حدود سه سال است که برای مشاهده آمار وبلاگم از افزونه statpress استفاده میکنم. متاسفانه این افزونه دیربهدیر بهروز میشود، بنابراین تصمیم گرفتم خودم دستی به سر و رویش بکشم و نتیجه این شد که این افزونه بهبود داده شده و پشتیبانی کاملی برای کاربران فارسی زبان فراهم آوردهشدهاست. اما بگذارید کمی از ویژگیهای این افزونه برای شما بگویم.
این افزونه:
* آمار وبلاگ شما را به صورت آنلاین نمایش میدهد. این یک مزیت عمده نسبت به سرویس Analytics گوگل بهشمار میآید.
* جمعآوری اطلاعات در مورد سیستمعامل، مرورگر،کشور، زبان، آیپی و.... بازدیدکنندگان.
* نمایش تعداد خوراک(فید)های دریافت شده از سایت شما
* نمایش لیست عبارت جستجویی که کاربران از نتایج موتورهای جستجوی مختلف وارد وبلاگ یا سایت شما شدهاند.
* جمعآوری اطلاعات در مورد اسپایدرهایی که سایت شما را زیر و رو کردهاند.
* نمایش برترین روزها از نظر تعداد نمایش صفحه و یا تعداد کاربران منحصربهفرد
* پاک کردن بازدیدهای قدیمی(مثلا قبلتر از سه ماه پیش). البته این ویژگی هنوز خوب کار نمیکند.
* ارائه پیشبینی برای بازدیدهای آینده سایت شما براساس جمله ؛گذشته نزدیک نمایی از آینده نزدیک است؛
* نمایش آمارها به صورت ابزارک در صفحات وبلاگ یا سایت
* بهروزرسانی آمار
* عدم نمایش آیپیهای خاص در آمار
اما کارهایی که من برای بهبود این افزونه انجام دادم:
1. تغییر جدول پایگاهدادهی آن به صورتی که کاراکترهای UTF8 را به خوبی ذخیره کند. اینکار از نمایش کاراکترهای عربی/فارسی به صورت ؟؟؟ جلوگیری میکند
2. اضافه نمودن برگههای «امروز» و «دیروز» برای نمایش آمار امروز و دیروز.
3. نمایش تاریخ شمسی در صورت فعالبودن افزونه جلالی
4. حذف نمودن دو ستون تکراری در یکی از قسمتهای صفحه اصلی افزونه
5. دستکاری افزونه برای نمایش صحیح عکسهای مرورگرها و سیستمعاملها در صفحه اصلی افزونه
6. بهروزرسانی عباراتی که نمایش داده میشود به صورتی که همه عبارات در فایلهای ترجمه آورده میشود.
7. ترجمه صحیح و کامل عبارات به زبان فارسی
8. بهروزرسانی لیست سیستمعاملها، مروگرها، اسپایدرهایی که سیستم آنها را شناسایی میکند.
به نظرم تغییرات در حدی بود که بشه نسخه آن را 1.5 بنویسیم(نسخه قبلی آن 1.4.1 بود).
دریافت افزونه
اگر پیشنهادی برای بهبود این افزونه دارید حتما با من در میان بگذارید. صفحه پشتیبانی این افزونه