انجمن


بهترین مکان برای قراردادن کد شمارنده تعداد بازدید  (۱۰ نوشته)

  • May3am

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۲

    دوستان نظرشون راجع به محل قراردادن کد کانتر بازدیدها مثل وبگذر و ... چیه ؟
    درج کد داخل یک ابزارک متنی یا قراردادن در قسمتی از قالب وبلاگ مثلا فوتر یا ... ؟
    با توضیح و علت منطقی برای داشتن آمار دقیقتر بازدیدها ... لطفا ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۸

    من همیشه کد شمارنده بازدید رو دقیقن قبل از بستن body می‌ذارم٬ چون این کدها معمولن یه فایل جاوااسکریپت رو باید دانلود کنن روی سیستم کاربر٬ اگه توی سربرگ باشه زمان لود شدن صفحه رو خیلی افزایش می‌ده٬ اما توی پابرگ اگه گذاشته بشه اول صفحه لود می‌شه بعدش دست آخر اون شمارنده فایل خودشو دانلود می‌کنه و کاربر بی‌خودی منتظر لود شدنه اون نمی‌مونه :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min - chapalmapal
  • May3am

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۱

    عذر می خوام منظورتون کدوم فایل دقیقا ؟ توی کدوم فایل ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۱

    footer.php

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۷

    منم ميگم همون فوتر بهتره.
    بعضي مواقع هم كج و راست ميره اون تصوير آمارگير كه من خودم اين شكلي مخفيش ميكنم:
    <div style="display: none">

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min - mummified - طراحان نوین
  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۲۹

    میشه یکم در مورد مخفی کردن شمارنده توضیح بدید
    یعنی باید کد شمارنده رو دقیقا کجا گذاشت که روی صفحه سایت نمایش داده نشه
    متشکرم

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۳

    7min گفت:
    میشه یکم در مورد مخفی کردن شمارنده توضیح بدید
    یعنی باید کد شمارنده رو دقیقا کجا گذاشت که روی صفحه سایت نمایش داده نشه
    متشکرم

    برید به footer.php و در اون این کد رو وارد کنید.

    <div style="display: none">
       کد وبگذر شما (یا هر سایت مشابهی)
    </div>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min - asouris
  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۵

    با سلام
    از آنجایی که من از بزرگترین و کاملترین انالیزور وب یعنی google analytics استفاده می کنم آنرا در هدر قرار دادم . چون در مواردی پیش می اید که بازدیدکنندگاه قبل از اینکه سایت من کامل لود شود . قبل از لود فوتر از سایت خارج شوند و من بدون اینکه از وجود این بازدیدکنندگان و دلیل خروج آنها آگاه شوم به کار خود ادامه دهم که این یک کار حرفه ای نیست. پس برای کسب آماری دقیقتر بهتر است آنرا در هدر قبل از body قرار دهید . حجم شمارگر گوگل آنقدر زیاد نیست که به خاطر چند ثانیه دقت آمار خود و به طبع ان دقت تصمیم گیری و برنامه ریزی خود را کاهش دهید
    ممنون.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • 7min

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۲

    mummified گفت:

    برید به footer.php و در اون این کد رو وارد کنید.

    <div style="display: none">
       کد وبگذر شما (یا هر سایت مشابهی)
    </div>

    ممنون از راهنماییتون .
    فرقی نمی کنه این کد رو در کجای کدهای فوتر قرار بدم ؟ یعنی پایین پایین یا بالای بالا ؟ یا اینکه باید قبل از تگ خاصی باشه ؟

  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۷

    ممنون از راهنماییتون .
    فرقی نمی کنه این کد رو در کجای کدهای فوتر قرار بدم ؟ یعنی پایین پایین یا بالای بالا ؟ یا اینکه باید قبل از تگ خاصی باشه ؟

    این کد رو هر جا بذاری فرقی نمیکنه فقط اصل مطلب این هست که با این کد آمارگیرت نشون داده نمیشه ولی آمارش رو میگره
    در ضمن در هر جای فوتر گذاشتی فرقی نداره
    یا بذار خط اول فوترت یا خط آخر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min - asouris

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.