انجمن


مشکل با فانکشن  (۲۵ نوشته)

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۴

    سلام دوستان این فایل فانکشن قالب منه

    http://www.up.iranblog.com/images/zvo7fxxli1jmi9zpjljm.rar

    یه مورد داره وقتی از ابزارک استفاده می کنم یه دایره تو پور به اون ابزارک اضافه میشه توی اکسپلور هم کل قالب به هم میریزه اینم عکساش فقط اگه میشه اینو برام ویرایش کنید استاد گناهکار بی زحمت اینو برام ردیف کن یا هر کدوم از دوستانی که می تونن این مشکل منو حل کنن
    اینم عکسش
    مثلا از ابزراک جست و جو استفاده میکنم به دایره بغل جست و جو توجه کنید!!!

    ابزارک جست و جو :

    http://up.vatandownload.com/images/brr5rzrt0jm0zp42swsw.png

    اینم از ابزارک آخرین نظرات به دایره توجه کنید

    http://up.vatandownload.com/images/sj69kd6wb947xlngqkii.png

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۶

    دوست عزیز
    باید در استایل قالب برای تگ li در بخش ساید بار یا ویجت بزارید:
    list-style: none;

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۷

    دستت درد نکنه داداش اگه میشه یکم بیشتر توضیح میدی چی کار کنم
    چیزی نقهمیم

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۸

    اقا اینو برام ردیف کن خیلی لازمه اگه بگی چی کار کنم مشکلم حل میشه دمت گرم

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۱

    آدرس سایتتون رو بدید...

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۷

    قالب روی لوکال نصبه

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۸

    فانکشنتون چیز خاصی نداره

    در صورتی که قالب از ابزارک پشتیبانی می کنه باید دنبال کد ابزارک و نام class or id بلاک باشید

    در غیر این صورت css بلاک رو تغییر بدید و استایلی که man4toman گفتند را تخصیص بدید

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۶

    مشکل دایره درست شد فقط یه مشکل دیگه درست شده اینه که بالای ابزارک استفاده شده یه کاراکتر فاصله وجود داره این مشکل فقط توی اکسپلوره اینم عکسش
    از افزونه My category orde که برای فعال کردنش باید از قسمت ابزراک ها این کارو انجام بدیم این عکس مشکل اون ابزارک

    http://up.vatandownload.com/images/66kxek12kpygbqqg2eq.png

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۴

    اینهم از استایل هست. باید چک کنید در سورس صفحه که کدوم تگ اولین هست و بعد در استایل ببینید margin یا padding ش چجوریه.

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۱

    سلام خیلی ممنون داداش ایدی منو اد می کنی
    rap_baz_iاونجا به من توضیح میدی

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۱

    سلام دوست عزیز یاهو ندارم.
    توضیح بیشتر در چه مورد میخواین؟
    شما html و css در چه حد میدونید؟

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۷

    یکم میدونم که بتونم رفع حاجت کنم ولی حرفه ای نه
    فقط مشکل از افزونه My category orde این یه کاراکتر بالای دسته ها توی اکسپلور اضافه میکنه وقتی افزونه رو غیر فعال می کنم دسته ها توی مرورگر ها به صورت عادی نمایش داده میشه حالا مشکل از style.css هستش اگه مشکل از از اونه بی زحمت بگید چه جوری میتونم مشکلو رفع کنم

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۲

    داداش خودت برام درستش میکنی من نمیتونم این کد style

    http://qq8030.persiangig.com/style.css

    داداش اگه میشه ارسالش کن به ایمیلم توی پست ها نذارش -دمت گرم واقعا نمی دونم چه جوری ازت تشکر کنم اگه اینم درست کنی دیگه منت گذاشتی
    rap_baz_i@yahoo.com

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۷

    شما آدرس سایتتون رو هم بزارید تا بشه تست کرد.

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۱

    داداش روی گیگپا نصبش کردم آدرسشو گذاشتمش داخل همون style.css یه بار دیگه دی ال کن اونو
    بعد قسمت موضوعاتو توی اکسپلور ببین یه کاراکتر فاصله بالاش وجود داره این فقط موقعی که از ابزارک استفاده میکنم بعد توی فایرفاکس مشکلی نداره
    دمت گرم

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۹

    فردا نیستم، اگر از دوستان کسی انجام نداد در اولین فرصت براتون اوکی میکنم.

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۳

    داداش اینو ردیف نکردی ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۷

    من توی ie9 و ie8 تست کردم این مشکلنبود.
    شما ie چند استفاده میکنی؟

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۶

    من هم از 8 هم از 9 استفاده کردم توی دو تا سیستم ولی یه کاراکتر بالای دسته ها هستش.
    اگه شما قسمت موضوعات رو توی اکسپلور با فایرفاکس مقایسه کنید متوجه میشید توی فایرفاکس مشکلی وجود وجود نداره ولی توی اکسپلور مورد داره

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۴

    مشکل از نوع تعریف ابزارک شماست. یک li اضافه داره. کدی که ابزارک تعریف کردید چی هست؟

    بینید توی عکس علامت قرمز زدم :
    http://up.vatandownload.com/images/z8od49ev1o03q1fv88z.png

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۶

    این کد ابزارک هستش

    http://qq8030.persiangig.com/1.txt

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۳

    نه ، منظورم کد تعریف ابزارک توی فایل فانکشن هست.که با توجه به پست اول شما این هست که ناقصه:

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar(array('name'=>'category'));
    ?>

    اینجا رو ببینید:
    http://codex.wp-persian.com/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    danial
  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۸

    داداش اگه من فایل فانکشن با ساید بار رو برات ارسال میکنم میتونی یه ابزارک سالم براش ردیف کنی اصلا کلا قالب ابزراکش مورد داره اگه برای وقتی که میذاری و کاری که میکنی هزینه ام لازمه من میدم فقط این قالب درست بشه من کارمو شروع کنم

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۷

    داداش ردیفش نمی کنی

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۱

    سلام
    متاسفانه تا آخر این تعطیلات دسترسی مستمر به نت و سیستم ندارم.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.