انجمن


گزینه دانلود  (۲۵ نوشته)

  • keivan24

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۶

    با سلام
    من به تازگی عضو ورد پرس شده ام میخواستم بدونم چه جوری میشه به جای قرار دادن ادرس لینک برای دانلود گزینه دانلود به نمایش دراد
    ممنون میشم اگه کسی من رو راهنمایی کنه

  • دایان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۲۱۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۲

    سلام.
    منظور شما از گزینه‌ی دانلود چیه؟
    میتونید از یک تصویر مناسب به جای متن استفاده کنید.
    درضمن لطف کنید و برای موضوعاتی که در انجمن مطرح می‌کنید، عنوان مناسب انتخاب کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    keivan24 - Mostafa
  • keivan24

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۷

    1dayan گفت:
    سلام.
    منظور شما از گزینه‌ی دانلود چیه؟
    میتونید از یک تصویر مناسب به جای متن استفاده کنید.
    درضمن لطف کنید و برای موضوعاتی که در انجمن مطرح می‌کنید، عنوان مناسب انتخاب کنید.

    منظورم این هست که وقتی شما به یک سایتی مراجعه میکنین. برای دانلود گزینه ای هست که با کلیک بر روی اون برنامه دانلود منیجر اون رو دانلود میکنه
    حالا من برای دانلود فایل ها توسط بازدیدکنندگان فایل ها رو اپ لود کردم و الان ادرس لینک اپ لود تو دستم هست میخوام گزینه تو سایتم به نمایش دراد تا با کلیک بر روی اون بازدیدگنندگان بتونن دانلود کنن
    یعنی بازدیدکننده ادرس لینک اپ لود رو نبینه بلکه دکمه دانلود رو ببینه

  • Reza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۲۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۵۴

    براي اين كار هم ميتونيد از زمينه هاي دلخواه استفاده كنيد وهم به صورت دستي وارد كنيد كه راه اول آسون تره (جستجو كنيد پيدا ميكنيد)
    دستي مثلا اينطوري

    <a href="link file shoma>download</a >
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • Reza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۲۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۰

    اين فاصله رو هم حذف كنيد </a >

  • keivan24

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۸:۱۶

    r.j گفت:
    اين فاصله رو هم حذف كنيد </a >

    </bسلام من این کار رو کردم
    ولی چیزی تو نوشته به عنوان دانلود اضافه نشد
    از زمینه های دلخواه هم استفاده کردام ولی جواب نداد

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۱

    <a href="linke download"><img src="linkr aks" /></a>

  • keivan24

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۶

    mtkz گفت:
    <a href="linke download"><img src="linkr aks" /></a>

    سلام دوست من این کد رو که شما نوشتین من باید در متن پستم قرار بدم درسته
    شما یه سر به سایت mohebbanzia.irبزنید تو پست اولی که حدیث هست رو نگاه کنید من برای ازمایش ادرس رو قرار دادم ولی ببین چه جوری نمایش داده میشه

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۱

    بالای ادیتور وردپرس دو قسمت هست. "دیداری" . "ویرایش html" کد رو باید در قسمت html استفاده کنید.
    اون کدی هم که دادم رو بگذارید. همونطو که گفتم لینک دانلود و لینک مربوط به عکس رو در جایی که نوشتم بگذارید.

    <a href="لینک دانلود"><img src="آدرس عکس" /></a>
  • giti

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۴

    با سلام
    من تازه وارد هستم
    اگه میشه منو در این مورد کمک کنید
    گزینه دانلود
    اگه میشه یکم ساده تر توضیح بدید<

  • namaki

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۷

    دوست عزیز اول این افزونه را نصب کن هم امکانات درج لینک دانلود بهت میده وهم ادیتور نظرات سایتت جالبتر میشه با امکانات بیشتر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    giti
  • giti

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۷

    سلام دوست عزیز
    من چند بار امتحان کردم اما دقیقا نمیدونم چی شد
    چند ماه پیش با راهنمایی یکی از دوستام گزینه دانلود را اوردم اما الان به کل یادم رفته که اون روز چکار کردم
    من افزونه را که شما گفتی را خواستم نصب کنم اما نمیدونم این کدی که بالای صفحه ازمن میخواست همونی بود که به ایملم ارسال شده یا همونی که خودم انتخاب کردم که در این صورت یادم نیست چی بوده
    اگه میشه منو بیشتر راهنمایی کنید با تشکر

  • namaki

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵

    دوست عزیز با نصب این افزونه شمانیاز به هیچ کدی ندارید شما نصبش کن مشکلی بود راهنمایی میکنیم

  • giti

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۶

    lotfan tarighe nasbesh ro baram tozih bedid
    mamnon

  • namaki

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱

    اگر این افزونه درسیستم دارید:
    از مدیریت وردپرس.....افزودن افزونه ها...بارگذاری....browse...انتخاب افزونه وکلیک گزینه نصب

  • giti

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۲

    من متوجه نشدم چی شد
    شما خیلی خلاصه نوشتید
    من اون افزونه بالایی که فرستاده بودید را امتحان کردم ولی چون گزینه هاش انگلیسی بود نگرفتم چی شد
    شما اینجا به فارسی گفتید

  • bazikadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۹

    http://forum.wp-persian.com/topic/14320

  • namaki

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۱

    giti گفت:
    من متوجه نشدم چی شد
    شما خیلی خلاصه نوشتید
    من اون افزونه بالایی که فرستاده بودید را امتحان کردم ولی چون گزینه هاش انگلیسی بود نگرفتم چی شد
    شما اینجا به فارسی گفتید

    نصب شده یانه؟
    مشکلت چیه؟

  • giti

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۵

    سلام دوست عزیز
    وقتی که روی افزونه را کلیک مکنیم بعدش باید کدوم گزینه را بزنیم دقیقا

  • namaki

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶

    سلام
    ببین شما اگر به سوال من جواب میدادین من متوجه میشدم پیشرفت کار تاکجا بوده
    گفتم که شما افزونه را نصب کردیدیانه؟
    اگر نصب کردیدباید ادیتورشما یکسری آیکن جدید بهش اضاف شده باشه ...اینجور شده یانه؟
    درضمن ادرس سایتت را بده

  • giti

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴

    من هنوز چیزی نصب نکردم
    چون نمیدونستم وقتی که افزونه را باز میکنم دقیقا باید کجا را کلیک کنم
    لطفا من را راهنمایی کنید

  • namaki

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۸

    شما جایی نمیخواد کلیک کنی فقط نصبش کن تا راهنمایی کنم

  • giti

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۸

    اگه بگید که چه جوری نصبش کنم ممنون میشم

  • namaki

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۴۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۳

    giti گفت:
    اگه بگید که چه جوری نصبش کنم ممنون میشم

    قبلا عرض کردم

    اگر این افزونه درسیستم دارید:
    از مدیریت وردپرس.....افزودن افزونه ها...بارگذاری....browse...انتخاب افزونه وکلیک گزینه نصب

    اگر دانلود نکرده اید کافیه
    از مدیریت وردپرس.....افزودن افزونه ها...جستجو ....نام افزونه را وارد وسرچ کنید خود افزونه میاد وگزینه نصب هم زیرش قرار میگیره نصب را بزنید تا نصب بشه
    راه دیگه هم اینه که وقتی وارد پنل مدیریت شدید آدرس زیر را درآدرسبارت کپی واینتر بزن ومورد دومی را نصب کن

    http://www.yoursite.com/wp-admin/plugin-install.php?tab=search&type=term&s=Dean%27s+FCKEditor+For+WordPress&plugin-search-input=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%D9%88%D8%AC%D9%88%DB%8C+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7
    راه آخر هم اینه که اجازه بدین برات کنند
    دیگه ساده تر از این نمیشه توضیح داد

  • motahharinasab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    تشکر شده: ۲۱۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۱

    لازم نیست افزونه نصب کنی.
    به قسمت افزودن نوشته میری تا نوشته جدیدی رو بزاری.
    بعد زیر قسمتی که نوشته عنوان را وارد کنید جلوی بارگذاری/گذاشتن دوتا کلید هست که روی یکی نوشته ویرایش html که روش کلیک میکنی. در اینجا میتونی کد وراد کنی.
    برای مثال یک پست توی سایتت داری با نام ترتیل سوره یونس با صدای استاد منشاوی که لینک دانلود اولش رو این قرار میدی:
    <form><input type="button" value="دانلود آیه 1 تا 40" title="ترتیل سوره یونس با صدای استاد منشاوی" onClick="window.location.href='http://dl.aviny.com/voice/quran/Menshavi/010_%20yoones_01.MP3'" /></form>
    که شکل کلیش به این صورت میشه:
    <form><input type="button" value="عنوان دکمه" title="توضیحات" onClick="window.location.href='آدرس فایلی که باید دانلود بشه'" /></form>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها