سلام به همه
من یه قالب دارم که هروقت می خوام روش تغییراتی انجام بدم باید تو همه صفحاتش اون کارو انجام بدم مثلا میخوام یه بنر بزارم تو سایت باید تو همه صفحات بزارم.
امیدوارم حرفمو متوجه شده باشید.
ممنون میشم راهنماییم کنید..
سلام به همه
من یه قالب دارم که هروقت می خوام روش تغییراتی انجام بدم باید تو همه صفحاتش اون کارو انجام بدم مثلا میخوام یه بنر بزارم تو سایت باید تو همه صفحات بزارم.
امیدوارم حرفمو متوجه شده باشید.
ممنون میشم راهنماییم کنید..
من متوجه نشدم میشه یکم ساده تر توضیح دهید.
من بنرو مثال زدم.شما برید تو سایته من http://www.pcboy.ir مثلا من اون کلیک جامه جمو تو همه صفحاتم کپی پیست کردم که این کار خیلی طول میکشه.یکی میگفت اشکال از قالبته ،که طراحش اینطوری طراحی کرده.حالا من میخواستم ببینم کدی چیزی نداره من بزارم تو قالب درست بشه
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز خیلی ساده گفتم!
فایل مورد نظر رو ایجاد کنیدbanner.php. ببعد بجای اون چیزی که همه جای کپی کردید کدی که دادم رو کپی کنید.
بعدش توی فایل banner.php تبلیغ مورد نظر رو قرار بدید.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید چطری باید فایل banner.php درست کنم؟؟(من مبتدیم)