش تعریف میکنی بعد با خیال راحت فقط لینک میدی به پلاگین و شناسه اون رو تو پست میزاری
فارسی نشده ، البته لزومی هم نداره ولی اگه دوست داشتی فارسی کن بقیه هم فیض ببرن
سلام
من تو انجمن لینک فارسی شده wp download manager رو پیدا کردم آقا مرتضی زحمتشو کشیده بودن
ولی لینکش خرابه
از دوستان کسی لینکی از فارسی شده این پلاگین سراغ داره معرفی کنه؟
خیلی ممنون
سلام
خیلی دستت درد نکنه encaria
encaria گفت:
همه این استایل هایی که گفتی رو یه بار براش تعریف میکنی بعد با خیال راحت فقط لینک میدی به پلاگین و شناسه اون رو تو پست میزاری
فارسی نشده ، البته لزومی هم نداره ولی اگه دوست داشتی فارسی کن بقیه هم فیض ببرن
pooyajavan گفت:
سلام
من تو انجمن لینک فارسی شده wp download manager رو پیدا کردم آقا مرتضی زحمتشو کشیده بودن
ولی لینکش خرابه
از دوستان کسی لینکی از فارسی شده این پلاگین سراغ داره معرفی کنه؟
خیلی ممنون
این هم لینک.
سلام
من یه مشکل بزرگ با این افزونه پیدا کردم
بعد از آپدیت وردپرس به 4.1 وقتی رو لینک دانلود کلیک می کنم وارد صفحه اصلی سایت میشم.
لطفا اگه کسی می دونه مشکل چیه کمکم کنه
یه سوال دیگه: اگه من بخوام از افزونه جایگزینی استفاده کنم، باید شورت کدهایی که واسه این افزونه نوشتم رو تو همه پستها مجدد ویرایش کنم؟
مرسی
# نوشته شده: ۳ سال پیش لطفا از بالا آوردن تاپیک های قدیمی خود دارید کنید بنا بر این تاپیک جدید ایجاد کنید واسه مشکلات خودتون در ضمن ! با توجه به اینکه این افزونه قدیمی می باشد و بعضا دیده شده مشکلاتی در استفاده از این افزونه وجود داره در این مورد خاص اقدام به ارسال پست جدید با عنوان مناسب کنید تا بررسی کنم و بتونم مشکل رو براتون رفتم کنم تا بقیه هم استفاده کنن با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت