دوستان نظرشون راجع به محل قراردادن کد کانتر بازدیدها مثل وبگذر و ... چیه ؟
درج کد داخل یک ابزارک متنی یا قراردادن در قسمتی از قالب وبلاگ مثلا فوتر یا ... ؟
با توضیح و علت منطقی برای داشتن آمار دقیقتر بازدیدها ... لطفا ؟
دوستان نظرشون راجع به محل قراردادن کد کانتر بازدیدها مثل وبگذر و ... چیه ؟
درج کد داخل یک ابزارک متنی یا قراردادن در قسمتی از قالب وبلاگ مثلا فوتر یا ... ؟
با توضیح و علت منطقی برای داشتن آمار دقیقتر بازدیدها ... لطفا ؟
من همیشه کد شمارنده بازدید رو دقیقن قبل از بستن body میذارم٬ چون این کدها معمولن یه فایل جاوااسکریپت رو باید دانلود کنن روی سیستم کاربر٬ اگه توی سربرگ باشه زمان لود شدن صفحه رو خیلی افزایش میده٬ اما توی پابرگ اگه گذاشته بشه اول صفحه لود میشه بعدش دست آخر اون شمارنده فایل خودشو دانلود میکنه و کاربر بیخودی منتظر لود شدنه اون نمیمونه :)
عذر می خوام منظورتون کدوم فایل دقیقا ؟ توی کدوم فایل ؟
منم ميگم همون فوتر بهتره.
بعضي مواقع هم كج و راست ميره اون تصوير آمارگير كه من خودم اين شكلي مخفيش ميكنم:
<div style="display: none">
میشه یکم در مورد مخفی کردن شمارنده توضیح بدید
یعنی باید کد شمارنده رو دقیقا کجا گذاشت که روی صفحه سایت نمایش داده نشه
متشکرم
7min گفت:
میشه یکم در مورد مخفی کردن شمارنده توضیح بدید
یعنی باید کد شمارنده رو دقیقا کجا گذاشت که روی صفحه سایت نمایش داده نشه
متشکرم
برید به footer.php و در اون این کد رو وارد کنید.
<div style="display: none">
کد وبگذر شما (یا هر سایت مشابهی)
</div>
با سلام
از آنجایی که من از بزرگترین و کاملترین انالیزور وب یعنی google analytics استفاده می کنم آنرا در هدر قرار دادم . چون در مواردی پیش می اید که بازدیدکنندگاه قبل از اینکه سایت من کامل لود شود . قبل از لود فوتر از سایت خارج شوند و من بدون اینکه از وجود این بازدیدکنندگان و دلیل خروج آنها آگاه شوم به کار خود ادامه دهم که این یک کار حرفه ای نیست. پس برای کسب آماری دقیقتر بهتر است آنرا در هدر قبل از body قرار دهید . حجم شمارگر گوگل آنقدر زیاد نیست که به خاطر چند ثانیه دقت آمار خود و به طبع ان دقت تصمیم گیری و برنامه ریزی خود را کاهش دهید
ممنون.
mummified گفت:
برید به footer.php و در اون این کد رو وارد کنید.
<div style="display: none"> کد وبگذر شما (یا هر سایت مشابهی) </div>
ممنون از راهنماییتون .
فرقی نمی کنه این کد رو در کجای کدهای فوتر قرار بدم ؟ یعنی پایین پایین یا بالای بالا ؟ یا اینکه باید قبل از تگ خاصی باشه ؟
ممنون از راهنماییتون .
فرقی نمی کنه این کد رو در کجای کدهای فوتر قرار بدم ؟ یعنی پایین پایین یا بالای بالا ؟ یا اینکه باید قبل از تگ خاصی باشه ؟
این کد رو هر جا بذاری فرقی نمیکنه فقط اصل مطلب این هست که با این کد آمارگیرت نشون داده نمیشه ولی آمارش رو میگره
در ضمن در هر جای فوتر گذاشتی فرقی نداره
یا بذار خط اول فوترت یا خط آخر