سلام.
من وقتی این افزونه را فعال میکنم این ارور را میده
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/bia2kala/public_html/eskelet.co.cc/wp-admin/includes/media.php on line 322
سلام.
من وقتی این افزونه را فعال میکنم این ارور را میده
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/bia2kala/public_html/eskelet.co.cc/wp-admin/includes/media.php on line 322
ببین این مشکلی که ازش صحبت کردی مال وقتی هست که حافظه کم میاد یعنی وردپرس نیاز به رم بیشتری داره برای انجام فرآیند کاری
سه تا راه وجود داره که مشکل رو حل کنی:
راه یک: دستکاری php.ini اگر سرویس دهنده وبت اجازه بده باید این فایل رو بازکنی و دنبال
memory_limit = 12M
بگردی و مقدارش رو زیاد نی
راه دو: فایل /wp-admin/install.php
فایل بالا رو باز کنی و این خط رو بهش اضافه کنی
ini_set('memory_limit','32M');
راه سه:
توی WP-CONFIG.PHP
این خط رو بنویسی:
define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
دوست عزیز یه مقداری نامفهوم هست اگر امکان دارد از ارور یک تصویر تهیه کن و قرار بده.
سپاسگذارم
تصویر نداره یه صفحه سفید میاد که این خط ارور را میده
در ضمن من باید حتما پلاگین پاک کنم تا ارور بره و به مدیریت دسترسی داشته باشم
دوست خوبمون mazdakam پاسخ کاملی به سئوالاتون دادن اگر مشکلتون حل شده در موضوع حل شده را انتخاب کنید.
hoshyar گفت:
دوست خوبمون mazdakam پاسخ کاملی به سئوالاتون دادن اگر مشکلتون حل شده در موضوع حل شده را انتخاب کنید.
من روش اول رو که نفهمیدم از کجا باید درستش کنم . روش دوم هم وقتی به آره آدرس اون کد را اضافه میکنم میگه ورد پرس شماقبلا نصب شده و از روش هم نشده . از روش سوم رفتم به آرخ فایل کانفینگ اون کر را اضافه کردم وقتی پلاگین را فعال کردم بازم درست نشد
و همچنان مشکل پابرجاست