انجمن


عدم نشان دادن موضوع و برچسب در صفحه اصلی  (۲۸ نوشته)

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۶:۰۶

    با سلام
    یک مشکل جالبی پیش اومده برام و اونم اینکه وقتی سایت رو باز می کنم ساید بار سمت راست خالیه
    نه موضوع نه آرشیو نه برچسب هیچ کدوم رو نشون نمی ده
    ولی وقتی یک صفحه دیگه ای رو باز می کنی و فرقی هم نمی کنه که چه صفحه ای باشه
    مثلا یکی از برگه ها رو یا یکی از پست ها رو یا حتی قسمت نظرات رو باز می کنی تمام موارد هستن
    یعنی فقط توی صفحه اصلی ساید بار دچار مشکل می شه و مطالبی مثل موضوضع و آرشیو و برچسب رو نشون نمی ده

    متشکرم
    یا علی

  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۸

    ببین توی فایل index.php گزینه

    <?php get_sidebar(); ?>

    وجود داره یا نه ؟

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۰

    بله این دستور وجود داره ولی به این صورت

    <?php else : ?>

    <h2 class="center"><?php _e('Not Found','webby-blue-10'); ?></h2>
    <p class="center"><?php _e('Sorry, but you are looking for something that is not here.','webby-blue-10'); ?></p>

    <?php endif; ?>

    </div><!--/content -->

    <?php get_sidebar(); ?>

    <?php get_footer(); ?>

    ضمنا این با تعویض قالب هم درست نشده

    اصلا مربوط به قالب نمیشه

    ممکنه کسی بدونه مشکل از کجاست و برای ما توضیح بده

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۷

    افزونه ها رو غیرفعال کنید ببینید درست می شه یا نه

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۲۹

    با سلام

    نه آقا نوید با خاموش کردن افزونه ها هم درست نشد

    به نظر شما مشکل کجاست

    فقط تو صفحه اصلی اینجوره
    ولی مثلا وقتی روی یکی از مطالب یا برگه ها کلیک می کنی و صفحش باز میشه اینجوری نیست و همه چیز رو نشون می ده
    منتظر جواب و احتمالات دیگه می مونم
    بازم ممنون

  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۸

    ضمنا این با تعویض قالب هم درست نشده

    اصلا مربوط به قالب نمیشه

    ممکنه کسی بدونه مشکل از کجاست و برای ما توضیح بده

    ~X(

    میشه لینک بدید *-:)

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۶

    چون در مرحله تست هستیم و هنوز راه نیفتاده نمی تونیم لینک بدیم

    ....
    .
    .
    .

    دوستان دیگه کمکی از دستشون بر نمیاد؟

    یا علی

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۰۲

    کسی نمی دونه مشکل از کجاست؟

    کسی هست که بتونه کمک کنه!
    کسی...!؟

    کسی...................!؟

    ....
    .
    .
    .

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۵:۰۸

    behroooz گفت:

    ضمنا این با تعویض قالب هم درست نشده
    اصلا مربوط به قالب نمیشه
    ممکنه کسی بدونه مشکل از کجاست و برای ما توضیح بده

    ~X(
    میشه لینک بدید *-:)

    ;-]

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۸:۴۰

    من که قبلا گفتم نمی تونم لینک بدم عزیز من

    شما به لینکش چی کار دارید
    مگه اگر لینک بدم شما می تونید مشکل رو حل کنید

    شما احتمالاتی که به ذهنتون می رسه بفرمایید تا منم بررسی کنم

    اگرم نمی تونید این کار بکنید پس اجازه بفرمایید تا دوستانی که وارد ترند زحمت بکشن و توضیح بدن

    .............

    کسی نیست یه توضیحی برای ما بده یا بگه چکار کنیم

    یا علی

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۲

    می شه محتویات فایل index.php رو اینجا قرار بدید ...

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۷

    بفرمایید اینم کد البته اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم

    منظورتون فایل ایندکس داخل شاخه تم هست دیگه
    یعنی فایل ایندکس همون تمی که استفاده کردم رو می فرمایید دیگه
    اگر من درست فهمیدم این محتویاتش هست
    لطفا ببینید و بفرمایید موضوع چیه
    و اگر این فایل منظورتون نیست بفرمایید که کدوم فایل رو باید ببینم

    <?php get_header(); ?>
      <div id="content">
    
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
      	<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
        <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    	  <div class="entry">
            <h2><a>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <span><?php _e('Posted by','webby-blue-10'); ?><?php if (get_the_author_url()) { ?><a>"><?php the_author(); ?></a><?php } else { the_author(); } ?> <?php _e('on','webby-blue-10'); ?> <?php the_time('G:i l j F Y') ?>
    </span>
    	  </div>
    		<div class="post-content">
    			<?php the_content(__('Continue Reading this entry ...','webby-blue-10')); ?>
    		</div>
    
             <?php edit_post_link(__('Edit','webby-blue-10'), '', ''); ?>
    
    		<div class="post-info">
    			<span class="post-cat"><?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-comments"><?php comments_popup_link(__('No Comments','webby-blue-10'), __('1 Comment','webby-blue-10'), __('% Comments','webby-blue-10')); ?></span>
    		</div>
    	</div>
    
    	<?php endwhile; ?>
    
    	<div class="navigation">
    	  <span class="previous-entries"><?php next_posts_link(__('Previous Entries','webby-blue-10')) ?></span> <span class="next-entries"><?php previous_posts_link(__('Next Entries','webby-blue-10')) ?></span>
    	</div>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center"><?php _e('Not Found','webby-blue-10'); ?></h2>
    		<p class="center"><?php _e('Sorry, but you are looking for something that is not here.','webby-blue-10'); ?></p>
    
      <?php endif; ?>
    
      </div><!--/content -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    با تشکر

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۶

    منظورم همین فایل بود. ممنون.
    یه اشکالی توش بود که برطرف کردم ولی بعید می دونم ربطی به اون داشته باشه ...

    <?php get_header(); ?>
      <div id="content">
    
      <?php if (have_posts()) : ?>
    
      	<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
        <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    	  <div class="entry">
            <h2><a rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <span><?php _e('Posted by','webby-blue-10'); ?><?php if (get_the_author_url()) { ?><a>"><?php the_author(); ?></a><?php } else { the_author(); } ?> <?php _e('on','webby-blue-10'); ?> <?php the_time('G:i l j F Y') ?>
    </span>
    	  </div>
    		<div class="post-content">
    			<?php the_content(__('Continue Reading this entry ...','webby-blue-10')); ?>
    		</div>
    
             <?php edit_post_link(__('Edit','webby-blue-10'), '', ''); ?>
    
    		<div class="post-info">
    			<span class="post-cat"><?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-comments"><?php comments_popup_link(__('No Comments','webby-blue-10'), __('1 Comment','webby-blue-10'), __('% Comments','webby-blue-10')); ?></span>
    		</div>
    	</div>
    
    	<?php endwhile; ?>
    
    	<div class="navigation">
    	  <span class="previous-entries"><?php next_posts_link(__('Previous Entries','webby-blue-10')) ?></span> <span class="next-entries"><?php previous_posts_link(__('Next Entries','webby-blue-10')) ?></span>
    	</div>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center"><?php _e('Not Found','webby-blue-10'); ?></h2>
    		<p class="center"><?php _e('Sorry, but you are looking for something that is not here.','webby-blue-10'); ?></p>
    
      <?php endif; ?>
    
      </div><!--/content -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    لطفا محتویات فایل single.php رو هم قرار بدید. تغییرات بالا رو هم اعمال کنید نتیجه رو بگید ;-)

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۵

    با سلام و با تشکر از نوید جان

    اینم فایلی که گفتید اینو هم ببینید مشکلی داره یا نه

    من قالبها رو هم عوض کردم ولی با تعویض قالبها مشکل برطرف نشد

    <?php get_header(); ?>
      <div id="content">
    
      <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
        <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
            <h2><a href="<?php echo get_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link: <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    		<span class="post-cat"><?php the_category(', ') ?></span> <span class="post-calendar"><?php the_time('jS F Y') ?></span>
    		<div class="post-content">
    		<?php the_content(__('Continue Reading this entry ...','webby-blue-10')); ?>
    
    		<?php link_pages(__('<p><strong>Pages:</strong> ','webby-blue-10'), '</p>', 'number'); ?>
    
    		<?php edit_post_link(__('Edit','webby-blue-10'), '<p>', '</p>'); ?>
    
    		</div>
    
    		<?php comments_template(); ?>
    
    			<?php endwhile; else: ?>
    
    		<p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.','webby-blue-10'); ?></p>
    
    <?php endif; ?>
    
    	</div><!--/post -->
    
      </div><!--/content -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    با تشکر

  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۸

    okey گفت:
    ولی وقتی یک صفحه دیگه ای رو باز می کنی و فرقی هم نمی کنه که چه صفحه ای باشه
    مثلا یکی از برگه ها رو یا یکی از پست ها رو یا حتی قسمت نظرات رو باز می کنی تمام موارد هستن
    یعنی فقط توی صفحه اصلی ساید بار دچار مشکل می شه و مطالبی مثل موضوضع و آرشیو و برچسب رو نشون نمی ده

    من قالبها رو هم عوض کردم ولی با تعویض قالبها مشکل برطرف نشد

    نوید جان فکر نکنم مشکل این دوستمون از single.php یا کلا قالبها باشه . احتمالا مشکل جای دیگس .... :-?

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۹:۱۸

    شاید از پرمیشن فایلاهای قالب باشه

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۲:۳۴

    omid2222 گفت:
    شاید از پرمیشن فایلاهای قالب باشه

    با سلام

    یعنی پرمیشن همه قالب ها یعنی هر 7 تا قالب مشکل داره

    پرمیشن باید روی چی باشه

    من پرمیشن ها رو دست نزدم که
    همونی که بوده گذاشتم باشه

    ممنونم از همه دوستانی که زحمت می کشن و احتمال مورد نظر خودشون رو مطرح می کنن

    من الان نگاه کردم و پرمیشن فولدرهای تم 755 و فایلهای داخلش همه 644 بود
    حالا یکی از دوستان بفرماد که همین پرمیشن درسته یا نه؟
    تازه اگر مشکل از پرمیشن باشه چرا فقط صفحه اصلی مشکل داره؟

    لطفا یکی از دوستان توضیح بده که پرمیشن فایلها باید روی چند باشه و آیا این پرمیشن فایل تم من درسته یا نه

    ضمنا منتظر احتمالات دیگه هم هستم

    به خدا سایتمون رو هواست

    باید چی کار کنیم
    کمک کنید یا علی

  • miad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۰

    آقا مشکل منم همینه
    منم اینطوری شدم و مثل ایشون توی صفحه ی اصلی دسته، تاریخ... نشون نمیده ولی وقتی یکی از پستها و غیره به طور جداگونه باز میکنم همش درسته
    و مطمئنا هم به قالب ربطی نداره و من امتحان کردم
    از وقتی یه پست زدم اینطور شده
    یعنی اونو نشون میده با بعدیاش
    وقتی توی تنظیم از 20 تا کردم 5 تای اخر رو نشون بده درست شد و توی صفخه اوب همه چیز رو درست نشون میداد ولی وقتی 10 15 20 25 30 دوباره بشه مثل قبل خراب میشه و صفحه اول ستون اون فوتر غیره نمیاد
    اگه میخواید نمونه حرف ایشون رو ببینید میتیونید لینک زیر برید
    صفحه اصلی
    از آرشیو

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۸

    با سلام به دوستان و با تشکر از میعاد عزیز که خوب متوجه مشکل شدند

    من تعداد نوشته ها رو در قسمت تنظیمات خواندن ۲۰ کرده بودم و باعث این مشکل شده بود و الان که تعداد اونها رو به ۷ رسوندم موضوع و آرشیو و برچسب رو آورد ولی بیشترین مطالب بازدید شده و لینکها و پیوندهای دوستان و آخرین مطالب بازدید شده رو نیاورد

    الان که دوباره تعداد اون رو به ۳ رسوندم مشکل به طور کامل حل شده و تمام موارد بالا رو که براتون نوشتم همه رو میاره

    ولی اصل مطلب اینه که این قسمت مشکل داره و نباید اینجور باشه

    چون من می خوام که حتما ۱۰ الی ۱۵ مطلب رو توی همین صفحه نشون بده و الان باید بذارم روی ۳ و این اند ضد حاله

    خواهشا دوستان وردپرس یه بررسی کوچولو بکنن ببین که چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد تا ما بتونیم تعداد مطالب بیشتری رو توی صفحه اصلی بگنجونیم

    حالا این مشکل تقریبا حل شده مشکل جدیدی درست شده که باید بررسی بشه و از دوستان اینکاره خواهش می کنم یه بررسی کوچولو انجام بدن

    منتظر می مونم

    یا علی

  • miad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۶

    شما هم از این نسخه جدیده ۲.۵.۱ استفاده میکنید ؟

    ولی اصل مطلب اینه که این قسمت مشکل داره و نباید اینجور باشه
    چون من می خوام که حتما ۱۰ الی ۱۵ مطلب رو توی همین صفحه نشون بده

    دقیقا به مطلبی خوبی اشاره کردیدُ منم میخوام ۳۰ تا آخر رو نشون بده

  • okey

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۴

    بله از ورژن ۲.۵.۱ استفاده می کنم و می خوام حد اقل بین ۱۰ تا ۱۴ مطلب داشته باشم

    دوستان وردپرسی کمکی بفرمایید

    یا علی

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۲:۱۳

    miad گفت:
    آقا مشکل منم همینه
    منم اینطوری شدم و مثل ایشون توی صفحه ی اصلی دسته، تاریخ... نشون نمیده ولی وقتی یکی از پستها و غیره به طور جداگونه باز میکنم همش درسته
    و مطمئنا هم به قالب ربطی نداره و من امتحان کردم
    از وقتی یه پست زدم اینطور شده
    یعنی اونو نشون میده با بعدیاش
    وقتی توی تنظیم از 20 تا کردم 5 تای اخر رو نشون بده درست شد و توی صفخه اوب همه چیز رو درست نشون میداد ولی وقتی 10 15 20 25 30 دوباره بشه مثل قبل خراب میشه و صفحه اول ستون اون فوتر غیره نمیاد
    اگه میخواید نمونه حرف ایشون رو ببینید میتیونید لینک زیر برید
    صفحه اصلی
    از آرشیو

    عجب سایت سنگینی!!! بابا یواش تر عکس بزارید توی صفحه ی اولتون!!! یا با کیفیت کمتر بزارید...یا بزارید توی ادامه ی پستتون...

    به نظر من احتمالش کمه که اصلاً به تعداد پست نمایش داده شده ربط داشته باشه...
    حتماً اشکالی توی یکی از پست ها بوده که با محدود کردن پست ها مشکل رفع شده...

  • miad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۱

    عجب سایت سنگینی!!! بابا یواش تر عکس بزارید توی صفحه ی اولتون!!! یا با کیفیت کمتر بزارید...یا بزارید توی ادامه ی پستتون...

    به نظر من احتمالش کمه که اصلاً به تعداد پست نمایش داده شده ربط داشته باشه...
    حتماً اشکالی توی یکی از پست ها بوده که با محدود کردن پست ها مشکل رفع شده...

    دقیقا منم همین احتمال رو دادم چون از وقتی پست تن تن دادم اینجوری شد و بیشتر نظرم روی عکس ها هست که برای همین پلاگین فارسی که توی وردپرس فارسی هست نصب کردم تا فردا عکسا رو ویرایش کنم و بند انگشتی بزارم ولی توی توضیحات درست نگفته چیکار باید کنیم میترسم خراب بشن
    حالا بیا درستش کن

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۸

    حدس من اینه که به علت حجم بالای پست هاتون سرورتون اجازه نمی ده صفحه از یک جای دیگه به بعد لود بشه. چند تا تنظیم مختلف سرور ممکنه باعث این اتفاق بشند. پیشنهاد من اینه که هر دو تا دوستمون که این مشکل رو دارند، این کار رو تست کنند:

    بیاید حدود ۱۰ تا پست جدید که هر کدوم فقط چند خط تکست هستند اضافه کنید به وبلاگتون و دوباره عدد تعداد پست های نمایش داده شده رو ببرید بالا. اگر تو این حالت مشکل حل شد، پس حدس من درسته و شما باید از حجم عکس هاتون کم کنید.

  • miad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۸:۱۱

    عجب سایت سنگینی!!! بابا یواش تر عکس بزارید توی صفحه ی اولتون!!! یا با کیفیت کمتر بزارید...یا بزارید توی ادامه ی پستتون...

    به نظر من احتمالش کمه که اصلاً به تعداد پست نمایش داده شده ربط داشته باشه...
    حتماً اشکالی توی یکی از پست ها بوده که با محدود کردن پست ها مشکل رفع شده...

    دقیقا منم همین احتمال رو دادم چون از وقتی پست تن تن دادم اینجوری شد و بیشتر نظرم روی عکس ها هست که برای همین پلاگین فارسی که توی وردپرس فارسی هست نصب کردم تا فردا عکسا رو ویرایش کنم و بند انگشتی بزارم ولی توی توضیحات درست نگفته چیکار باید کنیم میترسم خراب بشن
    حالا بیا درستش کن

    حدس من اینه که به علت حجم بالای پست هاتون سرورتون اجازه نمی ده صفحه از یک جای دیگه به بعد لود بشه. چند تا تنظیم مختلف سرور ممکنه باعث این اتفاق بشند. پیشنهاد من اینه که هر دو تا دوستمون که این مشکل رو دارند، این کار رو تست کنند:

    بیاید حدود ۱۰ تا پست جدید که هر کدوم فقط چند خط تکست هستند اضافه کنید به وبلاگتون و دوباره عدد تعداد پست های نمایش داده شده رو ببرید بالا. اگر تو این حالت مشکل حل شد، پس حدس من درسته و شما باید از حجم عکس هاتون کم کنید.

    همونطوری که دوستان اشاره کردند و خودم هم گفتم به خاطر محدودیت بوده که فکر میکنم ماله عکسا هست
    ۱۵ تا دادم حالا درست شده
    ولی باید پاک کنم . که دوباره بر میگرده به حالت اول
    یه پلاگینی نیست بتونه به طور خودکار بندانگشتی کنه با توجه به اینکه من عکسا رو ftp اپلود کردم و دستی وارد کردم

  • miad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۷

    نه ماله عکس نبود به احتمال زیاد از دیتا بیس هست
    من بعد از کلی ور رفتن به این نتیجه رسیدم

  • iflashlord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۵

    :D :D :D :D :D
    سلام دوستان عزیز
    راه حل 100 درصد عملی برای مشکل شما
    البته این مشکل اکثرا برای اونایی پیش میآد که مطالب وبلاگشون زیاد شده
    میتونید آموزش کامل حل مشکل رو در آدرس زیر ببینید
    موفق و پیروز باشید ، بهروز پولادرگ
    http://wp.iflashlord.com/?p=343

  • iflashlord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۳

    راستی این مشکل فقط برای ورد پرس فارسی نیست برای تمامی ورژنهای انگلیسی و ... این مشکل وجود داره که راه حلش همونی که بالا نوشتم
    در ضمن این مشکل دیگه بعد از هشت ماه حل شده از حالت حل نشده خارجش کنید :D

درباره‌ی این موضوع