با سلام - من جستو جو کردم اما پیدا نکردم - چطور میشه افزونه post view رو تنظیم کرد ویا کاری انجام داد تا برگه های سایت در بخش محبوب ترین مطالب و یا پر بازدیدترین مطالب قرار نگیره
با سلام - من جستو جو کردم اما پیدا نکردم - چطور میشه افزونه post view رو تنظیم کرد ویا کاری انجام داد تا برگه های سایت در بخش محبوب ترین مطالب و یا پر بازدیدترین مطالب قرار نگیره
http://forum.wp-persian.com/topic/10899
سلام من مشکلم خل شد در این مورد این مطلب رو می ذارم نا کار شما هم راه بیفته هم تعداد رو می تونید تغییر بدید هم اینکه فقط پست ها رو نشون بدید نه برگه ها رو :
شما قالبتون رو ببینید دنبال کد زیر بگردید :
کد:
<?php get_most_viewed(); ?>به طور پیشفرض خود پلاگین ده تا دونه رو نشون می ده حالا شما به حالت زیر تغییرش بدید :
کد:
<?php get_most_viewed('post', 10);(); ?>10 رو به هر عددی که دلتون می خواد تغییر بدید ، اگر می خواید پست ها رو نشون بدید که دارای بیشترین بازدید هستند که همون post باشه اگر صفحات رو می خواید نشون بدید page بزارید اگر هم که هر دو رو می خواید both بزارید.
موفق باشید .
راستی خاط نشان بشم اسم افزونه این کد افزونه WP-PostViews هست .
اگر مشکلتون حل شد این موضوع رو حل شده علامت بزنید تا دوستان دیگه هم استفاده کنند .
سایت من
<?php get_most_viewed('post', 10);?>
توی یه Notepad کپی کنید درست میشه.
خیلی آسونه اگه از Postviews در ابزارک استفاده می کنید کافیه Post & page را به Post only تغییر بدین