انجمن


تغییر دادن پیوندها  (۴۳ نوشته)

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۶:۰۶

    سلام مجدد
    چطور پیوندها را که به صورت زیر هستند :
    - سایت یاهو
    -سایت گوگل
    -ورد پرس فارسی

    رو به این صورت در بیاوریم :
    سایت یاهو/ سایت گوگل/ورد پرس فارسی

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۲

    کد htmlش رو باید تغییر بدی. کدشو بذار٬ میگم.

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۲:۲۴

    سلام مجدد

    <h2>Related Sites</h2>
    			<ul>
    				<?php get_links(-1, '<li>', '</li>', ' - '); ?>
    			</ul>

    من تنها همین رو پیدا کردم اما نمی دانم همین هست و یا نه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۳

    دستور زیر رو ببینید :

    <?php get_links(-1, '', '', ' - '); ?>

    اینو تست کنید

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۲

    navid گفت:
    دستور زیر رو ببینید :

    <?php get_links(-1, '', '', ' - '); ?>

    اینو تست کنید

    سلام
    متاسفانه تغییری نکرد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۶

    باید با استفاده از css ردیفش کنی

    <h2>Related Sites</h2>
    			<ul>
    				<?php get_links(-1, '<li style="display:inline;">', '</li>', ' - '); ?>
    			</ul>

    این رو هم تست کن

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۸:۲۵

    Ali گفت:
    باید با استفاده از css ردیفش کنی
    این رو هم تست کن

    تست کردم ولی هیچ تغییری نکرد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۹

    این کدی که دادی از توی کدوم فایل پوسته بود؟
    اگه کدی که دادی درست باشه٬ اون چیزی که نوید داد باید درست کار کنه. اگه هیچ تغییری نمی‌کنه احتمالا کد درست رو باید یه جای دیگه پیدا کنی.

    این کد ولی باید درست کار کنه اگه کدت درست باشه‌ها! :-?

    <h2>Related Sites</h2>
    <?php get_links(-1, '', '', ' / '); ?>
  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۰

    یه لینکی چیزی بدی بهتر میتونیم راهنماییت کنیم

  • Rahgozar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۱
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۹

    چطور میشه پیوند ها رو با ترتیب به خصوصی قرار داد.الان به ترتیب حروف الفبای فارسی نیست ! کمی بهم ریخته است
    دستی هم نمیشه ترتیب کرد! وقتی لینک وارد می کنیم به هم ریخته چیده میشه !
    چکار کنم ؟؟؟؟؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۵

    http://wordpress.org/extend/plugins/my-link-order/#post-4891

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۶:۵۵

    سلام مجدد
    من پوسته را عوض کردم و کدها را جایگزین کردم
    همه چیز درست شد و همانطوری بود که می خواستم
    (گذاشتن / بین پیوندها )
    اما یک سوال دیگر داشتم
    می خواستم بدانم چطور می توانم تمام پیوندها را جاستیفای کنم
    مثال
    (هماهنگ و هم اندازه )

    وردپرس فارسی/سایت گوگل/انجمن
    فارسی/انجمن/وبسایت/یاهو/گوگل

    (ناهماهنگ و نا منظم )

    وردپرس فارسی /گوگل/
    سایت یاهو/وردپرس/انجمن/
    فارسی/گوگل

    به طورکلی خواهشا به قسمت دوستان این وبسایت توجه کنید
    http://www.hajhamid.com/
    پیشاپیش تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۰۵:۱۵

    امکانش هست این طوری بشه ؟ :-?

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۰۸:۳۱

    بله امکانش هست.
    اون رو هم می تونی با یه مقدار آشنایی با سی اس اس همون جور در بیاری.
    فقط در نوع کددهی در قالب تفاوت داره که گفتم باید با سی اس اس هر جور می خوای دربیاری! ;-)

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۰۸:۴۰

    text-align:justify;

    توی CSS باید این مقدار رو به قسمت لینک ها بدید ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۴

    سلام مجدد
    در قسمت css تنها این کد مربوط به لینک ها است

    /* Links */
    
    a {
    	color: #42769F;
    	text-decoration: none;
    }
    
    a:hover {
    	color: #1A426A;
    	}

    و در قسمت ساید بار هم قسمت لینک ها به صورت زیر است

    <li><h2>پیوندها</h2>
    				<?php get_links_list(); ?>
    
    				</li>

    به نظر شما چه کدهایی را باید جایگزین کنم ؟
    پیشاپیش تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۰

    سلام مجدد
    مشکل حل شد .
    با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند @},-

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    7min
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۴

    navid گفت:
    دستور زیر رو ببینید :

    <?php get_links(-1, '', '', ' - '); ?>

    اینو تست کنید

    نوید جان من این کدی که تو دادی رو گذاشتم و همونی بود که می خواستم.

    فقط ببین وقتی این کد رو میزارم جلوی هر لینک توضیحش میاد که من نمی خوام این جوری باشه !

    ممنون می شم کد اصلاح شده رو به من بدی @},-

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۷ - ۲۲:۴۸

    http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_list_bookmarks

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۷ - ۰۲:۲۶

    نوید جون من هر بار یه سوأل کردم تو من رو پیچوندی توی یه صفحه! بابا من همش 15 سالمه و هیچی انگیلیسی بلد نیستم !!!

    کار سختی هست که این کد رو برام بزاری؟!! :((

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۰:۴۵

    قضیه پیچوندن نیست عزیز. قضیه یاد دادن ماهی گیریه، نمی خواد ماهی رو بده دستت.

    سعی کن از صفحات codex سر در بیاری.

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۴

    من خودم ماهی گیری بلدم ! :D
    لطفا کد رو بهم بدید....چون اینی که شما می گی باید برم کانون زبان 2-3 ترم بخونم بعد بیام برم این کد رو دربارم!!

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۲

    خیلی ساده هست. نیاز زیادی هم به زبان نیست...

    دستور زیر لینک ها رو نشون می ده :
    <?php wp_list_bookmarks(); ?>
    زیرش یکسری مثال زده :
    Simple List - Simple List without the Heading - Specific Category Sorted by URL و ... بهتره همه این مثال ها رو امتحان کنی به تفاوت هاش هم دقت کنی ... اگه این کارو انجام بدی کل مکانیزم وردپرس برای پوسته هاش میاد دستت خیلی راحت ;-)

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۸۷ - ۰۲:۵۶

    ممنون نوید جون.!

    حالا یه سوال دیگه دارم:

    ببین این کد<?php get_links(-1, '', '', ' - '); ?> رو تو دادی که لینک ها به این صورت در میان : تی ان تی دانلود- توضیح تی ان تی دانلود - امیربلاگ-توضیح امیربلاگ

    من می خوام این توضیح جلوی این لینک ها برداشته بشه.

    اگه ممکن هست کد اصلاح شده رو بهم بده.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۸۷ - ۰۸:۳۰

    پست های من هم در راستای همین سوال بود. این تگ از رده خارج شده . از همونی که آدرس دادم استفاده کنید ...

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۰

    این که بدتر شد!!
    خودش یه تیتر بد قواره میاره به نام پیوندها!!

    من نمی دونم نوید جون سوأل سختی می پرسم که می گم همون کد رو واسم درست کنی؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۴

    <?php wp_list_bookmarks('title_after="-"'); ?>

    اینو امتحان کنین

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۷

    دوستان جون من این کد رو فقط درست کنید <?php get_links(-1, '', '', ' - '); ?>
    دوستان من عاجزانه درخواست می کنم که فقط روی کد بالا مانور بدید! :-(

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۳

    <?php get_links(-1, '', '', ' - ','','',0); ?>

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۵

    ممنون گناهکار جون ولی کد بالااصلا کار نمی کنه!!!!! :-?

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۳

    پس لطفن از همون wp_list_bookmarks که عرض کردم استفاده کنین. چه اصراریه بر استفاده از get_links؟

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۳

    اصرارش اینکه در کد wp_list_bookmark باید همه چیز مشخص بشه یعنی چی قبل عنوان قرار بگیر و چی بعد از اون و ...
    ولی در get_link خیلی راحت تره!

    در ضمن اصلا کدی که شما دادی کار نکرد!!!! :O

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۶

    دوست عزیز شما خوندی من چی نوشتم که از get_link استفاده نکنید ؟
    این دستور از رده خارج شده ...

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۱

    می دونم که از رده خارجه ولی کار من رو که راه می ندازه!

    من توی get_list_bookmark با هماهنگ سازی با قالبش مشکل دارم.

  • maxpal97

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۱

    نوید خان اگه نمیزنیمون این همش درست شده ( علی رغم خارج از رده بودن و فقط مونده همون justify كه گيرم توش )

    يا يه نمونه كامل با اون Wp بزار يا همين را راه بنداز . قبل از همه اين جاستيفاي رو بگو

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۷

    من اصلا کاری ندارم که از رده خارجه یا نه!
    نوید ببین واسه یک سؤال ساده چقدر پست اسپم درست کردی!

    بابا دمت گرم بیا همون کد از رده خارج رو کاری کن که جلوی لینک توضیحش نیاد و کار من راه بیفته. :|

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۸۷ - ۰۹:۱۰

    يا يه نمونه كامل با اون Wp بزار يا همين را راه بنداز . قبل از همه اين جاستيفاي رو بگو

    جاستیفای ربطی به دستور نداره. باید استایلش رو درست کنید ... اگه آدرس بدید می گم کجای استایل باید تغییر کنه ...

    من اصلا کاری ندارم که از رده خارجه یا نه!

    خب می گی کار نمی کنه و اینا مربوط به همین می شه دیگه ... احتمالا همین الانشم که داره یه کاری می کنه برای اینه که از دستشون در رفته چون منطقا نباید اصلا این کد کار کنه ...

    نوید ببین واسه یک سؤال ساده چقدر پست اسپم درست کردی!

    مطمئن باش اگه همون موقع به حرف من گوش می کردی ۲ تا کد رو امتحان می کردی الان خودت پیداش کرده بودی ! ;-)

    <p style="text-align:justify"><?php wp_list_bookmarks('show_description=0&categorize=0&title_li=&before=&after=-'); ?></p>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۹

    درست شد.

    ولی نوید ببین آخرین لینک هم جلوش - قرار می گیره که خوب نیست.
    نمیشه کاری کنیم که به آخرین لینک - اضافه نکنه؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۷

    به جای عبارت after عبارت between رو قرار بدید ببینید درست می شه یا نه ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • maxpal97

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۳

    نه خراب شد .يعني خط وسط اصلا رفت . ( البته من تو پوسته فرشي 2 ) تست كردم . و چطور راست به چپ ميشه ( حال كن چقدر پر رو هستيم)

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۸

    درست می گه.
    اصلا اون خط حذف شد و دیگه نشون داده نمی شه!

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۷:۱۵

    خب پس فعلا با همین بسازید :D

  • maxpal97

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۸

    خیلی خیلی هم خوب ... منمون

درباره‌ی این موضوع