انجمن


مشکل در قالب  (۹ نوشته)

  • erorr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۳

    سلام به همه
    من یه قالب دارم که هروقت می خوام روش تغییراتی انجام بدم باید تو همه صفحاتش اون کارو انجام بدم مثلا میخوام یه بنر بزارم تو سایت باید تو همه صفحات بزارم.
    امیدوارم حرفمو متوجه شده باشید.
    ممنون میشم راهنماییم کنید..

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۰

    شما یک صفحه بسازید مثلا banner.php
    بعد اون رو در همه صفحات اینکلود کنید . مثلا بصورت :
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/banner.php"); ?>
    بعد با تغییر اون فایل در همه جا یکسان تغییر میکنه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    erorr - Mostafa
  • erorr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۱

    من متوجه نشدم میشه یکم ساده تر توضیح دهید.
    من بنرو مثال زدم.شما برید تو سایته من http://www.pcboy.ir مثلا من اون کلیک جامه جمو تو همه صفحاتم کپی پیست کردم که این کار خیلی طول میکشه.یکی میگفت اشکال از قالبته ،که طراحش اینطوری طراحی کرده.حالا من میخواستم ببینم کدی چیزی نداره من بزارم تو قالب درست بشه

  • erorr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۲

    کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۲

    کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    برای دریافت پاسخ مناسب صبر داشته باشید٬ از فرستادن نوشته‌هایی چون «کسی جواب نمی‌ده؟»٬ «پس پاسخ من چی شد؟» و... خودداری کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - rock
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۱

    دوست عزیز خیلی ساده گفتم!
    فایل مورد نظر رو ایجاد کنیدbanner.php. ببعد بجای اون چیزی که همه جای کپی کردید کدی که دادم رو کپی کنید.
    بعدش توی فایل banner.php تبلیغ مورد نظر رو قرار بدید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rock
  • erorr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۷

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • erorr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۹

    ببخشید چطری باید فایل banner.php درست کنم؟؟(من مبتدیم)

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۳

    ببخشید چطری باید فایل banner.php درست کنم؟؟(من مبتدیم)

    توی کامپیوترتون یه فایل با نوت پد درست کنید . یعنی یه فایل متنی !
    بعد باید اسم این فایل رو تغیییر بدید و همچنین فرمت فایل رو به .php تغییر بدی .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - erorr - veronika

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.