bata.ir
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۷
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۹
با سلام مجدد خدمت دوستان.
یک سوال داشتم. فرض میگیریم ما یک دسته داریم به نام اخبار با کد :1 و زیر مجموعه اخبار بخشی داریم به نام اخبار ورزشی با کد : 2 و خبری در قسمت اخبار ورزشی داریم با عنوان بارسلونا برنده شد...
حال وقتی یوزر روی این خبر کلیک میکنه و به صفحه خبر میره تا خبرو بخونه میشه کاری کرد که مثلا 30 خبر آخر فقط همین بخش یعنی ورزشی با کد 2 در اون صفحه نمایش داده بشه ؟ آیا وورد پرس قدرت همچین تشخیصی رو داره ؟
الان من در صفحات single آخرین پستهای کل + پر بازدیدترینها را دارم ولی میخوام اینارو حذف کنم فقط دقیقا مطالب بخشی که مطلب توش هست نمایش داده بشه. آیا کسی میتونه کمکم کنه ؟
سپاس...
Andres
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۱
#
۲۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۹
آره میشه
<?php $recent = new WP_Query("category_name=نام لاتین موضوع رو وارد کن&showposts=5"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<?php endwhile; ?>
به همین راحتی ;)
bata.ir
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۷
#
۲۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۶
با سلام
ممنون از جواب شما
ولی میخوام وقتی میرم تو بخش ورزش خودش اتوماتیک بجای (نام لاتین موضوع رو وارد کن) خودش کد بخش مورد نظر را بزنه
Andres
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۱
#
۲۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۴
خب مهندس جان اون جمله رو خودم نوشتم شما باید کاملا اونو پاک کنید و بجاش نام لاتینی که واسه بخش ورزش قرار دادید رو وارد کنید و کلش رو تو اون قسمتی از قالب که میخواید نمایش بده قرار بدید