من خودم هم این مشکل رو داشتم و با سرچ کردن در انجمن به نتیجه ی خوبی نرسیدم. بنابراین حالا که یاد گرفتم آموزشش رو برای کسانی که بلد نیستند میزارم.
حتما تا به حال هنگام آپلود فایل در وردپرس متوجه محدودیت ۲ مگابایتی آن شده اید ؛ البته این مقدار ربطی به وردپرس بودن آپلودر ندارد و از تنظیمات سرور هست که پشتیبانی PHP دارد و اسکریپت آپلودر هم وردپرس است. این محدودیت ممکن است در زمان بروزرسانی وردپرس، ایمپورت کردن به وبلاگ و هر جای دیگری که نیاز به آپلود فایل هست نمود پیدا کند. برای حل مشکل چند راه حل وجود دارد :
اولین راه حل دسترسی کاربر ریشه یا مدیر به سرور است که با افزایش حجم مقدار مجاز آپلود انجام میشود، به عبارت دیگر کسانی که از هوستهای اشتراکی استفاده میکنند باید مدیر سرور خود را از درخواستشان مطلع کنند.
راه دوم استفاده از افزونه است، با نصب افزونهای مانند این میتوان حجم آپلود فایل را افزایش داد، آسانترین روش (خود من امتحان نکردم)
راه سوم ویرایش فایل .htaccess است که با توجه به حساس بودن این فایل نسبت به تغییرات غیرصحیح و تاثیرات آن به افراد مبتدی توصیه نمیشود.
راه چهارم که انتخاب من هم هست ویرایش فایل php.ini در شاخه wp-admin است:
به شاخه wp-admin رفته و فایل php.ini را در حالت ویرایش سورس باز کنید (نکته انتهای مطلب برای کسانی که این فایل را ندارند)
به دنبال memory_limit ، post_max_size و upload_max_filesize بگردید و آنها را روی ۱۰۰M تنظیم کنید
اگر اتصال شما به اینترنت کم سرعت است max_input_time را افزایش دهید، در غیر اینصورت هنگام آپلود خطای IO خواهید گرفت. برای یک اتصال با آپلود متوسط ۸ کیلوبایت در ثانیه مقدار ۱۲۸۰۰ مناسب است
کار تمام شد
وردپرس شما قدرت آپلود فایل تا حجم ۱۰۰ مگابایت را در هر بار آپلود خواهد داشت.
نکته: اگر فایل php.ini در شاخه wp-admin وجود نداشت یک نسخه از آن را از ایــنـجـــا دانـــلود نمایید و در wp-admin آپلود کنید. این فایل از قبل برای آپلود در حجم بالا آماده شده است.
اخطار: افزایش حجم مجاز آپلود ممکن است امنیت شما را به خطر بیاندازد،لطفا همه جوانب را در نظر بگیرید. من مسئولیتی در قبال عواقب استفاده از این روش ندارم.
این مطلب رو از یه سایتی برداشتم که متاسفانه به دلیل اینکه سو تفاهم نشه و اینکه تبلیغات نکرده باشم ، آدرس اون سایت رو نمی نویسم. امیدوارم که منو ببخشه.