انجمن


کارنکردن jq در قالب  (۸ نوشته)

  • AhmadTux

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۷

    سلام

    من یه چیزی که برای صفحه اول سایتم درست کردم (در حد قالب نیست فقط!)

    و تو یه قسمتش از splash استفاده کردم که اگه کاربر وارد سایت شد سه تا عکس رو با ترتیب بهش نشون بده و بعد صفحه اصلی رو نشون بده

    مشکل اینجاست که فایلهای توی جاوا اسکریپت رو نمیتونه درست آدرس دهی کنه
    مثلا آدرس عکس باید در خروجی اینطوری باشه :
    http://ahmadtux.com/wp-content/themes/ahmadtux/img/1.png

    اما اینطوری برمیگرده :
    http://ahmadtux.com/img/1.png

    و باعث میشه که اسپلش کلاً نشون نده و تو همون حالت بمونه !

    برای تست اینجا رو ببینید :
    ahmadtux.com

    (البته به خاطر مشکلی که عرض کردم چیزی دیده نمیشه
    باید یک بار کلیک کنید )

  • AhmadTux

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۱

    این هم خود قالب

    اگه کسی نیاز داشت تا ببینه
    http://ahmadtux.com/wp-content/themes/ahmadtux/ahmadtux.zip

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    veronika
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۲

    سلام اینجا رو ببینید :
    http://goo.gl/fmaQc
    و
    http://goo.gl/68wuy
    در وردپرس آدرس دهی فرق میکنه و باید از یک سری از پارامترها استفاده کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • AhmadTux

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۸

    majed گفت:
    سلام اینجا رو ببینید :
    http://goo.gl/fmaQc
    و
    http://goo.gl/68wuy
    در وردپرس آدرس دهی فرق میکنه و باید از یک سری از پارامترها استفاده کنید .

    ممنون اما اگه بیشتر دقت میکردی متوجه میشدی که تو آدرس دهی خود فایلهای وردپرس اشتباهی ندارم
    (در غیر اینصورت عکس ها و css لود نمیشد !)

    مشکل اینجاست که اون فایل جاوا splash.js
    درست آدرس دهی نمیکنه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۸

    دوست عزیز
    در فایل js اینرو :
    img/1.png
    بکن این:
    wp-content/themes/ahmadtux/img/1.png
    بهمین ترتیب برای بقیه.

    تست کن خبرش روبده.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • AhmadTux

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۹

    ممنون
    ست کردم :
    $(document).ready(function(){

    $('#promoIMG').splashScreen({
    textLayers : [
    'wp-content/themes/ahmadtux/img/1.png/img/1.png',
    'wp-content/themes/ahmadtux/img/1.png/img/2.png',
    'wp-content/themes/ahmadtux/img/1.png/img/3.png'
    ]
    });

    });

    اما تو خروجی زد
    http://ahmadtux.com/wp-content/themes/ahmadtux/img/1.png/img/1.png

    که باید می شد :
    http://ahmadtux.com/wp-content/themes/ahmadtux/img/1.png

    ثانیاً اگه یه روز قسمت شد اسم پوشه رو عوض کردیم اون وقت چی ؟ (این راه حلش نیست !)
    البته الان با جایگزین کردن آدرس کاملش درست کار کرد

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۵

    کد رو اشتباه تصحیح کردید :

    $(document).ready(function(){
    
    $('#promoIMG').splashScreen({
    textLayers : [
    'wp-content/themes/ahmadtux/img/1.png',
    'wp-content/themes/ahmadtux/img/2.png',
    'wp-content/themes/ahmadtux/img/3.png'
    ]
    });
    
    });

    ثانیاً اگه یه روز قسمت شد اسم پوشه رو عوض کردیم اون وقت چی ؟ (این راه حلش نیست !)
    البته الان با جایگزین کردن آدرس کاملش درست کار کرد

    در اینصورت کد رو باید توی خود فایل هیدر قرار بدی ، نه توی فایل جی اس .
    و بعد با پی اچ پی آدرس دهی کن .

  • AhmadTux

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۷

    majed گفت:
    در اینصورت کد رو باید توی خود فایل هیدر قرار بدی ، نه توی فایل جی اس .
    و بعد با پی اچ پی آدرس دهی کن .

    چطوری ؟ (تو هدر قرار دادم و چیزی فرق نکرد . چه کدی باید تو javascript استفاده کنم؟ (php رو که میگی کجا باید استفاده کنم ؟ چون مشکل jq دارم !!!))

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.