انجمن


درخواست کد  (۶ نوشته)

  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۱

    سلام من از این کد برای شمارش تعداد تصاویر هر پست استفاده می کنم

    <?php
    $attachments = get_children(array('post_parent'=>$post->ID));
    $nbImg = count($attachments);
    echo 'There are '.$nbImg.' pictures on this post.';
    ?>

    ولی این کد مشکل داره فقط تعداد تصاویری که توی گالری وردپرس هستشو (آپلود شده) نشون میده اگه عکس از یه آدرس دیگه توی پست بذارم عدد 0 نشون میده حالا کسی میتونه این کدو ویرایش کنه که هر اندازه عکس از هر ادرسی رو که میذارم تعدادشو نشون بده
    دمتون گرم اینو خیلی لازم دارم

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۶

    با کد بالا نیشه همچین کاری کرد.شما باید با php کد بزنی و تگ های img رو بگیری و بشمری.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    danial - Mostafa
  • motahharinasab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    تشکر شده: ۲۱۴۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۵

    <?php
    $a=get_the_content();
    $nbImg= substr_count($a,"<img");
    echo 'There are '.$nbImg.' pictures on this post.';
    ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    danial - Morteza
  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۹

    داداش دستت درد نکنه ولی من یه کد میخوام که بشه باش تعداد تصاویر توی ادامه مطلبو یا single رو توی صفحه اصلی نشون بدم ولی این کدو وقتی تویsingle میذارم تعداد عکس های ادامه مطلبو توی خود ادامه مطلب نشون میده !!! وقتی ام کدو توی index میذارم تعداد عکس هایی که توی ادامه مطلب نیستو فقط توی صفحه اصلی نشون میده!!!
    حالا اگه یه کد باشه که من بتونم با اون تعداد تصاویر ادامه مطلب رو توی صفحه اصلی نشون بدم درست میشه
    دمت گرم برام ردیفش کن

  • motahharinasab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶۷
    تشکر شده: ۲۱۴۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۳

    احتمالا داری کد رو بد جایی کپی میکنی. توی پوسته صفحه اصلیت کد رو بعد از <?php the_content( قرار بده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    danial
  • danial

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۵
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۴

    داداش منظور منو متوجه نشدی جای کد توی single خوبه اصلا نمی خوام تغیرش بدم فقط یه بدل میخوام یعنی یه کد باشه که بتونه اون تعداد عکسو کپی بزنه توی index نشون بده کد شمارش دیگه لازم ندارم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.