انجمن


د رخواست راهنمایی برای گذاشتن بالاترین و ADD This  (۱۴ نوشته)

  • xfactor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۲

    سلام دوستان عزیز
    راستش یه مشکلی دارم اونم اینه که نمی دونم این کدای بالا ترین و اد دیس رو کجا بزارم تا دقیقا قبل از کلمه موضوع پست قرار بگیرد ؟
    آز دوستان عزیز تقاضا دارم اگه م یتونن به بنده کمک کنن !!

    یه سوال دیگم دارم اونم اینه که میشه RSSرو از سر برگ ها بر دارم ؟ چجوری ؟ در این صورت مشکلی برای فید برنر پیش نمیاد؟

    بدرود

  • shahvar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۲:۲۸

    نمی دونم این کدای بالا ترین و اد دیس رو کجا بزارم تا دقیقا قبل از کلمه موضوع پست قرار بگیرد ؟

    اگه منظورتون از موضوع پست همون دسته بندی (Category) باشه باید کدهای مربوطه رو تو فایل Single.php قرار بدین .

    میشه RSSرو از سر برگ ها بر دارم ؟ چجوری ؟ در این صورت مشکلی برای فید برنر پیش نمیاد؟

    من یادم نیست سربرگ معادل چی انگلیسی بود ؟! بنابراین نفهمیدم کجا رو میگین 8-|

  • xfactor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۲:۲۸

    ممنونم دوست من ولی مورد اول رو اشتباه متوجه شدین البته تقصیر از من هستش ! اگر وارد سایت من بشوید فقط یک پست با نام تست می بینید که هفت خط می باشد و در زیر خط آخر منظور من است !
    .
    .
    .

    این تست است این تست است این تست است این تست است این تست است این تست است

    موضوع پست: عمومی, تست | نظر برای این مطلب

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بالا ی لو گو سایت سه گزینه هست
    خانه
    درباره
    RSS

    اوکی؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۲

    بالا ی لو گو سایت سه گزینه هست
    خانه
    درباره
    RSS

    اوکی؟

    ظاهرا خودتون برداشتینش چون من چیزی ندیدم.

    ممنونم دوست من ولی مورد اول رو اشتباه متوجه شدین البته تقصیر از من هستش ! اگر وارد سایت من بشوید فقط یک پست با نام تست می بینید که هفت خط می باشد و در زیر خط آخر منظور من است !

    این سایت ها معمولا یک کد رو قرار می دن. شما باید این کد رو در فایل index.php پوستتون قرار بدید. مثلا بالاترین کد وردپرس هم گذاشته. اگه نمی دونین کجاش قرار بدید می تونید محتویات فایل index.php تون رو اینجا قرار بدید تا من بهتون بگم ;-)

  • xfactor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۶

    سلام ممنونم دوست عزیز ! :D @},-
    آره بعد کلی تلاش اونو برداشتم !

    اینم کد های index.php

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    <?php get_header(); ?>
    <?php get_sidebar(); ?>

    <div class="maincolumn">
    <div id="menu">

    </div>
    <div id="content">

    <div id="banner"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/banner.jpg" alt="banner" /></div>
    <div class="clear"></div>

    <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="entry-head">
    <h2><span class="entry-date alignright"><?php the_time(__('y.m.d','gluttony')); ?></span>" title="<?php the_title(); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></h2>
    </div>
    <div class="entry-wrap">
    <div class="entry-content">
    <?php the_content( __('Read more...','gluttony')); ?>
    <?php edit_post_link( __('Edit','gluttony'), '<p>', '</p>'); ?>
    <!-- <?php trackback_rdf(); ?> -->
    <p class="entry-meta">
    <span class="cat-links"><?php _e('موضوع پست:','gluttony'); ?> <?php the_category(', ') ?><?php the_tags(', ', ', ', ''); ?></span> | <span class="comments-link"><?php comments_popup_link(__('نظر برای این مطلب','gluttony'), __('1 Comment','gluttony'), __('% Comments','gluttony')); ?></span>
    </p>
    </div>
    <div class="rc"></div>
    </div>
    </div>

    <?php endwhile; ?>

    <div class="navigation">
    <?php posts_nav_link(); ?>
    </div>

    </div>
    </div>

    <?php get_footer(); ?>

    ___________________________________________________________________
    در ضمن اگر امکانش باشه این کد اد دیس رو هم بزارین پیش بالاترین !یعنی هر دوتاش پیش هم باشن و قبل از کلمه موضوع پست قرار بگیرن واگر نشد در سمت راست بزارینشون ! با تشکر

    <!-- AddThis Button for Post BEGIN -->
    <?php echo "<div><img src=\"http://s9.addthis.com/addthis16.gif\" width=\"16\" height=\"16\" border=\"0\" alt=\"Bookmark and Share\" /></div>"; ?>
    <!-- AddThis Button for Post END -->

  • xfactor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۴

    دوست عزیز ممنون می شوم سریع جواب بدهید چون این کدها که من گذاشتم خطرین

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۰

    لطفا کد ها رو بین دستور دستور ( توی ادیتور فروم ) قرار بدید که بشه خوندش .
    کدهایی که شما گذاشتید هیچ خطری نداره خیالتون راحت ;-)

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۷

    چند تا نکته :‌
    ۱- اگه می شه کد بالاترین برای وردپرس رو اینجا قرار بدید.
    ۲- این کد AddThis رو مطمئن هستین درست و کامل گذاشتین ؟
    ۳- تاپیکتون رو در جای مناسب مطرح کنید. من درستش کردم

  • xfactor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۵

    ۱- چشم !!!
    ۲- بله خود سایت همین رو داد من هم پیستش کردم !
    3- چشم ! و تشکر

  • xfactor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۷

  • shahvar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۵

    اوه .... تازه من فهميدم چي ميخواستين :D

    اين از كد بالاترين :

    مطلب را به بالاترین بفرستید:
    	<a   target="_blank"
    	href="http://balatarin.com/links/submit?phase=2&amp;
    	url=<?php the_permalink() ?>/&amp;title=<?php the_title(); ?>">
    	<img alt="Balatarin" src="http://balatarin.com/images/web2/submit.png"  style='border: none; padding: 0px'/>
    	</a>

    تو فايل index.php تو خطي كه :
    <span class="cat-links">
    قرار داره بگذاريد

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۵

    یه سوال

    گذاشتن لینک به سایتی که تو ایران فیلتره، باعث نمی شه سایت ما هم فیلتر بشه؟ :?

  • shahvar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۳

    یه سوال

    گذاشتن لینک به سایتی که تو ایران فیلتره، باعث نمی شه سایت ما هم فیلتر بشه؟

    آره امکانش هست ...
    یادمه همون مدت کوتاه که Rapidshare رو فـــیلـــ ــتـر کرده بودند ، تو این فکر بودم که تو ایران هیچ وبلاگی نیست که به Rapidshare لینک نداده باشه ! پس با این حساب همه فـــیلــ ــتـر میشن دیگه ! :D که البته Rapidshare از فـــیلـــ ــتـر در اومد

  • xfactor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۹

    سلام دوستان عزیز
    اول از تمامی دوستان عزیز که به من کمک کردن ممونونم دوم اینکه پوزش منو چون بعد 5 روز میام به تاپیک سر می زنم رو بپذیرید و سوم اینکه منم بعد کلی تحقیق طبق گفته های دوست عزیز شاهوار از گذاشتن بالاترین منصرف شدم چون نمی خوام همین اول کاری فیلتربشم ولی واقعا حیفم میاد که این سایت با فیلتر شدن به هدر میره سوم اینکه برای اددیس ویجتش رو گذاشتم !همین

    بدرود دوستان عزیز

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.